İçerik değiştir



* * * * * 3 Oylar

Bana Özel


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 255 yanıt verildi

#181 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 12:47

Bu akşam babam geliyor ne konuşucağımızı merak ediyorum telefonda konuşulucak şeyler değil dedi. Bir sıkıntı var içimde vukuat mı işledim bilmeden bilmiyorum ki Gönderilen Resim Ceza mevzusu olsa direk ev adresime postalanıyor buna zaten hiç söylenmiyor bile bünyesi alıştı :P Acaba diyorum ben tekne istemiştim onunla ilgili mi ama sanmıyorum telefonda istekleriniz hiç bitmiyor dedi ben üstüne bir ton şey söyledim denize girmem arkadaşlarımla eğleniriz zaten bu yaz hiç tatil yapamadım tedaviden dolayı bir yere gidemiyorum çok mu şey istiyorum gibi gibi konuştum zamanı gelince bakarız dedi zamanı gelmiş olabilir mi Gönderilen Resim yok oda değildir şimdi kendimizi kandırıp heveslenmeyelim.
Abimle aramda olan mevzuda olabilir. Ki büyük olasılıkla odur. Ben ona kızdım kardeşe bak be olmaz olsun demiştim babamın yanında şok olmuştu. Çok sebebim vardı kendimce ben herkesin her konuda eşit olmasını istiyorum eğer bir şey bana alınacaksa herkese alınsın bana alınıp diğerlerine alınmazsa yine konuşurum ama abim susuyor işine öyle geliyor hep bana olsun diyor biz susuyorsak ilgisizsek saf değiliz herhalde misalen ben şirkette olmayabilirim ama hisseler erkek diye ve varisi görülüp kardeşler arasında eşit dağılmazsa kimse kusura bakmasın söylenir isyan ederim. Ne münasebet. Ablam susabilir koyun gibi hakkına razı olabilir hiç ilgilendirmez onuda anlamıyorum bana geliyor kızgınlıklarını anlatıyor onları görünce doksan derece değişiyor ben öyle olamam ben arkalarından konuştuğumu çıkar karşısına da konuşurum. Gelsin yine konuşurum. Adaletli olucak herşey. Yok öyle benimde kendimce hayalim var. Bu konuda öyle doluyum ki yanlış mı düşünüyorum günlük sen söyle? Bir ömür boyu böyle gidicek değil zamanı gelince eşim bebeklerim benim de düşündüğüm şeyler hayallerim var. Kendi halinde mütevazi bir hayat güzel olanaklarımız dahilinde ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam. Bencillik değil bu sadece eşitlik istiyorum.

#182 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 12:55

Ama benim sakin olmam daha yapıcı konuşarak duygularımı güzel güzel anlatmam lazım kendimi iyi ifade etmeliyim ani inişli çıkışlı duygularla öfkeyle bir yere varamam bu benim için çok zor duygularımı en üst derecede yaşıyorum kontrollü olamıyorum dolayısıyla haklı da olsam söylediğim sözler ağır olduğunda haksız gibi kalıyorum oyüzden kendimi frenlemeyi öğrenmem gerekiyor..

#183 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 13:04

Seni istemeye gelecekler varmış onu haber verecekmiş.Pazar gününe hazır ol hatta şimdiden kuaföre felan git en iyisi :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#184 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 13:18

Öyle bişi olsa ooo süper derim yani boşa zaman kaybediyorlar büyükleri bekleye bekleye bizde evde kalıcaz biri kırka dayanmak üzere biri otuz küsür bari ben heba olmıyayım. Hem baktık olmadı değişitirin sıradaki derim :kihkih: Altın kızlara ( Annem-Teyzem-Ananem üçlüsü) diyorum da dalga geçmee, sen işine bak sana soran oldu mu diye kızıyorlar :P

#185 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 13:21

tekne mi yazmış kardelen oraya?
kardelen erkek kardeşlerinle tanışmak istedim bi an :P
şaka bi yana
tekne yazmış di mi : )

kardelen hanımefendinin sitemize manevi ve duygusal katkılarda bulunup alttaki hesap noya bagış yapacagını ya da reklam verecegini umarak sevgilerimi yolluyorum : )
(hesabın benimle cidden alakası yok)
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#186 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 13:32

Ben anne olduğumda bebeklerime adaletli eşit davranan bir anne olucam. Öfke ile birlikte üzüntüde yaşayıp daha mı az seviliyorum gibi düşüncelere sebebiyet veriliyor. Bunu da sorup, öğrenicem.



#187 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.10.2011 - 13:40

Derdimi yazdım bir rahatladım sanki (= Yarın pazar..

Yarın için Erdal planımın olup olmadığını sordu yok dedim ve balık tutmaya davet etti. Kem küm yaptım ama sonunda kabul ettim. Yarın birlikte balık tutucaz.
Yalnız dikkat etmem gerekiyor benim balığa alerjim var Gönderilen Resim Yani dokunursam kaşınmaya başlarım ve anında elimin üstünde kızarıklıklar oluşuyor hastanelik bir durum oluşuyor kremlerimi kullanmadan da geçmiyor. Bu konuda bilgisi var mı bilmiyorum. Balıkları severim ama yiyemem ve dokunamam sadece maksat eğlenelim ve güzel bir gün geçirelim istiyorum inşallah keyifli bir gün olur Gönderilen Resim

Bu mesaj KãRdé£éN tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.10.2011 - 13:40


#188 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 11:01

Gönderilen Resim

Cumartesi günü boşuna stres yapmışım düşündüğüm şeylerin hiçbiri olmadı. Babam gelirken güller almış bana *ihi pembe, nar çiçeği ve kırmızı renklerde onlara hemen su doldurup vazoya koydum çok mutlu oldum çiçekleri çok seviyorum evime uzun zamandır gül girmemişti. Birde kurabişler almış çok tazeler nefis.. Nasıl da bilir sevdiğim şeyleri (=

Bana o akşam hiçbir konuda kızmadı abimle aramızdaki durum hiç açılmadı babam açmayınca bende açamadım tabi bazı konuların konuşulması gerekir ama evimde tatsızlık çıkması benim konuyu açmam bana yakışmazdı nede olsa evime gelmiş.

Yemek yapmıştım birlikte yedik babam çok sevdiği için ona kuru fasulye ve pilav salatalar vs. hazırladım çok beyendi üç tabak yedi kızım çok güzel olmuş dedi afiyet olsun dedim yalnız babamın salatası muhteşemdir diğerleri konusunda iddialıyım ama salatayı kesinlikle babam müthiş yapar ve zamanı varsa şayet kimseye yaptırmaz kendisi hazırlar.

Film ve maç seyrederken çay hazırladım kurabiyelerden koydum sohbet ettik derken zaman geçti on bir gibi de kalktı bana giderken kızım arada sırada da olsa lütfen sende beni ziyaret et dedi. Ben de burdamısın bilmiyorum ve müsait olurmusun dedim. Dedi ki beni ara burdaysam sana herzaman müsaitim dedi. Peki görüşürüz kendine iyi bak baba diye sarılıp öptüm.

Sanırım konuşmadan ders aldım beni aradığında ben altında bir neden aradım ondan, bundan, şundan geliyor. Ve telefon da da bunu sormam büyük kabalık oldu Gönderilen Resim Babam beni sadece görmek için, özlediğin için gelmesi sende gördün ki hiç aklıma dahi gelmedi ve ben sorduğum için de telefonda konuşulacak şeyler değil dedi. Günlük kendime -1 veriyorum.



#189 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 12:18

Pazar günü çok eğlenceli keyifli bir gün geçirdim. Erdal oltaları hazırlamış beni almaya geldi sonra burdan birlikte çıktık yolda yiyecek içecek birşeyler aldık. Gittiğimiz yerde müthişti oldum olası doğayı yemyeşil alanları o kır kokusunu sevmişimdir, ciğerlerine kadar bol oksijenli havayı çekmenin keyfi bambaşka huzur doluyor insan. Sağa sola bakıp ortamı özümseye özümseye yürüyordum Erdal ne o alışveriş merkezindeymiş gibi yürüyorsun diyene kadar Gönderilen Resim ay lütfen bir gel şu manzaranın güzelliğine bakar mısın dedim Ooo biz bu gidişle nasıl varıcaz bilmiyorum dedi Gönderilen Resim Fotoğraf makinem olsa tüh ya yine unuttum dedim zaten sevgili günlük gerekli olduğu zamanlarda hep unutuyorum cep telefonuna kalıyorum. Niye varsa artık sözde var ama en gerekli anlarda yok. Öyle güzel manzaralara adeta görsel şölenlere tanık olduk ama malesef makinayı yanıma almamıştım.

Sonra gidiceğimiz yere vardık oturduk oraya şıkır şıkır su sesi nasıl dinlendirici nasıl güzel oltaları da attık buz gibi colada açtık onun şanssızlık diye gördüğü belki de benim şansım hiç balık tutamadık Gönderilen Resim ama orada aldıklarımızı yedik sohbet ettik ben çok eğlendim o da keyif aldığını söyledi umarım almıştır. Buraya yaz ayında gelmiş olsaydık ayaklarımızı sokardık değil mi ne güzel olurdu dedim gülerek çok seviyorsun değil mi dedi evet dedim su gerçekten buz gibi yani güneş varken ısıtsada rüzgarlı serin bir hava hakim artık.

Akşam saatine doğru daha da soğuyor sanki üşümeye başlayınca yavaş yavaş toparlandık altı cıvarı kalktık ordan benim eve geldiğimde saat tam yediydi.

O anda anlamadım eve gelince bayağı yorulduğumu hissettim sanki bir ton iş yapmış gibiydim. O güzel atmosferden olsa gerek.


Bu mesaj KãRdé£éN tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.10.2011 - 12:19


#190 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 12:43

Ağlayan gözlerinden ben mi damlıyorum
Süzülüp akan yoksa ben miyim
Belki
çok sonbaharlı bir özlem bu
Yaprağın kaderi düşmekmiş

Gözbebeklerinden martılar uçuyor]
İçinde
beyaz bir hüzün uluyor
Vazgeçmek elimde değil gerisi boş
Yaprağın kaderi düşmekmiş

Bir damla gözyaşın
Karışsa sularıma
Beyaz eder

Her zaman böyle bitimsiz ol
Kimi zamanda öyle hüzünlü
Hoşçakal diyor gözler ahh
Yaprağım düştün mü



#191 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 17:52

Benden tüm püf noktalarıyla Çiğ Börek tarifi Gönderilen Resim her yerde bu tarif bulunur ama kimse asıl bilmeniz gerekenleri yazmaz dolayısıyla da hiçbirşey istediğiniz gibi olmaz Gönderilen Resim

Artık elim öyle alıştı ki her yaptığımda müthiş oluyor..

Hamuru için dört su bardağı unu derin bir kaba alın kabartma tozunu ekleyin elinizle şöyle bir parça tuz yeterli olur yoğurt koyun yalnız ben yoğurdu ne kadar koyuyorum bilmiyorum yemek kaşığı ile üç dört kaşık koyuyorum sanırım ölçülü vereyim diye yaparken dikkat ettim bu kez bir su bardağı su ve yoğurun yoğururken hamuru havalı havalı yoğurun yani iki eliniz ile değil de tek elle daha iyi olur kıvamıda biraz elinize yapışan bir hamur olabilir. Çünkü biz bu açma işleminde un kullanıcaz ya hamuru dengelemiş olucaz elime yapışıyor diye söylediğimden fazla un eklerseniz açarken de un ile açınca sert bir hamur elde edersiniz ve piştikten sonra atıp birisinin kafasını delebileceğiniz kadar sert çiğ böreğiniz olur o yüzden hamur önemli.
Sonra hamurdan parça koparıp açağımız yere un serpiyoruz üstüne hamuru koyuyoruz sonra yine un serpiyoruz ve merdane ile açıyoruz yalnız daha rahat açmak için şöyle elinize un alıp merdaneyide unlayın sonra yuvarlak bir hamur açıyoruz istediğiniz boyutta olabilir ben tabak büyüklüğünde açıyorum iç harcına gelince çiğ böreğin özü kıymalı olmasıdır ama bana çok yağlı geliyor peynirli maydanozlu yapıyorum kıymalı yapacaksanız bir tavada soğan + kıyma + sevdiğiniz baharatları ekleyip kavurup harcı hazırlarsınız önceden tabi birde şu da çok önemli hamuru açıyoruz ya o açmadaki kalınlık incelik yufka kadar ince yaparsanız kıtır bir hamur olur öyle seviyorsanız sorun yok ama ben yumuşak kabarık pofur pofur seviyorum o yüzden hamuru çok ince açmıyorum sonra yarısına peynirli maydonuzlu harcı koyun ve kapatın. Bir önemli püf nokta daha elinizin çabuk olması önemli eğer değilse de yanınıza bir yardımcı alın çünkü önceden tavada yağı kızdırın hamuru açarken yağ ses çıkarıp kendini belli edince hamurları hiç bekletmeden kızgın yağa bırakın yani açıp açıp bekletirseniz öyle yağa atarsanız yine pofur pofur yumuşak bir çiğ böreğiniz olmaz birde hamuru attığınız anda ocağınızı en düşüğe alın kızgın yağda yavaş yavaş kızartın o kızarana kadar diğerini açıp hazırlayın hemen atın bukadar. Aslında hiç zor değil öyle görünüyor.

Bu mesaj KãRdé£éN tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.10.2011 - 18:01


#192 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 10:59

sana bir teklifim var ?

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#193 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 11:36

Sen hiç günlük yazma diyeceksen olmaz canım sıkıldıkça yazıcam Gönderilen Resim



#194 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 11:38

yok ya ona ne karışırım ki istediğini yaz ama tarifleri hem yaz hemde yapıp buraya ekle bazende forum üyelerine kargo yap...

onu dicektim...

yoksa senin günlüklerini ben okumuyorum :P

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#195 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 12:30

Güzel fikir aslında resim eklemek sonra canınız çeksin, ağzınız sulansın, size de göndereyim diye bekleyin durun :P



#196 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 12:31

biliyordum pinti olduğunu ama neyse biz kendimiz pişirir kendimiz yeriz :P

sen üye adını pintiks yap bence :D

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#197 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 14:36



#198 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 17:44

Akşam Limonun bıcı bıcı günü hiç kurtuluşu yok :kardelen:

Yemlerinin arasından seçiyor yerken seçerkende kafasıyla bir vuruyor yemler sağa sola saçılıyor bir de yediği kadar da şey yapıyor kafesini pisletmiş insan evini temiz tutar değil mi :P

Bir de bazen karşısındaysam çıtlatıyor yemleri gözümün önünde kabuklarını kafesten aşağı atıyor yüzüme bakıyor birde , halbuki kafes örtüsü var attıkları yere dökülmesin diye ama tabi yukarı tele çıkıp atıyor bari gözümün önünde yapma bunları değil mi Gönderilen Resim

#199 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 14:25

Kuryeye gıcık oldum ya kimlik istedi verdim orda bakarken ... oralımısınız dedi yok değilim dedim ordan mı geldiniz yok ordan direk gelmedim dedim doğum yeriniz yazıyorda dedi aslen oralı değilim orda doğdum sadece dedim ama sıkıldığımı anlamış olucak ki şuraya imza atarsanız dedi kalemini uzatıp attım aldım iyi günler dileyip girdim sananeee nereliysem nereliyim işine bak çok sıkılıyorum bu durumlardan sabrımı zorluyorlar gerçekten iyi korudum iyimserliğimi yeni uyanmıştım ondan olsa gerek daha cadılaşmamış en saf halime denk geldi..

Neyse güzel haberlerle devam edelim annem telefon etti kızım bu cuma günü geliyorum, bir isteğin var mı dedi daha ne istiyeyim günlük zaten dört saatlik yoldan bir dünya yükle geliyor te Allam ya Gönderilen Resim telefonda başladı kızım sen turşuyu çok seversin ben sana turşular kurdum işte geçen ev salçası hazırladım onu getiriyorum birde tereyağ yaptık annecim neden kendine yük yapıyorsun burdan alıyorum ben herşeyi canım ne isterse bulabiliyorum olsun olsun o bizim yaptıklarımıza benzer mi kızım tamam anne haklısın. Şey getiriyorum bak sarımsak var mı sende anne o kadar da değil var herbişey getirme yok ama bunlar farklı Gönderilen Resim

Öyle yani ben getirme desem de getirecek yani takmış kafaya bir kere.. Sanki ben burda aç bitap durumdayım..

Günlüğüm o yüzden cumadan sonra annem burda olduğu süre itibari ile forumda olmam. Annemle ilgilenirim.

Bu akşam da dizim var Kuzey Güney o yüzden alışverişe diyorum yarın akşam çıkayım evin tüm eksiklerini halledim annemi biliyorum şimdi gelince bana yemek hazırlatmayacak sen benim yemeklerimi özlemişsindir diye mutfağa giricek öyle gerçekten de annemin yemeklerini hiç bir restoranda aynı tadı bulamıyorum. O yüzden elini attığı her yerde istediği şeyi bulabilsin diye eksikleri yazıp tamamlıyayım diyorum *ihi

#200 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 14:32

Nerelisin ki ? :P

Değişiklikler Kaydedildi...





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli