İçerik değiştir



- - - - -

2007 Burç Yorumları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 50 yanıt verildi

#21 dumrul

dumrul

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 1.785 Mesaj
  • Konum:ankara
  • İlgi Alanları:ilgi alanım konsept

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 18:10

lan ne kadar da burçcu varmış aramızda
tamı tamamına 21 kişi bu sayfaya bakıyor

beni saymayın ben buraya yazmak için girdim
geriye 20 kişi kaldı *zong

benim yılıma daha var
ben ayı bekliyorum

öyle uranüs jubiter beni bozar kardeşim
Turkish Rock Legend

#22 Denio

Denio

    Kamış Kotak

  • Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:alayına konum

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 21:09

dünya üzerinde kaç kişi yay acaba merak ettim...yani düşünesene 500.000.000 yay olduğunu...hepsi aynı bu şekilde yaşarsa dünya düzeni değişir sanki...bütün yaylar iş hayatında çıkış yakalarsa eğitimde çıkış yakalarsa hepsi mükemmel bir ilişki içine girerse ne olur la bu dünyanın hali...dünya nüfusunun 3'te 1'ini etkiler bu durum...ooof ben bu sorumluluğun altına giremem yauw..tanrım dünya düzeni benim elimde, ne yapacağım ben!!!
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski


Piizan

#23 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 28.12.2006 - 18:19

OÐLAK Burcu

Oğlaklar arınma yılında

Bu yıl hayata daha olgun ve kabullenici bakabilir, ruhsal açıdan gelişime açık durabilirsiniz. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha dengeli ilerleyebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz fırsatlar doğacak


Bu yıl, pek çok alanda hazırlık dönemini andırıyor. Jüpiter 19 Aralık 2007 tarihinde burcunuza geçinceye kadar hayatınızda temizlenme, arınma ve eskiyen koşullardan kurtulma dikkat çekiyor. Geçmişi geride bırakacak ve yıl sonunda taze başlangıçlar yapabileceksiniz.

Burcunuzun yöneticisi eylülden itibaren sizi güçlü biçimde desteklemeye başlıyor. Siz sorumluluk almaktan kaçmayan yapıda olduğunuz için bu dönemde kendinizi daha rahat ortaya koyabileceksiniz.
Özellikle iş hayatında ayaklarınız yerine daha sağlam basmaya başlayacak. Ancak eylül ayına kadar olan dönemde, son iki yıldır süregelen şartlar devam ediyor. Satürn'ün bu konumu özellikle ortaklaşa finansal konular, yatırımlar, başkalarının parasal sorumlulukları açısından sizi meşgul kılacak. Bu süre içinde maddi konularda, borç - alacak konularında daha tutumlu davranmak, bütçenizi kontrol altında tutmak önem kazanıyor.

Paylaşımlarda, miras ya da kredi koşullarında ortaya çıkabilecek sorunlara ciddi yaklaşmanız gerekebilir. Bu arada kendi finansal kaynaklarınız, nakit para durumunuzu da daha iyi yönetmeye çalışmalısınız.
Özellikle Oğlak burcunun son on gününde doğanlar bu baskıları daha fazla hissedebilirler. Neyse ki eylül ayından itibaren bu yüklerden kurtulacak, emeklerinizin karşılığını daha kolay almaya başlayacaksınız. Yılın ikinci yarısında Oğlak burcunun ilk on gününde doğanlar amaçlarına daha kolay ulaşabilecekler.

Yumuşak değişiklikler
Uranüs, 2003 yılından bu yana getirdiği yumuşak değişiklikler ve özgürleşme temalarıyla size destek veriyor. Balık burcunda ilerleyen Uranüs pek çok Oğlak'a daha fazla kabullenme, eski katı düşüncelerini bırakma ve kendilerini daha iyi ifade etme olanakları sağlayacak. Uranüs'le yeniliklere daha açık durabilir ve yaratıcılığı artırabilirsiniz. Uranüs özgürleşmeyi, orijinaliteyi ve Balık burcunda sezgilerle gelen değişimi anlatır. 2007'de özellikle 2-9 Ocak doğumlu Oğlaklar hayatlarına değişim katabilecek. Uranüs sayesinde akılcı yönlerini, sezgileri de katarak değerlendirebilecekler. Bu daha esnek, yaratıcı ve ruhsal açıdan zenginleştirici olacak.

Bu yıl da Neptün ve Pluton'un etkileri arka planda kalmakta. Pluton esas büyük değişikliği ve dönüşümü 2008 yılından itibaren ortaya koymaya başlayacak ve pek çok Oğlak 2008'den başlayarak hayatlarında köklü değişimler, mücadeleler ve onlara güç katacak olanaklarla karşılaşacaklar.

2007'de Mars uzun bir süre karşıt burcunuz Yengeç'te kalacak. Mars 29 Eylül'de Yengeç burcuna geçtikten sonra 15 Kasım'da geri gitmeye başlayacak ardından 2008'in ilk aylarını da Yengeç burcunda geçirecek. Mars'ın geri hareketi 15 Kasım- 31 Ocak arasında kalsa bile mayıs ayına kadar hissedilecek. Bu dönemde yeni kararlar, ektiklerinizi biçme dikkat çekecek. Aynı zamanda ortaklaşa konular, evlilik ve anlaşmalarla ilgili alanlarda daha dikkatli olmanız gerekecek.

Şanslı alanlar: Bu yıl şans size maddi yönlerde değil daha çok manevi ve duygusal alanlarda geliyor. Jüpiter'in Yay burcunda geçişi sırasında geçmişe ait konuları daha iyi analiz edecek ve kendi iç sesinize, duygusal tatmininize önem verebileceksiniz. Sizi oyalayan ve yoran koşulları, eski rahatsız edici duyguları geride bırakabileceksiniz. Ayrıca sosyal çalışmalara daha fazla katılabilirsiniz. Maddi kazanç yerine kabullenme dikkat çekecek. Jüpiter 19 Aralık'ta burcunuza geçince hayatınız tazelenecek, imkânlarınız artacak. Özellikle kişiliğiniz ve kariyerinizle ilgili konularda yenilenme ve genişleyen imkânlarla karşılaşacaksınız. Kısaca bu yılı daha çok bir hazırlanma dönemi olarak görmelisiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl yatırımlar, maddi konular ve borç alacak konularında eylül ayına kadar sorumluluklar ön planda kalmaya devam edebilir. Kendi birikimlerinizi ve kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi koşulları ya da borçlar yüzünden tam olarak rahat edemeyebilirsiniz. Başkalarının maddi sorumluluklarını üstlenmeniz ve riskli konularla karşılaşmanız da söz konusu olabilir. Özellikle Oğlak burcunun son on gününde doğanlar bu alanlarda daha dikkatli ve kontrollü hareket etmek zorundalar.

2007'de Mars'ın burcunuzla sert açıda kaldığı dönemlerde enerjinizi yapıcı yönde kullanmak, gereksiz tartışma ve mücadelelerden uzakta kalmak zorundalar. Mars size hırs ve mücadele enerjisi getirirken, eğer dikkatli hareket ederseniz güçlükler sonrasında başarı da elde etmiş olacaksınız. Mars 16 Ocak - 26 Şubat arasında burcunuzu ziyaret edecek. Bu dönemde yeni atılımlar, iş hayatında kendinizi daha etkin gösterebileceğiniz koşullar ortaya çıkacak.

Fiziksel açıdan daha hareketli ve hırslı olacaksınız. Ancak 15 Mayıs - 24 Haziran arasında iki kere dikkatli olmalısınız. Bu dönemde de hızlı kararlar almanız gerekecek. Özellikle ev ve iş arasındaki dengeyi sağlamak için enerji sarf edebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde diyaloğunuzu yumuşatmaya bakmalısınız. 29 Eylül sonrasında ise anlaşmalar ve ilişkiler daha fazla dikkatinizi çekecek.

Aşk ve ilişkiler: Oğlak çekingen, hemen kendini belli etmeyen ve toprak elementinden bir burçtur. Ancak emin olduklarında harekete geçeceklerdir. Bu yüzden Oğlak'ın bir beraberliği başlatması oldukça zaman alabilir. Özellikle haritasında Oğlak burcu güçlü olan kişiler, örneğin Ay ve Venüs'ün bu burçta olması, genç Oğlaklar açısından içe dönüklük, huzursuzluk ve güvensizlik duygusu getirebilir. Ancak yıllar içinde Oğlak bu özelliklerini aşmaya başlar ve kendinden çok daha emin bir yapı kazanabilir.

Oğlak kadını: Kendi ayakları üzerinde durmayı önemseyen ve bunu bilen bir kadındır. Oğlak sadece evine kapanacak ve evle ilgilenecek bir tip değildir. Eğer evde bile olsa, kendine ait bir güç ve sorumluluk merkezi olma durumundadır. Oğlak sert görünümlü bir burç olduğu için bu burcun kadınlarında aşırı tutku ya da kendi duygularını güçlü biçimde ortaya koyma durumunu göremeyiz. Ancak Oğlak kadını hırslı ve yönlendirici hatta yönetici özelliklerine sahip birisidir.
2
007'de ikili ilişkilerinizde olumlu koşullar sunan zamanlar var. Özellikle 2-9 Ocak doğumlu olan Oğlaklar yıl boyunca sosyal alanda ve aşk hayatında daha yaratıcı ve keyifli olabilir. Venüs'ün burcunuzla uyumlu açılar yaptığı 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart- 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım, 5 - 30 Aralık dönemlerinde evlilik, anlaşmalar ve aşk hayatınızda mutluluk çok daha kolay gelebilir.

Oğlak erkeği: Kolay kabullenen ve yeniliğe çok alışık bir tip değildirler. Hatta çoğu zaman fazla kontrollü ve sahip olmacı davranabilirler. Geleneklere ve geçmişe olan eğilimleri onları köklü bir aile kurma düşüncesine yöneltebilir. Ancak beraberliklerinde karşı tarafa çok fazla söz hakkı tanımamaları yüzünden geçimsiz bir görünüm de sergileyebilirler. Kendilerini aşırı işe ve sosyal konulara veren Oğlaklar için aşk bir heyecandan çok, temel bir ihtiyaca işaret edebilir.
Bu yıl 16 Ocak - 26 Şubat döneminde aşkta daha girişken ve rahat olabilirsiniz. Yeni adımlar atmak ve kendinizi göstermeniz hiç zor olmayacak. 24 Haziran - 7 Ağustos döneminde aşkta daha maceracı ve hareketlisiniz. İlişkilerinizde tutku sergileyebilirsiniz. Ancak 29 Eylül sonrasında ikili ilişkilerde daha mantıklı ve dengeli hareket etmelisiniz.

İş ve para: Bu yıl maddi konularda daha fazla mücadele ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirme ihtiyacı var. Bütçenizi eylül ayına kadar daha çok kontrol etmeli ve finansal açıdan riskli projelerde önlemci olmalısınız. Bağlayıcı koşullar yüzünden tam olarak istediğiniz atılımı yapamayabilirsiniz. Ancak eylül ayından itibaren daha rahat hareket edebileceksiniz. Özellikle iş hayatında yeni atılımlar yapabilirsiniz. Kuşkusuz en rahatlatıcı dönemde Aralıktan sonra gelişmeye başlayacak ve Jüpiter'in tam desteğini almaya başlayacaksınız.

Sağlık: Genel olarak sağlık konularında önem vermeniz gereken dönemler olsa da, olumlu şartlardan bahsedebiliriz. 16 Ocak - 26 Şubat arasında fiziksel gücünüz yüksek seyrediyor. Yine de bu dönemde aşırı fiziksel efor ve huzursuzluk küçük kazalara yol açabilir. Bedeninize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem de 15 Mayıs - 24 Haziran arasında olabilir. Bu günler arasında aşırı hırs ve işleri yetiştirme arzunuz yüzünden bedeninizi ihmal edebilirsiniz. Jüpiter Aralık ayında burcunuza geçince sağlık konusunda size destek vermeye başlayacak.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez, 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor. Merkür iletişimi, hareketi ve anlaşmaları temsil eden bir gezegen olduğundan bu dönemde yeni kontratlar yapmak, önemli anlaşmalara imza atmak beklediğiniz sonuçları getirmeyebilir. Verilen sözlerin tutulmadığını görebilir, bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. En iyisi bu dönemde aceleci kararlar vermemeli, pişman olmamak için daha çok süregelen işleriniz üzerinde odaklanarak eksik yönlerinizi görmeye çalışmalısınız.

Tutulmalar: 2007'de iki Güneş tutulması gerçekleşecek. Bunlardan ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayındaki tutulma döneminde sürpriz kısa yolculuklar, hareket ve yakın çevrenizle ilişkiler öne çıkabilir. Yeni anlaşmalar, çevrenizle daha uyumlu olabileceğiniz anlaşmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak eylül ayındaki tutulma döneminde yabancılarla ilişkiler, yolculuklar ve yurtdışına ait konularda geçmişten kaynaklanan problemler ve daha fazla pürüzle karşılaşabilirsiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Oğlak-Başak

2007'de en zor ilişkiler :
Oğlak-Aslan


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#24 JoHoR

JoHoR

    Approved

  • Üyeler
  • 808 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • İlgi Alanları:İllustrasyon, Sinema, Astroloji, Felsefe Tarihi, Siyaset.

Gönderim zamanı 28.12.2006 - 18:33

TERAZİ Burcu

Terazi erkeği: Terazi erkeği aşkta fazlasıyla flörtçü ve eğlenceli birisidir. Bu erkek kadının nabzını çok kolay anlayabilir.
Ancak Terazi erkeğinden uzun süreli bir sadakat beklemek mümkün olmayabilir.
Sosyal çevresinin geniş olması ya da dışa dönük hayatı olan bu erkeğin ancak güçlü bir aşk sayesinde bağlanması söz konusudur.


Ben de hep sorunun karşı cinsde olduğunu zannediyordum; meğer sorun bendeymiş.

Özellikle Şubat - Mart geçişinde aşkta maceraperestlik yükseliyor.

Bu sene de maceradan maceraya koşacaz desene. :D
Salih Gönüller

#25 sevoş

sevoş

    S&B

  • Dokunulmazlar
  • 3.934 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Şimdi Uzaklarda....

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 00:03

bende teraziyimmm :D

Gönderilen Resim








Mutfakta biri mi var ???

#26 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 13:04

KOVA Burcu

Kovalar, hedefe odaklanın!!

Bu yıl eylül ayından itibaren önünüzdeki engeller kalkıyor ve ilerleme hızlanıyor. Grup çalışmaları sayesinde daha iyimser ve hedeflerinize daha yakın olacaksınız


Son iki yıldır karşıt burcunuzdaki Satürn, süregelen projelerinizi yavaşlatıyor ve gerçekçi davranmanız konusunda uyarılarda bulunuyor. Aynı zamanda ikili ilişkiler, evlilik ve anlaşmalar hayatınıza daha fazla sorumluluk getirmekte. Bu yorucu koşullar eylül ayından itibaren hafifliyor ve önünüz açılıyor. Bu yıl daha iyimser olacak ve geleceğe ümitle bakabileceksiniz. En büyük desteği sosyal çalışmalarda, gruplarla ilgili faaliyetlerde bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletmek elinizde. Bu şekilde amaçlarınıza yakınlaşabilirsiniz.
Eylül önemli bir geçiş dönemi olacak. Önünüzdeki engeller kalkacak ve daha hızlı ilerleme olanakları görülecek. Sabırlı ve planlı hareket yıl boyunca size büyük fayda sağlayacak. Yılın ikinci yarısında maddi konularda daha dikkatli davranacak ve ortaklaşa işlerde sorumluluklar alabileceksiniz.
Neptün burcunuzda ilerlemeye devam ederken pek çok Kova burcu kişisine hassasiyet, kabullenme ve ruhsallık getiriyor. Burcunuz akılcı ve kararlı tavırlarıyla bilinir. Ancak Neptün, dağıtan ve kişiyi hayal gücüne yaklaştıran bir enerjidir. Neptün sayesinde yaratıcılığınızı artırabilir ve kendinizi belirli konulara daha fazla verebilir, fedakârlıklarda bulunabilirsiniz. Hayatınızda ruhsallığa ve manevi konulara daha çok yer açacak ve eski katı ve aşırı kuralcı yönlerinizi geride bırakacaksınız.

İnançlarda değişim
Bu yıllarda inançlarınız da değişim gösterebilir. Neptün özellikle 8-12 Şubat doğumlu Kovaları daha fazla etkisi altında alıyor. Neptün'ün zorlayıcı yanı ise karmaşa ve belirsizlik getirmesidir. Bu dönemde aşırı idealize ettiğiniz konulara dikkatle bakmalı, hayallerinizle gerçekler arasındaki dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Eğer kendinizi odaklayacak bir hedef bulamazsanız, huzursuzluk, karmaşa ve motivasyon kaybı yaşayabilirsiniz. Kendinizi sosyal alanda ortaya koyarken kurban etmenize gerek yok.

Pluton bu yıl son defa burcunuzla uyumlu açıda kalmaya devam ediyor. 2008'den itibaren desteği ortadan kalkacak. Pluton büyük değişimi, kişinin kendi gücünü keşfini ve belirli konulara odaklanarak sosyal konularda harekete geçirici olan bir güçtür. Pluton sayesinde daha inandırıcı olabilir ve kariyer alanında güç elde edebilirsiniz. Bu gücü olumlu yönde kullanarak hem kendiniz, hem de içinde bulunduğunuz grup açısından yararlı ve dönüştürücü olabileceksiniz.
Hedeflerinize ilerlerken başkalarının verdiği desteklerden yararlanabilir ve kendinizi yenileyebilirsiniz. Bu yıl özellikle 16 - 19 Şubat doğumlu Kovalar Pluton'un verdiği destekle gerek iş hayatında gerekse sosyal alanlarda daha etkin ve etkileyici olabilecekler.

Mars bu yıl 26 Şubat - 6 Nisan arasında burcunuzdan geçiş yapacak. Mars enerjinin ve mücadelenin gezegeni olduğu için bu tarihler arasında önemli adımlar atabilir ve kendinizi daha etkin biçimde ortaya koyabilirsiniz. Cesaretinizi göstereceğiniz koşullarla karşılaşacaksınız. 7 Ağustos - 29 Eylül dönemi yine olumlu yönde adımları, hızlı hareket etmeyi, ufuklarınızı genişletip, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir dönem olabilir.

Şanslı alanlar: Bu yıl en büyük şansın ve gelişme olanaklarının arkadaşlıklar, sosyal çevreniz ve grup çalışmalarından kaynaklandığını görebilirsiniz. Hayata daha iyimser bakabileceğiniz, hedeflerinizi yenileyebileceğiniz bir yıldasınız. Jüpiter sayesinde bulunduğunuz grup ve arkadaş çevresi içinde yeteneklerinizi kullanmanız mümkün. İçinde yabancıların, eğitimin ya da yolculukların mümkün olduğu çalışmalardan özellikle fayda sağlayabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek yönünde önemli avantajlara sahipsiniz.
Ayrıca bu yıl 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 7 Ağustos - 29 Eylül günleri arasında fiziksel enerjinizi yapıcı yönde kullanabilir, önünüzdeki engelleri daha kolay aşabilirsiniz.

Mücadele alanları: Satürn'ün eylül ayına kadar karşıt burcunuzda kalması özellikle Kova burcunun son on gününde doğanlar için daha yorucu koşullar getirecek. Satürn bu dönemde doğanlar için beklemeler, engeller ve sabır göstermeleri gereken şartlar ileri sürüyor. Bu durum işe ait projelerde, ortaklıklarda ve özel hayatınızdaki ilişkilerde ve evlilikle ilgili konularda daha belirgin olabilir. Neyse ki Jüpiter'in olumlu açısı altında olmanız bu engelleri aşarken destekler de göreceğinizi ve iyimserliğinizi koruyabileceğinizi anlatmakta. Ayrıca bu yıl 8 - 12 Şubat doğumlu Kovalar bir yandan gerçekçi davranmak, sabır göstermek, bir yandan da kendi ideallerini ve ya da hayallerini gerçekleştirmek arasında sıkışmaktalar. Bir yanda kararsızlık devam ederlen diğer yanda da engelleri aşmak gerekecek.
Ayrıca bu yıl Mars 24 Haziran - 7 Ağustos arasında mücadele, elinizdeki maddi kaynakları daha iyi kullanma zorunluluğu getirmekte. Bu dönemde kariyer alanında daha sabırlı olmak, eve, güvenliğe ve ailevi konulara dikkat etmek gerekiyor.

Aşk ve ilişkiler: Beklenmedik ve heyecan verici özellikleri ile Kova canlandırıcı bir partnerdir. Ancak garip bir biçimde de kendi sınırlarını korumak ister. Bu özelliği, beklenmedik davranışlara girmesi onu fazlasıyla gizemli bir bilmece haline dönüştürebilir. Onu anlamak hiç de kolay değildir. Kova ilişkilerinde de farklı olanı ve karşıt görüşlere açık durmayı tercih eden bir burçtur. Belki romantik değildir, ancak bu özellikleri onu fazlasıyla çekici kılabilir.

Kova kadını: Geleceğe yönelik iyimser ama aynı zamanda akılcı bir yaklaşım sahibidir. İlişkilerinde aşırı bir romantizmi benimsemez ancak duygularını biraz saklı ve gizemli biçimde ortaya koymayı ister. Bu burç kadını aşkta sahiplenme yanlısı değildir, ancak astrolojik haritasında onu daha hassas kılan yönler varsa, örneğin haritasında Yengeç ya da Balık vurgusu da yer alıyorsa, bu durum değişecektir. Satürn karşıt burcunuzda ilerlediği için bu yıl ilişkilerde daha fazla sorumluluk dikkat çekiyor. Eğer evli iseniz ortaklaşa konularda daha gerçekçi davranmanız gerekebilir.

Aynı zamanda evlilikle ilgili kararlarınız üzerinde derin düşünebilirsiniz. 2007'de belirli dönemlerde ortaklaşa alanda daha rahat edebileceksiniz. Venüs'ün olumlu açıları özellikle 4 - 28 Ocak, 21 Şubat - 18 Mart, 12 Nisan - 8 Mayıs ve 8 Kasım - 5 Aralık dönemlerinde aşkta yenilenme ve daha huzurlu dönemler getirmekte.

Kova erkeği: İlişkilerinde arkadaş canlısı ve orijinaldir, ancak yakın plana gelindiğinde kendini kolay kaptırabilecek bir doğası yoktur. Bu yüzden biraz soğuk ya da uzaktan kuralcı bir tip olarak da algılanabilir. Kısaca sıcak değildir. Hatta bu yüzden, duygusal kişiler tarafından hesapçı ya da aldatıcı bir karakter gibi algılanabilirler. Ona özgürlük tanımak gerekir. Kişisel duygularını başkalarıyla tartışmayı sevmez, hatta böyle durumda tamamen kendi iç dünyasına da kaçabilir
Bu yıl ikili ilişkileriniz üzerinde daha ciddi düşünebilir ve evlilik kararında zorlanabilirsiniz. Ancak, uzun süredir devam eden ve birbirlerini iyi tanıyan çiftler daha doğru kararlar alabilirler. Aşk hayatında sizi harekete geçirecek ve mutlu kılabilecek zamanlar var. 26 Şubat - 6 Nisan arasında ilişkilerinizde daha iddialı ve girişken davranabilirsiniz. 15 Mayıs - 24 Haziran ve özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül arasında aşkta daha maceracı olabilirsiniz. Bu dönemlerde aşk hayatında dışadönük ve hızlı olabilirsiniz.

İş ve para: Kova burcunun son on gününde, 9 - 19 Şubat arasında doğanlar açısından 2007 daha zorlayıcı olabilir. Engelleri aşmanız gereken bir yıldasınız. Eylül ayından itibaren bu yüklerin üzerinizden kalktığını görmek son derece sevindirici olacak. Bu yıl grup çalışmaları ve sosyal çevrenizi genişletmeniz iş hayatında avantajlar getirebilir. Olumlu ve yapıcı arkadaşlıkların desteğini bulabilirsiniz. 8 - 12 Şubat doğumlular iş hayatında daha gerçekçi olmalı ve motivasyonlarını yüksek tutmalılar. 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerindeki girişimlerinizde daha kolay ilerleyebileceksiniz. Eylül ayından itibaren ortaklaşa yatırımlar, ortaklarınızın maddi konularıyla daha yakından ilgilenme ihtiyacı olabilir. Yılın son aylarında iş ortamındaki değişiklikler sayesinde daha aktif hale gelebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. İş hayatı açısından 24 Haziran - 7 Ağustos döneminde yine sabırlı ve daha planlı olmanız gerekebilir.

Sağlık: Bu yıl sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Eylül ayına kadar olan dönemde iş hayatındaki engeller ve yorucu koşullar bedensel sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğini hatırlamakta. Yoğun çalışma temposu sonbahar aylarında da devam edeceğinden bedensel ihtiyaçlarınızı karşılayan bir beslenme alışkanlığı edinmelisiniz. Sağlığınız açısından 24 Haziran - 7 Ağustos döneminde dikkatli olmalısınız.

Merkür'ün etkisi: Merkür geri giderken yapılan anlaşmalar, ortaklıklar ya da yeni girişimler beklediğiniz sonuçları getirmeyebilir. Böyle dönemlerde verilen sözlerin yerine getirilmediğini görebilirsiniz. Bu nedenle 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında önem taşıyan konularda yeni başlangıçlar yapmamak daha akıllıca olacaktır. Merkür geri giderken detaylar üzerinde durmalı, süregelen işlerinizin eksiklerini görmeye çalışmalısınız.

Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise Başak burcunda gerçekleşiyor. Mart ayındaki tutulma döneminde parasal konularda olumlu koşullar ve başlangıçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde iş konusunda işbirlikleri sürprizli biçimde önünüzü daha çok açabilir. Eylül ayındaki tutulma döneminde ise ortaklaşa alanda, yatırımlarda ve borç - alacak konularında daha dikkatli olmak gerekebilir. Bazı anlaşmaların sona ermesi gündeme gelebilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Kova-İkizler

2007'de en zor ilişkiler :
Kova-Aslan


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#27 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 13:15

ahhh süper ya
ikizler burcuyla anlasacak olmam da süper .)

pek hosuma gitti, gerci hepsini okuyamadim cikti alicam .)
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#28 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 29.12.2006 - 13:15

sonunda kova ya kavuştum... :P
emeğine sağlık emili... teşekkür ederim... :)

#29 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 30.12.2006 - 12:11

BALIK Burcu

Balıkları yepyeni fırsatlar bekliyor!!!

2007 çok hızlı ve hareketli geçecek. Kariyer alanında önünüz açık. Gelişen fırsatları değerlendirmek için iyi bir dönemdesiniz. Eylül ayından başlayarak ikili ilişkiler konusunda ciddi kararlar alabilirsiniz


Şans ve fırsatlar gezegeni bu yıl kariyer alanında önünüze büyük fırsatlar sunuyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf etmeli ve çekingenliğinizden sıyrılmalısınız. Üstlerden destek almak kolay olacak. Ayrıca bu yıl ufuklarınızı genişleteceğiniz fırsatlar, yolculuklar ve eğitim olanakları göze çarpıyor.
Bu yıl eylül ayına kadar olan dönemde Aslan burcundaki Satürn son iki yıldır sizi iş hayatında geliştiren tecrübelere işaret ediyor. Satürn bu süre içinde iş hayatınıza zorluklar ve büyük çabalar da getirmekte. Eylül ayına kadar iş hayatında sorumlulukların artarak devam edebileceği ve işte verimliliğinizin test edileceği koşullar ortaya çıkabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek açısından verimli bir dönemdesiniz.

Eylül kritik bir dönemin başlangıcına da işaret edecek. Bu tarihte Satürn karşıt burcunuza geçiyor. Bu 2.5 yıllık sürece uzun dönemde özellikle ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklardan yana gerçekçi olacağınızı görmekteyiz. Bu dönemde aynı zamanda iş hayatında yeni tecrübeler kazanacağınızı söyleyebiliriz. İlişkiler bazında eğer sorunlar varsa, bu konulara daha gerçekçi ve karar alıcı biçimde hareket edebileceksiniz. Sağlam ilişkiler daha derinleşerek ilerleyebilecek. Eşinizin, ortağınızın ya da yakın arkadaşlarınızın sorunlarıyla daha fazla ilgilenebileceksiniz.

Uranüs'ün sürprizleri
2003 yılından bu yana Uranüs burcunuzdan geçerken pek çok Balık burcu kişisine uyanışlar, heyecanlar ve daha fazla özgürlük ihtiyacı getirmekte. Uranüs bireyselleşmeyi vurgulayan, sürprizler getiren bir gezegendir. Bu sayede eski korkulardan sıyrılabileceksiniz.

Kendinizi ortaya koyarken sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanmanız hiç de zor olmayacak. Bu dönemde aceleci kararlar alibilirsiniz. Özellikle bu etkiler 2007'de 2-9 Mart doğumlu Balıklar tarafından fazlasıyla hissedilecek. Bugünlerde doğanlar ani kararlar alarak başkalarını şaşırtacaklar.

Uranüs'ün ani değişiklikleri yanında bu yıl Pluton son defa burcunuzla kare açı yaparak değişikliklerini tamamlıyor. Pluton yeraltının gezegenidir ve içten gelen değişimi, kendi içimizdeki gücü ortaya koymayı ve odaklanmayı anlatır. Bu yıl 17-20 Mart doğumlu olan Balıkları büyük değişimler bekliyor.
Pluton'un getirdiği gücü ve kontrol duygusunu yapıcı yönde kullanabilirseniz iş hayatında önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak bu dönemde mücadele ve kararlılık açısından dikkatli olmak da gerekecek.

Şanslı alanlar: Bu yıl en çok iş hayatında şanslısınız. Jüpiter iş hayatınıza genişleme ve iyimserlik getiriyor. Bu yıl kariyer hayatınızda önemli sıçramalar yapabilirsiniz. Bazı Balıklar evlilik konusunda da iş hayatında olduğu gibi istediklerini elde edebilecekler. Eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili konularda Jüpiter geniş olanaklara işaret ediyor.

Mars'ın burcunuzdan geçeceği 6 Nisan - 15 Mayıs döneminde son derece girişimci ve cesur davanabilirsiniz. Bu dönemde atacağınız adımlarla iş hayatında etkin olabilir ve inandırıcı hareket edebilirsiniz. 24 Haziran - 7 Ağustos arasında ise grup çalışmalarında ve ortaklaşa alanlarda kendinizi ortaya koyabileceğiniz, liderlik edebileceğiniz koşullar çıkacak. Kuşkusuz 29 Eylül sonrasında yeni projeler ve özellikle aşk hayatınızda canlandırıcı deneyimler var.

Mücadele alanları:
Bu yıl işle ilgili konular eylül ayına kadar daha fazla çabalama getiriyor. İş ortamında yorucu bir dönemdesiniz. Bu çabalar sayesinde önümüzdeki yıllar için önemli bir temel atmaktasınız. Eylülden itibaren önemli değişiklikler gündeme gelecek ve özellikle evlilik, anlaşmalar ve ikili ilişkiler konularında test edileceksiniz. Bu dönemde ikili ilişkileri önemsemek ve sorumluluklardan kaçmamak gerekiyor. Eğer ikili ilişkiler ve kendinizi ortaya koyma yönünde gerginlikleriniz varsa, eylülden itibaren alacağınız eleştirilerle kendi tutumunuzu gözden geçirebilirsiniz.

2007'de Mars'ın sert açılar kurduğu 7 Ağustos - 29 Eylül arasında ev, hayatı, yerleşime ait konular ve ailevi sorumluluklar açısından yoğun geçebilir. Bu dönemde iş hayatında sabırlı davranmak ve uzun vadeli düşünmek faydalı olacak.

Aşk ve ilişkiler: Çok hassas, sezgisel ve sanki öte dünyadan gelen bir havaları olabilir. Balıklar sanki hayal kurmak için buradadırlar. Son derece artistik ve verimli bir zihinleri vardır. Romantizm ustası olabilirler. Hayal güçleri sayesinde sizi de büyüleyebilirler. Bununla birlikte Balıklar reddedilme duygusu ve güven eksikliğini de yoğun biçimde yaşayabilirler. Tam olarak ne istediklerinden emin olmamaları ve kendilerinden bile şüphe etmeleri ilişkilerini yıpratacak boyutlara gelebilir.

Balık kadını: Kendine ait bir gizemi vardır ve zevkleri gelişmiş bir Balık kadını ince, duyarlı ve sanatkâr ruhludur. Çok yönlü olması onu zengin kılar. Balık bir akıl kadını değildir, ama aşırı durumlarda ayrıntıya ve eleştiriye çok fazla yönelebilir. Balık'ın korunmaya ihtiyaç gösteren ruh hali karşısında erkekler kendilerini daha güçlü hissedebilirler.
Bu yıl aşk hayatınızda önemli sürprizler ve heyecanlar yaşanabilir. Özellikle eylül ayından sonra ilişkilerinizde ciddiyet ağırlık kazanacak. Ancak bu dönemde aşk hayatınızda daha fazla arayış ve mücadele de dikkat çekebilir.
Venüs'ün burcunuzla uyum içinde olduğu 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart - 12 Nisan, 8 Mayıs - 5 Haziran, 5 - 30 Aralık dönemlerinde aşk hayatında mutluluk çok daha kolay ve keyif verici olacak. Bu arada 6 Nisan - 15 Mayıs arasında yaşanabilecek bir beraberlik hayatınıza daha yoğun bir tutku ve heyecan getirebilir.

Balık erkeği: Sessiz görünümüne karşın aşırılıklara gidebilecek birisidir. Eğer kendi hayatı içinde sağlam duygusal bir dayanak ve ideal bulabilmişse ilişkilerinde de o oranda olgun olacaktır, ancak çoğu genç Balık doğal olarak bu olgunluğu gösteremeyebilir. Kararlı bir tip değildir, ama başkaları tarafından anlaşılmış olmak onun için fazlasıyla öneme sahiptir. Eğer ona güvenmezseniz sonuç daha da kötü olacaktır, eğer güvenirseniz, bu onun için cesaretlendirici, olumlu bir başlangıç olacaktır

Bu yıl aşk hayatınızda ani kararlar verebilir ve süregelen kalıpları değiştirebilirsiniz. 6 Nisan - 15 Mayıs arasında maceracı bir davranış içinde ve içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak 7 Ağustos - 29 Eylül arasında özellikle ev hayatında daha toleranslı davranmalı ve gerginliklerin ilişkilerinizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

İş ve para: Bu yıl iş hayatında önemli tecrübeler ve başarılar elde edebilirsiniz. Şansınıza güvenebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ufuklarınızı geniş tutacak ve iş hayatında yabancılarla ilgili konularda yeni fırsatlar elde edebileceksiniz. Bu yıl yolculuklar, eğitsel fırsatlar hayatınıza renk katacak. Sosyal çevrenizi genişletebilecek ilişkiler içinde olabilirsiniz. Ancak eylül ayına kadar olan dönemde daha fazla emek ve çaba da dikkat çekiyor. 6 Nisan - 15 Mayıs arasında iş alanında hızlı girişimlerle dikkat çekebilirsiniz. 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ise ev ve iş arasındaki sorumluluklar arasında zorlanabilirsiniz. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilere daha sabırlı yaklaşmalısınız.

Sağlık: Özellikle eylül ayına kadar dönemde sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Satürn'ün iş hayatınıza getirdiği aşırı çalışma bedensel açıdan yorgunluklara neden olabilir. 6 Nisan - 15 Mayıs arasında fiziksel riskli işlerden kaçınmak faydalı olabilir. 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ise sinirsel gerginlikler yüzünden zorlanabilirsiniz. Balık burcunun ilk on gününde doğanlar sonbahar aylarında bedensel dayanıklılıklarını daha yüksek tutmak için çalışmalılar.

Merkür'ün etkisi: İletişim, hareket ve anlaşmaları temsil eden Merkür bu yıl 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri hareket yapacak. Bu dönemlerde önemli iş bağlantıları, iletişim, hareket ve yolculuklarda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Verilen sözler yerine getirilmeyebilir. Merkür şubat ayında burcunuzda geri gideceği için bu dönemde yeni girişimlerin tam olarak ortaya konamaması ya da ani düşünce değişikliklerine gidilebilir. Merkür geri giderken önemli anlaşmalar yapmaktan uzak durmak daha kazançlıdır. Bu dönemde acele karar vermemelisiniz.

Tutulmalar: 2007'de Güneş tutulmaları 19 Mart'ta burcunuzda, 11 Eylül'de ise karşıt burcunuz Başak'ta gerçekleşecek. Mart ayındaki tutulma döneminde kişisel konularda sürprizlerle karşılaşabilir ve hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar ve gruplarla ilgili konular pozitif açılımlar getirebilir. Ancak eylül ayındaki tutulma döneminde ikili ilişkilere ve ortaklıklara daha özenli yaklaşmak gerekebilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Balık-Yengeç, Balık-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Balık-Başak


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#30 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 30.12.2006 - 14:01

2007'de en zor ilişkiler :
Balık-Başak

Ne zaman kolay ki :P
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#31 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 30.12.2006 - 14:13

2007'de en iyi ilişkiler :
Terazi - Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Terazi - Yengeç

Yay mı, hiç yay olmadı hayatım da 2007 de bi yaylanayım en iyisimi ben :P

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#32 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.01.2007 - 21:34

2007'de en iyi ilişkiler :
Balık-Yengeç, Balık-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Balık-Başak

Bir sazan Balığı olarak fark etmez diyorum...

Sıkıldım kardeşim yalnızlıktan , ilişkinin iyisi kötüsü mü olur? :P

#33 MaNoLYa

MaNoLYa

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 1.870 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Onun Hülyasında

Gönderim zamanı 09.01.2007 - 04:39

VALLA DEDIKLERINE GORE 2007 YEDI KOCLAR ICIN IYI GECECEK.


İNSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR.


(TEK TEMENNIMIZ IYI GECMESINDEN YANA)


(UMUT VERDIN) (YIKILMASIN) :P

Bu mesaj MaNoLYa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.01.2007 - 04:39


кเ๓รєאє ๏l๔ยğยภ๔คภ Ŧคzlค ﻮüשєภ๓є,๒єאคz ﻮülüภ ๒เlє ﻮölﻮєรเ รเאคђtıг!!!



๓คภ๏lאค

#34 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 14.02.2007 - 01:53

Aslan kadını: Aslan kadını dikkat çekmesini bilen birisidir ve kendine güvenir. Bu yüzden ona yaklaşmak için kendinizi zayıf göstermemelisiniz. Zira zayıf karakterlerden hoşlanmaz. Aslan kadınında doğal bir yöneticilik vasfı vardır. Beraberliklerinde kendisini asla ezdirmeyecektir. Genel olarak kendine bakar ve vücuduna önem verir. Beraberliklerinde güven ve kararlılık arar. O da direksiyonda olmak isteyecek ve kendi haklarını sonuna kadar savunacaktır.
Jüpiter'in konumu bu yıl aşk hayatınıza güzel sürprizler getiriyor. Bu yeni ve sizi çok etkileyen bir birliktelik olabilir. Süregelen ilişkilerin de canlandırıcı olacağını söyleyebiliriz. Aşkta sizi daha keyifli bir yıl bekliyor.Özellikle 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim tarihleri arasındaki dönemlerde hayatın olumlu yönlerini görmek ve ilişkilerde mutlu olmak çok daha kolay.
Yakın beraberliklerde 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında sizi etkileyen bir beraberlik olsa bile, bu dönemde daha fazla tartışma ve fikir uyuşmazlığı da ortaya çıkabilir.

:msn24: garip...






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#35 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 00:10

Bir sazan Balığı olarak fark etmez diyorum...

sen balık olamazsın.. :P






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#36 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 00:18

:P

Olamam mı ? Bak nasıl üzüldüm şimdi ::

#37 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 00:26

:P kesinlikle balık değilsin..






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#38 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 00:35

Tamam olamam.Zaten siz büyükler her zaman haklısınız :P

(Bu arada , ne olabilirim ki başka ?)

#39 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 00:38

Tamam olamam.Zaten siz büyükler her zaman haklısınız :champ:

(Bu arada , ne olabilirim ki başka ?)

hah ben de bunu sormanı bekliyordum.. :parti2:

öküs burcusun..yok neydi o;boğa boğa.. :parti: :: :P






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#40 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.03.2007 - 01:12

*zong

öküs burcuyum ne var ?

sen ne burcusun kova mı ? *zong





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli