İçerik değiştir



- - - - -

Din ve Eşcinsellik


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 90 yanıt verildi

#1 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 20.04.2007 - 19:15


Din ve eşcinsellik konudundaki çelişkiyi anlatamadım gitti...
Din eşcinsellik günahtır diyebilir.Buna itirazım olamaz zaten. Fakat bundan önce beni anlatmalı.Demeli ki '' bazı insanlar var. Ellerinde olmadan hemcinslerine ilgi duyuyorlar. Bu irade dışıdır'' .
Çünkü bu durum var olan bir gerçek ve ben bu durumu yaşıyorum.Din bunu dedikten sonra istediği yasayı koyabilir.Kendimi taşa mı vurmalıyım, vururum. zindanalara mı kapanmalıyım, kapanayım. Ama önce ----durumu anlatmalı sonra yargıyı koymalı----

''BAZI İNSANLAR İRADE DIŞINDA HEMCİNSLERİNE İLGİ DUYUYORLAR''
Yukarıdaki cÜmle gerçektir.Peki dinde bu durum belirtiliyor mu?Belirtiliyorsa hangi ayettir?

#2 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 20.04.2007 - 20:30

yaw demek ki eğer isterlerse iradeleriyle bu ilgiyi yok edebilirler....

bu kadar *heyo

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#3 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 21.04.2007 - 07:48

İrade dışında diyorum.İrade ile ilgili değil. İrade ile yok edilecek birşey değil. İrade ile alakalı değil. Eşcinsellik yok edilemez.
İki dakikalığına bunu düşün....Ya gerçekten dediğim gibi eşcinsellik yok edilemiyorsa.....Ama bu durum ahlaki değerine , öğrendiklerine , aile yapısına ters düşüyor değil mi.Ters düşmesi bu gerçeği ve bu gerçeğin doğallığını değiştirmez.
EŞCİNSELLİK DOÐAYA TERS DEÐİL, KABULLENME KONUSUNDA İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNE VE ÖNYARGILARINA TERSTİR.

#4 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 21.04.2007 - 10:48

Bu konuyu konuşmuştuk. Aslında sana söylenebilecek tek şey var. Bulunduğun ilin Müftüsüne git. O sana Din ve Eşcinsellik hakkında sağlam bilgi verecektir. Biz buradan ne dersek diyelim tasvip etmediğimiz için seni anlamadan konuşmuş olacağız. Saygı duyacağız elbet ama bulunduğun konumu tasvip etmeyeceğiz.( Kendi adıma konuşayım tasvip etmiyorum. ) En makbulü dediğim gibi bulunduğun ilin , ilçenin Din ile ilgili kurumuna gidip yardım talep etmen. :)

Değişiklikler Kaydedildi...

#5 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 21.04.2007 - 20:37

eşcinsellik doğaya ters değildir diyorsun, birincisi burada yanılıyorsun...doğada üreme, çoğalma üzerine kurulu bir döngü vardır...bu döngüyü bozmak doğaya aykırılık değil midir?
benim aile durumum ahlaki değerlerimle alakası yok, her insanın aklı vardır dimi, düşünebilmesi için allah beyin vermiştir...aklını çalıştır sen de doğru yolu bulursun....
yaw aman bu senin doğru yolun olmuş ben de fuzuli konuşuyorum...

sen de takmışsın sizin değer yargılarınız sizin aile yapınız falan filan, sanki biz insan değil de başka türüz...hepimiz insan değil miyiz sonuçta? insan insandan farklı değildir...emin ol...herkes birbirine benzer özünde...yani bir insan olarak seni kabul edip senle konuşuyoruz ama sen sizin şöyle sizin böyle..bırak şu kendini ayrı kefeye koyma merakını....
biliyoruz sen eşcinselsin ve bundan gurur duyuyorsun ve bu durumu kabullenmişsin ( du ben şimdi olayın yönünü değiştirim hehe *lol )....madem kendinden bu kadar eminsin harabe foto albüme bir fotoğrafını koysana, bakalım svunduğun bu değerigerçekten kabullendiğin için mi savunuyorsun...yoksa aslında gerçeğin sen de farkındasın fakat işine gelmediği için mi böyle konuşuyorsun...(çok kapalı mı konuştum? *zong )
yani sonuç: eğer bu benim diyorsan ve benliğini de özümlemişsen albüme kendi fotoğrafını koymaktan da çekinmeyeceksindir... :P (olayı nasıl kaydırdım amaaa :) )

kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm kötüyümm!!!!!
cırcır eder kustururumm bezdiririm beeeeennn!!! *zong

Bu mesaj duygusuz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.04.2007 - 20:40

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#6 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 22.04.2007 - 06:43

Ben anlamam gereken herşeyi anlıyorum.Ve anladım ki insanlar eşcinselliği anlamayacaklar.Daha doğrusu anlamak istemeyecekler.
Ben İstanbul İl müftü yardımcısıyla görüştüm ve diyanete bu konu hakkına mail attım. Söyledikleri şey '' eşcinsel arzular doğadan sapmadır.İrade ile yok edilebilir.'' EŞCİNSELLİK DOÐADAN SAPMA OLSAYDI BEN CİNSELLÐİMİ HSSETMEYE BAŞLADIÐIMDA KADINLARA İLGİ DUYAR VE ZAMAN İÇERİSİNDE İLGİM ERKEKLERE YÖNELİRDİ Kİ BU DA HİÇ MANTIKLI DEÐİL.
Ben hemcinslerime elimde olmadan ilgi duyuyorum.Bu durumda eşcinsel oluyorum.Yukarıda yazılanlar ise eşcinsellikle ilgilidir.Fakat yukarıdaki cümleler beni tarif etmiyor.Eşcinselliği zamanında yok etmeye çalıştım.Yok olmadığını yaşayarak anladım.yok olmadığını anlayınca yok olmaması gerektiğini de anladım.Çünkü bu da heteroseksüellik gibi bir yönelimdir.
Bir kadın bir ekeğe ilgi duyunca sorun olmuyor da, bir erkek bir erkeğe ilgi duyunca neden sorun oluyor? Sizce ilgi duyma Vajina ve penisle mi ilgilidir sadece?Yoksa insanın doğası ve ruhu ile mi ilgilidir?

#7 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 22.04.2007 - 06:47

SORU: Neden resmimi buraya koymuyorum?
a- toplumun bilinçsiz önyargıları, azınlık gurubunda olmam ve deşifre olma konusu yüzünden
B- kendimi kabullenemem

Bu mesaj sessizce tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 22.04.2007 - 06:48


#8 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 22.04.2007 - 11:22

Bir kadın bir ekeğe ilgi duyunca sorun olmuyor da, bir erkek bir erkeğe ilgi duyunca neden sorun oluyor?

ilgi duymak ruhla alakalı bir şey de, insan kendisiyle aynı cinsiyetten birine....ammaaaaaann.... bak ne dicem, eğer sen sana kimse bir şey demezken tutup da yeni konular açıyorsan eşcinselliğin üzerine sen hala kabullenememişsin demektir(eğer kabullenmiş olsan "amaan insanlar ne düşünürse düşünsün umurumda değil" der senden farklı olanların düşüncelerini değiştirmek için sürekli bir çaba vermezdin), sen hala kabullenmediysen içinde bundan kurtulmak için bir istek bir eğilim var demektir...bence bu durumu göz ardı etme, hayat savaşmaktırr, hayat her insanı farklı sınavlara tabi tutar..kimini zenginlikle kimini fakirlikle.....senin sınavın da İŞTE BU! zor durum bu eminim, kimsenin senin gibi düşünmediği bir yerde kendini ispatlamaya çalışman yani...ama dediğim gibi, savaşını kaybetme, kanının son damlasına kadar savaşmayı göze al..... *uhuhu
ufak bir mesele daha: ilgi ile cinsellik aynı şey değil, sen ilgiden bahsediyorsun amenna....eğer olayı "ilgi" safhasında bırakıyorsan ne mutlu sana! *lol

amaan sabah sabah nedir bu yaaaw???

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#9 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 00:26

aha bu gene türedi. Yaw arkadaşım senin hırsın nedir anlamadım gitti Eşcinselliği konuştuğumuz bir yer var zaten hadi bakem oraya git. Din kişinin inancıdır. Kutsaldır eşcinsellik gibi iğrenç bir olguyu din gibi kutsal bir duygu ile yan yana getirmene müsade etmem . Sayın yöneticiler bu başlığı kapayın yaw daha önce de açıldı ve zaten taşındı.

Yine din ile yakında uzaktan alakası yok bu şahısın konuştuklarının . Lüzumsuz yere bilerek yanlış konu açıyor bu kadar ...

Ayrıca bu konu sahibine gayet net bir şeklde diyorum ki. Aç Kur'an ı Kerim'i ve Lut tufanı ile ilgili büütn bölümleri oku bakalım sonra çık ortaya.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#10 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 07:56

duygusuz! ''aman boşver insanlar ne düşünürse düşünsün'' yerine '' insanlar ne b.k yerse yesin'' dersem olur mu?Çünkü dank denen şey bunu hakkediyor.

#11 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 11:56

Şimdi bu yukardaki arkadaşa biraz neden doğaya aykırı olduğunu anlatmak lazım. Görelim bakalım neden bu yukardaki ve benzeri canlı türevlerinin neden sapkın ve doğaya aykırı bir hayat yaşadıklarını ve neden yaratılışlarını reddederek yaptıkları aykırı seçimden dolayı Yaradan'a başkaldırmış sayılarak bir ömür boyu sürecek bir günaha devam ettiğini umarım anlar.

Binlerce yıldır biyologların canlılar üzerinde yaptığı araştırmalara göre canlılarda üreme şu şekilde tarif edilir.

Üreme :
Büyüme ve gelişmesini tamamlayan her canlı çoğalma yeteğine sahip olur. Çoğalma yeteneğine sahip canlılar kendilerine benzer bireyler oluştururlar ve bu sayede nesillerin devamlılığı sağlanır.

Biyolojinin temel ilkelerinden biri "tüm canlılar kendinden önce bulunan canlılardan meydana gelir" sözüdür. Gerçekten de yaşamın temel yapısı bireylerin çoğalmasıyla gelecek döllerin oluşturulması ve genetik bilginin aktarılmasından geçer.

Canlılarda Eşeyli ve Eşeysiz olmak üzere 2 çeşit üreme vardır.

Eşeysiz üreme bizi pek ilgilendirmiyor ama bilemekte fayda var :

Bir canlıdan ayrılan hücre veya hücre grubundan yeni bireylerin oluşturulmasına eşeysiz üreme denir. Eşeysiz üremede döllenme olayı olmadığından eşeysiz üreyen canlı oluştuğu canlıya kalıtsal olarak tıpa tıp benzer. Çünkü eşeysiz üreme mitoz ile gerçekleşir. Ancak mitoz bölünmede olabilecek bir ayrılmama ve mutasyon çeşitlilik sebebidir. Eşeysiz üremeye canlıların büyüme bölgelerinden ayrılan hücre veya hücre grupları neden olduğu için aynı zamanda vejatatif üreme de denmektedir.

Eşeysiz Çoğalma Çeşitleri

Tek Hücrelilerde Bölünerek Çoğalma
Rejenerasyonla Çoğalma
Tomurcuklanarak Çoğalma
Çelikle Çoğalma
Sporla Çoğalma

Gelelim aralarında Insanlarında bulundu pek çok canlının üreme şekline yani Eşeyli Üremeye

Farklı cins iki gametin birleşmesiyle yeni canlının meydana getirilmesine eşeyli çoğalma denir. Gamet, eşey hücresi olarak tanımlanır. Bir gamet ya dişi eşey hücresidir (yumurta) veya erkek eşey hücresidir. (polen veya sperm). Eşeyli üreyen canlılarda bir çift kromozom takımı bulunur. Bu takımın yarısı anneden yarısı babadan gelir. Bu takım kromozoma hapoid veya monoploid (n) denir. (n) haploid kromozom takımı gamette bulunur.

Bir çift kromozom takımına 2n diploid denir. Mesela; insanda 2n=46 sayıda kromozom bulunur. Somatik hücreler (vücut hücreleri) 2n sayıda kromozom taşır.

Eşeyli üreme sonucunda birbirinden farklı bireyler oluşur. Bu da populasyonlarda varyasyonu (çeşitliliği) arttırır.


Çeşitliliğin açığa çıkmasını sağlayan faktörler;


Eşeyli üremede çeşitliliği ;

Krosingover
Homolog kromozomların rastgele paylaşımı
Döllenme
Mutasyonlar
Ayrılmama

Şimdi bu yukardaki eşeyli üreme çeşitlerinde döllenme ile yapılan üreme yine insanların da içinde bulunduğu canlı grubunun üreme şekli oluyor

Bu durumda döllenmeyi açıklamaktan fayda var.

Dişi eşey hüceri yumurtanın , Erkek eşey hücresi sperm ile döllenmesi sonucu oluşan hücrenin belli bir süre sonucunda gelişim süreci içersin önce bir Cenin ve doğum sonrası bir yavruya dönüşmesiyle üreme tamamlanır. Peki bu işlem nasıl gerçekleşir . Dişi eşey hücresine dişinin vajinasını müteakip ulaşılır , Erkek spermleri ise erkeğin penisi vasıtası ile spermlerini yumurtaya ulaştırır. Canlıların üremesinin devamlılığını sağlamak amacı ile Yaradan bu işleme ayrıca bir takım kimyasal ve biyoojik enzimler ve salgılar ile haz eklemiştir ki üreme canlılarda bir arzu ve istek olsun.

Bunun yanı sıra Anus ise canlının aldığı besinlerde ihtiyacı olan mineral,vitamin enerji gibi gereksinimlerinden sonra dışkısını attığı bir organdır. Bu organ ile üremenin uzaktan yakından bir alakası yoktur. Bu organ hiç bir şekilde bir cinsel organ değildir. Bu organ vasıtası ile alınan haz zaten en başta bir yanlışlığın olduğunu açıkça ortaya koysada psikolojik olarak bunun biraz mümkün olabileceğini var sayacak olsak bile. Biyolojik yaratılış açısından cinsel birleşmenin bu organ ile yapılması zaten Doğa'nın kanununa ve hali ile Yarada'nın koyduğu kanuna karşı gelmektir.

Bütün bu yanlışlara rağmen halen kendini ben böyle hissediyorum benim içimde bu var diye savunan kişiye söylenecek tek şey. Allah kurtarsın olacaktır.

Saygılarımla,

Daaankk denen şey.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#12 babuna

babuna

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 341 Mesaj

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 23:56

sessizce kardeş,

Amacınız nedir? İslamiyet eşcinselliği kabul etmiyor. Ki sizde bunu kabul ediyorsunuz.

Sizin seçenekleriniz şunlardır: Ya durumunuzun normal olmadığını kabul edeceksiniz. Ya da hayır diyecek dini kabul etmeyeceksiniz. Ya da kendinize eşcinselliği kabul eden bir din bulacaksınız.

Var mı başka bir seçenek?

Ailenizle yaşadığınız, çevrenizde yaşadığınız sorunlar sizin kendi sorunlarınızdır. Açıkçası forumun bu kısmında bu konuyu uzatmak hiç te hoş bir davranış değildir ve siz konuyu din konusunun dışına taşımaktasınız.

Bu mesaj babuna tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 23.04.2007 - 23:57


#13 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 08:05

Diyorum ya..
Siz eşcinselliğin ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz..
Anlattığın üreme konusunu biliyorum; anlatmana gerek yok.(Sen konuya at gözlüğüyle bakıyorsun.Genel olarak yazıyorsun.Tüm insanlık alemini düşünmüşsün.Peki eşcinsel bireyler ne yapsın?Hiç ilgi duymadığı karşı cinsle mi evlensin.Evlense ne olacak?Herkes ve ailesi mutlu olacak; fakat kendisi mutsuz olacak.Ve karşı cinsle evlense bile yine kimliği ''eşcinsel'' olacak.Bir de bunu düşünsen.....)

Bir de demişsin ki dışkı için var olan organın cinsellikte kullanılması...

Şimdi biri ''eşcinsellik'' dese senin aklına hemen o organ ve ilişki mi gelyor.eşcinsellik sadece cinsellikte mi ilgilidir?cinsellikle ilgili olsa bile neden sadece erkek eşcinsellik üzerine konuşuyorsun*Kadın eşcinseller de vardır.

Eşcinsellik deyince akla sadece cinsellik geliyor.Bu yanlış.Akla sadece iki erkeğin cinselliği geliyor. Bu daha da yanlış.

Biliyorum...Size göre kendi cinsiyle ilişki yaşayan biri eşcinseldir.Yaşamasa eşcinsel değildir.Soruyorum: Birinin heteroseksüel olması için karşı cinsle ilişki yaşaması gerekir mi?Ve ekliyorum: Birinin eşcinsel olması için kendi cinsiyle ilişki yaşaması gerekmiyor.Unutmayın ; hemcinsine ilgi duyan eşcinseldir; ilişki yaşayan değil. Bu kişinin hemcinsiyle ilişki yaşaması ya da yaşamaması kimseyi ilgilendirmez.Önemli olan ruh ve kişilik değil mi?

Lut kavmi mi??
Hani eşcinsel kadınlar orda. Varmı eşcinsel kadınlar.Hani iki erkeğin ya da iki kadının yaşadığı aşk... Var mı? Sadece iki erkeğin yaşadığı anal ilişki...Eşcinsellik bu mu?Son olarak Lut kavmini yüzlerce kaynaktan okudum.Fakat sağlıklı bir bilgi yoktur.Yani teferruatlı bir şekilde insanlar anlatılmamış.Sorularımın cevabı orda yoktur.

Son olarak İst Üni İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanının söylediği şu sözü ekleyeyim: KURAN'DA DOÐRUDAN EŞCİNSELLİKLE İLGİLİ BİR AYETİN VAR OLDUÐUNU SÖYLEMEK GÜÇ.
Hatta şunuda ekleyeyim.Ankara Üniversitesi Tefsir Ana bilim dalı başkanın söylediği şu sözü de ekleyeyim: ELİMİZDEKİ TÜM KAYNAKLAR EŞCİNSELLİÐİN GÜNAH OLDUÐUNU SÖYLÜYOR.FAKAT YAPMIŞ OLDUÐUM ARAŞTIRMALARA GÖRE EŞCİNSELLİÐİN KİŞİNİN DOÐASI OLDUÐU GÖRÜLÜYOR.EŞCİNSELLİK KONUSUNA FARKLI BAKIŞ AÇILARI GETİRİLMELİ.
(Bu sözler atmış olduğum maillere verilmiş cevaplardır)

Bilmiyorum demek erdemdir.Ve sizde erdemli davranın BİLMİYORUZ deyin.....

#14 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 08:25

Evet bilmiyoruz sessizce..Bunuda kendimizde bir eksiklik olarak görmüyoruz..Ne yapmamızı istiyorsun anlamış değilim..Hem neden bu kadar çok araştırma yapmanıda anlayabiliyor değilim.Madem kabullenmişsin,araştırma artık..Görüyorsun işte dinimizde de böyle bir ayetin var olduğunu söylemek güç demiş bilir kişiler..E daha ne istiyorsun? Sizler için yeni bir ayet yazılmasınımı?? Ve bu ayetin içeriğininde ''ey eşcinseller,sizlere bir günah yoktur,sizler irade dışında bunu yapmaktasınız..Bir nevi,akıldan yoksunsunuz,o yüzden sizlere bir ceza yoktur'' denmesinimi bekliyorsun..

Hem aklıma gelmişken sorayım hemen dedim..Cevaplarsan çok sevinirim..Bir erkekle bir kadının evlilik dışı beraberliği bile günah sayılırken,ayni cinsten iki kişinini beraberliği ,sence normal sayılabilirmi?Mantıklı düşünerek cevap verirsen sevinirim.
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#15 yusufla

yusufla

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.577 Mesaj
  • Konum:GüLLeR-DiYaRı....

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 08:50

daha öncede verdim bu örneği şimdide veriyorum...
Hz. LUT (s.a) kavimleri neden helak olmuştur araştır..

ve Kuran-ı Kerim' de eş cinsellik Üzerine4 ayetler vardı araştır oku...
"Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz." (İnsan Suresi, 30)

bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...

#16 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 10:14

Hey Allah'ım ,

Yahu eşcinseller sadece parkta el ele dolaşıp birlikte sinemaya gidip , akşamlarıda T.V karşısında dizi seyredip çay içip birinizin yaptığı kurabiyeleri yiyorsunuz di mi ? Yani eşcinseller seks yapmıyorlar bunu savunuyorsun.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#17 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 07:38

Benim yazdığım son yoruma cevaben yapmış olduğunuz yorumları yazdınız ya...
Size diyecek hiçbirşeyim yok....
Eşcinsellerin sex yapmadıkları, lut kavmi, Kuran'da eşcinsellikle ilgili ayet olmaması....... Ne bunlar ya.Neler anlamışsınız..Ben ne diyorum , siz ne diyorsunuz? Daha fazla ayrıntılı anlatamayacağım.....

TÜM İNSANLAR EŞCİNSELLİÐİ ANLAMAK ZORUNDALAR.ÇÜNKÜ; BU KADAR TEPKİ VARKEN EŞCİNSEL BİREYLER EN AZINDAN AİLELERİNE DURUMLARINI ANLATAMIYORLAR.GERÇİ BEN BUNA RAÐMEN ABLAMA ANLATTIM.AMA HERKES BENİM KADAR CESARETLİ OLAMAZ.
NOT: SON YAZDIÐIM YORUMU HECELEYEREK BİN DEFA OKUYUN.KARŞIMDA TÜRKÇESİ KIT İNSANLARIN VARLIÐINI HİSSEDİYORUM.AYRICA ANLAYIŞ KITLIÐI DA VAR.YA DA BEN ANLATAMIYORUM.

#18 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 20:18

:Pyaw bırakın sessizceyi, derdi başından aşkın garibin..... :P
onun anlattığı masum eşcinsellik, bizim anladığımız fesatlıklı bölümü herhal.. :P ehuehu...

şaka bir yana, sessizcenini biraz yalnız kalıp içini dinlemesi lazım, sen sessizce kimsenin sözlerine kulak asma, içindeki sesi dinle, bunu yaparken isyan etme sakın, doğru yolu bulacağından eminim...... :)



( sessizceye kızamıyorum; onun yaşadığı ağır hem de çok ağır bir şey eminim, özellikle çevresi buna bu kadar aksi yaklaşırlen onun içinden gelen engelleyemediği hisleri bastırmaya kalkması...büyük bir olay....
benim de bir eşcinsel öğrencim var, neler yaşadıklarını biliyorum, allah ferahlık kolaylık versin sessizce gibi insanlara, başka bir şey diyemem)


ablana olayı açtığını söylemişsin, umarım neticesi seni bozguna uğratmamıştır...




yafff tüküreyim kafama ben..noluyo bana yaaawww...öğrencilerim olduktan sonra herkese karşı bi bende bir anlayış, bir duygusallık hakim oldu...ne hale geldik...püffff....nerde o eski katı duygususzzz...... :P

Bu mesaj duygusuz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.04.2007 - 20:20

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#19 sessizce

sessizce

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 Mesaj

Gönderim zamanı 29.04.2007 - 08:17

Eşcinsellik günah mı?

Bu soru için Kuran'dan ayetler yazmayın.Çünkü biliyoruz neler yazıldığını.Tabii Lut kavmini de....

Bu soru için ne bir hoca ne bir hacı ne bir kaynak lazım. Akıl var mantık var. Bu yetmez mi?
Düşünün elinde olmadan ve kendini hissetmeye başladığından beri kendi cinsine ilgi duyan bir insan.....Bu insana hesap sorulabilir mi?Sorulamaz çünkü bu kişinin elinde değil.Bu insanı hangi kitap , hangi kanun sorgular; kim neden niçin ve hangi mantıkla suçlar?Kimin buna hakkı var.
DOÐUŞTAN GELEN VE DOÐAL OLAN BİR ÖZELLİLK (EŞCİNSELLİK) SORGULANIR MI, YADIRGANIR MI VE EN ÖNEMLİSİ ''GÜNAH'' DENİLEBİLİR Mİ?

#20 Elric

Elric

    Mel G.'nin Vârisi :)

  • Üyeler
  • 6.432 Mesaj
  • Konum:Mélnibone

Gönderim zamanı 29.04.2007 - 09:05

ulan yeter be her tarafta eşcinsellik bu mu eşcinsellik şu mu.. bi tane konu açtın neyine yetmiyo ???
Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli