İçerik değiştir



- - - - -

Hepimiz Ermeniyiz Diyenlere !


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 151 yanıt verildi

#81 ArGuS

ArGuS

    ๑۩۞۩๑Kime ne...

  • Üyeler
  • 6.416 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Belirlenemedi...
  • İlgi Alanları:2d, 3d görsel tasarımlar...

Gönderim zamanı 09.02.2007 - 02:54

Bazıları haddini aşıyor sanırım...
Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan, yanlışı yapan kadar suçludur.


<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#82 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.02.2007 - 09:14

WAle-emily-maviergün, Argus'un dediği gibi cidden haddinizi aşmaya başladınız.!

BEn kaç sayfadır burda sadece ve sadece O SLOGANI ATAN KİŞİLER hakkında birşeyler yazıyorum ve O SLOGANI ATANLARA karşı olduğumu belirtmeye çalışıyorum..Ki kaç kere O SLOGANI ATAN KİŞİLERİN kimler olduğunu sizlere ispatladım..Onların aslında bölücüler olduğunu yazılarımda anlattım.
+
Hala kalkmış bana,yok senin gibi düşünenler,yok cahilsin,körsün gibi ağır (!) ithamlarda bulunuyorsunuz.Ve arkadanda (her zaman olduğu gibi) şakşakçılarınızda (şakşakçı diyorum çinkü,smiley'dede şaşak diye yazıyor :grin2: )geliyor..(Ki hiç yazmamıştı emily,ne zaman bombayı patlatacak diye düşünürken ben) ,yazdığın beni aşağılayan yazılarına alkış tuttu..

Ben ve benim gibi düşünenler cinayeti savunan kişiler değil..Bunu anlamanızı beklemiyorum,çünkü onca mesaj attım,hala okuduğunuzu anlayamamak,ancak beyinle ilgili bir probleminizin olduğunu gösterir.Ya da okuduğunu anlayamamakta demiyim,istediği gibi anlamak,işine geldiği gibi anlamak , tamda SİZİN GİBİ düşünenlerin yapabileceği birşey..


Maviergün,bir daha bağırsana sokaklarda Hepimiz Ermeniyiz diye..Bak bakalım neler olacak..Böyle bağırırısanız ya sizde,bölücüsünüz ya da ,bölücülerin gazına gelip,entel görünücem çabası ile avaz avaz bağıran saftrik vatandaşlardan biri...!Geçen gün travesti Sertap'ta bir cinayete kurban gitti..Siz şimdi onun arkasında da bağırırısınız Hepimiz Sertabız,hepimiz travestiyiz diye..

İnsan sonuç olarak ne ise ,öyle olmalı..Ben olmadığım birşey için çıkıpta sokakalarda naralar atamam..Atanlarında kimler ! olduklarını gördük zaten...HALA ve ISRARLA söylüyorum,yapılan cinayete karşıyız.!!! Sadece slogan atan bölücülere bizim nefretmizi, Ermenilere değil.!! Umarım artık kavrarsınız.Off yeter be,dilim damağım kurudu,laf anlatcam diye *lol

Son olarak ben hiç birinize hakaret etmemişken,bana hakaret ederek üste çıkmaya çalışıyorsunuz ama maalesef,yıldıramazsınız :crazylol:
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#83 inan

inan

    tersceviroku

  • Üyeler
  • 2.596 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.02.2007 - 11:19

maviergün arkadaşım kısmen haklı. :crazylol:
Bîgâne-i mahabbetün olmaz gam-âşinâ
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina

#84 cavalry

cavalry

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 10.02.2007 - 02:28

:crazylol: herkese merhaba...........
sevgili daank ...
sözlerinle evrensel düşünen demokrat bir tavrın var peki taze nobel ödüllü yazarımızın ermeniler hakkındaki düşüncelerine karşı yorumun nedir bize açıklarmısın?.......

#85 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 11.02.2007 - 10:54

Sorunun cevabı diğer konularda zaten mevcut. Merak ediyorsan okuyabilirsin.
Ayrıca biz dediğin ne oluyor onu merak ettim.Bir grup olarak mı merak ediyorsunuz ? Forumu takip edenler düşüncelerimi konular içinde zaten okumuş oluyor.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#86 harap_bitap

harap_bitap

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 31 Mesaj
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 12.02.2007 - 04:29

Maviergün,bir daha bağırsana sokaklarda Hepimiz Ermeniyiz diye..Bak bakalım neler olacak..Böyle bağırırısanız ya sizde,bölücüsünüz ya da ,bölücülerin gazına gelip,entel görünücem çabası ile avaz avaz bağıran saftrik vatandaşlardan biri...!Geçen gün travesti Sertap'ta bir cinayete kurban gitti..Siz şimdi onun arkasında da bağırırısınız Hepimiz Sertabız,hepimiz travestiyiz diye..

Bu ne kadar sığ bir yaklaşımdır anlamıyorum sizi.Bu travesti geyiğini son zamanlarda heryerde duyar oldum ve iğrenç,gerçekten iğrenç..Ordaki insanlar hepimiz ermeniyiz dedi evet,siz değilsiniz ya da o söz de anlatılmak istenilen şeyi anlamıyorsunuz herneyse,diyen insanlara niye karışıyorsunuz,niye hakaret ediyorsunuz..İlk duyduğum günden bu yana bana çok normal gelen bu söze,sayenizde nerdeyse sempati duyar hale geldim..Herkes kendinden mesuldür..Oraya katılan insanları tek tek analiz etmişte sanki bir rapor yayınlamışsınız edasıyla, yarısı bölücü,bir kısmı entel görünmeye çalışan bir kesim,bir kısmı da saftirik insanlar demek neyin nesi anlamıyorum. Hepimiz Türküz,hepimiz Ermeniyiz,hepimiz Kürdüz,hepimiz İNSANIZ..özü budur..saygılar.

#87 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 12.02.2007 - 07:46

Geçen gün travesti Sertap'ta bir cinayete kurban gitti..Siz şimdi onun arkasında da bağırırısınız Hepimiz Sertabız,hepimiz travestiyiz diye..

GLAmor biraz ağır konuşuyorsun.. aslında ben senin tarafındayım bu tartışmada ölsemde Ermeniyim diye bağırmam o ayrı.. ama senin bu alıntı yaptığım ifadem biliyorum ki senin ifaden değil ve etrafta dolaşıyor.. ölen ermeni , türk vs.. travesti.. neyse ne .. önce insan.. yok şu şöyle bağırmış bu böyle bağırmış.. kim nasıl istiyorsa bağırsın herkesin beyni var..

sen ben veya bizim gibi düşünenler zaten ermeniyiz diye slogan atmaz, atanlarında neyi niçin attığını bilmek gerekir.. insanlık adına mı yoksa bir komplo yüzünden mi ?

açıkçası beni ırgalamıyor bu dediğim gibi herkese bir beyin verilmiş.. eğer bir komplo yüzünden bu şekilde bağırıyorlarsa sonra düşününce belki akılları başlarına gelir..

ha insanlık adına bak bizler kim ne olursa olsun ölümlere karşıyız diye bu şekilde slogan atılıyorsa ona bir sözüm yok.. ama her ne şekilde olursa olsun Ben ermeniyim diye slogan atmam.. ama bir insan hunharca öldürülüyorsa insanlık adına üzülür ve tepkili olurum.. ama vatana karşı sıktığı kurşun yüzünden kendisine sıkılan kurşunla ölen insana acımam...

#88 EFENDY

EFENDY

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 67 Mesaj

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:09

üç beş çapulcunun demesiyle tarihten hak idda eden bu millete bide halkımıs çıkmış hepimis ermeniyis diyor nerde hepimis ermeniyis yüsbiinlerce şehidi ermeniler içn mi verdik kahrolsun ermenistan

#89 selda0543

selda0543

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 142 Mesaj
  • İlgi Alanları:__________@@@@@@@________________ <br>________@@@________@@_____@@@@@@@ <br>________@@___________@@__@@@______@@ <br>________@@____________@@@__________@@ <br>__________@@________________________@@ <br>____@@@@@@______@@@@@___________@@ <br>__@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ <br>__@@____________@@@@@@@@_______@@ <br>_@@____________@@@@@@@@@_____@@ <br>_@@____________@@@@@@@@___@@@ <br>_@@@___________@@@@@@@______@@ <br>__@@@@__________@@@@@________@@ <br>____@@@@@@_______________________@@ <br>_________@@________________________@@ <br>________@@___________@@__________@@ <br>________@@@________@@@@@@@@@@@@ <br>_________@@@_____@@@_@@@@@@@@ <br>__________@@@@@@@@ @@@@@@ <br>___________@@@@@_@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>______________________@ <br>_______________________@____@@@ <br>_______________@@@@__@__@____@@ <br>____________@_______@@@____@@ <br>______________@@@@____@__@@ <br>_______________________@ <br>______________________@ <br><br><br>http://blogs.cjb.net/selda543/

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:15

İsrail 6 yılda 676 Filistinli çocuk katletti.

asıl soykırımı yapan israil ama kımsenın sesı cıkmıyor

İngilizler yakın tarihlerinde 26 soykırımın lekesini taşıyor

ama kımsenın sesı cıkmıyor
Gönderilen Resim

Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili bir yasa tasarısının Arjantin Cumhurbaşkanı’nın onayıyla yürürlüğe girmesi ardından gözler tekrar soykırım iddialarını tanıyan ülkelere çevrildi.

Arjantin’in aldığı bu karar Ermeni soykırımı iddiaları konusunda bu ülkede alınan ilk karar olmadı.

Arjantin ilk olarak 1993 yılında sözde soykırım ile ilgili bir Senato tasarısı geçirmiş, 2004 yılında da konu ile ilgili bir yasa çıkarmıştı.

Arjantin’in dışında 17 ülke daha soykırım iddialarını tanıyor.

İşte o ülkeler:

Uruguay (1965)

Kıbrıs Rum Kesimi (1982)

Rusya (1995)

Kanada (2004)

Yunanistan (1996)

Lübnan (1997)

Belçika (1998)

Fransa (2001)

İsveç (2000)

Vatikan (2000)

İtalya (2000)

İsviçre (2003)

Slovakya (2004)

Hollanda (2004)

Polonya (2005)

Livanya (2005)

Ermenistan

Ancak Ermeni soykırımı iddialarını kabul eden ülkelerin toplam sayısı taraflara göre zaman zaman farklılık gösterebiliyor. Özellikle Ermeni diyasporası, kararlarında “Ermeni soykırımı” ifadesini geçiren her ülkeyi, soykırım iddialarını kabul etmiş sayarken, bazı kaynaklar da o ülkede alınan kararlarda “Ermeni soykırımını tanır” ifadesinin yer alması gerektiğini savunuyor

Bu mesaj selda0543 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.02.2007 - 01:20


#90 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:20

üç beş çapulcunun demesiyle tarihten hak idda eden bu millete bide halkımıs çıkmış hepimis ermeniyis diyor nerde hepimis ermeniyis yüsbiinlerce şehidi ermeniler içn mi verdik kahrolsun ermenistan

sen derin derin düşünüp bunları yazarken kahrolmuştur bile,bi çık bak istersen... *zong






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#91 EFENDY

EFENDY

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 67 Mesaj

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:22

Tek kelime ile canları cehenneme
CANLARIII CEHENNEME


#92 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:26

aaa bak çarpılırsın töövbe de.. *zong






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#93 EFENDY

EFENDY

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 67 Mesaj

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:33

yok arkadasım çarpılmam bunlara as bile bunlar sen yorma kafanı

#94 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:40

ahanda bu cıbıldak imzayla şimdi çarpılırsın işte.. *zong






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#95 selda0543

selda0543

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 142 Mesaj
  • İlgi Alanları:__________@@@@@@@________________ <br>________@@@________@@_____@@@@@@@ <br>________@@___________@@__@@@______@@ <br>________@@____________@@@__________@@ <br>__________@@________________________@@ <br>____@@@@@@______@@@@@___________@@ <br>__@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ <br>__@@____________@@@@@@@@_______@@ <br>_@@____________@@@@@@@@@_____@@ <br>_@@____________@@@@@@@@___@@@ <br>_@@@___________@@@@@@@______@@ <br>__@@@@__________@@@@@________@@ <br>____@@@@@@_______________________@@ <br>_________@@________________________@@ <br>________@@___________@@__________@@ <br>________@@@________@@@@@@@@@@@@ <br>_________@@@_____@@@_@@@@@@@@ <br>__________@@@@@@@@ @@@@@@ <br>___________@@@@@_@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>______________________@ <br>_______________________@____@@@ <br>_______________@@@@__@__@____@@ <br>____________@_______@@@____@@ <br>______________@@@@____@__@@ <br>_______________________@ <br>______________________@ <br><br><br>http://blogs.cjb.net/selda543/

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:44

çarpılmaz merak etme *zong

#96 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:46

sen de çarpılcen...senin imzan da açuk saçuk.. *zong

*zong






Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#97 selda0543

selda0543

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 142 Mesaj
  • İlgi Alanları:__________@@@@@@@________________ <br>________@@@________@@_____@@@@@@@ <br>________@@___________@@__@@@______@@ <br>________@@____________@@@__________@@ <br>__________@@________________________@@ <br>____@@@@@@______@@@@@___________@@ <br>__@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ <br>__@@____________@@@@@@@@_______@@ <br>_@@____________@@@@@@@@@_____@@ <br>_@@____________@@@@@@@@___@@@ <br>_@@@___________@@@@@@@______@@ <br>__@@@@__________@@@@@________@@ <br>____@@@@@@_______________________@@ <br>_________@@________________________@@ <br>________@@___________@@__________@@ <br>________@@@________@@@@@@@@@@@@ <br>_________@@@_____@@@_@@@@@@@@ <br>__________@@@@@@@@ @@@@@@ <br>___________@@@@@_@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>______________________@ <br>_______________________@____@@@ <br>_______________@@@@__@__@____@@ <br>____________@_______@@@____@@ <br>______________@@@@____@__@@ <br>_______________________@ <br>______________________@ <br><br><br>http://blogs.cjb.net/selda543/

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:51

sen de çarpılcen...senin imzan da açuk saçuk.. *zong

*zong

yok bende çarpılmam sen ne düşündügünü söylesene bu konuda


sen cok mu dındarsın

#98 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:54

ben fanatizmin ve taassubun her türlüsüne karşıyım..siyasetten anlamam..sadece birilerine sırf ırkından dolayı beddua edişiniz, onları 3. sınıf görüşünüz komik geldi..

siz devam madem...*zong







Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#99 EFENDY

EFENDY

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 67 Mesaj

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 01:58

][COLOR=blue]eğer ırkları beş para etmes vede leşleri bisi mutlu edecekse beddua ederis bis arkadasım onların bisler hakkında ne düşündüklerini çok iyi biliyorus onlar seni beni tek hamlede bu ülkeden def etmeyi düşünen ekmeğini yeidği ülkeye ihanet eden allahsıslardır[/COLOR

#100 selda0543

selda0543

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 142 Mesaj
  • İlgi Alanları:__________@@@@@@@________________ <br>________@@@________@@_____@@@@@@@ <br>________@@___________@@__@@@______@@ <br>________@@____________@@@__________@@ <br>__________@@________________________@@ <br>____@@@@@@______@@@@@___________@@ <br>__@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ <br>__@@____________@@@@@@@@_______@@ <br>_@@____________@@@@@@@@@_____@@ <br>_@@____________@@@@@@@@___@@@ <br>_@@@___________@@@@@@@______@@ <br>__@@@@__________@@@@@________@@ <br>____@@@@@@_______________________@@ <br>_________@@________________________@@ <br>________@@___________@@__________@@ <br>________@@@________@@@@@@@@@@@@ <br>_________@@@_____@@@_@@@@@@@@ <br>__________@@@@@@@@ @@@@@@ <br>___________@@@@@_@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>____________________@ <br>______________________@ <br>_______________________@____@@@ <br>_______________@@@@__@__@____@@ <br>____________@_______@@@____@@ <br>______________@@@@____@__@@ <br>_______________________@ <br>______________________@ <br><br><br>http://blogs.cjb.net/selda543/

Gönderim zamanı 25.02.2007 - 02:00

ben fanatizmin ve taassubun her türlüsüne karşıyım..siyasetten anlamam..sadece birilerine sırf ırkından dolayı beddua edişiniz, onları 3. sınıf görüşünüz komik geldi..

siz devam madem...*zong


biz sankı cok anlıyoruz ama
sadece hakıszlıga karsıyız fransanın fasta tunusta bınblerce ınsanı katletı
videosuda var kanıtlanmıs olay ama bızım yapmadıgım bır olayı bıze yaptınız dıyorlar bunu soylemek siyasetle cokta alkalalı degıl
guzel ınsan bıracık bılınçlenelım olmazmı

komık olan bısey yok





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli