İçerik değiştir



- - - - -

2007 Burç Yorumları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 50 yanıt verildi

#1 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:08


KOÇ Burcu

Koçlar, 2007'de sınırlarını aşacak ve yeniliklere yelken açacak. Eğitim, yolculuklar ve yeni deneyimler kazanmak için her türlü fırsat var. Sonbaharda işte artan sorumluluklar görülecek

Bu yıl hem şanslı gelişmelere tanık olacak hem de iş hayatınızda elde ettiğiniz gücü yapıcı biçimde kullanabileceksiniz. Şimdiye kadar hayal ettiğiniz ve ertelediğiniz projelerinizi gerçekleştirmek için güzel bir yıldasınız. Jüpiter yıl boyunca burcunuza destek olurken, hayatınıza renk ve yeni ufuklar katacak. Her zamanki cesaretinizi bu yıl çok daha verimli kullanabilirsiniz. Var olan engelleri aşabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

2007 özellikle eğitim, kültürel çalışmalar ve zihinsel konularda hazır fırsatlar sunuyor. Yabancılarla ilişkileriniz, yolculuklar büyük oranda artabilir. Kendinize olan güvenin arttığını göreceksiniz. Satürn de eylül ayına kadar desteğini sürdürecek. Bu sayede iş hayatında daha kolay bir denge ve sorumlulukları rahat biçimde değerlendirebileceğiniz imkânlar söz konusu olacak. Üstlerinizle ilişkilerde çok daha rahat edebilirsiniz. Ancak sonbahar aylarında iş ortamında ortaya çıkabilecek değişiklikler size daha fazla sorumluluk yükleyebilir.
Kova burcundaki Neptün, destekleyici açısını sürdürüyor. Özellikle 9-13 Nisan doğumlu Koç'lar Neptün'ün hassas yaratıcılığından esin alıyor. Hayal gücüne dayalı işler, yaratıcı konular, şairane enerjiler söz konusu.

Burcunuzu sert etkileyen gezegenlerin az olması 2007 yılının genel olarak akıcı ve rahatlatıcı geçebileceğini gösteriyor. Ancak, bu durumda gevşememeli ve ortaya çıkan fırsatlara karşı daha uyanık olmalısınız.

Şanslı alanlar: Jüpiter, 19 Aralık'a kadar büyük bir destek veriyor. Bu yıl kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ağırlık vermelisiniz. Yeni bir dil öğrenmek, iş hayatında kullandığınız yetenekleri geliştirmek ya da tamamen bağımsız bir şey yaparak kendinizi yollara vurmanız olası.
Adalete, hukuka ait konular, mahkemeler ve anlaşmazlıklar da bu yıl olumlu sonuçlara bağlanabilir. Jüpiter, 19 Aralık'tan sonra iş hayatına ait gelişme olanakları getirebilir.
26 Şubat-6 Nisan, 15 Mayıs-24 Haziran, 7 Ağustos-29 Eylül Mars'ın olumlu açıda kalarak girişimlerinize hız verebileceğiniz bir dönem.

Mücadele alanları: Bu yıl sonbahar aylarında iş hayatında daha fazla emek ve çaba sarf etmeniz gereken koşullar ortaya çıkacak ve sizi yoracaktır. Bu dönemde sağlığa da özen göstermek gerekebilir. Ancak 2007'de en fazla zorlayıcı olan transitlerden birisi, Mars'ın 15 Kasım'dan başlayarak yapacağı geri hareket olacaktır. Bu dönemde iş ve ev arasındaki dengeler zorlanabilir. Öfkenize daha çok hâkim olmalısınız. Kariyer alanında yavaşlama da görülebilir.

Aşk ve ilişkiler: Çekici ve karşı cinsin dikkatini kazanan pek çok özelliğe sahiptir. Ancak çekiciliğine rağmen, bazı önceden kestirilemeyen problemler yüzünden ilişkilerinde sürtüşmeler ve engellerle karşılaşabilirler.

Koç kadını: Koç kadını, meydan okunmaktan hoşlanır. Geyşa tipli bir kadın hiç değildir. Onu baskı altında tutacağınızı sanırsanız, yanılırsınız.
Bu yıl aşk hayatında yeni deneyimlere çok daha açık olabileceğinizi söyleyebiliriz. Satürn, aşkta ve sevgi ilişkilerinde test edildiğinizi göstermekte. Mars'ın olumlu açıları aşk hayatınıza daha fazla renk ve heyecan getirecektir. 16 Ocak'a kadar olan dönem, 26 Şubat - 6 Nisan, özellikle 15 Mayıs - 24 Haziran ve 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde aşk hayatında kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. 29 Eylül'den sonra çatışma ağır basabilir.

Koç erkeği: Koç erkekleri sözlerinin geçmesini isteyen ve eğer haritalarında fazla ateş ögesi de varsa, oldukça egosantrik partnerler olabilirler. Erken yaşta evlenmek onların büyük bir risk getirir. Bu yıl Koç erkekleri için bolca hareket ve yeni ufuklara açılma olanağı var. Bu durum hiç kuşkusuz ikili ilişkilere de yansıyabilir. Daha fazla arayış ve risk alma eğiliminin olduğu görülüyor.
Venüs'ün rahat açılar yaptığı dönemlerde, 4-28 Ocak, 21 Şubat-18 Mart, 12 Nisan-8 Mayıs, 5 Haziran-15 Temmuz, 9 Ağustos-8 Eylül, 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında duygularınızı daha rahat paylaşabilir ve aşkta mutluluğu daha kolay paylaşabilirsiniz.

İş ve para: Bu yıl iş hayatında yeni olanakların varlığını hissedeceksiniz. Yeni riskler alabilir ve daha cesur ilerleyebilir. İş hayatında yabancılarla ilişkiler ve yurtdışı anlaşmaların yeni fırsatlar sunabileceğini söyleyebiliriz.
Özellikle eylüle kadar olan dönemde yaratıcılığınızı ortaya koymanız zor olmayacak. Ancak eylül ayından sonra artan sorumluluklar ve daha sıkı çalışmanız gereken koşullar ortaya çıkabilir. Bu, iş açısından daha sınırlı risk almanız ve dikkatli olmanız gereken bir dönem..
Mars ve Satürn'ün konumu hemen başarı beklenmemesi gerektiğini, sabırlı davranılmasını gerekli kılıyor. Yılın son günlerinde ise Jüpiter işe ait planlarınızı bir kez daha gözden geçirmek isteyebileceğinizi anlatmakta.

Sağlık: Genel olarak sağlık konuları Jüpiter'in olumlu açısı altında korunuyor. Bu yıl aşırı hareketlilik ve heyecana açık olmak beslenmenize daha fazla özen göstermenizi gerekli kılabilir. Özellikle eylül ayı ile birlikte sağlığınızı daha fazla koruma altına almalısınız. 16 Ocak-26 Şubat döneminde de aşırı iş yükünün getirebileceği stresler söz konusu olabilir. 15 Mayıs-24 Haziran arasında aşırı risk almak, hız, rekabet ve öfke vücudunuza zarar verebilir.

Merkürün etkisi: Merkür bu yıl yine su elementi burçlarda geriye gidecek. Merkür'ün geri gidişi duygusal hayatınıza önem vermeniz ve içinizdeki sesi dinlemeniz açısından gerekli bir sürece işaret edebilir. Sık sık yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında geri harekette olacak.

Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında başkalarına hizmet etmek, fedakârlık göstermek, detaylar ve sağlık üzerinde durmak gibi konuları hayatınıza getirecek. Bu dönemlerde daha kabullenici olmak ve zihin-beden dengenizi sağlamlaştırmak yararlı olacaktır.


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#2 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:15

İKİZLER Burcu

İkizler burcundakiler, bu yıl şartlar sizin için çok hızlı değişecek. Özellikle ilişkiler ve evlilik hayatında ani kararlara daha açıksınız. Eylül sonrasında hayatınızla ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz

Bu yılı eylül ayına kadar ilk dönem ve eylül sonrasını ikinci dönem olarak ayırabilirsiniz. Eylül ayına kadar olan dönemde daha çok bir hazırlık sürecindesiniz. Satürn size zihinsel ve eğitsel konulara daha fazla odaklanma imkânı getiriyor. Son iki yıldır iş hayatında yeni bir denge tutturmuş sayılırsınız, ancak eylül sonrasında bu dengeler değişiyor ve size sorumluluklarınızı hatırlatan yeni bir dönem başlıyor. Bu değişimi görebilmek için 2001 yılına kadar geri gitmelisiniz. Bu dönemde başlatmış olduğunuz düşünce ve projelerinizi şimdi kapsamlı biçimde gözden geçirebilir ve kendinizi hareket halinde bulabilirsiniz.

Yeni temeller atılacak
2007 Eylül'ünde Başak burcuna geçecek olan Satürn iş ve kariyerinize ilişkin dengeleri de değiştirecektir. İşinizde yeni adımlar, yeni temeller söz konusu olacak. Ev hayatında da sorumluluklar ve detaylarla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Genel olarak yerleşime ilişkin konular, ev hayatınız bazı zorunlu değişiklikleri gündeme getirebilir. Satürn etkisi altında daha yapıcı ve disiplinli davranmak durumundasınız. Şimdi detaylara önem verme ve elinizdeki kaynakları yerinde kullanma zamanı.

Bu yıl sürpriz fırsatlar da getirecek. Özellikle ilişkiler ve evlilik hayatında ani kararlara çok daha açıksınız. Jüpiter pek çok İkizler açısından evliliği kolaylaştıran, ilişkileri canlandıran yeni imkânlar sunacak.

Balık burcundaki Uranüs İkizler'e duygularını ve sezgilerini daha fazla dinleme, var olan düşüncelerini değiştirme imkânı getirecek. Buna direnen İkizler burcu kişileri hayatlarında daha fazla çatışma ve muhalefetle de karşılaşabilirler. Otorite figürleri, anne baba ya da işte üstlerinizle daha fazla mücadele ve özgürlük arayışına gidebilirsiniz. Uranüs, özellikle 2-10 Haziran doğumlu İkizler burcu kişilerini bu yönde çok daha fazla huzursuz edecek.

Pluto 1995 yılından bu yana pek çok İkizler'in hayatına ilişkilerle ilgili güç savaşları, baskılar ve bu arada hayatlarını değiştiren derin deneyimler getirdi. Bu yıl Pluto, 18-21 Haziran doğumlu olan İkizler kişilerini çok daha fazla etkisi altında tutuyor. Bu dönemde doğanlar kendilerini ifade etme yolunda ilişkilerden çok şey öğrenebilirler.

Şanslı alanlar: Jüpiter bu yıl 19 Aralık'a kadar şansın ilişkilerden, anlaşmalardan ve ortaklaşa konulardan doğabileceğini gösteriyor. Bu yıl hayatınıza girebilecek, size yakınlaşacak kişilerin vereceği destekler var. Kuşkusuz ilişkiler alanında daha iyimser ve yüksek beklentilere girebilirsiniz. Ancak, Jüpiter'in etkisi son derece hızlıdır ve ortaya çıkabilecek şartları çabuk değerlendirmeniz gerekebilir. Hukuki konular, mahkemeler ve anlaşmalar yıl içinde yapıcı sonuçlar getirebilir. Özellikle eylül ayına kadar Jüpiter'in getirdiği destekten daha fazla yararlanabilirsiniz. 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 7 Ağustos - 29 Eylül günleri arasında hızlı hareket edebileceğiniz ve genel olarak enerjinizi yapıcı yönde kullanabileceğiniz imkânlar görülmekte.

Mücadele alanları: Bu yıl Mars belirli dönemlerde burcunuzla sert açı oluşturuyor. Bu dönemlerde daha fazla mücadele ve huzursuzluk ortaya çıkacaktır. Mars, savaş ve çatışma getirir. Böyle dönemlerde gereksiz kişilik çatışmalarından uzak kalır ve gücünüzü konsantre edebilirseniz çok daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Eylül sonrası çok daha fazla yapıcı ve disiplinli olmak durumundasınız. Özellikle iş ve ev hayatı açısından yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Mars ise 6 Nisan - 15 Mayıs günleri arasında iş hayatında zoru başarmak için çok daha fazla çalışacağınızı ve iş hayatında öne çıkabileceğinizi gösteriyor. Bu dönemde üstlerinizle ilgili konularda daha geniş düşünmeli ve disiplinli olmaya çalışmalısınız. 7 Ağustos - 29 Eylül dönemi yüksek bir fizik canlılık getirecek.

Aşk ve ilişkiler: Hazırcevap, ilgi uyandıran ve muzip bir yönleri vardır. Konuşmaya bayılırlar. Aslında bir şeyi yapmaktan çok, hakkında konuşmaya eğilimlidirler. Duygularını sözlerle ifade etmek, duyguları aklından süzgecinden geçirmek İkizler için son derece alışılmış bir durumdur. Hatta bu yüzden çoğu zaman İkizler yüzeysellikle suçlanabilirler.

İkizler kadını: Çok yönlü ve zekâsına güvenen, renkli kişiliğe sahip bir kadındır. Muzip tavırları, becerikli, kolay kavrayan ve adapte olabilen yapısı ile özgürlüğüne düşkün bir havası vardır. Bu yüzden ilişkilerinde espri, zekâ ve geniş ufuklar arar. Bu yüzden kendisi gibi meraklı, kültüre ve öğrenmeye değer veren partnerlere doğru çekilir. Karşısındaki kişi onu bilgi ve tecrübesiyle şaşırtabilmeli, sürekli canlı tutabilmelidir.

Bu yıl ilişkiler çok hareketli geçeceği benziyor. Karşı cinsle ilişkilerde Mars'ın olumlu açıları sizi aşkta çok daha mutlu edebilir. 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran ve özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ilişkilerinizde daha fazla heyecan ve hareketlilikle karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu dönemde tartışmalar ve fikir ayrılıkları da ortaya çıkabilir.
Sosyal ve kişisel ilişkiler aynı zamanda şu dönemlerde de sizin için daha keyif verici olacak: 4-28 Ocak, 12 Nisan - 8 Mayıs, 8 Kasım - 5 Aralık.

İkizler erkeği: Onlar şakacı tavırları, bilgi dağarcıklarıyla son derece eğlendiricidirler. Üzerinizde baskı kurmadan etkilemeyi severler. Ancak, duygusal derinleşme başladığında onların çocuksu yönlerini daha kolay keşfedebilirsiniz. Duygusal alanda çok kararlı olamazlar, sürekli değişen düşünceleri yüzünden, duygularından da tam olarak emin olamayabilirsiniz.
Mars'ın rahat açıları altında ilişkiler ve romantizm çok daha harekete geçirici olabilir. 26 Şubat - 6 Nisan, 7 Ağustos - 29 Eylül böyle dönemler olacak. Ancak 28 Ocak - 21 Şubat, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım günleri arasında ilişkilerinizde uyuşmazlıklar söz konusu olabilir.

İş ve para: 2007, kariyeriniz açısından önemli kararların verildiği ve başlangıçların yapıldığı bir yıl olacağa benziyor. Bu durum eylül ayından itibaren belirgin hale gelmeye başlayacak. Özellikle İkizler burcunun son on gününde doğanlar, Satürn'ün destekleyici açısı altında düşüncelerini pratik hale getirebilir ve zihinsel konularda iyi bir performans gösterebilirler. İş hayatında eğitimin ve kendini geliştirmenin somut sonuçlarını alabilecekler.

Eylül sonrasında, daha fazla mücadele ve belirli sınırlamalar gündeme gelebilir. Özellikle İkizler burcunun ilk on gününde doğanlar bu durumu fazla ağır bulabilirler, ancak sorumluluklardan kaçmamak gerekiyor. Yeni ortaya çıkan bu durum aslında iş hayatında sizi daha sağlam kılacak ve önümüzdeki yıllar için temeller atmanıza yardımcı olacak. Bu yıl Mars'ın sert açıları altında iş hayatında çok daha fazla şey başarabilirsiniz. 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül böyle dönemler olarak görülüyor. Parasal konularda ilişkilerin ve ortaklıkların getirebileceği nimetlerden yararlanabileceksiniz. Ancak 29 Eylül sonrasında yıl sonuna kadar olan dönemde harcamalarınızda gereksiz artışlar ve daha fazla ısrafla karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: 2007 çok hareketli ve yoğun geçeceği için belirli dönemlerde kendinizi çok daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz. İkizler ne kadar sağlıklı ve canlı bir burç olsa da sinir sistemine özen göstermek ve huzursuzlukları dinlenerek dengelemek gerekecek. Özelikle eylül ayından sonra artan baskılar yüzünden kendinizi aşırı yormaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Bu arada Uranüs'ün sert açısı altında kalan 2-10 Haziran doğumlu olan İkizler burcu kişileri gerginlikler ve sinirsel yorgunluklardan uzak kalmaya bakmalılar.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl da su elementinden olan Balık, Yengeç ve Akrep burçlarında geri gidecek. Merkür burcunuzun yöneticisi olduğu için geri gittiği zamanlarda her zamanki gibi akıcı hareket edemeyebilir ve kararsızlık çekebilirsiniz.

Bu dönemlerde özellikle parasal konular, güvenliğiniz ve duygusal açıdan sizi huzursuz edebilecek değişiklikler daha fazla karşılaşabilirsiniz. Aceleyle karar vermemeli ve olayları bir çok kez teyit etmeye çalışmalısınız. Genel olarak bir kararda son sözü söylememek en iyisi. Bu yıl Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında geri gidiyor olacak.

Tutulmalar: 2007 yılındaki Güneş tutulmaları 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşiyor. Mart ayında kariyerinize yönelik yeni gelişmeler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar söz konusu. Eylül ayında ise ev ve aile konularına daha dikkatli yaklaşmanız gerekebilir. Geçmişe ait konular kararlarınızı yakından etkileyebilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
İkizler-Terazi

2007'de en zor ilişkiler :
İkizler-Başak


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

devamı da gelir elbet.. :)

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#3 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:22

BOÐA Burcu

Boğalar, yorucu bir yıl geçirdiniz, ama bu yıl emeklerinizin karşılığını daha kolay alabilirsiniz. Ortaklıklar, anlaşmalar yeni kazançlar getirebilir. Büyük rahatlama eylül sonrasında olacak

2005 yılının ikinci yarısından bu yana hayatınızda pek çok şey değişiyor ve yeni temeller atmakla meşgulsünüz. Kuşkusuz bu süreç kolay gerçekleşmiyor. Gerek ev gerekse işle ilgili konularda radikal kararlar almak, bazı şeyleri bitirmek ve hayatınıza yeni bir dönem açmanız gerekiyor. Bu dönemde, eylül ayına kadar Aslan burcundaki Satürn'ün baskısının devam ettiğini görebilirsiniz.
Özellikle Boğa burcunun son on gününde, 10-21 Mayıs doğumlu olanlar kendilerini daha fazla kısıtlanmış hissedebilirler, işte ilerleme çok yavaş olabilir. Her zamanki sabrınızı ortaya koymanız gerekiyor. Satürn sizden ev hayatının sorumluluklarını daha fazla üstlenmenizi talep ediyor. Örneğin eve ait bu yükler yeni bir çocuk, ya da yaşlı bir kişi nedeniyle de olabilir. Ancak bir yandan da, özellikle iş hayatında yavaş ama emin ilerleyebilirsiniz.

Satürn'le birlikte Neptün, özellikle 10-15 Mayıs doğumlu Boğalara belirsizlik, isteksizlik ve yönsüzlük getiriyor. Tam tersine Neptün onlara hassasiyet ve ruhsal konulara da yönelme ihtiyacı getirmekte. Belki de bu sayede hayatlarını daha iyi sorgulamaktalar. Ancak kuşkusuz bu tarihlerde doğanlar sağlıklarına daha fazla özen göstermeli ve hareketli kalmaya çalışmalılar.
2003 yılından bu yana Uranüs Boğalara yaratıcı alanda daha fazla ilham ve değişiklikler yapabilme cesareti getiriyor. Bu yıl özellikle 2-9 Mayıs doğumlu olan Boğalar Uranüs'ün getirdiği yaratıcı ve yenilikçi titreşimleri daha kolay hissedebilirler.

Pluto ise Boğaları bazı ikilemlere sürüklemekte ve kendi kişisel güçlerini ortaya koyarken huzursuzluk yaratmakta. Bu etki 18-21 Mayıs doğumlu Boğalar tarafından daha fazla hissedebilir.

Şanslı alanlar: Yay burcundaki Jüpiter bu yıl şanslı alanların ilişkilerden ve paylaşımdan kaynaklanacağını gösteriyor. Ayrıca maddi alanda bu dönemde avantajlar elde edebilirsiniz. Bu fırsatlar ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklar yoluyla gelebilir. Ortağınız ya da eşiniz size daha fazla olanak sunabilir. Onun durumundaki iyileşme size de yansıyabilir.

Bu yıl miras ya da toplu kazançlar da söz konusu olabilir. 19 Aralık'tan sonra Oğlak burcuna ilerleyecek olan Jüpiter, yılın son günlerinde yabancılarla ya da eğitimle ilişkili, ufuklarınızı açabilecek olanaklar sunacak.
Mücadele alanları: Genel olarak Satürn'ün Aslan burcunda kaldığı 2 Eylül tarihine kadar koşulların daha yorucu olacağını söylemeliyiz. Çok şey başarabilirsiniz ve hayatınızda temeller atabilirsiniz ancak koşullar daha kısıtlayıcı olabilir. Ayrıca Mars'ın sert açıda kaldığı dönemlerde acele ile verilen kararlar, kıskançlığın ya da tartışmaların yaratabileceği sorunlar sizi yorabilir. Mars 26 Şubat - 6 Nisan döneminde özellikle ev hayatına ait konularda yorgunluklar getirebilir. Bu dönemde iş hayatında da sabırlı davranmalı, üstlerinizle ilişkileri yumuşak tutmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında da burcunuzdan geçecek. Bu fiziksel açıdan yoğun bir dönem olabilir ve sıkı çalışma, yeni başlangıçlar getirebilir. Ancak küçük kazalara ya da risk içeren konulara daha özenli yaklaşmak, vücudu korumak gerekebilir.

Aşk ve ilişkiler: Venüs'ün burcu olan Boğa dişil, manyetik çekiciliğe sahip bir burçtur. Huzurlu yapıları ve sakinlikleri ile aktif biçimde değil ancak, pasif şekilde başkalarını kendilerine doğru çekme gücünü sahiptirler. Çok fazla söze girip olayı karmaşıklaştırmadan, açık bir tavırları vardır. Sözler yerine müzik, ya da dokunsal olan şeyler onların cinsel heyecanlarını artırabilir. Boğalar uzun vadeli ilişkileri tercih ederler.

Boğa kadını: İlgili gezegen Venüs onlara yuvarlak hatlar, sessiz ama çekici bir albeni ve tensel hazlar verir. Haritalarında Venüsleri güçlü olan Boğa kadınları güzel olmaya, giyime ve rahatlığa, konfora önem verirler. Bu bakımdan Boğa kadını erkekler için, ideal, uyumlu dişi figürü gibi görünürler.
Bu yıl Mars'ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde karşı cinsle ilişkilerinizde daha başarılı olabilirsiniz. Mars 16 Ocak - 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos ve 29 Eylül sonrasında uyumlu açılar içinde kalmakta. Ancak 24 Haziran- 7 Ağustos döneminde ilişkilerde aşırı ısrar, sert tavırlar ve güvensizlikten kaynaklanabilecek huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.

Boğa erkeği: Biriktirmeyi seven, maddi konularda becerikli tiplerdir. Fiziksel görünümlerine önem verirler ve rasgele giyinmek yerine dayanıklı, pratik ama düzgün bir giyinme stilleri vardır. Diğer erkeklere göre renk uyumuna daha fazla özen gösterirler. Bu yıl aşk hayatınızda belirli dönemlerin daha akıcı ve keyif verici olduğunu söyleyebiliriz. Venüs'ün uyumlu açıları altında aşkın olumlu yönlerini çok daha kolay yakalayabilirsiniz. Özellikle 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart - 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında ilişkilerinizde uyumlu olabilirsiniz.

İş ve para: İş açısından eylüle kadar daha fazla sabır göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Mesleki alanda gerçek ilerlemenin eylülden sonra hareketlenmeye başlayacağını söyleyebiliriz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında yorucu koşulların ağır basacağı görülmekte. Mars 24 Haziran-7 Ağustos arasında burcunuzda ilerlerken yeni girişimler ve olayları istediğiniz yönde ilerletebileceğiniz fırsatlar da doğacak.

İş hayatında ortaklıkların getirebileceği fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi kullanmak açısından daha geniş imkânlar bulabilirsiniz. Ayrıca ortaklaşa işin içeriğinde yabancılar, yurtdışına ya da eğitime ait bir konu da yer alabilir. Yabancıların getirebileceği imkânlar rahatlatıcı olabilir. Parasal alanda elinizdeki kaynakları verimli kullanma sorumluluğu içindesiniz. Satürn daha tutumlu olmanızı gerektiriyor. Özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında beklenmedik masraflar yüzünden bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Sağlık: Sağlığınıza geçen yıl olduğu gibi daha fazla önem vermelisiniz. Eylülden sonra sağlık açısından daha destekleyici bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar Satürn'ün sert açısı endişe gibi duyguların yıpratıcı olabileceğini gösteriyor. 26 Şubat- 6 Nisan arasında aşırı çalışma, soğuklar ve gerginlikler sağlığınız açısından tehdit oluşturabilir.

Merkür'ün etkisi: Merkür'ün geri gittiği dönemlerde düşüncelerde değişiklik, ayrıntıların farkına varmak ve hatalarını görmek çok daha kolay olabilir. Bu dönemlerde önemli kontratlarda son sözü söylememelisiniz. Ancak üzerinde çalıştığınız konuların eksiklerini daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. 2007'de Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor olacak.

Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında yakın çevrenizde hareketlilik, kardeşlerle ilgili konular, eğitim gibi zihinsel uğraşları ve yabancılarla ilişkili uğraşları aniden değiştirebilir. Bu konularda yeni deneyimlere açık olmak çok şey kazandırabilir. Düşüncelerinizde aşırı ısrarcı olmamanın faydalarını göreceksiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Boğa-Oğlak

2007'de en zor ilişkiler :
Boğa-Aslan


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

Azıcık sırayı karıştırmış olabilirim.. :)

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#4 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:47

hani kova... hani kova... *hıh

#5 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:51

İkizler burcundakiler, bu yıl şartlar sizin için çok hızlı değişecek. Özellikle ilişkiler ve evlilik hayatında ani kararlara daha açıksınız. Eylül sonrasında hayatınızla ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz



bu sene ewleniom desenise :) ama önce koca bulmam lasım :)

...


#6 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 13:54

Karacım canım, her gün bir burcu veriyorlar nabiim..Olsa dükkan senin..

Her gün devam edeceğiz..Aynı kişinin yorumları olsun istedim de... :)

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#7 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 21.12.2006 - 15:38

kova isterim
kova isterim
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#8 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 22.12.2006 - 23:54

YENGEÇ Burcu

2007 Yengeçler açısından iş hayatında daha olumlu koşullar ve kendilerini geliştirebilecekleri olanaklar sunmakta. Eylül ayından itibaren parasal konularda rahat bir nefes alabilecekler, yeni girişimler peşi sıra gelecek...

Bu yıl size yeni olanaklar ve özellikle iş hayatınızda kendinizi geliştirebileceğiniz imkânlar sunuyor. Eğer geçen yıl kendinizi çok dağıtmışsanız şimdi yeniden işe verebilir ve yeteneklerinize konsantre olabilirsiniz. Özellikle eylül ayından itibaren her konuda yeni girişimler ve kişisel isteklerinizi öne çıkaracağınız koşullar gelişmeye başlayacak.

Bu dönemde, 29 Eylül'den itibaren Mars uzun bir süre kalmak üzere burcunuzu ziyaret edecek. Bu ziyareti süresince Yengeçler cesaret gösterecekler ve hedeflerine daha fazla odaklanacaklar.

Eylül ayına kadar olan dönemde maddi durumunuzu geliştirebileceğiniz, çalışma kapasitenizi yüksek tutmanız gereken bir dönem var. Son iki yıla bakıldığında Satürn para durumunuz üzerine ciddi biçimde eğilmeyi ve kendi yeteneklerinizi geliştirmeyi zorunlu hale getirmişti.

Satürn de 2 Eylül'den başlamak üzere size daha istikrarlı olabileceğiniz koşullar getirecek. Bu denge iş hayatınızda daha fazla işinizi yarayacak ve bir parça çabayla disiplin altına girmekte zorlanmayacaksınız. Zihinsel konular, eğitim gibi alanlara odaklanabilir, kararlılık gösterebilirsiniz. Bu konumuyla Satürn, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili alanlarda da daha fazla sorumluluk taşıyabileceğinizi göstermekte.

Uranüs olumlu açısını sürdürüyor. Uranüs sayesinde sezgilerinizi daha verimli kullanabiliyor ve hayata daha esnek bakabiliyorsunuz. Hayat felsefenizi geliştirebileceğiniz, yabancılardan ve eğitimden daha fazla yararlanabileceğiniz zamanlar var. Özellikle 4-11 Temmuz doğumlu olan Yengeçler, hayatlarında ortaya çıkan değişikliklere çok daha kolay uyum gösterecekler.
Ancak, Pluto bu dönemde kişisel gücünüzü ortaya koymanız yönünde sizi daha fazla zorlamakta ve karar vermeyi güçleştirmekte. Özellikle 20-23 Temmuz doğumlu Yengeçlerin hayatında tam olarak istedikleri değişiklikleri yapmaları pek kolay olmayabilir. Bu günlerde doğanlar önemli seçimler yapıp sonuçlarına katlanmak durumundalar.

Şanslı alanlar: Jüpiter bu yıl en büyük şansın iş ortamına ait konular ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz alanlarda çıkabileceğini gösteriyor. Bu gezegen bolluğu, zenginliği ve yeni deneyimlere açık olmayı anlatır. Jüpiter'in düzen, sağlık ve organizasyonel konular evinizden geçmesi, iş ortamında daha geniş olanaklar ve sizi verimli kılabilecek koşullar getirecek. İş hayatındaki bu değişiklikler eğitim, yabancılar ve yurtdışı konularını da beraberinde getirebilir. Bu sayede üstlerinizle ilişkilerin de gelişebileceği söyleyebiliriz. Bu arada Jüpiter sağlık açısından da destek veriyor. Süregelen zayıflıklar için bu yıl daha fazla destek alabilir ve yararlı tedaviler görebilirsiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl burcunuzla çok sert açı kuran gezegenler yok. Bununla birlikte eylül ayına kadar olan dönemde parasal konularda daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Bütçenizi sürekli gözden geçirmek ve daha fazla çalışmak söz konusu olacak. Ancak yine de bu sayede kariyer hayatınız açısından uzun vadede kullanabileceğiniz tecrübeler de elde etmektesiniz.

Bu yıl ilginç bir durum var. Savaş gezegeni Mars 29 Eylül'de burcunuza girecek ve 15 Kasım'dan başlayarak geri harekete geçecek. Bu durum sizi yeni atılımlarda bulunacağınızı ve kişiliğinizi ortaya koymak isteyebileceğinizi de anlatıyor. Ancak kuşkusuz Mars huzursuzluklar ve güvensizlikler de getirebilir. Belki ilk bakışta çok kârlı gibi gözüken ya da yapabileceğinizi sandığınız bir konu ekim ayından itibaren daha karmaşık hale gelebilir. Bu dönemde duygularınızı ve hassasiyetinizi kontrol altında tutmalı ve öfkenizin kurbanı olmamaya çalışmalısınız. Yeni girişimler ancak sabırlı bir ilerleme ile devam edecek.

Aşk ve ilişkiler: Dışarı karşı sert bir görünüm sergileseler de, hassas ve koruyucu bir doğaları vardır. Zaman içinde derin duygularını nasıl ortaya koymaları gerektiğini öğrenirler. Bir âşık olarak güven ve sadakat ararlar. Eğer birisi güvenlerini sarsmışsa, büyük yaralar alabilirler ve bu duygularını hemen silemezler. Yengeç şiirsel ve romantik yapıda bir burçtur.

Yengeç kadını: Yengeç en dişil burçtur ve ev, aile, gelenek konularında tutucu bir tavır sergileyebilir. Bu yüzden ilişkilerinde de korunmak, güven duymak ve aşırı bağlılık talep edecektir. Hassas yapısı ile ilişkilerinde derinlik arar ve kendini gizli yollardan ifade etmeye çalışır. Bir ev kurmak, aile bağlarını güçlendirmek açısından son derece yeteneklidirler. Sessiz olduklarına kanmamalısınız. Zira onlarda hiç beklenmedik bir beceriklilik ve en ince ayrıntılarına kadar olayları analiz eden bir yön de söz konusudur.

Aşk hayatınız açısından Venüs'ün burcunuzla uyumlu açıları gerek ev gerekse arkadaşlıklarda daha huzurlu ve keyif duyabileceğiniz zamanlara işaret etmekte. Bu yıl 28 Ocak - 21 Şubat, 8 Mayıs - 5 Haziran, 5 - 30 Aralık dönemlerinde Venüs'ün güçlü desteği altındasınız. Bu dönemlerde yeni ilişkiler daha olumlu gelişebilir ve tatmin edici olabilir. Ancak Mars 29 Eylül'den sonra burcunuza geçerek ilişkilerde aşırı ısrara ve gereksiz duygusal tepkilere de yol açabilir.

Yengeç erkeği: Yengeç erkeği özellikle çocukluk döneminde annesinin ve yetiştiği aile ortamının büyük oranda etkisinde gibidir. Bu erkek ailevi değerlere önem veren, koruyucu ve duygusal açıdan diğer erkeklere göre daha karmaşık görünebilir. Anneleri ile güçlü bağları olmaları, onların kadın ruhunu daha iyi anlamalarında yetenekli kılar. Ancak çoğu zaman eş yerine güçlü bir annenin kanatları altında kalma isteği onları fazlasıyla çocuksu kılabilir. Böyle durumlarda ilişkilerde karmaşa ve kendine güven duyamama önemli huzursuzluklara da yol açabilir.

Bu yıl aşk hayatınız açısından hareketli zamanlar var. 16 Ocak - 26 Şubat dönemi arasında ilişkilerinizde daha temkinli ve huzurlu olmaya çalışmalısınız. Ancak 6 Nisan - 15 Mayıs ilişkiler açısından daha romantik ve yeniliklere açık olabileceğiniz bir dönem olarak görülmekte. 29 Eylül sonrasında da ilişkilerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Bu dönemde evlilik hayatında daha akılcı olmaya çalışmalısınız.

İş ve para: İş hayatında 2007 yeni ufuklar açabilir. Jüpiter'in geliştirici etkisi altındasınız ve yeteneklerinize olan güveniniz artmakta. Bu hem bir eğitim hem de iş ortamında ortaya çıkabilecek değişiklikler aracılığıyla olabilir. İşte verimliliğinizi artırabileceksiniz. İş yerinde genişleme, yeni kişiler ve daha fazla hareketlilikle birlikte eğitim olanakları da bulabilirsiniz. Bu çalışmalar uzun vadede kariyer çizginize destek vermekte.

Maddi konularda özellikle kişisel birikimlerinizi daha gerçekçi değerlendirme zorunluluğu dikkat çekiyor. Satürn nakit para konusunu kısıtlamakta ve ihtiyaçlarınızı bütçenizle oldukça sınırlandırmakta. Eylül ayından itibaren bu sınırlamaların ortadan kalkacağını söyleyebiliriz. Kuşkusuz bu dönemde alacağınız riskleri de hesaplı yapmalısınız. Çünkü geri giden Mars sabırlı olmanız gereğini de gösteriyor. Ancak genel olarak bakıldığında bu yıl geçen yıla oranla daha fazla birikim yapabilir ve iş hayatında ilerleme sağlayabilirsiniz.

Sağlık: Sağlığınız söz konusu olduğunda Mars'ın zorlayıcı açıda olacağı dönemlerde daha özenli olmalı ve kendinizi yıpratmaktan kaçınmalısınız. 16 Ocak - 26 Şubat, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 29 Eylül sonrasında Mars sizi daha girişken kılmakla birlikte, gerginlikleri de artırmakta. Bu yıl burcunuzla sert açıda duran gezegenlerin geri planda kalması çok fazla şikâyet getirecek. 21-23 Temmuz doğumlu olan Yengeçlerin üzerilerindeki baskıyı hafifletmeleri ve değişikliklere direnmemeleri faydalı olacak.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl yine 3 kez geri harekette olacak. 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında genel olarak iş hayatında yeni bir anlaşma yapmak çok yararlı sonuçlar getirmeyebilir, bu dönemde verilen kararlardan cayılabilir. Özellikle 16 Haziran - 10 Temmuz döneminde burcunuzda geri gidecek olan Merkür bu dönemde kişisel girişimleriniz üzerinde daha dikkatli olmayı ve üzerinde yeniden düşünmeniz gereken projeler olacağını anlatıyor.

Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise Başak burcunda gerçekleşecek. Mart ayındaki tutulma döneminde hayatınıza yabancılar ve yeni konular çok daha fazla girebilir ve hayat görüşünüzü yenileyebilirsiniz. Bu gelişmelerin sürpriz tarafları da olabilir.
Eylül ayındaki tutulma zihinsel konulara gerginlik ve üzerinde düşünülmesi gereken pek çok detay getirmekte. Bu dönemde kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını aramalı, sözlerinize önem vermelisiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Yengeç-Akrep

2007'de en zor ilişkiler :
Yengeç-Terazi


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#9 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 23.12.2006 - 11:17

ASLAN Burcu

Son iki yıldır Satürn size büyük sorumluluklar getirdi. Eylül ayından itibaren üzerinizdeki yüklerin hafiflediğini göreceksiniz. Yıl boyunca kendinize güveninizi geri kazanabileceğiniz imkânlar olacak

Satürn, 2005 yılının ikinci yarısından bu yana burcunuzu ziyaret ediyor. Bu ağır etkili gezegen ayaklarınızı yere bastırıyor ve sizi olgunlaştırıyor. Ancak bu zaman süresince sizi kısıtlayan ve fazladan sorumluluklar getiren konularla da karşılaştınız. Bir olgunlaşma dönemindesiniz. Egonuzun, kişiliğinizin zayıf yönlerini daha çok tanıdınız. Satürn bu yıl 12-23 Ağustos doğumlu Aslanları daha fazla etkisi altına alacak. Bu nedenle, bugünlerde doğanlar gerek kariyerleri gerekse hayat yönleri açısından kayda değer kararlar verecekler ve yeni sorumluluklar üstlenecekler. Bu dönemde şikâyet etmek yerine kendinizi daha fazla sorgulamalı ve sabırlı davranmalısınız.

Jüpiter ise size destek vermeye başladı. Bu sayede Satürn'ün getirmiş olduğu gecikme ve beklemeleri dengeleyebilmektesiniz. Satürn'ün disiplinini, Jüpiter'in fırsatları ile birleştirebildiğiniz anda sağlam ilerleme ortaya çıkmış olacak. Jüpiter hayattan zevk alabileceğiniz fırsatlar sunuyor.
Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz pek çok imkân elde edebilirsiniz. Bu konum aşk hayatınıza ve kendinizi kaygısızca ifade ettiğiniz tüm konulara pozitif titreşimler getirecek.

Kişisel güçleriniz artacak
Pluto'nun olumlu açısı da devam ediyor. Özellikle 20-23 Ağustos doğumlu Aslanlar kişisel güçlerini artırabilirler. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ya da üstlerle ilişkilerinizde kendinizi daha güçlü biçimde ifade edebilirsiniz. Pluto her zaman büyük güçlerle gelen değişimi açıklar. Alabileceğiniz destekler size hayatınızda yeni yollar açacak.

Ancak Neptün, Kova burcundan karşıt açısını devam ettirmekte ve bu dönemde 12-16 Ağustos doğumlu Aslan'ları daha fazla etki altında tutmakta. Neptün'ün etkisi belirsizlik ve karmaşalar getirir. Bu dönemde ortaklıklara, ilişkilere daha gerçekçi yaklaşma gereği var. Bu nedenle ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda yanılma, kandırılma ve aldatılma gibi riskler ortaya çıkabilir. Bu dönemde doğan Aslanların otorite figürleri, baba ya da erkek figürlerle sıkıntıları sıklaşabilir, kendilerini kararsız bulabilirler.

Uranüs'ün getirdiği ani değişiklikler bu yıl 4-12 Ağustos doğumlularca daha fazla hissedilecek. Bu günler arasında doğanlar kendi dışlarında gelişen ve planlarını aniden değiştiren olaylar yüzünden seçim yapmak zorunda kalabilirler. Bu seçimler oldukça zorlayıcı ve kararsızlık getirici de olabilir. Değişime açık durmak ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmak ihtiyacı var.

Şanslı alanlar: Jüpiter'in yaşam veren açısı bu yıl size şans ve iyimserlik taşıyor. Yaratıcı konulara yönelebileceğiniz, üzerinizdeki gerginliklerden sıyrılabileceğiniz bir yıldasınız. Her ne kadar Satürn eylül ayına kadar bazı kısıtlamalar getirse de, Jüpiter sayesinde denge kurabilirsiniz.

Aşk hayatınız ve sevgi ilişkilerinde daha mutlu ve keyifli olabileceksiniz. Jüpiter'in bu konumu çocuklarla ilgili olumlu haberlere de işaret edebilir. 15 Mayıs - 24 Haziran günleri arasında yeni riskler almaya açık olduğunuz bir dönem söz konusu.

Mücadele alanları: 2 Eylül'e kadar olan dönem Satürn etkisinde daha yorucu ve kısıtlayıcı olabilir. Satürn bu dönemlerde hayallerden çok somut konularla ilgilenmenizi adeta şart koşuyor. Ancak yine de bu sayede iş hayatında uzun vadeli düşünebilirsiniz. Mars'ın da sert açılı olduğu dönemlerde gerek iş gerekse özel yaşamınızda daha dengeli ve kontrollü olmaya çaba sarfetmek gerekecek. Zira Mars huzursuz eden ve öfkemizi negatif hale dönüştürebilecek bir güçtür. Bu dönemlerden ilki 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında olacak ve bu dönem içinde ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalardan yana dikkatli olmalısınız. 24 Haziran- 7 Ağustos günlerinde ise işe ve kariyerinize ait konularda test edilebilirsiniz. Maddi konulara önem vermek ve gücünüzü daha yapıcı kullanmanız gerekecek.

Aşk ve ilişkiler: Kişisel çekicilikleri ve karizmaları onları çekim merkezi haline dönüştürür. Yaşama sevinçleri ve kendilerine güvenleri ile başkalarına da heves ve coşku getirirler. İnandırıcı ve tutkulu karakterde büyük düşünce sahibidirler. Bu nedenle ilişkilerinde şımartılmak, gösterdikleri ilgi kadarını geri almak isterler. Eğer bu ilgiyi göremezler sıkılırlar ve tatmin olamayabilirler.
Zayıf bir partneri tercih etmezler, böyle bir partnere ezici davranabilirler. Bu bakımdan Aslan'lar ilişkilerinde güçlü ve parlak egolarını kontrol etmek zorundadırlar ve bunu başarmaları hiç de kolay olmayabilir.

Aslan kadını: Aslan kadını dikkat çekmesini bilen birisidir ve kendine güvenir. Bu yüzden ona yaklaşmak için kendinizi zayıf göstermemelisiniz. Zira zayıf karakterlerden hoşlanmaz. Aslan kadınında doğal bir yöneticilik vasfı vardır. Beraberliklerinde kendisini asla ezdirmeyecektir. Genel olarak kendine bakar ve vücuduna önem verir. Beraberliklerinde güven ve kararlılık arar. O da direksiyonda olmak isteyecek ve kendi haklarını sonuna kadar savunacaktır.
Jüpiter'in konumu bu yıl aşk hayatınıza güzel sürprizler getiriyor. Bu yeni ve sizi çok etkileyen bir birliktelik olabilir. Süregelen ilişkilerin de canlandırıcı olacağını söyleyebiliriz. Aşkta sizi daha keyifli bir yıl bekliyor.Özellikle 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim tarihleri arasındaki dönemlerde hayatın olumlu yönlerini görmek ve ilişkilerde mutlu olmak çok daha kolay.
Yakın beraberliklerde 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında sizi etkileyen bir beraberlik olsa bile, bu dönemde daha fazla tartışma ve fikir uyuşmazlığı da ortaya çıkabilir.

Aslan erkeği: Sevgisinde cömerttir, eşine karşı şımartıcı davranacaktır. Bu erkeğin zevkleri de gelişmiştir ve güzel yaşamdan, keyifli bir hayattan yanadır. Sabit bir burç olduğu için beraberliklerinde genel olarak sadıktır ancak haritasında Ay Güneş'le uyumsuz ve Mars sert açılar altındaysa daha maceraperest olabilir. Aslan erkeği duygularını ketlemez ve açık bir tutum sergiler.
Bu yıl aşkta çok daha hareketli ve maceracı olabilirsiniz. Hayatınıza renklilik geliyor, aşkta mutlu olmanız hiç zor değil. Özellikle 15 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasında ilişkilerinizde daha cesur ve yenilikçisiniz. Yeni kişiler yeni çevreler ilişkilerinizi canlandırabilir.

İş ve para: Son iki yıla bakıldığında iş hayatında ayaklarınızı yere daha sağlam basmak için mücadele ettiğinizi söyleyebiliriz. Satürn'ün yavaşlatan ve derin düşündüren bir yönü var. Bu sayede uzun vadeli düşünmekte ve hareket etmektesiniz. Eylül ayından itibaren parasal konularda yeteneklerinizi geliştirdiğiniz ve gereken sabrı gösterdiğiniz sürece başarılı olacaksınız. Çalışma kapasitenizi yükseltmek ve iş hayatında detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Organizasyonel konular daha fazla zamanınızı alabilir. Elinizdeki maddi kaynakları çarçur etmeden kullanmayı öğreneceğiniz görülüyor.

Sağlık: Bu yıl özellikle eylül ayına kadar sağlığınız konusunda daha özenli olmaya çalışmalısınız. Satürn'ün etkisi çoğu zaman karamsarlaştırıcı olabilir. Aşırı iş yükü ve gerginliklerin ortaya çıkabileceği dönemler olan 26 Şubat - 6 Nisan ve 24 Haziran - 7 Ağustos dönemleri arasında bedeninize daha fazla saygı göstermelisiniz. Üzerinizde biriken gerginlikleri düzenli fiziksel egzersizle bertaraf etmeniz çok faydalı olabilir.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Bu dönemler 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım arasında olacak. Merkür'ün geri hareketi iletişim ve anlaşmalara gecikmeler, yanlış anlamalar ve sürüncemeler getirebilir. Genel olarak bu dönemlerde yeni bir kontrat yapmaktan kaçınmalısınız. Merkür'ün bu yılki geri hareketi duygularınızı ortaya koymakta zorlanabileceğiniz dönemler de olabilir.

Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları Balık ve Başak burçlarında gerçekleşiyor. 19 Mart'taki tutulma döneminde ortaklaşa konular, yatırımlar ve eşinizin maddi durumu ile ilgili konularda hızlı gelişmeler ve olumlu değişiklikler bekleyebilirsiniz. Ancak 11 Eylül'de gerçekleşecek olan tutulma döneminde harcamalarınızı dengelemek ve maddi konularda ortaya çıkabilecek elde olmayan kayıplara karşı ihtiyatlı olmak gerekebilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Aslan-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Aslan-Akrep


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#10 asican

asican

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 25.12.2006 - 00:37

selam arkadaslar balık burcunu goremıyorum yoksa bizi sevmiyomusunuz :)

#11 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 25.12.2006 - 11:51

Bakınız 5 mesaj üst..Açıklaması var... Okumak yararlı bir eylemdir..:msn51:

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#12 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 25.12.2006 - 11:59

BAŞAK Burcu

2007 bir dizi kritik karar getiriyor. Bu kararları eylülden itibaren netleştirmiş olacaksınız. Burcunuza geçecek olan Satürn size daha fazla sorumluluk getiriyor. Bu yıl evle ilgili konularda büyük hareketlilik var

2007, önemli başlangıçların yılı olacağa benziyor. 2005 yaz aylarından bu yana hayatınızın yönü konusundaki sorgulama ve arayışlar netleşecek. Kendi kişiliğiniz ve hedeflerinizle ilgili konularda daha kararlı ve ciddi olacaksınız. Önemli bir geçiş yılındasınız. Eylül ayında burcunuza yerleşecek Satürn sayesinde önceliklerinizi daha iyi netleştirecek, belirsizliklerden kurtulacaksınız. Kuşkusuz Satürn kısıtlama ve disiplin de getiren bir güçtür. Bu nedenle hayata daha gerçekçi bakmak ve eksik yönlerinizi daha iyi tartmak zorundasınız.

Aynı zamanda Satürn yeni sorumluluklar alacağınızı, yakın beraberliklerde ve evlilik hayatında ilişkinizi daha fazla eleştirebileceğinizi de gösteriyor. Bu dönem iş hayatınız açısından da belirleyici olabilir. Yeni sorumluluklar daha fazla çalışma anlamına da geliyor. Hayatınız için yeni bir temel atabileceksiniz.
Satürn'ün bağlayıcı ve kısıtlayıcı etkisinin yanında Başaklar Uranüs karşıtlığı nedeniyle, özellikle ikili ilişkilerde daha huzursuz bir dönem içindeler. 2003'ten bu yana gelişen olaylara bakıldığında, Başaklar kendilerini değiştiren, eskiyen koşulları değiştirmek zorunda kalan etkiler altındalar. Uranüs'ün etkisi altında süregelen ilişkiler aniden değişebilir, kopmalar daha fazla yaşanabilir. Bu dönemde pek çok Başak özgür olmak adına harekete geçecek. 2007 yılında Uranüs özellikle 4-12 Eylül döneminde doğan Başak'ları yakından etkileyecek. Bu dönemde doğanlar hayatlarında büyük değişiklikler, özgürleşme, aniden gelişen olaylar yaşayacaklar. Uranüs sizi başkaldırmaya çağırmakta...

Pluton enerji veriyor
Pluton da Başaklara yüksek enerjiler getiriyor. Bu gezegen güçlü değişim, zorlamalar, dönüşümler ve mücadele ile ilgilidir. Belirli düşünce ve arzulara bağlanarak ısrarcı davranabilirler. Başakların hedefleri doğrultusunda güç savaşları yaşayabileceğini söyleyebiliriz. Bu mücadele özellikle yerleşim, eve ait konular ve ev hayatında gerçekleşiyor ve hayat yönünüzü de güçlü biçimde etkiliyor olabilir. Bu yıl özellikle 20-23 Eylül doğumlu Başak'ları etkisi altına alacak.
Bu yıl Neptün burcunuzla doğrudan etkileşim içinde bulunmamakta ancak 12-16 Eylül doğumlu Başaklar daha fazla ikilem içinde kalabilirler. Neptün karmaşa, tam olarak tatmin olmama ve yeteri kadar akılcı davranamamaya yol açabilir. Bu günlerde doğan kişiler önemli bir seçim yapma dönemindeler ve içlerindeki sese daha fazla kulak verebilmeliler.

Şanslı alanlar: Jüpiter bu yıl Yay burcundan geçerek ev hayatına canlılık ve iyimserlik katıyor. Yeni bir yere yerleşmek, ev kurmak açısından daha olumlu şartlarla karşılaşabileceksiniz. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizden ve ailenizden daha fazla destek bulabilirsiniz. Ev hayatında hareketlenme ve kalabalıklaşma söz konusu olabilir. Evinizi daha fazla benimseyebilir ve ev içinde kendinizi geliştirecek olanaklar bulabilirsiniz.

Ayrıca Mars'ın olumlu açıda kaldığı 16 Ocak- 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos dönemlerinde gerek iş hayatınızda gerekse ilişkilerinizde daha yapıcı olabileceğiniz, enerjinizi verimli kullanabileceğiniz şartlar var.

Mücadele alanları: Bu yıl eylül ayına kadar pek çok konuda belirsizlik getiren Satürn burcunuza geçtikten sonra sizi daha kararlı kılacak. Eğer bu dönemde sorumluluk üstlenmekten kaçınır ve gerçekçi davranmazsanız iş hayatında daha sıkıntılı olabilirsiniz. Başak burcu detaylar, organizasyonel konular ve sağlığa ilişkin konuları açıkladığı için bu alanda zayıflıklarınızı daha iyi görmeniz gerekiyor. Muhtemelen çok iş getiren bir konu yüzünden kendinizi fazlasıyla yıpratabilirsiniz. İş hayatında daha kontrollü olmak, kurallara uymak gerekecek. Eksik kaldığınız yönleri daha iyi görecek ve harekete geçebileceksiniz.

2007'de Mars'ın zorlayıcı açı içinde olacağı 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya çalışmalısınız. Nisan-Mayıs geçişinde ortaklıklar, anlaşmalar, ikili ilişkiler ve evlilik hayatınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Bu dönemde eleştirilere de açık olmalısınız. Ağustos ve eylül aylarında ise eve ve yerleşime ait konular, iş hayatınız çok daha fazla sorumluluk getirici olabilir. Üstlerinizle ilişkilerde mücadele etmeniz gerekebilir.

Aşk ve ilişkiler: Başak detaylara önem veren, başkalarına hizmet edinmeyi görev edinmiş, dişil bir burçtur. Romantik olmaktan çok gerçekçidir. Bu nedenle onun başını döndürebilmek zor olacaktır. Mükemmeliğe önem veren bu burç ilişkilerinde kendisini bir kurban haline dönüştürebilir. Ne kadar akılcı ve dakik olsa da, karşısına daha gevşek, duygusal açıdan hassas ve daha karmaşık karakterler çıkabilir. Bu özellikle yükselen Başak için dikkat çekici olabilir.

Başak kadını: Başak kadını her konuda aklına güvenir ancak aşk söz konusu olduğunda çok tutarlı olduğunu söyleyemeyiz. Zira aşk akıldan öte bir şeydir. Başak bu alanda ya çekingen ya da duygularını gizleyici hareket edebilir. Yakın beraberliklerinde fazla titiz ve mükemmeliyetçi olmasından dolayı problemler yaşayabilir.
Bu yıl ilişkilerinizde daha fazla gelgit yaşayabilirsiniz. Venüs'ün olumlu açılar içinde olduğu 18 Mart - 12 Nisan, 15-27 Temmuz, 8 Ekim- 8 Kasım günleri arasında yeni beraberlikler dikkat çekebilir. Ancak 27 Temmuz - 8 Eylül günleri arasında geri hareket edecek Venüs aşk hayatınıza yeni kararlar ve farklı tutumlar getirebilir.

Başak erkeği: Sorumluluk duygusu gelişmiş bir eştir ancak fazla dikkatli olması ya da sizi eleştirmesi aslında kötü niyetinden değil, elinden başka bir şeyin gelmemesindendir. Eğer bu erkeğin haritasında Ay ateş elementi burçlardaysa, örneğin Yay ya da Koç'taysa, duygusal açıdan daha sıcak ve hareketli olabilir. Bu yıl Mars'ın destekleyici açıda olduğu 16 Ocak - 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos günleri arasında aşkta daha yaratıcı ve hevesli olabilirsiniz. 2007'de ilişkiler alanında ani kararlar vermeye çok daha eğilimlisiniz. Eve ait gelişmeler de sizi destekleyecek.

İş ve para: Maddi konuları ciddiye almanız gereken bir yıldasınız. Bu yıl işe ait konularda önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle eylül ayından itibaren iş hayatında daha fazla test edileceksiniz. Satürn ayaklarınızı yere daha sağlam bastıracak. Bu nedenle keyif için harcamalardan çok işe ait konuların ön plana geçeceği anlaşılmakta. Elinizdeki kaynakları daha iyi ve somut şekilde kullanmanız önem kazanacak. Neyse ki Jüpiter yakınlardan ve aileden alabileceğiniz desteklerin olduğunu da gösteriyor. İşle ilgili konularda acele etmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Koşullar sizi kısıtlasa bile, sabırlı olmak pek çok sorunun çözümünde gerekli olacak. İş hayatında özellikle 7 Ağustos- 29 Eylül döneminde üstlerle ilişkilere önem vermek gerekecek. Bu dönemde çok şey başarabilirsiniz. Ancak başarı için sıkı çalışmak ve planlı hareket etmek önem kazanacak.

Sağlık: Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle eylül ayından sonra sıkı çalışma koşulları bedensel açıdan zayıf düşürücü olabilir. Pluto'nun etkisi altında olan 20-23 Eylül doğumlu Başak'lar endişelerden ve yıpratıcı duygusal streslerden uzak durmak durumundalar. Bu yıl 6 Nisan - 15 Mayıs dönemi yine bedeninize daha fazla önem vermeniz gerekebilir.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl 3 kez geri dönecek, bu dönemler 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında olacak. Merkür burcunuzun da yönetici gezegeni olduğu için sizi doğrudan etkiliyor.
Bu dönemlerde önemli kararlarda son sözü söylememelisiniz. Bunun yerine eldeki işleri tamamlamak çok daha faydalı olabilir.

Tutulmalar: 2007'de Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise burcunuzda gerçekleşiyor. Bu aylarda kişisel ilişkilerinizde yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Mart ayında ortaklaşa konularda yeni başlangıçlar ve sürprizler yaşanabilir. Ancak eylül ayında geçmişe ait bir konunun ortaya çıkması ve bazı bitişler de söz konusu olabilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Başak-Oğlak
Başak-Akrep

2007'de en zor ilişkiler :
Başak - Balık


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#13 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 25.12.2006 - 12:10

TERAZİ Burcu
Terazilere eğitimde altın fırsatlar var

Özellikle eğitim hayatında olan Teraziler açısından 2007 altın fırsatlar ve kendinizi geliştirme imkânları sunuyor. Eylülden itibaren kariyer çizginizde değişik yollar çizme çabasında olabilirsiniz

Son iki yıldır Satürn burcunuzu olumlu yönde etkilerken size kariyer konularında dengeli bir yaklaşım ve tecrübelerinizi kullanma imkânı getirdi. Özellikle grup çalışmaları ve ortaklaşa alanda daha fazla sorumluluk alarak kendinizi ortaya koydunuz. Gerek iş hayatında gerekse sosyal alanda kendinizi geliştirebileceğiniz imkânlar eylül ayına kadar size olumlu bir tablo vadediyor. Özellikle Terazi burcunun son ön gününde doğanlar Satürn'ün kararlılığı sayesinde somut sonuçlar elde edebilir ve akılcı hareket edebilirler. Ancak eylülden itibaren şartlar değişebilir ve bu etki 2.5 yıllık bir dönem boyunca size kendinizi yeniden inşa etme yolunda değişiklikler getirecek. Böyle bir dönemde acele karar vermemek gerekir.
Neptün'ün olumlu açısı devam ederken, bazı Teraziler yaratıcı alanda ilham güçlerine güvenebilirler. Neptün sayesinde hayatın ruhsal yönlerine çok daha açık olacaksınız. Özellikle 12-16 Ekim tarihlerinde doğmuş olan Teraziler bu yıl içlerinden doğan yaratıcı enerji ve hayal gücünü yapıcı yönde kullanabilirler. Neptün sayesinde sosyal alanda daha başarılı olabilirsiniz.

Pluton'un olumlu açısı da Terazilere düşüncelerini ortaya koyma gücü ve daha fazla ikna yeteneği getirecek. Bu sayede iş hayatında daha etkin olabilir ve üstlerinizin desteğini alabilirsiniz. Özellikle 21-23 Ekim doğumlu Teraziler Pluton'un olumlu açısıyla bu yıl daha fazla karşılayacaklar. Bugünlerde doğanlar şartları kendi avantajlarına kullanabilirler ve çevrelerinde daha etkileyici olabilirler.

Kararsızlık dönemi
Balık burcunda ilerleyen Uranüs'ün enerjisi ani yönde değiştiricidir ve yenilikleri anlatır. Ancak 5-12 Ekim günleri arasında doğan Teraziler onları kararsızlığa düşürebilecek alternatifler arasında huzursuzluk yaşayabilir. Böyle dönemlerde hayata geniş bir çerçeveden bakmalısınız.

Ekimden itibaren Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle hareketlilik gündeme gelecek. Ancak 15 Kasım'dan sonra özellikle iş hayatında yeni riskler almak yerine durumunuzu korumaya çalışmalısınız. Bu dönemde aceleci davranmamak ve iş hayatında programlı davranmak kazanç sağlayacak.

Şanslı alanlar: Jüpiter bu yıl eğitim hayatının ve zihinsel uğraşların son derece verimli ve eğlenceli olabileceğini gösteriyor. Aklınızı daha iyi kullanabilir ve kendinizi çok yönlü kılabilirsiniz. Yeni bir dil öğrenmek ya da becerilerinizi artırmak için güzel imkânlar ortaya çıkabilir. Ayrıca bu yıl yapacağınız yolculuklar da size daha çok tatmin ve yeni ufuklar getirebilir. İletişim, yakınlarla ilişkiler, kardeşlerinizle olan temasınızda destekleyici şartlar altında olacaksınız. Düşüncelerinizi zenginleştirecek ve size öğrenme merakı getirecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eğitime daha fazla önem vermeli ve kendinizi geliştirmeye bakmalısınız. Ayrıca yıl içinde Mars'ın olumlu açılar kurduğu 26 Şubat - 6 Nisan, 7 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında gerek iş hayatında gerekse özel ilişkilerinizde engelleri kolayca aşabilirsiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl eylül ayına kadar genel olarak koşulların daha destekleyici olabileceğini ve özellikle amaçlarınız yönünde dengeli biçimde ilerleyebileceğinizi görüyoruz. Ancak eylül ayından itibaren özellikle kariyer hayatınızda daha sabırlı olmak ve içinizdeki sese daha fazla kulak verme ihtiyacı belirecek. Böyle bir dönemde eski hevesi ve imkânları bulamadığınızı görmek sizi kararsızlaştırabilir. Ayrıca yıl içinde Mars'ın sert açılar yaptığı 16 Ocak - 26 Şubat, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 29 Eylül sonrasında iş hayatında ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Ocak - şubat geçişinde eve ve aileye yönelik mücadeleler yüzünden işe yoğunlaşmanız zorlaşabilir. Daha yapıcı olmak gereken bir dönemde olacaksınız. Mayıs - Haziran döneminde ikili ilişkilerde, evlilikte ve anlaşmalarda dengeli olmak ve soğukkanlılığı korumak gerekebilir. Ekimden itibaren ise iş hayatında yapacağınız atılımlarda daha özenli davranma gereği olacak.

Aşk ve ilişkiler: Yaptıkları her şeye uyum ve hoşluk katmak gibi bir yetenekleri vardır. Terazi aynı zamanda çekici zevklerin, tensel arzular uyandıran enerjinin burcudur. Ancak Terazi bunu yine kendine özgü bir stil içinde ve kaba olmadan yapmayı becerebilir. Cazibesi ile ilişkilerde son derece etkileyici olabilir. Terazi hava elementinden bir burç olduğu için, derin duygulara kapılmayı tercih etmez. İlişkilerinde mutlaka kendi özgürlüğüne açık bir kapı bırakır.

Terazi kadını: Terazi kadını uyumlu, yumuşak başlı görünümü arkasında aslında son derece hırslı olabilir. Terazi kadını ilişkilere önem vermekle birlikte, kendi bağımsızlığını korumaya da çalışacaktır. Terazi kadını ilişkilerinde barışçıl ve rafine bir atmosfer yaratmak konusunda son derece başarılıdır. Hatta kendisinden çok karşısındakini düşünen eğilimi nedeniyle, fazla boyun eğen birisi olarak da görülebilir. Ancak Terazi öncü bir burç olduğu için, eninde sonunda kendi bağımsızlığını kullanmak isteyecektir.

2007'de aşk hayatınızın daha canlı ve keyifli olabileceği dönemler var. Venüs ve Mars'ın olumlu açıları altında ilişkiler uyumlu ve harekete geçirici olabilir. Özellikle 4 - 28 Ocak, 12 Nisan - 8 Mayıs, 8 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında beraberliklerde daha uyumlu olabilirsiniz. Hayatınıza girecek kişiler size mutluluk getirebilir. İkili ilişkiler ve evlilik alanında 15 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasında gereksiz tartışmalardan uzak kalmak fayda olabilir.

Terazi erkeği: Terazi erkeği aşkta fazlasıyla flörtçü ve eğlenceli birisidir. Bu erkek kadının nabzını çok kolay anlayabilir. Şakacı yönü, gülmeyi ve eğlenmeyi bilen özellikleri ile çekici bir görünüm ortaya koyar. Ancak Terazi erkeğinden uzun süreli bir sadakat beklemek mümkün olmayabilir. Sosyal çevresinin geniş olması ya da dışa dönük hayatı olan bu erkeğin ancak güçlü bir aşk sayesinde bağlanması söz konusudur.

Bu yıl Mars'ın rahat açılar kurduğu 26 Şubat - 6 Nisan, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde aşk hayatında daha hareketli ve keyifli olabilirsiniz. Özellikle Şubat - Mart geçişinde aşkta maceraperestlik yükseliyor. Bu dönemde yaşanabilecek bir aşk daha fazla tutku getirebilir.

İş ve para: Eylül ayına kadar iş hayatında son iki yılda yaptıklarınızı daha belirgin hale getirebilir ve eski deneyimlerinizden faydalanabilirsiniz. Bu dönemde takım çalışmaları, sosyal sorumluluklar size iş hayatında sağlam sonuçlar elde etme imkânı getirecek. İş hayatında ilerleme mümkün olacak. Ancak eylül ayından itibaren ortaya çıkan koşulları tam olarak tatmin edici bulamayabilirsiniz. Yılın son aylarında işle ilgili yeni girişimler için iki kere düşünmelisiniz. Bazı önemli gördüğünüz yatırımların düşündüğünüz gibi çıkmaması gündeme gelebilir.

Sağlık: Genel olarak sağlığınızın düzgün olduğunu söyleyebiliriz. Ancak 5 - 12 Ekim doğumlu Teraziler gereksiz gerginlikler yüzünden kendilerini fazla yıpratabilirler. 2007 sonbahar aylarında gerek iş yükünüz gerekse ruhsal durumunuz daha dalgalı olması nedeniyle kendinize özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars'ın sert açılar kurduğu 16 Ocak - 26 Şubat, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 29 Eylül sonrasında sağlığınızı daha çok korumalısınız.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri harekette kalacak. Bu dönemler 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Merkür'ün geri gittiği dönemlerde iletşim problemleri, anlaşmaların bozulması gündeme gelebilir. Bu dönemlerde önemli konularda son kararı vermek pek doğru olmayabilir. Planladığınız gibi gitmeyen işler yüzünden belirsizlik yaşayabilirsiniz. Bu dönemdeler aceleci davranmamak en iyisi olacak.

Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise Başak burcunda gerçekleşiyor. Mart döneminde iş hayatınıza ait konularda, düzen ve detaylar alanında daha verimli çalışabilir ve verimliliğinizi artırabilecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarında daha iyi destek görebilirsiniz. Eylül ayında ise kararsızlıklar gündeme gelebilir. Tam olarak nedenini bilemediğiniz nedenler ya da geçmişe ait konular yüzünden kendinizi duygusal açıdan huzursuz hissedebilirsiniz. Kötümser davranmayın.

2007'de en iyi ilişkiler :
Terazi - Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Terazi - Yengeç


Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#14 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 25.12.2006 - 18:40

2007 de en zor ilişkiler aslan akrep diyoooor (:

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#15 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 12:34

AKREP Burcu

Akrepler çok çalışıp kazancını artıracak

Son iki yıldır Satürn sizi oldukça zorladı ve test etti. Bu yıl maddi konularda daha avantajlı duruma gelebilirsiniz. Çalışma kapasitenizde artış olabilir. Eylül sonrasında iş hayatında daha dengeli şartlar geliyor


Satürn, 2005 yılının ikinci yarısından beri sizi test ediyor ve sert açısının eylül ayından itibaren ortadan kaybolacağını söyleyebiliriz. Bu gezegen, disiplini, gerçekleri, kısıtlamaları ve engelleri açıklar. Bu dönemde sizin kariyer evinizden ve işe ait sorumluluklar alanından geçmekte olması, büyük gayret göstermenize yol açıyor. Eğer bu dönemde sorumlulukları aksatmadan ilerlemiş ve dikkatli davranmışsanız, iş hayatında daha üst seviyelere gelebilirsiniz. Tam tersine eğer Satürn'ün talep ettiği disiplini göstermiyorsanız, önemli problemler ve yetersizliklerle yüzleşmeniz gerekecektir.

2007'nin eylül ayından itibaren Satürn burcunuzu desteklemeye başlayınca, iş hayatında daha sağlam ve gerçekçi bir ilerleme söz konusu olacak. Bu yeni dönemde grup çalışmaları ve sosyal alanda daha fazla sorumluluk alabilir ve çabalarınızın ödüllerini alabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi sağlam şekilde yeniden inşa edebileceksiniz.

Aşk hayatında yenilenme
Uranüs tüm Akreplere destek veriyor. Bu gezegen değişimin, özgürleşmenin ve yenilikçi olmanın gücüdür. Uranüs sayesinde özellikle yaratıcı alanda çok daha orijinal olabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi daha özgürce ifade etmek, aşk hayatında yenilenme yaşamak da olası.

2007 yılında özellikle 4-11 Kasım doğumlu Akrepler, Uranüs'ün bu yenileyici ve değiştirici enerjisini alırken, geçmiş alışkanlıklardan ve sınırlamalardan çok daha kolay kurtulabilir ve hayatlarında yenilenme yaşayabilirler.

Neptün ise burcunuzla zorlayıcı açısını uzun zamandır devam ettiriyor. Neptün etkisi altında yanılgılar, dağınıklık, motivasyon kaybı ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Bu yıl özellikle 11-15 Kasım doğumlu Akrepler yoğun Neptün transiti yaşamakta. Bugünlerde doğanlar gerek iş hayatında otorite figürleri ile gerekse özel yaşamlarındaki beraberliklerinde daha gerçekçi olmak zorundalar. Neptün bedensel zayıflıklar da getirebileceği için sağlığa da dikkat etme gereği var.
Bu yıl burcunuzun yöneticisi Mars, 29 Eylül'den itibaren Yengeç burcunda uzun süre kalacak ve burada geri hareket yapacak. Bu bakımdan sonbahar aylarında eğitim, yolculuklar ve yabancılarla ilgili ilişkilerde yeni adımlar atabilir ancak tam olarak istediğiniz yönde ilerlemekte bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatında daha sabırlı olmak sayesinde başarı elde edebilirsiniz.

Şanslı alanlar: Jüpiter, bu yıl 19 Aralık tarihine kadar size finansal alanda rahatlama ve nakit durumunuzu daha iyi değerlendirebileceğiniz imkânlar getiriyor. Birikimlerinizi daha verimli biçimde değerlendirebilirsiniz. Çalışma kapasitenizin artması size işte genişlemek için yeni olanaklar sunabilir. Ayrıca yabancılarla ilgili konular, dış ticaret ve yapacağınız yolculuklar size iş açısından fırsatlar da getirebilir. Özellikle Mars'ın olumlu açılar içinde olduğu 16 Ocak - 26 Şubat, 6 Nisan - 15 Mayıs ve 29 Eylül sonrasında fiziksel enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz.

Mücadele alanları: Genel olarak eylül ayına kadar olan dönemde daha fazla baskı altındasınız. Bu dönemde iş hayatında üstlerinizle ilişkilere ve disipline önem vermeniz gerekiyor. Özellikle Akrep burcunun son on gününde doğanlar kariyerleri açısından mücadele içinde olacaklar ve eğer eğer dikkatli olurlarsa büyük başarılar da elde edebilirler. Bu arada Mars'ın sert açılar altında olduğunuz dönemlerde 26 Şubat - 6 Nisan, 24 Haziran - 7 Ağustos günleri arasında ilişkilerde daha toleranslı olmak ve ortaya çıkan engeller karşısında soğukkanlılığınızı korumanız gerekiyor. Şubat-Nisan geçişinde ev ve güvenliğe ait konular, iş koşulları daha yıpratıcı olabilir. Haziran - Temmuz dönemlerinde ise ikili ilişkiler, anlaşmalar ve evlilik hayatında daha dengeli olmaya bakmalısınız.

Aşk ve ilişkiler: Farkında olmadan bile seksi olabilirler. Cinsel heyecana karşı fazlasıyla duyarlıdırlar. Akrep aynı zamanda sınırları da zorlayan bir burçtur. Yeni deneyimler ona çekici gelir ve aşkın ateşinde tutkuyla yanmak isterler. Eğer bir beraberlik çok sakin ve sağlam ilerliyorsa, Akrep bundan da şikâyet edebilir. Zira Akrep yerinde uslu uslu oturabilen bir burç değildir. Mutlaka bir yenilenme ve kriz yaratma arzusundadır.

Akrep kadını: Zayıflıklardan hoşlanmayan bir yapısı vardır. Tutkulu bir aşk hayatı arayan Akrep kadını, hafif ve yüzeysel ilişkilerden kolayca sıkılabilir. Duygusal hayatında son derece yoğun ve çoğu zaman ya hep ye hiç diyebilecek bir tutum içinde olabilir. Aynı zamanda cinsellik bu kadının hayatında son derece önemli bir yer tutabilir. Özellikle Venüs de Akrep burcundaysa, daha yakıcı ve huzursuz, sahip olmacı eğilimler öne çıkacaktır.

Uranüs'ün konumu bu yıl aşkta sürprizlere ve yeniliklere işaret ediyor. Aşkta daha fazla özgürlük arayabilir ve sizi kısıtlayan şartlardan kurtulabilirsiniz. Venüs'ün olumlu açıları açıları altında kaldığınız 28 Ocak - 21 Şubat, 8 Mayıs - 5 Haziran, 5 - 30 Aralık dönemlerinde yeni ilişkiler ortaya çıkabilir ya da süregelen ilişkiler daha olumlu bir yöne doğru girebilir. Ancak yakın beraberliklerde 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında ortaya çıkabilecek güvensizlikleri aşmak gerekecek.

Akrep erkeği: Akrep erkeği duygularını çok rahat açıklayan birisi olmayabilir, ancak derinliği ve ilişkilerinde tutku arayan eğilimleriyle çekici bir görünüm sergiler. Maceraperest ve cinselliğe önem veren özellikleri ile beraber bakıldığında, kendisi için uygun bir partnere sahip olup olmadığı evlilik hayatında mutluluk açısından büyük önem taşıyacaktır. Bu yıl aşkta yenilik arayışı içinde olabilir ve daha maceraperest davranabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz olumlu dönemler özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs ve 29 Eylül 31 Aralık olarak dikkat çekiyor. Ancak hafif de olsa, zevklerde uyuşmazlık ve yanlış anlamaların yaşanabileceği bazı dönemler de var. 4 - 28 Ocak, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde ilişkilerde daha esnek olmaya bakmalısınız.

İş ve para: Bu yıl parasal konularda rahatlatıcı koşullar var. Yeteneklerinizi somut kazançlara dönüştürmek için harekete geçmeli ve ortaya çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Jüpiter transiti parasal alandaki başarılarınızı arttırmakta ancak yine de bu nedenle rahat davranmamalı ve birikimlerinizi ısraf etmemelisiniz. Bu yıl kendinizi geliştirdiğiniz ölçüde kazançlarınızda artış olabilir. Ayrıca, şimdiye kadar bağlı kalan kalan parasal birikimlere de ulaşma imkânınız var.
İş hayatında eylül sonrasında üzerinizde baskıların hafiflediğini görmek oldukça rahatlatıcı olacak. Ancak 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında daha sabırlı olmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Bu dönemde ev ve güvenlikle ilgili konuların ağır basması ya da üstlerinizle oluşabilecek huzursuzluklar doğrudan işe yansıyabilir.

Sağlık: Genel sağlık açısından bu yıl daha olumlu koşullar var, ancak eylül ayına kadar sürecek olan yoğun tempoda sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Aşırı iş yükü özellikle 7 Ağustos sonrasında sizi daha kolay zayıf düşürebilir. Ayrıca bu yıl 11-15 Kasım doğumlu Akreplerin kendilerine daha fazla özen göstermeleri gerekebilir. Ruhsal huzursuzluk bedene de yansıyabilir. Bu günlerde doğanlar aşırı ilaç kullanımına dikkat etmeleri yerinde olacak.
Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri gidiyor ve geri hareketini su elementinden burçlarda yapacak. Bu dönemlerde kendinizi ortaya koymanız güçleşebilir ve daha fazla iletişim problemiyle karşılaşabilirsiniz. 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım dönemlerinde önemli yenilikler yapmak ya da yeni anlaşmalara gitmek çok verimli olmayan sonuçlar getirebilir. Bu günlerde aceleci davranmamalı ve daha çok eldeki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. İletişim problemleri, düşüncelerin değişikliğe uğraması Merkür geri giderken çok alışılmış şeylerdir.

Tutulmalar:
Bu yıl Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise Başak burcunda gerçekleşiyor. Mart ayında hayatınıza katabileceğiniz yeni kişiler ve yeni çevreler sürpriz biçimde olaylara bakışınızı değiştirebilir. Bu dönemde yabancılarla ilgili konular, yolculuklar da söz konusu olabilir. Eylül ayında ise yakın çevrenizde geçmişe ait konular daha fazla dikkat çekici olabilir. Bu dönemde kardeşlerle ilgili konular, kısa yolculuklar daha fazla gerginlik yaratabilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Akrep - Yengeç

2007'de en zor ilişkiler :
Akrep - Aslan

Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#16 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 12:39

YAY Burcu

Yaylar, 2007'de şans sizden yana

Jüpiter, bu yıl burcunuzu ziyaret ederken, eğitimde, yabancılarla ilişkilerde ve mesleki alanda yepyeni ufuklar edinebilirsiniz. Çekingen davranmamalısınız. Eylül sonrasında ise iş hayatında ciddi sorumluluklar gelebilir


Kuşkusuz bu yılın en büyük olayı Jüpiter'in burcunuzu ziyaret edişi olacak. Jüpiter zenginliği, fırsatları ve genişlemeyi, tecrübe kazanmayı anlatan gezegendir. Bu yıl kendinize güveniniz yüksek seyredecek ve şimdiye kadar hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirme imkânı bulabileceksiniz. Ancak fırsatları değerlendirmek için beklememeli ve her zamankinden daha istekli ve çalışkan olmalısınız. Durup bekler, tembellik ederseniz bu dönemi boşa harcamış olursunuz. Harekete geçmelisiniz.

Sorumluluklar ve disiplin gezegeni Satürn bu yılın eylül ayına kadar size destek vermeye devam ediyor ancak bu tarihten sonra sizi büyük bir sınava da tabi tutacak. Eylül ayına kadar olan dönemde birikimlerinize dayanarak ilerlemek kolay olacak. Özellikle iş hayatında olumlu bir denge ve sorumlulukları yerine getirmek zor olmayacak. Ayrıca yabancılarla ilgili işler, yüksek eğitim ya da sosyal alanda kendinizi daha yetkin hissedebilirsiniz.
İşe ait yolculuklar ve yabancılarla ilgili işlerde sorumluluklarınızı başarıyla yerine getirebilirsiniz. Eylül sonrasında ise çok daha hazırlıklı olmanız ve daha fazla sorumluluk yüklenmeniz gerekebilir.
Özellikle iş hayatında test edileceksiniz. Bu belki iş hayatında yükselme anlamına da gelebilir. Eğer detaylara önem vermezseniz, fırsatları kötüye kullanmış olacak ve üstleriniz tarafından eleştirilebileceksiniz.

Ani değişiklikler
Uranüs burcunuz üzerinde dalgalanmalar ve ani değişiklikler getirmeye devam ediyor. Uranüs özgürleşmeyi, bağımsızlık duygusunu ve yenilenmeyi anlatır. Bu enerjiyi çok dengeli biçimde kullanamayabilir ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Uranüs'ün yıkıcı ve özgürleştirici enerjisine çok daha açık durumdalar. Bu günlerde doğanlar hayatlarını aniden değiştirecek olaylar bekleyebilir, ya da bu olayları bilinçsizce kendileri de hazırlayabilirler.

Neptün'ün yaratıcılık getiren, hayal gücünüzü artıran sizi daha rafine kılan etkisi de sürüyor. Neptün olumlu açısı altında sizi daha esnek, insancıl ve sosyal konulara daha duyarlı kılıyor. Yaratıcı eserler vermek, topluma katkı sağlamak bu dönemde pek çok Yay için olumlu yollar olarak görülecek. Özellikle 11-15 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Neptün'ün nazik ve akıcı enerjisine fazlasıyla açıklar. Sanat alanında ve güzel olan her şey içinde daha yaratıcı olabilecekler.

Pluton sayesinde hayatınıza ya hep ya hiç felsefesi ile bakabilir, daha tutkulu davranabilirsiniz. Kuşkusuz bu etki bazı Yaylarda daha fazla içe dönüş ve çevreyi kontrol isteği de getirebiliyor. Pluton sayesinde daha inandırıcı olabilir ve kişisel gücünüzü daha etkin kullanabilirsiniz. İş hayatında üstlerden destek görmek ya da geniş çaplı sosyal ve politik projelere girmek Pluton sayesinde daha kolay olabilir. 2007'de özellikle 19-22 Aralık doğumlu olan Yaylar kişisel alanda daha kararlı olabilir.

Şanslı alanlar: Bu yıl en büyük şansınız yeni başlangıçlar yapmaktan ve doğrudan sizden, kişiliğinizden kaynaklanıyor. Şansınıza güvenebileceğiniz bir yıldasınız. Yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz açısından inanılmaz fırsatlar hazırınızda bekliyor. Yeter ki siz kararlı olun. Bu yıl eğer sağlığınızla ilgili şikâyetleriniz varsa, bu yönde de iyileşmeler söz konusu olabilir. Yıl içinde Mars'ın da olumlu açılar kurduğuı 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde fiziksel enerjinizi engellenmeden kullanabilir ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl Jüpiter'in burcunuzda olması koruma altında olduğunuzu gösteriyor ve engellerle karşılaşsanız bile bu durumlardan kurtulmanız zor olmayacak. Ancak Uranüs'ün karesi özellikle ani gelişmelere açık olacağınızı ve sizi esnek olmaya iten koşullarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yay'lar fazla huzursuzluk yaşayabilir. Mars'ın sert açı içinde kaldığı dönemlerde, 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül arasında kendinizi aşırı gergin hissedebilirsiniz. Bu dönemlerde daha soğukkanlı ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Nisan - Mayıs geçişinde ev, ailevi konular ve bu konulardaki sorumluluklar yüzünden iş hayatında zorlanabilir, üstlerinizle ters düşebilirsiniz. Ağustos - Eylül aylarında ise yakın ilişkilere, evlilik hayatına ve ortaklaşa konulara özen göstermek, ani reaksiyonlardan kaçınmak gerekiyor.

Aşk ve ilişkiler: Yaylar aşkta deneyimci ve kendilerini kısıtlamayan beraberlikleri tercih ederler. Hatta bu alanda oldukça dürüst ve dosdoğru hareket ettikleri için, daha muhafazakâr kişiler için fazla hareketli ve açık bulunabilirler. Yay ilişkilerinde hareket ve heyecan olduğu kadar yenilik, bilgi ve bilgelik de arar. Bu nedenle entelektüel açıdan onları doyuracak, canlı ve özgür düşünceye önem veren kişilerle çok daha rahat edeceklerdir.

Yay kadını: Yay kadını düşünen ve görüşlerini hararetli biçimde savunan, bir çeşit amazonvari bir kadın olabilir. İyi huylu ve iyimser görünümüne karşın, kendi görüşlerine karşı gelindiğinde siz de hazırlıklı olmalısınız. Eğer kendini kısıtlanmış hissederse, onu bir daha göremeyebilirsiniz. Cesur ve kendi ayakları üstünde durmak istemesi onun boyun eğmeyeceğini gösterir.
Jüpiter'in burcunuzda olması ilişkilerinize rahatlık ve canlılık getiriyor. Kendize olan güveninizin artması beraberliklerinize de olumlu yansıyacak. Bu yıl Venüs'ün burcunuzla uyumlu olduğu 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde aşk hayatınızda çok daha kolay mutlu olabilirsiniz. Hayatın keyifli yönlerini göreceksiniz. Ancak 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ikili ilişkilerde daha tartışmacı olabilir ve hatalar da yapabilirsiniz.

Yay erkeği: Yay erkeği duygusal açıdan iyi huylu, uyumlu ve geniş düşünmeyi bilen birisidir. Neşeli ve şakacı olması sayesinde topluluk içinde popüler olabilir. Ancak duygusal açıdan bağlanmaya gelince bazı problemler kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır. Kurallarla arasının çok iyi olmadığını söylemeliyiz. Jüpiter hayatınıza iyimserlik ve daha fazla macera arayışı getiriyor. Bu yıl heyecan verici beraberlik yaşayabilir, süregelen ilişkilerinizi hareketlendirebilirsiniz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde daha girişken ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bu yıl 15-27 Temmuz ve 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında yakın beraberliklerde daha toleranslı olmak gerekebilir.

İş ve para: İş hayatında şikâyetiniz olmaması gerekir. Jüpiter size rahatlama ve daha fazla deneyim ve fırsat sunuyor. Kuşkusuz Yay aşırı uçlara gidebilen bir burç olduğu için maddi konularda yeteri kadar önlemci olmayabilir. Jüpiter'in getirdiği iyimserliği kullanmalı ve kendinizi geliştirmeyi ihmal etmemelisiniz. 2007 Eylül ayından itibaren daha gerçekçi olmanız gereken önemli bir dönem başlıyor. Uzun sürecek bu dönemde iş hayatında daha fazla test edilecek ve yaptıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Eğer yılın ilk yarısında hesapsız davranır, sorumluluklarınızı ihmal ederek aşırı iyimser davranırsanız, bu kez önemli sıkıntılar gelecektir.

Sağlık:
Jüpiter'in koruyuculuğu altındasınız ve sağlığınızla ilgili problemlere daha etkin çözümler bulabilirsiniz. İyimserliğinizin artması da sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir. Ancak 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl daha gergin ve huzursuz olabilirler. Bugünlerde doğanlar ve genel olarak tüm Yay özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde bedenlerine daha fazla önem vermeli ve gerginliklerden uzak durmaya çalışmalılar.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Geri hareket ettiği dönemlerde daha fazla iletişim problemi, gecikmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemlerde önemli anlaşmalara imza atmamalısınız. Genellikle beklenmedik değişiklikler ve sözlerin boş çıkmasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Merkür'ün geri gideceği 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran- 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde iş hayatında önlemci davranmalı, aceleci kararlar vermemelisiniz.

Tutulmalar: Bu yıl gerçekleşecek Güneş tutulmalarının ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayında eve ve yakınlara ait konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza daha fazla eğileceksiniz. Eylül ayındaki tutulma döneminde iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha önlemci olmak gerekecek. İşe ait konular, geçmişten kaynaklanabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Yay-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Yay-Başak



Aylık Durumlar ve Yükselen Burçlara göre yorum devamı için tıklayınız

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#17 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 15:55

oğlak yok mu :D
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#18 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 16:05

Yaf arkadaşlar neden ilk mesajlara bi bakmıyosunuz ki.... :D

Astrolog Hakan Kırıkoğlu, günlük açıkladığı için günlük ekleniyor buraya da mecburen...

Bu kaçıncı tekrar oldu bilemiyorum, hem burdan hem ömlerden aynı şeyi soruyorsunuz iyi güzel hoş da olsa dükkan sizin dedimdi, oturup ben yazcam yorumları valla o olcak... :P

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#19 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 16:11

tamam.. :D
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#20 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 27.12.2006 - 16:12

İnanmam genede okudum ( :

yaylancakmışım bu yıl.. q:
hadi ordan sende..

smiley-sport036.gif  






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli