İçerik değiştir



* * * * * 3 Oylar

Bana Özel


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 255 yanıt verildi

#101 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 07.09.2011 - 15:10

Ben eski kafalı birisiyimdir ömrüm boyunca sevebileceğim tek bir kişi olsun istemiştim o olmadıysa da büyük konuşmamak lazımmış ama olmaz artık,


Seveceksin.
O olmadı başkası da olmaz sözü gelip geçecek.

Değişiklikler Kaydedildi...

#102 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 07.09.2011 - 15:54

Sevgili " Bana Özel " sayfam tamam artık lütfen isyan etme geldin dırdırdır yeter ömrümü yedin diyorsun değil mi (= ama ama çok dolmuşum gerçekten kimseyle konuşmak istemiyorum oyüzden herşeyi sana anlatıp rahatlıyorum.

Dün akşam bir film seyrettim " Kağıt " çok güzeldi sende seyret, yanına cola ve çerez de al iyi gidiyor.

Hı bir de köye gitmeyi düşünüyorum bir kaç gün değişiklik olur.



Bu şarkı da bana katlanan güzel sayfama Gönderilen Resim

#103 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 07.09.2011 - 15:57


Seveceksin.
O olmadı başkası da olmaz sözü gelip geçecek.



Sen iyi bilirsin şımarık modda aşk takılan kızları o yüzden boşa acı çeke çeke aşkı öğrensin ne desen boş...


makyajlı aşklar bize göre değil Gönderilen Resim

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.09.2011 - 16:03

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#104 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 08.09.2011 - 10:38



#105 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 08.09.2011 - 11:34

Bu köye gitmek çok iyi olucak hem anneannemi de özlemiştim telefonda bayramını kutladım diye telefona gelmek istemedi içerdekiler hadi kalk bak seni istiyor filan deyince geldi yirim onun sitemini Gönderilen Resim haklı ama ya çok uzun zamandır gitmiyorum.

Veeeee hiç söylemicem süpyiiiis Gönderilen Resim

Ama napim köy şartları zor onu bizimkiler ordan getirmişlerdi illa çocuklar gibi tutturuyor köyüm de köyüm ben gidicem diye kalamıyor başka yerde ama kıyamam ona ben nerde olursa olsun giderim zor çetin şartlar da neymiş peh. :P

Çok hazırlıklıyım bu sefer öyle böyle değil savaşa gidiyor gibi şimdiden hazırlandım son anda unuturum ne olur olmaz.

Yanıma fener aldım malumuz wc dışarda en son gittiğimde wc de kurbağa vardı öyle çığlık çığlığa çıkmıştım birde ışıkda yok varda önünde içersi karanlık sonuçta şimdi fenerle inceleme yapıp öyle giricem birde geceleyin zaten anneannem kapıda beklicek onun kaçarı yok ıssız karanlık birde baykuş sesleri oluyor acayip tırsıyorum.

Sivrisinek ne zaman gitsem oluyordu oyüzden buna önlem olarak spreyler aldım.

Giderken bir sürü abur cubur almayı düşünüyorum insanın canı birşey istese bir tane numenelik bakkal var oda teee köyün bi ucunda oraya gidene kadar insanın isteği kalmıyor.

Birde toz şeker kesin alıcam çünkü en son gittiğimde tozşekerleri karıncalar basmış çay içiyoruz tutturdu anneanem şeker koyim diye tamam koy da yani gözü de görmüyor pek eskisi gibi galiba şekerin içinde bir ton karınca var nereye koyuyorsun yok dedim ben şekerli içmiyorum tabiki yalan şekerli içiyorum da şimdi ayıp da birde kırılgan anneanem söyleyemezsin yok şekersiz içilmez kızım bir kaşık koyuyorum dedi koydu tabi karıncalarda blup içine bi kaçı üstte kaldı ama diğerlerinin akıbeti belli değildi eee ben de kırılmasın diye iki kere de gözüm kapalı içtim mübarek hayvanlar Allah affetsin napalım. Iyy dediğinizi duydum kıyamıyorum anneanneme ondan zaten torunlarından bir ben gidiyorum her fırsatta bunu söyler bir kere git bunu bir ay anlatır o kadar sevinir ki yaşlı zaten sürekli onlar beni de, burayı da beğenmez ondan gelmezlerdir der ben de her seferinde üzülmesin diye tabi ki hayır diye biton bahane uydurmaya çalışırım da haklı yani ondan gelmiyorlar o da anlamış artık.

Tabi tozşekerin yanına bir sürü erzaklıkda alırım öyle arada kaynasın hesabı.

Sonra fotoğraf makinem bol bol resim çekerim çok seviyorum çekmeyi + sevdiğim müzikler + filmler + cep telefonum yalnız telefon çekmiyor orda bir yer buldum ama ben orda çekiyor birtek, gidiyorsun gidiyorsun bahçenin ortasında bir tümsek var oraya çıkıyorsun garip garip şekiller yapıyorsun o ara geliyor :kihkih: tabi ne kadar durabilirsen o şekilde en azından mesaj gelirse görürsün hepsi o yani yoksa kasıtlı kapatmıyorum gece oraya gitmem mümkün değil içerdeykende çekmez o da artık günün bi saatinde tamamen benim elimde bir kere ananem gördü beni öyle kızım orda napıyorsun diye bağırıyor dedim ki telefon bu şekilde çekiyorda biri görse rezillik bu kadının torunu kafayı yemiş der Gönderilen Resim

Bir süre telefon ve netten uzak bir hayat Gönderilen Resim

#106 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2011 - 00:40

şuraya tükürüyorum kurumadan gel ama
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#107 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 09.09.2011 - 15:30

Son günüm, artık geldiğimde yine buraları karalarım bensiz sayfam çok sessiz kalıcak =(

Bugün Koray'ın hediye aldığı kolyeyi taktım yakışmış mı :P bu kolyeyi Çanakkale'ye geziye gittiğinde ordan beğenip almış, kardeşim benim sağolsun.
Hatta verirken çok kaliteli bir şey değil ama hoşuma gitti aldım demişti gereksiz bir cümle halbukisi hediyenin kalitesinin ne önemi var o gezide bir yerlerde bunu görmüş mü o an beni düşünüp almış mı bu beni koskocaman mutlu etti. Ayrıca benim için değerli bir kolye.



Ne kadar huzur verici böyle yerler gerek bazen, acaba anneanemin bahçesinden geçen dere de hala akıyormudur ki Gönderilen Resim

#108 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 14.09.2011 - 18:19

Benim güzel sayfam Gönderilen Resim seni koskocaamaaaan özledim.

Erken geldim aslında bir kaç gün daha kalmayı planlamıştım ama Nuray sevdiğim bir arkadaşım öyle apar topar ben gidiyorum deyince geldim, son anda gitmeden yetiştim konuşma fırsatımız dahi olamadı vedalaştık, başka bir ile gitti, hala şaşkınım neden öyle aniden gitme kararı aldı bilmiyorum ama mutsuz görünüyordu onu daha çok üzmek istemedim. Sadece bende bir emaneti var onu söylediği kişiye vericem üzerimde bir yük gibi görsem de bir an önce versem..

Ve anneannem beni görünce şaşırdı ve çok sevindi nasıl sarılmaktı o birde yanaklarımı öpmedi sömürdü adeta (= sohbet muhabbet derken gece oldu ve sana yer ayarlayalım dedi yok yer değilde yastık ayarlayalım dedim yanına yatabilir miyim dedim kızım rahat eder misin dedi evet sende rahat edersen küçükkenki gibi sana sarılarak uyumak istiyorum dedim. Ve öyle uyuduk..

Sabahleyin bahçede nefis kahvaltı ettik bu arada anneannem benden önce uyanmış hamurlar kızartmış mis gibi yedik arada arıların istilasına uğradık ama ilk başta bu duruma tepki göstersemde diğer günler arılara da alıştım hayvanlar dönüp dolaşıp gidiyorlar..

Köy çok güzel yani havası bir başka insanları da çok iyi herkes birbirini tanıyor birbirlerine yardımcı oluyorlar daha saf daha yalın..

Köyde bir değişim yok aynı herşey en son gördüğüm gibi anneanneme tuvalet konusunu yeniden gündeme getirdim ve bana yine kızım onu rahmetli deden yaptırmıştı onun taşlarını bilmem nerden getirmişti dedi tamam iyi hoş da yıkılana kadar beklicez herhalde hava kararmadan kullanmaya özen gösterdim hava karardığında çok sıkışmadığım sürece de gitmedim gittiğimde de anneannem kapısının önünde bekledi.
Aldığım önlemler işe yaradı. Hiç sivrisinek gazabına uğramadım.
Yalnız bir sabah anneanem çıkarken sanırım odaya bir sinek girmiş ne uyuz birşey uyutmadı beni dönüyor dolaşıyor başımda üstüme pikeyi çekiyorum bu sefer çok sıcak oluyor kalkıp onu öldürmeye çalıştım yastıklada nasıl öldürüceksem uykuda kalmadı öyle bir güne başladım.

Hı bu arada anneannemin arkadaşları bol bol gelip gittiler öyle burdaki gibi telefonla müsaitmisiniz durumu yok sabah akşam zaman durumu da yok bahçeden biri huuuu huuu diye bağırıyorsa bilki misafir geliyor Gönderilen Resim

Daha yazıcak şey çok ama benden bu kadar..

#109 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 13:12

Anneannemin bahçesindeki dere hala akıyor ordan geçmek için sıralı taş dizmişler ama ben her defasında yalınayak dereden geçtim su da buz gibi ne güzel (=

Komşuanne diyorum anneannemin bitişiğindeki oturan yaşlı bir teyze var ona daha doğrusu annem öyle diyordu bende öyle demeye başladım onun da torunu var benden bir yaş büyük Ankara'da oturuyorlar oda annesiyle ve ikiziyle gelmiş ikizi erkek daha önce tanışmıştım Burcu'yla, anneanneme geldiğimi duyunca geldi öyle onunla oturduk konuştuk. Bazen bizde bazen onlarda takıldık.
Burculara gittim ikizide bahçede köpekle oynuyordu Merhaba sana çok alışmış ben henüz yaklaşamıyorum dedim döndü aptal aptal baktı kaldı Burcu evde dedi bende ona gelmiştim dedim içeri seslenip girdim Burcu'ya söyledim bunu iyi bir cümle kurabilmiş dedi sıkılgan ve çekingenmiş Gönderilen Resim Bir daha da görmezlikten gelirim diyordum taaa ki düğüne gidene kadar komşuannemler cumartesi akşamı düğüne gidiyorlardı beni de çağırdılar ananeme de söyledik onlarla birlikte gittik tabi gitmeden önce Burcu'yla bizde hazırlandık giyindik onların bahçesine gittik o ara Burak da dışarda bekliyordu hiç birşey demedim Burcu'da çantasını almaya içeri girdi öyle bekliyordum yanıma yaklaşıp çok güzel olmuşsun dedi teşekkürler sende dedim gülümsedi istersen arabaya geçebilirsin dedi herkes gelsin geçerim dedim ve düşüncem değişti o da iyi birisi en azından insancıl..

Düğüne gittiğimizde büyük bir bahçede kır düğünüydü tahtaları birleştirmişler yaşlılar oraya oturuyor genç kızlar ayakta erkekler de en geride duruyordu sonra bizde oturmak istedik çok gıcık bi durum niye ayakta duralım ki görücüye çıkmaya mı geldik köy düğünü görelim dedik tabi bizim oturumumuz çok kısa sürdü etraf kalabalıklaştı her yer doldu sonra bizimkilerin tanıdıkları geldi nasılsın muhabbeti ettiler tabi amaç bizim yerimizde gözleri yaşlı olduklarından yer verdik bizde ananemlerin arkasında Burcu'yla başladık dikilmeye Gönderilen Resim öyle düğünden ordan burdan sohbet ediyorduk ayağıma taş geldi döndüm baktım arkamdan biri mi geçti yerler taşlık sıçramıştır ayağıma gelmiştir diye ee yok kimse geçmiyor neyse döndüm önüme beş dakika sonra yine bir taş geldi yine baktım çocuk filan mı var o da yok arkamızda genç delikanlılar var yine döndüm sonra bir daha oldu ama artık açık ayakkabıda giymiştim canım yanmaya başladı ayak bileğimi tutup arkaya döndüm ufff canım acıdı dedim Burcu'da ne oldu diyor dedim taş geldi cnm acıdı o ara Mihriye geldi o köyün kızlarından hoşgeldin diye öptü ne zaman geldin sen dedi anlatıyorum o ara da ayağıma bakıyordum ne oldu dedi anlattım.
Meğersem köyün bir adeti varmış delikanlılar hoşlandıkları kızların ayağına taş atarlarmış ne saçmasapan bir adet bu ya gerçekten ayağım acıdı dedim arkaya dönüp hangi salaksa o dedim Burcu da iyi ki kafamıza atmıyorlar dedi bunu öğrenir öğrenmez de bir yerelere sıkışıp oturduk. Ne gerek varsa taşa eğer birini tanımak istiyorsan gel adam gibi konuş sizinle tanışmak istiyorum de saçmasapan gelenekler adetler birisi de Burcu'ya bakıyordu oturduk taş atması mümkün değildi ama espirisine Burcu kız kafamıza taş gelirmiş şimdi dedi , aman bırak ya gıcık oldum bitse de gitsek dedim. Düğünün sonlarına doğru Mihriye geldi sizinle tanışmak istiyorlar dedi yok ben istemiyorum dedim Burcu bende dedi tamam dedi onla da görüşemezsek diye öptüm filan o yine arkadaşlarının yanına döndü bize de ananemler gidelim mi deyince gidelim dedik eve döndük.
Ertesi gün daha belirgin morluk oluştu ayağımda..
Her yerde de öküzler gelir bizi bulur zaten.. Gönderilen Resim

#110 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 13:45



#111 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 15:56

Zaman geçti arkamdan
Kimseler bilmez ki
Sığmıyor mumlar artık
Doğum günü pastama

Üzerime bastıkça
Bastıkça yükseldi
Bir armağan oldun her yıl
İpsiz bir uçurtma

Hiç kimse olmadı senin gibi
Hiç kimse gelmedi bilirim gelmeyecek

İsterdim kalmasın kaldığı gibi
Ama ''amalar'' yasak bize
''Keşkeler'' kilitli

Kimse olmadı senin gibi
Hiç kimse olmadı

Dikişlerim sağlam
Kimseler bilmez ki
Nasıl kanar içim
Saklar yüzüm

Üzerime bastıkça
Bastıkça yükseldi
Bilirim gitmez her şey
Geldiği gibi

Hiç kimse olmadı senin gibi
Hiç kimse gelmedi bilirim gelmeyecek
İsterdim kalmasın kaldığı gibi
Ama ''amalar'' yasak bize
''Keşkeler'' kilitli

Kimse olmadı senin gibi
Hiç kimse olmadı.



#112 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:17




Bugün biraz gerginim yine
Sesim değişik gelebilir biraz
Ama sen anlarsın
Bana katlanırsın
Tuhaf laflar edebilirim
Seni belki üzebilirim
Ama sen susarsın
Çünkü beni tanırsın

Öyle çabuk kızma derdin hep
Bu
kadarda kolay alınma
O zaman beni sar hadi sarıl bana
Değişmez huylar bilirsin
Bir kerede sen dene alışmayı

Ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma

Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma
Gün varıncaya kadar sabaha
Sakın hiçbir yere kalkma
Fazla bir şey istemem sadece dur burada(x2)

#113 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 18:45



#114 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 15.09.2011 - 22:39

Bir Kızın İlk Aşkı Vazgeçilmezidir.
Bambaşka Duygularla Baglanır Ona .
Kimseye Güvenmedigi Kadar Güvenir.
Hesabı Kitabı yoktur Bu Sevginin ; Çıkarsızdır
Karşılıksızdır Sevgisi ...

Ne Zaman Beni Bırakacak
Ne Zaman Bu Aşk Bitecek demeden
Yaşadığı Duygudur.

Sen Onu Bırakıp Gitsende
Başka Aşklara yelken Açsanda
O Seni Bırakıp Gitmez.
Çünkü Bu Aşkın Adı :

-Babadır (!)

#115 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 12:56

Birşeyler kötü gidince herşey üst üste gelmek zorunda mı zincirleme mutsuzluk yaşıyorum şu aralar hayatta sevdiğim değer verdiğim şeyleri kaybettim.

Fıstığın ölümü beni yeterince üzmüştü hala evde onun yokluğunu hissediyorum o şimdi yaşasaydı şöyle yapardı böyle olurdu diye onu anıyorum hayvan diye geçmemek lazım çoğu insanım diye yaşayandan daha vefalıydı sadıktı ...

Sonra kız arkadaşım ayrı bir ile gitti aniden böyle bir karar alarak benim sadece iyi değil en kötü halimde de yanımda olan sevdiğim insan kimseye merhaba bile demek istemediğim zamanlarda sadece ona hiç çekinmeden kapımı açardım. Çünkü o başkaydı gerçekti iyiyse iyi kötüyse kötü söylerdi arkandan iş çevirmezdi ayrıca çekememezlik kıskançlık gibi duygular yoktu onda, birbirimizle herşeyi paylaşırdık.

Ve aşk ...

#116 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 13:16

20.09.2003



#117 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 13:38

Ben hala kalbime sorduğumda cevap alamıyorum nasıl anlar bir insan sevdiğini neler hissetmesi gerekir, neler yaşar ? bunların cevapları olsa belki kesin cevap verebilirm.

Üzülüyorum mesela bu sevdiğimi gösterir mi yada zaman zaman iyi ve kötü şeyler düşünüyorum. İyilerde tebessüm ediyorum kötüler aklıma gelince kalbim bir kez daha kırılıyor.

Eskiden sana gözüm kapalı tek saniye düşünmeden seviyorum derdim diyemiyorum artık. Çok kırgınım o yüzden olabilir mi geçer mi ?

Neden ısrarla gelip karşıma çıkıyorsun bana aniden sarılıp bu dünyada da ahirette de bir tek seni sevicem dedin ağladım omzunda anlamışmıydın katı görünmeye çalışıyordum ama bence anlamıştın sessizde olsa içimi çekmiştim ve omzun ıslanmıştı bu sana ne kadar kırıldığımı gösterdi aslında..

Darmadağın oldum yine.

#118 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 13:45



#119 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 15:00

Az önce kim geldi tahmin bile edemezsin annesi Gönderilen Resim normalde şu haldeyken kimseyle görüşmezdim görüşecek halde pek değildim ama açıp hiç birşey yokmuş gibi davet ettim annesi bilmiyor sanırım son durumlarımızı gerçi ben de bir şey söyleyemedim.

Buyrun gelin dedim geldi nasılsın dedi zaten görüntüden belli püff zamanlamaya bak ne güzel ağlıyordum Gönderilen Resim Ben biraz rahatsızım da bugün ama sorun değil çok kötü değilim oturabiliriz dedim kızım üşüttün mü yoksa dedi hı hı sanırım yakında böyle burnum uzucaaaak ama ne diyebilirim ben senin oğlunu düşünüyordum ağlıyordum o ara siz geldiniz mi cıx cıx cıx
Biraz konuştu çarşıya çıkıcam işlerim var dedi daha bir rahat zamanda gelirim otururuz dedi tabi olur dedim portakal suyu içersiniz değil mi dedim olur dedi birde ailemi sordu gelicekler mi diye hayırdır inşallah bilmiyorum gelirlerse telefon ederler şimdilik öyle bi durum yok dedim pazartesi uygunsan rahat rahat otururuz dedi ben her zaman uygunum beklerim dedim öyle gitti.

Hayırdır inşallah.

#120 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.09.2011 - 18:16







Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli