Jump to content



* * * * * 3 votes

Bana Özel


  • Please log in to reply
255 replies to this topic

#141 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 21.09.2011 - 10:20

Bugün hep Fenerbahçe'mi yazmak istiyorum hep onunla ilgili paylaşımlar, resimler, videolar eklemek istiyorum.

Aşığım sana Fenerbahçem. Sen yensen de, yenilsen de, skorlar bizi üzse de, son sözümüz Fenerbahçe.
Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyorum.

" Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz !

İslam Çupi "



#142 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 21.09.2011 - 10:23

" 1907'de başlayan bu şanlı mücadele boyunca hep ilklere yazdırdık adımızı. Cemiyetler kanununa göre kuruluşu resmen tescil olunan ilk Türk spor kulübü olduk, bugün oynadığımız profesyonel ligin ilk şampiyonu olduk, 1967 yılında Balkan Kupası'nı alarak Türk futbol tarihinde uluslararası resmi bir organizasyonda şampiyon olan ilk Türk Spor Kulübü olduk, Türkiye'de kulüpler bazında UEFA'nın 5 yıldızlı stadyumları arasında yer alan ilk ve tek stadyumuna sahip olduk, olduk, olduk..

Saymakla bitmez ilklerimiz ve bugün bir ilke daha imza atıyoruz.

Tarih 20 Eylül 2011 Salı. Bu tarihe iyi bakın ve unutmayın. Bugün bazı kadınlar alışverişe, altın gününe giderken Fenerbahçeli kadınlar sevdasına sahip çıkmak için sabahın erken saatlerinden itibaren bilet sırasına girdiler. "Bir kadın var, Bir de Fenerbahçeli kadın var" sözünü lafta bırakmadılar..
...
Bu akşam tribünde Ahmet, Mehmet olmayacak ama Ahmet'i, Mehmet'i temsilen analar, ablalar, kardeşler olacak. İçlerinde deplasman dahil olmak üzere neredeyse her maça giden de olacak, ilk defa maça gidecek olanda..

Bu akşam İslam Çupi'nin yıllar önce söylediği ve bugün her duyduğumuzda tüylerimizi diken diken o sözler gelecek yine aklımıza..

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Bugün 20 Eylül 2011 Salı. Bugün Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü! Bugün Fenerbahçeli Kadın VAR!

Genç FENERBAHÇELİLER "

#143 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 21.09.2011 - 11:17

Bir video seyrettim az önce Posted Image Spiker 3 Puanı Alamadınız diyor kız da olsun sonuçta yendik diyor kız o maça değil ambiyansa kapıldı kaldı herhalde beyni sulanmış. Neyse olur öyle şeyler ortam bambaşka tabi kapıldı büyüsüne maça bakmadı kötü videolar yok eklemiyorum o yüzden Posted Image

Dişi kanaryalarla da gurur duyuyorum 41.663 bilet dağıtılmış ama sonra herkes alındı 50.000 kişi vardı. Muhteşem unutulmaz bir gece.

Birde bir pankart vardı ona çok gülümsedim hoştu gerçekten " Pilav Ocakta Ben Maçta " (=

Maçın yıldızları bana göre Dia ve Volkan'dı. İkisi de çok formundaydı. Aykut hoca Dia'yı aldı maçın seyri değişti belki almasaydı skorlar farklı olurdu onu çıkarmamalıydı hata yaptığını düşünüyorum. Maçın en kötüsü bana göre Semih ve Canerdi diğerleri de formunda değildi. Alex dün gece beni hayal kırıklığına uğrattı ondan çok daha iyi performanslar beklerdim.
Genel anlamda kötü oynadıkları bir maçtı.

Özgür Yankaya hani diyorlar ya bayanlar ofsaytı bilmez diye hakem olmuşsun ama önce sana öğretmeleri lazım ofsaytı. O son dakika golü ile hakkımızı yedi vicdanı onu rahat bırakmasın!

Edited by KãRdé£éN, 21.09.2011 - 11:17.


#144 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 21.09.2011 - 11:33



#145 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 21.09.2011 - 23:20



#146 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 23.09.2011 - 08:13

Uyuyamıyorum sevgili sayfam =( yağmurla birlikte gök gürültüsü havada karanlık şimşekler çakınca içersi aydınlanıyor çok ürkütücü uykum filan gitti.
Tek yaşamanın en zor olan kısmı bu yani korkularınla baş başa kalmak. Sessizlik seslensen kimse yok. Kocaman kız oldum hala küçükken olduğu gibi korkuyorum yoksa şimdi uyuyordum hala..
Şimdi ne kadar çok isterdim ailem ile olmayı gerçi insanlar seçimlerini kendileri yaparlar değil mi bunu sen istedin sen seçtin katlan şimdi diyorsun duydum zaten öyle yapıyorum.
Olsun herşey gibi buda geçicek hava aydınlanıcak gök gürültüsü durucak belki güneş bile açabilir.
Babama karşı bu konuda ne kadar çok direndiğimi hatırlıyorum. Olmaz, sen yapamazsın, küçüksün, sen yumurta bile kıramazsın, hiçbir yardım yapmam dediğini tabi şimdi en uslu halim ozamanlar daha bir asiydim. Gerçi hala tam uslanmış sayılmam ani inişli çıkışlı duygulara kapılıyorum özellikle öfke anında daha kontrol mekanızması çalışmadı bende (=
Ama herşeyi başardım ev kiralamıştım babam konuşmadığı halde oraya geldi inceledi baktı durum kötü maaşımla bir buzdolabı almıştım birde kira ödüyordum elektrik su yiyecek maaş bitiyordu ne cesaretmiş bende ki de şimdi aynı durumda olsam göze alırmıyım bilmiyorum. Babamın dedikleri de hala aklımda çamaşır makinen yok leğen alırsın elinde oturup yıkarsın demişti. Ben de buzdolabımı ödeyince alırım gerekirse elimde yıkarım dünyada ilk elinde çamaşır yıkayan ben olmayacağım demiştim. Sonra içten kıyamadı herhalde gel biraz dolaşalım gezelim dedi ilk başta yok dedim sonra ısrar edince çıktık aynı gün içinde evi düzdük vs..
İlk yumurta kırışım babamın dediği gibi tüm kabuklarıyla birlikte olmuştu ama zamanla ben yemekler, sarmalar,börekler herşeyi öğrendim. Hatta yapıp babamı da davet ettim o kadar şaşırdı ki hepsini ben yaptım afiyet olsun demiştim. Ve şimdi annemden dahi daha güzel yemek yaptığımı söyler. Annem benden pilavı nasıl tane tane yapıyorsun ben de bazen düşüyor bazen düşmüyor der eee oda meslek sırrı herşey söylenir mi derim Posted Image
Sadece canım istesin yapamayacağım yemek yok ama istemiyor bazen o zaman yumurta dahi kırmıyorum öyle garip huylarım var (=
Onları üzdüğüm zamanlar oldu. Umarım herzaman her koşulda vazgeçilmez olduklarını sevildiklerini biliyorlardır. Benimde kırgınlıklarım var ama bu sevmeme engel değil.
Şu an hep birlikte olsaydık uyanır uyanmaz yine abimin yanına gider uyurdum bazen anlıyordu yanına sokulmaya çalışırken noldu diyordu çok korkuyorum yanında yatabilirmiyim diyordum tamam diyordu bende iyice yaklaşıp sarılıp uyuyordum. Elektiriklerde kesilirdi yine yanına gider yatardım anlar sormazdı kafamı gömerdim onun boynuna arkasını dönünce de kızardım lütfen bana sarılırmısın diye Posted Image sabah bir uyanırdım abim yok benim yatağımda uyuyor. Sıkışıyorduk haliyle oda ben uyuyunca kalkıp yatağıma yatardı. O da gökgürültüsünde ve elektrikler kesildiğinde beni hatırlıyormudur acaba..
Ablamın yanına hiç yatmazdım çünkü ondan çekinirdim, korkulucak birşey yok neyden korkuyorsun git uyu diye geri gönderirdi oyüzden rota belliydi.
Bu arada gök gürültüsü kesildi sevgili sayfam hava da açtı uyuyabiliriz artık Posted Image

Edited by KãRdé£éN, 23.09.2011 - 08:16.


#147 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 23.09.2011 - 12:35

Avatarımdaki manzarayı beyendin mi sevgili sayfam Kocaeli / İzmit / Sekapark.

Sahil yürüyüşlerini çok severim. Orası da çok güzel bir yer. Posted Image



#148 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 23.09.2011 - 12:46



#149 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 23.09.2011 - 16:46

" Cem Adrian & Sen Benim

Hep aynı sessizlikle geliyor gece…
Hep aynı yalan dolan masalları dinliyorum yine…
Hep aynı yüzler, hep aynı sesler peşimde…
Anlatamıyorum, inandıramıyorum kendime…
Sen benim yarım kalan cümlelerimsin…
Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim…
Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin…
Hiç unutamayan, unutmayan o kalbim…

Sen benim eksik kalan yerimsin…
Kapattığım pencereler, güneşlere çektiğim o perdelerim…
Sen benim hiç sevmediğim sessizliğimsin…
Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim…
Sen benim terk ettiğim şehirlerimsin…
Düştüğüm çukur, uzanan ellerim, hiç tutunamadığım gidenlerim…
Sen benim kovulduğum cennetimsin!
Eğdiğim yüzüm, sövdüğüm aydınlığa hiç açamadığım gözlerim. "

#150 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 23.09.2011 - 18:52

Sevgili sayfam Koray ile konuştuk fıstığı sordu bilmiyordu öldüğünü en son konuştuğumuzda facebooka eklemiyorsun nazar değdi diye bana mail at yeni resimlerini demişti onu sordu neden atmadın diye bende sesim titreyerek öldüğünü söyledim.
Oda dondu kaldı hadi ya hasta demiştin konuşma sonunda ben iyice kötü olurum diye lafı deyiştirdi.

Sana süprisim olucak yakında dedi ne süprizi lütfen ya meraktan çatlarım diye sıkıştırdım en sonunda söyledi sana balıklarımdan göndericem dedi onun da büyük akvaryumu var sağol ama olmaz ki kaç saatlik yol nasıl gelicekler ölürlerse yolda daha çok üzülürüm olmaz dedim. Yok bir şey olmaz dayanıklı balıklar dedi akvaryumda hazır öyle çok büyük değil ben yemlerinden de yollarım sonra sen aynı yemden devam edersin dedi. Balığın tipi nasıl dedim Çok karizmatik dedi :P öyle soruya öyle cevap değil mi, yanlış şekilde sormıyayım hemen dalga geçer zaten. Çok sevimliler görünce bayılıcaksın dedi. Ya cevap vermedin cinsi ne demek istemiştim betta balığı dedi. Hımm nasıllar acaba dedim. Tedirginim nasıl gelebilicekler ama tamam bekliyorum dedim.

Netten araştırdım hakikaten çok tatlış şimdi heyecanla onları bekliyorum. İnşallah sağ salim kavuşurum Posted Image

#151 quStah

quStah

    Camel Soft

  • Yöneticiler
  • 5,617 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Kadıköy
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Posted 24.09.2011 - 01:50

Posted Image

Çok mutlu oldum (= Kim yaptı bilmiyorum ama kocamaaaan Sevgiler Posted Image





Söylemeyi unutmuştum.
Güle güle kullanPosted Image

#152 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 24.09.2011 - 21:04

Posted Image



#153 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 24.09.2011 - 21:09

‎80 yaşındaki dede eşine
-Gençliğimizdeki flört günlerimizi hatırlıyormusun ? demiş.
Nenede
-Evet çok özledim. Diyince dede
-yarın ilk buluştuğumuz yerde buluşup sevgiliyken yaptığımız şeyleri yapalım.Demiş
... ..Dede süslenmiş,püslenmiş buluşma yerinde saatlerce beklemiş ama bakmış nene yok.Eve gelince bi bakmış nene ağlıyor
-Ne oldu ? Demiş
Nenede
-Ne olacak aşkım annem yollamadı demiş (=

Edited by KãRdé£éN, 24.09.2011 - 21:10.


#154 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 24.09.2011 - 22:39



#155 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 24.09.2011 - 23:08

Gülben Ergen & Yarı Çıplak

Aradan geçen yıllara sor iki aşık aşkı unutur mu
Aşkın huzur meleğisin sen rüzgar seni hiç uyutur mu
Sıradan bir ayrılığı seçtim gereken de oydu gözüm ıslak
Ben kalpten ayrılanı geçtim kalbim elinde yarı çıplak

Bir ben mi yaşlandım yoksa anılar mı
Gönlüm kıpır kıpır mı yoksa sıradan mı
Bir ben mi öfkelendim aşkın acısından
Kalbim utandı ilk kez kendi yarısından


Aşk tanrısı haberi yok göz pınarı ıslak
Sensiz hiç değeri yok kaldı yarı çıplak
Ah zalim hayat vicdansız hayat
Kıskıvrak saplandım ortasından

Hislendim kimsem yok sana geldim
Baktım hiç kimsem yok sana geldim

Aradan geçen yıllara sor iki aşık aşkı unutur mu
Aşkın huzur meleğisin sen rüzgar seni hiç uyutur mu
Sıradan bir ayrılığı seçtim gereken de oydu gözüm ıslak
Ben kalpten ayrılanı geçtim kalbim elinde yarı çıplak


Söz ve Müzik : Serdar Ortaç



#156 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18,713 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Posted 27.09.2011 - 11:55

Karşımıza erken çıkmış insanları,yolun dışına sürerken;bir gün geri dönüp,onu deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz?Hayat her zaman cömert davranmaz bize.Her zaman aynı fırsatları sunmaz.Toyluk zamanlarını ödetir,savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün.Bir akşamüstü yanımızda kimsecikler olmaz.Ya da olması gerekenler yanımızdakiler değildir..

tam senlik...

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#157 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 27.09.2011 - 12:27

Ne kadar anlamlı ve doğru bir yazı ..

#158 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18,713 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Posted 27.09.2011 - 12:33

sakın bu yazıya kapılıp üzülme güneş her zaman geçte olsa doğar...

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#159 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 27.09.2011 - 13:10

Sevgili sayfam dün İrmik Tatlısı yaptım çok severim, çok da güzel oldu anlatayım belki sende yaparsın Posted Image

Dokuz kaşık irmik, bir kilo süt, on kaşık şeker, bir paket vanilya tencereye alıp kaynattım üstünden blup blup diye olduğunda olmuş demektir zaten kıvamıda koyulaşmış oluyor anlaşılıyor. Sonra derin tabakta bir paket kakaolu bisküvi elimde ufaladım, bir çay kaşığı tarçın biraz ezilmiş ceviz içi ( dün yaptığıma bir kaşık da hindistan cevizi de koydum daha kokulu oldu hoşuma gitti ) Sonra borcamın en altına bu tabağa hazırladığımız bisküvili karışımdan serptim. Üstüne tencerede kaynattığım irmik tatlısını döktüm yine tabağa hazırladığımız bisküvi karışımını en üste serptim. iki üç saat buzdolabında beklettim

ımmh nefis oldu Posted Image

#160 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 27.09.2011 - 13:28







Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users