Bu nasıl yönetim?
Posted 14.12.2007 - 00:09
Politik söylemler derken ve o mesajınızın devamını okurken hafif küçümser havanızı fiber optik kablolarla da olsa anlamak zor değil, siz birşey söyleyince, yönetimi yerden yere vurunca ses çıkarmayalım; biz birşey söyleyince taraflı olalım... Nerde öyle memleket... ego masturbasyonu deniyor buna ama ben pek taraftar değilim...
Yönetici olmam cevap hakkımı elimden almaz, fikirlerimi dile getirmekten alı koymaz beni, ben ceza yönetmeliğine karşı tarafsız arkadaşlarıma karşı taraflıyımdır, isabet olmuş.
Yanlış varsa düzeltilecektir demem bile tatmin etmiyorsa, başka şeylerin peşinde olduğunuzu düşünmem de gayet doğaldır.
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Posted 14.12.2007 - 00:10
Hıh bunu hatırlattığın iyi oldu kajmeran..eğer sizden biri kendi hakkında konuşmanızı yorum yapmanızı istemiyorsa yapamazsınız deniliyor. Yaparsanız ceza alırsınız bence çokta haklı yapılıyor.
dannka adlı kişi sadece kendi özeline saygı duyulsun istiyor..Başkasının özeli onun umrunda bile değil..O kişi sadece ve sadece kendi istedikleri olsun diye bunu yapıyor..Örnek vereyim..Geçen gün foruma GİZLİ olarak girdim..Adı üstünde GİZLİ..Kimsenin bilmesini isemiyorum demekki..Ama bu dannaka o kadar batmışki , ya da arık ne düşündüyse ,forumda hemen gizli girdiğimi eşiyle beraber açıkladı..Bu da bana yapılmış bi hakarettii..Ve ceza alması gerkirdi..
Ama işte herkesin sandığı gibi kuduruk birisi olmadığım için bunu foruma yansıtmadım..Bu hareket yönetmelikte olmayabilir..Ama birisiin üye adını defalarca tekrar etti diye ceza vermekte yönetmelikteyoktur büyük ihtimalle..
Eğer ysf bu sebepten ceza aldıysa( ki evet bu yüzden ceza aldı),dannakta benim özelimi bana sormadan açıkladığı için ceza almalıdır...ve siyahta...(malum nickinin yazılması yasak.. )
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Posted 14.12.2007 - 00:13
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 14.12.2007 - 00:13
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:14
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Posted 14.12.2007 - 00:16
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:24
Samimi olmak ne kadar zor değil mi ? Bağcıyı dövmek olmasa gayeler bu bağdaki üzüm herkeze yeter.
Davranışları sebebiyle iki yöneticinin uyardığı bir kişi inadına davranışlarına yanına yöneticilere not yazarak davam etmiş ve cezasını almıştır.
Lütfen usluplarınıza ve tavırlarınıza dikkat edin. Ilımlı yazıyorum bakın ben ne kadar güzel söylemiş derya.
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:28
ben yapsam o hakaretleri sittin sene giremezdim bu harabeye
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:29
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:31
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:34
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:41
Tamam o zaman bende yarın onlarca hakaret edicem bana da birkaç saat ceza verin en azından içim rahatlasınonlarca hakaretin cezası nerde?
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:42
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:45
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:46
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:47
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 14.12.2007 - 00:50
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:52
Paul Valéry
Posted 14.12.2007 - 00:53
kendi adına konuş..Artı yöneticler ceza verme meraklısı olup birileri ile polimiğe girmeye istekli ruh hastası değillerdir.
Posted 14.12.2007 - 00:54
Buna bi cevap verirseniz memnun olurum..Arada kaynadı sanırım..Umarım kaynamaz yineHıh bunu hatırlattığın iyi oldu kajmeran..
eğer sizden biri kendi hakkında konuşmanızı yorum yapmanızı istemiyorsa yapamazsınız deniliyor. Yaparsanız ceza alırsınız bence çokta haklı yapılıyor.
dannka adlı kişi sadece kendi özeline saygı duyulsun istiyor..Başkasının özeli onun umrunda bile değil..O kişi sadece ve sadece kendi istedikleri olsun diye bunu yapıyor..Örnek vereyim..Geçen gün foruma GİZLİ olarak girdim..Adı üstünde GİZLİ..Kimsenin bilmesini isemiyorum demekki..Ama bu dannaka o kadar batmışki , ya da arık ne düşündüyse ,forumda hemen gizli girdiğimi eşiyle beraber açıkladı..Bu da bana yapılmış bi hakarettii..Ve ceza alması gerkirdi..
Ama işte herkesin sandığı gibi kuduruk birisi olmadığım için bunu foruma yansıtmadım..Bu hareket yönetmelikte olmayabilir..Ama birisiin üye adını defalarca tekrar etti diye ceza vermekte yönetmelikteyoktur büyük ihtimalle..
Eğer ysf bu sebepten ceza aldıysa( ki evet bu yüzden ceza aldı),dannakta benim özelimi bana sormadan açıkladığı için ceza almalıdır...ve siyahta...(malum nickinin yazılması yasak.. )
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users