İçerik değiştir







Resim
- - - - -

Röntgenci

Gönderen suheda , 23.12.2009 · 1.132 Gösterim

Mutfak penceremin tam karşısında bitişik dairenin mutfak penceresi var oldukça yakın mesafe..
Bu yüzden apartmanda mutfak penceresi muhabbetleri meşhurdur.Kadınların çoğu vakti mutfakta geçtiğinden mutfağa giden diğer komşusunu fark edince seslenir sonra bir diğeri eklenir şenlik havasında sohbetler edilir..
Ta kiii benim bitişiğimde ki dairede boşalıp yerine yeni birileri taşınıncaya kadar.
Allahım hayatım karardı resmen iki çocuklu genç bir aile geldi taşındı oraya,adam ne iş yapar hala çözmüş değilim zira devamlı mutfakta..
Ve bir gözü sürekli benim penceremde,onun yüzünde güneşlik tül sürekli çekili duruyor nasıl rahatsız oluyorum ve nasıl sinir oluyorum ona asla tahmin edemezsiniz.. :)
Bir insan göstere göstere röntgencilik yaparmı?
Bu adam yapıyor işte eve gelir gelmez soluğu mutfakta alıyor hele ki güneşliğim ve tülüm açıksa gelip kendi tülünü ardına kadar açıp güya orada bişeylerle meşgulmuş havası verip beni seyrediyor.
Ne anlıyor bundan hala çözebilmiş değilim.
Zira evde çıplak dolaşmak gibi bir zevkim yok,mutfakta yapılacak olağan şeylerin dışındada bir şey yapmıyorum,Ne bilyim mutfak ortasında duş almak gibi dans etmek gibi ağda yapmak gibi....
İlgi çekici hiç bişey yok,
Tamam itiraf ediyorum bizde işyerinde güpegündüz tam karşımıza arabalarını deniz kenarına park edip sevişenleri dikizliyoruz.
Hatta fark eden etmeyeni iç hat telefonunda arayıp "karşıya bak"dediği anda Kıbrıs harekatında ki parolayı (Ayşe tatile çıksın)almış gibi hepimiz üşüşüyoruz pencere önüne öyle ki tribün bile oluşturuyoruz bazen.. ;)
Ama bu aynı şey değil ki biz işin espirisinde bazen sinirlerek kendimizi gösterme çabasında yani yaptığınız ayıp şey demek için..
Fakat bu durum farklı,bu adam tipik röntgenci dedikleri cinsten..
Normalde hırçın görünsemde insanları kırmaktan korkan bir yapım olduğu için karısına bunu son derece makul ve yumuşak bir şekilde anlattım ve rahatsız olduğumu söyledim tabi açık açık kocan beni dikizliyor demedim.
Eee ne oldu?Hiç bişey,o kadar çekinirsen karşında ki kırılır diye netice aldırmamazlık olur..
Adamla merdivende yada kapı önlerinde karşılaştığım zaman La Tenia'yı (Jo Prestia)Bkzn: Irreversible,dönüş yok filminde alt geçitte Monica Bellucci ye tecavüz edip kemiklerini kıran sapığı görmüş gibi dehşete kapılıp bütün tüylerim diken diken oluyor. ;)

Tüm bunlar düşünürken dün akşam bu konuyla ilgili beni çılgınca sevindiren bir gelişme oldu..Röntgencinin oturduğu karşı daireyi ev sahibi satlığa çıkarmış ve dün müşterileri gelmiş..
Allah'ım inşallah bir an önce satılırda bende rahat ederim.

Gerçi bişey diyeyim mi bende bu şans varken gider LaTenia gelir Hannibal Lecter ;)

Suheda





Resim
Muziçko
27.12.2009 02:12
belkide şansının dönüm noktası burdan başlar bellimi olur :)
piss röntgenci içimden herşeyi saymak geliyor :)
  • Rapor Et
Ah şekerim keşkeee..ondan öncede komşularım olmuştu orada hiç böyle rahatsızlık veren hareketlerine şahit olmamıştım..
Ev sahibine bu konudan bahsedince "amaaan aldırma kötü niyetinden değilde saflığından yapıyordur görmüyormusun pekte akıllı bişey benzemiyor"diyor.
İyi de ben ciddi anlamda rahatsız oluyorum neden sürekli mutfakta neden dışarıdan gelir gelmez daha ceketini çıkarmadan mutfağa koşup perdelerini açıyor?
Bu mu saf apaçık röntgenci işte....
  • Rapor Et
Resim
matahari
08.01.2010 13:25
Hannibal Lecter? Eğer o eve taşınırsa 7/24 sendeyim tatlım :icecream:
  • Rapor Et
Başka çare yok zaten hemen arıycağım seni,gelsin seni yesin diye :icecream:
  • Rapor Et

Babama

Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü kör oldum Yıkadılar aldılar götürdüler Babamdan ummazdım bunu kör oldum

Ve Ben

Hayat;.....Yokluğu var edecek kadar erdemli.Yanlızlık;......Dünyaya haykıracak kadar yoksun.Sen;......Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız.ve ben;......Kendimle kavgalı...

Son Yazılar

****

bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet sen say ki ben hiç ağlamadım hiç ateşe tutmadım yüreğimi geceleri, koynuma almadım ihaneti ve say ki bütün şiirler gözlerini bütün şarkılar saçlarını söylemedi hele nihavent hele buselik hiç geçmedi fikrimden ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın içimin nehirlerinden evet yangın evet salaş yalvarmanın korkusunda talan evet kaybetmenin o zehirli buğusu evet nisyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı bu sevda biraz nadan biraz da hıçkırık tadı pencere önü menekşelerinde her akşam dağlar sonra oynadı yerinden ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı yani ben seni sevdiğim zaman ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın yine de bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç Ahmet HAMDİ

Son Yorumlar

Son Ziyaretçiler

  • Resim
    _VenüS_
    16 03 2015 - 19:56
  • Resim
    REBEL
    22 07 2014 - 17:04
  • Resim
    dokuzharf
    31 01 2014 - 11:39
  • Resim
    tusiana
    24 03 2013 - 01:40
  • Resim
    asocan
    24 05 2012 - 01:02

kişi bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli