İçerik değiştir



- - - - -

Din ve Eşcinsellik


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 90 yanıt verildi

#41 Elric

Elric

    Mel G.'nin Vârisi :)

  • Üyeler
  • 6.432 Mesaj
  • Konum:Mélnibone

Gönderim zamanı 04.05.2007 - 08:13

bak yavrucuğum sana saygı duymamızı istiyosun hoş güzel.. kendi adıma konuşacak olursam ben duyuyordum sana saygı tek kelime bile etmemiştim ha ama durum böyle olursa "ben eşcinselim ben eşcinselim bana saygı duyun" diye ikide bir zıplarsan olmaz öyle.. bir heteroseksüel insan da gelip "ben heteroseksüelim ben heteroseksüelim" diye önümde zıplamaya başlarsa acımam çakarım iki tane..
Gönderilen Resim

#42 Yücel

Yücel

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 155 Mesaj

Gönderim zamanı 08.05.2007 - 12:58

Çok haklısın Elric,birinin çıkıp ben heteroseksüelim veya daha kötüsü homoseksüelim diye ilan etmesi ayıp bir şeydir. Hemen her toplumda cinsellikten bahsetmek ayıptır.Çünkü cinsellik tiksinti verici,iğrenç bir şeydir.
Bu nedenle ancak aseksüel olanlar övünebilir,ilan edebilir.Ama azınlıkta kaldıklarından seslerini çıkaramıyorlar.
Ben aseksüelim,ben aseksüelim,ben aseksüelim,ben aseksüelim.:fiuv:

#43 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 08.05.2007 - 13:37

Yücel aseksüel Yücel aseksüel ::

aseksüel ne ki ::

...


#44 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 08.05.2007 - 15:35

Psikoloji doktorları bu yüzden zengin ve boş konusanlardır.. :)

allahdan hayfanım yoksa durum vahimmiş q:

smiley-sport036.gif  


#45 Yücel

Yücel

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 155 Mesaj

Gönderim zamanı 08.05.2007 - 16:21

Sevişmeyeceğiz!

Fransız gazeteci ve yazar Jean-Philippe de Tonnac yeni kitabı “La Revolution Asexuelle/Aseksüel Devrim”de, son on yıldır sözü geçen aseksüelliğin artık geniş bir kitle tarafından benimsendiğini ve sekssiz yaşam düşüncesinin bir hayat felsefesine dönüştüğünü söylüyor. Bir başka yazar, David Fontaine de “No Sex Last Year/ Sekssiz Bir Yıl” adlı kitabına bakılırsa aynı görüşte: Sekse isyan başladı.

Peki ama bu isyanın sebebi ne?

Sayfalarında konuyla ilgili geniş araştırmalara yer veren her iki kitapta da cevap aynı. Sebep ne insanların cinsel arzularını kaybetmesi, ne fiziksel yetersizliklerin artması, ne depresyon, ne de dini inançlar... Bilinçli olarak “sekse hayır” diyen bu akımın altında yatan asıl sebep modern dünyanın bize sunduğu cinsellik bombardımanı!

Tonnac durumu şöyle özetliyor: “Arzu, ulaşılması zor olan şeylere karşı hissedilen bir duygudur ama günümüzde seks artık ulaşılması zor bir şey değil. O yüzden insanlar sekse karşı arzularını giderek yitiriyor. Hızla büyüyen aseksüellik akımı da yaşadığımız bu seks terörizmi karşısında kendiliğinden oluşan bir tepki aslında.”

Seks, günümüz toplumunun en ilgi çekici konulardan biri. Dolayısıyla sinemadan müziğe, ilaç sektöründen reklam sektörüne, bilimsel araştırmalardan gazete ve dergilere kadar her yerde başrolde. 90-60-90’lık modellerin, erotik imajların sahneyi ele geçirdiği çağımızda cinsellik de özgürce ama kaygısızca yaşanıyor. Kriterler açıkça tartışılıyor, en yüksek standartlar ortaya konuluyor, acımasız değerlendirmeler ve karşılaştırmalar çekinilmeden dile getiriliyor. Ve aseksüeller de işte bütün bu bombardımandan kaçmak için isyan bayrağını kaldırıyor.

Tonnac, “68 kuşağı cinsel özgürlüğü savunan bir kuşaktı” deyip devam ediyor: “Ama onların çocukları çığırından çıkan seks bombardımanı içinde kaybolan bir kuşak haline geldi. Sonuçta seks takıntılı bir toplum olduk ve belki de yeni kuşak artık yeni bir devrim yapmanın gerekliliğini hissediyor.”

AMAÇ DAHA İYİ OLMAK

Son yıllarda aseksüelliği benimseyenlerin sayısındaki artış istatistiki araştırmalarda da gözler önüne seriliyor. 2004 yılında Küresel Pazar Araştırmaları Şirketi olan Ipsos’un yaptığı geniş çaplı bir araştırma, kadınların yüzde 25’inin, erkeklerinse yüzde 15’inin sekssiz yaşadığını, cinsellikle hiçbir ilişkisi olmadan hayatını sürdürdüğünü ortaya koydu. Bunların dörtte biri sekssiz yaşamın kendi tercihi olduğunu ve böyle yaşamaktan memnun olduğunu da belirtiyor.

Yani pek çok insan bu tercihi bilinçli olarak yapıyor. Çünkü “haftada kaç kere seks yapıyorsun,” “hiç orgazm oldun mu,” “cinsel açıdan yeterli misin” gibi soruların hiçbirini duymak istemiyorlar. Seksin bir değerlendirme aracı ya da bir yarış olarak algılanmasına isyan ediyor, bu kadar kolayca ve anlamsızca yaşanmasına tepki gösteriyorlar. Cinselliği hayatın odak noktası haline getiren günümüz toplumuna seksi reddederek tavır koyan bu insanlar, cinsellik için kullanılan hormonal enerjiyi iş hayatı, yaratıcılık, üretkenlik gibi farklı alanlarda değerlendirmenin çok daha faydalı olduğu görüşünde. Dahası böylesine cazip bir konuya karşı durarak iradelerini ortaya koydukları için kendilerini daha güçlü, daha bağımsız, duygusal anlamda daha dürüst, insan ilişkilerinde daha saf ve masum hissettiklerini söylüyorlar. Onlara göre sekssiz bir hayat yaşamak daha iyi bir insan olmak demek.

İnternet ortamında da bu görüşlerini dile getiriyorlar.

“Sekse gereğinden fazla anlam yükleniyor” diyor biri; “Oysa çok sıradan bir aktivite. Bazıları bu sıradanlıktan kurtulmak için sürekli partner değiştiriyor, eşini, sevgilisini aldatıyor. Bu bana çok ahlâksızca, tehlikeli ve hatta acıklı geliyor. Çünkü aradıkları o ‘muhteşem şey’ zaten cinsellikte yok.”

Bir başkası ise isyanını şu sözlerle vurguluyor: “Her yerde, her konuda seks çıkıyor karşımıza. Ve aklımız, enerjimiz sırf seks için çalışıyor. Bunun boşa harcanan bir enerji olduğuna inanıyorum. Sonuçta ne elde ediyoruz ki? Sadece birkaç dakika yaşanan geçici bir zevk.”

Görünen o ki pek çoğu da verdikleri bu kararın doğruluğundan emin, sonuçlardan da son derece memnun: “Aseksüelliği tercih ettim ve ilginçtir ki sosyal yaşamım çok daha renkli bir hal aldı. Şimdi güzel kadınlara çok daha rahat yaklaşıyorum, çok daha güzel ilişkiler kuruyorum çünkü başka bir amaç gütmüyorum. Bu durum kendime olan güvenimi de artırıyor. Üstelik enerjimi birini yatağa atacağım diye bar köşelerinde aptal insanlarla vakit geçirerek harcamıyorum artık.

Seksi reddeden ünlüler

# Geçen ay İstanbul’da da bir konser veren ünlü İngiliz müzisyen Morrissey (üstte), yıldızının parladığı 80’li yıllarda toplumun değer yargılarına uymayan aykırı duruşuyla dikkat çekmişti. O yıllarda akseksüel olduğunu da dile getirerek herkesi şaşırtmıştı. Ünlü müzisyen, insanın seksi hayatından tamamen çıkararak hayvani dürtülerden kurtulacağını, böylece daha zeki, yaratıcı ve üretken olabileceğini savunuyordu. Birkaç yıl önce seks orucunu bozan Morrissey uzun yıllar aseksüelliğin en ünlü yüzlerinden biri oldu.

# Yerçekimi kanununu bulan ünlü bilim adamı Isaac Newton bütün hayatı boyunca hiç seks yapmadı.

# İngiliz komedyen ve yazar Stephen Fry uzun yıllar boyunca aseksüel bir yaşam sürdü ve bu yönünü çekinmeden dile getirdi.

# Pop yıldızı Cliff Richard modern çağın ünlü aseksüellerinden biriydi. Richard seçiminin bu yönde olduğunu açıkça söylemişti.

# 20. yüzyılın en tanınmış politik düşünürlerinden Simone Weil bütün hayatı boyunca cinselliğe hayır demesiyle de tanındı.

# Şair ve romancı Stevie Smith hayatında cinselliğe yer vermedi, seks yerine derin bir dostluğu her zaman tercih ettiğini dile getiren Smith bunun en doğrusu olduğunu da açıkça savunan bir isimdi.

# 20 binden fazla çalışmaya imza atan Paul Erdos en üretken matematikçilerden biri olarak tarihe geçmişti. Macar asıllı olan Erdos’un hayatında hiç cinsellik olmadı.

# Barcelona’daki dünyaca ünlü eşsiz yapı, Sagrada Familia ile tanınan ünlü İspanyol mimar Antonio Gaudi sekssiz bir yaşam sürdü.

# Ünlü Amerikalı şarkıcı Shania Twain ve kocası da ünlü aseksüeller arasında. Çift, evliliklerini cinsellik olmadan, mutlu mesut bir şekilde sürdürüyor.

ALINTIDIR.

#46 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 08.05.2007 - 16:28

İyi olur bu düşüncede çok olmaması lazım :)

smiley-sport036.gif  


#47 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 09.05.2007 - 15:02

let me kiss you diye bi şarkısı var dimi morrisey'in :msn11:

bu aseksüellik tamamen özenti farklılık yaratma çabası.. çok saçma..

cinsellik utanılacak kaçınılacak bişi olsaydı bizler olamazdık :msn11: hani saygı duyuyom diicem de nedensse diyemiyorum :msn11:

...


#48 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 01.06.2007 - 09:09

Aseksüellik psikiyatride HASTALIK olarak kabul ediliyor.
Görüyorum ki; hastalık olan aseksüellilk tutulurken, hastalık olmayan eşcinsellik ise dışlanıyor. BİR MANTIK LAZIM BUNA AMA YOK.....................................

#49 Canan

Canan

    diyalog değil,monolog..

  • Üyeler
  • 5.591 Mesaj
  • Konum:Dünya
  • İlgi Alanları:...

Gönderim zamanı 04.06.2007 - 09:43

Eşcinsellik insanoğlunun hiçbirzaman kolay kabul edebileceği bi konu olamaz.
Sapkınlıktır bu. Başka bir açıklaması yok.
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#50 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 31.07.2007 - 16:29

Bu sapkınlıktan kurtulmak isteyene dua...şunuda unutmamak lazım minareyi çalan kılıfını hazırlar...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#51 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 12.08.2007 - 06:41

Evet evet kesinlikle eşcinsellik sapkınlıktır.Allah eşcinsellerin belasını verecek.Bütün eşcinseller de zaten cehennemde yanacaklar. Kahrolsun eşcinsellik; yaşasın heteroseksüellik!! Heteroseksüel olmak bir ayrıcalıktır ve insanoğlunun elde etmiş olduğu(!) çok büyük bir başarıdır.BU YÜZDEN (bu mantıkla) eşcinsellik tabiiki dışlanacak.

#52 GBLT

GBLT

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 12 Mesaj

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 17:20

öncelikle siteye sırf bu eşcinsellik ve din konu için üye olduğumu belirtmek isterim araştırmasını yaptığım din ve eşcinsellik üzerine gezinirken burayı gördüm ve her yapılan yorumu okudum okudum ve şaşırdım ve NE KADAR ÇOK AT GÖZLÜÐÜYLE BAKAN VARMIŞ DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM VE "SESSİZCE" ARKADAŞIMIN ŞU YAZDIGINA BEND E KATILIYORUM GERÇİ HER YAZDIGINA SONUNA KADAR KATILIYORUM AMA DAMGASI VURAN ŞU SÖZE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM " *İnsanlar bilmediği şeye düşmandır" "DAMDAN DÜŞMEYEN DAMDAN DÜŞENİN HALİNDEN ANLAMAZ DERLER" yazılanlar bilindik klasik yorumlar hep suçlamalar bilmeden etmeden yadırgamalar kimi,neyi,neden,niçin,kimden sorguluyorsun ve yargılıyorsunuz sizler kimsiniz sizlerde ben gibi ALLAH`ın birer aciz etten kemikten yapılma kullarısınız ben 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli EŞCİNSELİM ve hiç bir zamanda aksini düşünmedim ve böyle YARATILDIÐIMA inanıyorum lafa geldigi zaman imtahan dünyası demeyi biliyorsunuz bu nedir söylermisinz? imtahanın en büyğü budur bir insanoğluna verilen en büyük yük budur ALLAH`ın imtahınından sualmi sorarsınız ağır yorumlar yapıp yadırgarsınız KADER vardır ALLAH KADERİ çizer yolu siz belirlersiniz buda böyle ALLAH BU DUYGUYU İÇİMİZE VERMİŞ YAŞARSAK BUNUN CEZASI AGIRDIR YAŞAMAYIPTA BU DURUMLA MÜCADELE EDERSEN MÜKAFATIN BÜYÜKTÜR" BİR TUTTURMUŞ LUT KAVMİ DİYE GİDİYORSUNUZ HANGİNİZ NE KADAR DERİN ARAŞTIRDINIZDA İKİDE BİR ISITIP ISITIP LUT KAVMİNİ EŞCİNSEL MEVZUSU OLDUGUNDA ÖNE SÜRÜYORSUNUZ LUT KAVMİ OLSAYDI NE YAPACAKTINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM HANGİ AYETTE HANGİ İLMİHALDE EŞCİNSELLER CEHENNEMLİKTİR YAZIYOR HANGİ KURANDA İLMİHALDE EŞCİNSELLER İÇİN AÇIK BİR AYET VAR SÖYLERMSİNİZ BANA BEN YILLADIR ARAŞTIRIYORUM YAZIYORUM ÇİZİYORUM BEN ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM VE HERMÜSLÜMANIN YERİNE GETİRMESİ GEREKN DİNİ VECİBELERİMİ YERİNE GETİRİYORUM ONCA İNSANIN YADIRGAMASINA RAGMEN DIŞLAMASINA RÐMEN HERŞEYİMİ ELİMDEN GELDİGİN FAZLASINI YAPIYORUM SİZ BU YORUMU YAPAN İNSANOÐULLARI SİZLER NE KADAR DÜRÜSTSÜNÜZ ACABA? ZİNA DEMİŞ BİR ARKADAŞTA ZİNANIN ÇEŞİDİ VAR GÖZ ZİNASI VAR EL ZİNASI VAR YATAK ZİNASI VAR ÖNCE SEN ZİNANIN NE OLDUGUNU ÖGRENDE SONRA GENELLEME YAPARSIN VE ŞU AN BİLİMSEL OLARAKJ AÇIKLANDI DİCEKSİNİZ BİZ BİLİME GÖREMİ YAŞIYORUZ AMA BİLİMSEL OLARAK SİNEKLERDE BİLE EŞCİNSELLİK BULUNMUŞ VE TAMAMEN GENETİK OLDUGU KANITLANMIŞTIR,, ONUN İÇİN İNSANLARA SAYGI DUYUN DIŞLAMADAN ÖNCE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN YARIN BİR GÜN SİZİN VE EVLATLARINIZINDA BAŞINA GELEBİLİR ALLAH GÖSTERMESİN VE ŞUNUDA BURDAN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLİM EŞCİNSELLER O SOKKATA KIRITA KIRITA GÖRDÜGÜNÜZ ONA BUNA SARKAN TİPLER DEÐİL SADECE OKADAR ÇOK GİZLİ EŞCİNSELL VARKİ ÜNLÜ OLSUN CEMAATTEN OLSUN DUYDUGUNDA DUDAK UÇUKLATACAK KİŞİLER BUNLARDAN SİZE NE TABİ SİZ KENDİNİZE BAKAR İNSANLARI YADIRGAR DIŞLAR SONRADA GÖNÜL RAHATLIGIYLA YERİNİZDE OTURURSUNUZ ACABA O İNSANI DIŞLADIGIN İÇİN ALLAHIN KATINDAKİ YERİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ BİR İNSANOÐLUNU ALLAH DIŞLAMAZKEN SEN KİM OLUYORSUNDA DIŞLIYORSUN O İNSANLARA SAPIK,SAPMIŞLAR SİZLER CEHENNEMLİK DİYEBİLİYORSUNUZ SİZLER KİMSİNİZ ELÇİLERMİ SÖYLERMİSİNİZ BU AÐIR İTHAMLARI NEYE GÖRE KULLANIYORSUNUZ O ALLAHKİ MERHAMETİ SONSUZ YÜCE ,dir ONUN İHTAHINDAN KADERİNDEN VERDİKLERİNDEN YADIRGAMAK DIŞLAMAK SİZLERİN NE HADDİNE SON SÖZLERİMİ YAZIYORUM AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN KİMİN NE OLDUÐU BELLİ OLMAYAN ŞU FANİ DÜNYADA İNSANLARA BOK ATMADAN ÖNCE ANLAMIYORSANIZ BİLE AGIR ŞEYLER SÖYLEMEYİN BİŞEYİ KONUŞMADAN YORUM YAPMADAN BİR DÜŞÜN ALLAH KATINDAKİ YERİNİ DÜŞÜNÜN ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN

#53 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 17:29

buyur burdan yak :P

acıklama içinde zaten bu kadar agır laflara gerek yok.

*İnsanlar bilmediği şeye düşmandır"


"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#54 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 17:48

*İnsanlar bilmediği şeye düşmandır" "DAMDAN DÜŞMEYEN DAMDAN DÜŞENİN HALİNDEN ANLAMAZ DERLER"

Ne yani eşcinselliği bilmek için illa eşcinsel mi olmamız gerekiyor veya eşcinsel ilişkiye girmeden eşcinsellin halinden anlamaz mıyız.

Hadi ordan hadii kışşşş .
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#55 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 17:57

adamda dio ki adam mı kadın mı bilmiom ama :P ögren dio escinselleri tanı sev onları cünkü onlar sapık degil, yargılamadan önce toplumdaki konumlarına bi bak *zong
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#56 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 18:03

Oraya bir bak sonra konuş... Başladı saçmalamaya sonra herkesde dalga geçti... Bas bas niye bağırır insan ben eşcinselim diye??

Buna ogünde anlam veremedim şimdide veremiyorum...

Neysen osun; o nasıl ki eşcinselliğin doğal olduğunu söylemişse bizlerde normal olmadığını belirtmişiz??

At gözlüğü mü demiştik; evet demiştik... Çıkarmayı dene ve yeniden oku :D


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#57 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 18:04

KADER vardır ALLAH KADERİ çizer yolu siz belirlersiniz buda böyle ALLAH BU DUYGUYU İÇİMİZE VERMİŞ YAŞARSAK BUNUN CEZASI AGIRDIR YAŞAMAYIPTA BU DURUMLA MÜCADELE EDERSEN MÜKAFATIN BÜYÜKTÜR" BİR TUTTURMUŞ LUT KAVMİ DİYE GİDİYORSUNUZ HANGİNİZ NE KADAR DERİN ARAŞTIRDINIZDA İKİDE BİR ISITIP ISITIP LUT KAVMİNİ EŞCİNSEL MEVZUSU OLDUGUNDA ÖNE SÜRÜYORSUNUZ LUT KAVMİ OLSAYDI NE YAPACAKTINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM HANGİ AYETTE HANGİ İLMİHALDE EŞCİNSELLER CEHENNEMLİKTİR YAZIYOR


ya sen şakamısın gerçek mi yada biri oyun mu yapıyor anlamadım gitti de get işine ne eşcinseliliği pc kapat hadi dinlen netide unut boş işlere zaman harcama

Erkek-Erkekle olmaz
Kızda-Kızla

bunlar güncel saçmalıklar dinimiz de bu tür hiç bir şey yoktur toplum da yer aramak için Dinimiz de böyle böyle demeyin başka dinleri görüp onların film ve dizilerine bakarak ben buyum ben şuyum diyip toplum da yer sağlama çabanızı anlamıyorum.

Onun için sokağa çık bağır ben buyum de bak bakalım neler oluyor kim destek kim köstek net çıktı şimdi her sitede forum da türemeye başladınız başka yol bulun bizim dinimiz de yok böyle saçmalıklar....

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#58 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 18:51

DIŞLAMADAN ÖNCE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN YARIN BİR GÜN SİZİN VE EVLATLARINIZINDA BAŞINA GELEBİLİR ALLAH GÖSTERMESİN

Arkadaş burda aslında herşeyi açıklamış farkında olmadan,ALLAH göstermesin diyerek..Ek bir yorum yapmaya gerek yok..Kendisi de farkında herşeyin.. :D
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#59 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 17.01.2008 - 21:37

Bir yemeyin bozuk olduğu kokusundan bellidir...Ne yani yemeyin hepsini bitiripte mideyi bozuncamı bu bozukmuş diyelim,kalsın kardeş...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#60 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 21.01.2008 - 12:53

Kardeşim ALLAH yardımcın olsun,umarım bu dertten kurtulursun yakında..Tabii kurtulmak istiyorsan..İstiyor musun,önemli olanda bu.. :icecream:

Bu arada zekiyim evet,sağol *böö
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli