İçerik değiştir



- - - - -

Daankk edenler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 50 yanıt verildi

#21 respect

respect

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 53 Mesaj

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 10:55

ÇOK SEVDİM HERŞEYİ YAPTIM HERŞEYDEN VAZGEÇTİM HER ŞEYE GÖZ YUMDUM YASAKLARIMI TABULARIMI SAFLIÐIMI TEMİZLİÐİMİ Bİ KENARA KOYDUM VE ONUNLA GİTTİM VE YALNISLIÐIN DİBİNDE YASANDIÐI Bİ ANDA DAANKK ETTKİ Kİ; NE KADAR SEVERSEN SEV VE SEVİLİRSEN SEVİL Bİ BABA GİBİ BAKAMIYOMUŞ O GÖZLER, HİÇ Bİ KOL BABA GİBİ SARAMIYO VE HİÇ Bİ SÖZ BABA GİBİ YÜREKLENDİREMİYOMUS İNSANI...
Öyle bir hayat ki bu aldıkları verdiklerinden çok
Avuçlarımda etimi parçalayan yalnızlıklar.
Yollara düşürür sevda şarkıları ve öyle adlar vardır ki kanatır dudaklarını ismini her andığında
Anmak istemezsin aslında ama olmaz yine bir yürek vardır ki bu bedenin içinde
Israrla yaralamak ister kendini

#22 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 11:00

fazla değer vermeyecekmişsin dank etti... değer versen bile göstermeyecekmişsin...

#23 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:09

Akşam evime dönerken bir istisna yaptım.Genelde vapurun burun kısmına oturur sigaramı yakmadan önce kendime bir çay söylerim Bugün ise tam kenarına oturup denizinde dalgalanmasından istifade ederek belki biraz ıslanırım şu sıcak havada serinlerim diye düşündüm. Geçtim oturdum yerime sigaramı yaktım zor bela çayımı aldığım sırada vapur hareket etti. Başladım boş boş denizi seyretmeye ne kadar da büyüktü dedikleri kadar var hakikatten su adamı çekiyor. Neyse efendim gözümü denizden alabilince bu sefer gökyüzüne takıldım açıkdı hava, masmaviydi gökyüzü derken bir kaç martı ardından kız kulesi salacak Üsküdar Camiileri falan derken tam vapurun yanaşma aşamasına gelmiştim ki kafama daannkkk etti yahu ben seviyormuşum melankoliyi . Yani bilmiyordum farketmemiştim bunu severek yaptığımı sadece içinde bulunduğum durum etkileri diye düşünürdüm hep ama yanılmışım ben mutluykende bu modda takılmayı hep bir hüzün yaşamayı seviyorum ne yalan söyliim.

Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.08.2006 - 23:10

Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#24 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:09

her defasında hiç aldırmasam da her defasında gözüme soktular dank eden tarafımı. yine de aldırmadım. aynı şeyleri yeniden yaptım önlerine sürdüm gözüme sokanların. ama bu seferlik çekiliyorum ben. elimi eteğimi kollarımı gözlerimi herşeyimi çektim üzerlerinden.. bu sefer de onlara dank etsin diye..
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#25 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:20

Çok şükür ki yaradan yanılma payı bırakılmış bana. Ve çok şükür ki dank eden geçmişteki hatalarım ile büyüyorum.

Olmak meselesi üzerine,yani anlaşılır bir dille büyüdüğümü fark ettiğimi, acelece önüme sunulan sorumluluklarımın benden ağır olması ile başlamıştır dank etmişliğim.

Hiç unutmam. Anamın,oğlum artık kocaman adam oldun. Bırak haylazlıkları, bak bugün varız,yarın yokuzlu gerçeğin,o zaman ki anlamaz bedenime dank etmesi.

Ya bu gerçekle yaşayacaktım. Ya da inkar edecektim,bir duvara toslayana kadar ( öyle de oldu. )

Bir heyecan peşinden koşup gidenlerin seline kapıldım. Uyandığımda bilmediğim bir sahile vurmuştum artık.

Ya bu sahilde hayat kuracaktım. Ya da yine inkar edip,peşinden koşulan ütopyanın yakasını bırakacaktım. ( öyle de oldu. )

( Alışmak zor oldu tabi. O zamandan bu zamana hayli yol katetmişim farkında olmadan. )

Şimdi,geriye dönüp bakıyorumda. Güzelim okulumu bitirememişim,istemediğim bir mesleği icra ediyorum.

Okul arkadaşlarım ise,şimdilerde...


Dank... Dank... Dank...
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...

#26 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:48

İnsanların kalbi neden kırılır neden her kalbi kırılan acısını başka bir kalp kırarak çıkartır düşüncesi son günlerin gözde teoremlerimden biri olmuştu . Bunun bir başlangıcı yada en azından bir işleyiş formatını oluşturmam gerekiyordu ki anlayayım. Malesef hayat üzerindeki pek çok şeyin matematiksel bir teoriyle açıklanabileceği fikri iyice bana yerleşmiş durumda ehh hal böyle oluncada daha gerçekçi açıklamalar yapabiliyordum olaylara. Şimdi ise çözmem gereken insanların kalp kırma fonksiyonuydu. Deli olduğumu sananlar çıkacaktır mutlaka aranızda kim sallıyorsa onları .. Neyse efendim bunun bir etki tepki olayı ortadaydı ama nasıl sürüyordu ve en sonunda yine o kişi buluyordu . Derken kulakları çınlasın matematik profesörümüz bazı öğretilerini duyar gibi oldum komik gelecek size biliyorum ama bu duyumlar tam da tırnaklarımı keserken aklıma geldi işte o anda kafama daannkkk etti bu bir gerekici rastgelelik (kaos ) olayı idi. Bir insan diğer bir insanın kalbini kırıyor eh haliyle geriye doğru intikam almak olamayacağına göre o diğer kişi ise alakasız başka birinin kalbini krııyor o diğerini o diğerini derken dönüm dolaşıp o ilk kıran kişiyi yine bir yerde yakalıyordu. Peki bu zincir nasıl kırılabilirdi işte size yeni bir problem daha. Sanırım çözümü kalbiniz kırıldığında acısını içinize gömüp o hırsla başka insanların kalbini kırmamaktan geçiyor.Olabilir mi? Çok zooorr...

Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.08.2006 - 23:49

Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#27 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 02.08.2006 - 00:16

sorumluluğun erkeni olur mu bilmem ama son 4 senemde seçim hakkı sunulmadan omuzlarıma yüklenen sorumlulukların beni çok yıprattığını farkettim...çooook..!!
kaldırabilirim sanmıştım dank etti ki, ben hala küçüğüm ve bu denli ciddi sorumluluklar için daha büyük olmak gerekiyomuş.. fazla geldi....ezildim ben..
ve en çok dank edip acıtansa insan büyüdükçe hayalleri küçültülüyomuş istemese de...ve naparsan yap kimseye yaranamıyormuşsun.....

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#28 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 02.08.2006 - 23:22

Yine bir iş çıkışı ile başladı bugünkü daannkım eve geldim ve sadık dostum Bugsy'i de alarak Bostancı sahile indim ve başladım Suadiye - Caddebostan yürümeye.
Gene aynı melankoli gene aynı hüzün bir adımım diğerinin peşi sıra yürüdüm de yürüdüm. Bugsy moralsiz olduğumu çabuk kavradı genelde hızlı tempolu yürümeyi sevendir ama bana ayak uydurdu bu sefer sakin telaşsız gidiyorduk. Epey insan vardı sahilde yani deyim yerindeyse cıvıl cıvıldı. Bisiklete binenler, patenciler, yürüyüş yapanlar , piknikçiler, demlenenler benim gibi köpeklerini yürüyüşe çıkaranlar kalabalıktı yani sizin anlayacağınız. Epey yürüdükten sonra sanırsam Suadiye civarlarında bir banka yerleştik bir sigara yaktım bugsy çömdü dibime düşüncelere daldım gene. O sırada nerden çıktığını anlamadığım bir bayan sokuldu "pardon" dedi " kendini sevdirir mi ?" diye sordu. " Elbette" dedim "bişi yapmaz zaten tek derdi o " Bir yandan Bugsyyi seviyordu bir yandan da konuşuyordu " Çok sevimli yaa Benimde vardı aynı cins ama bir trafik canavarı aldı onu benden o zamandan beri köpek almıyorum " ." Üzüldüm" dedim " Allah kimseye sevdiklerinin kaybını yaşatmasa ne güzel olurdu ama bir yerde kader " dedim " "Bir sigaranız var mı ?" diye sordu " var" dedim. Sigarayı verdim. Sigarasını yaktı yanımdaki boş yere oturdu . Konuşma kesilmişti birden aslında gayette memnundum sessizlikten ben denizi seyrettim sigaramı içtim o Bugsyi sevdi sigarasını içti. Bitirince kalktı " iyi akşamlar " dedi " size de dedim" o gitti ben denizi seyrettim . İşte o sırada kafama daaannkkkk etti halen kurtaramamıştım kendimi sevdiğimin etkisinden kim ne derse desin kolay olmayacaktı bu sefer benim için, kolay olmayacaktı artık tekrardan başlamak , sevebilmek ,aşık olmak kolay olmayacaktı tekrar birini bana ait hissetmek

Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.08.2006 - 23:24

Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#29 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 02.08.2006 - 23:41

Hep bilinen ruyalar gibiydi aklımızdan geçen.. Hayaletmekden korkmam bundandı sanırım o olunca yanımda neler yapıcam nereye gideriz diye zira biliyordum hep olumlu kuramazdım polyanna ya verdiğim sözü hiç tutamadım şimdide tutamazdım iyi oldugu gibi kötüleride geçerdi aklımdan dankkk etmesine izin verememem sanırım ondan.. Biliyordum..!!

smiley-sport036.gif  


#30 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 03.08.2006 - 21:49

Sahipsiz kalmışlığın etkilerinden kurtulmak için bazı danklar lazımmış anladım sonunda. Bir dost uzattı elini bugün yüreğime sıcak elleriyle dokundu ve kalk ayağa dedi bırak artık yiten sevgilerin ardından yas tutmayı. Çok kez sevdiğini sende biliyorsun. Neler yaşadığına dönde bir bak.Kaç kere sevdin sevilmedin, kaç kere sevildin sevmedin ve kaç kere hem sevdin hem sevildin ama olmadı ilk defa olmuyor bu sana her defasında atlattın ve her defasında bir başkası oldu senin için.
Büyük bir kalbin var dedi sen sevmeyi seven birisin unutma ve vazgeçme sevmekten. Daankk sesleri kafamda uğultu oldu dinmedi. Haklısın dedim dilimle , yanılıyorsun dedim yüreğimle . Eğer birgün yine severse bu gönül dedim izin vermeyeceğim onu sevdiğim gibi sevmeye.

Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.08.2006 - 21:50

Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#31 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 09.08.2006 - 23:59

Kendi kendime konuşmaya başladım dersem pek çoğunuz aha sonunda delirdi belli zaten böyle olacağı diyeceksinizdir eminim. Sonra ben size diyecem ey fani hayatında hiç mi kendinle hesaplaşmadın. Hiç bi sormadın nerde hata yaptım ben yada şöyle yapsaydım acaba farklımı olurdu. Veya hiç mi vicdanınla yüzleşmedin bir insanın kalbini kırdığın için pişmanlık duymadın yada sırf vicadının sözünü dinleyerek bir kimsesize bir parça ekmek vermek veya bir yudum su vermedin. Bütün bunları geçirdim kafamdan evet kendi kendime konuşuyordum, hatalarıma karşı savaş açtım hergün farklı bir kefendeyim sözlerini bu sıralar kendime pek sık söylemeye başlamıştım . Evet vicdanımdaydı bu savaş yaptığım hataları gündeme getirme zamanıydı. Çok fazla yanlız kalıyor ve çok fazla konuşuyordum benle. Ve az önce evet bu sefer az önce kafama daankk etti kendiyle konuşabilen insan yürekli insandır. Kendiyle konuşabilen insan cesurdur ve vicdan sahibidir. Çünkü kimse kendi kendine yalan söyliyemez ve insana kendisi en acı doğruları ve yaptığı en büyük hatarı bir bir vurur yüzüne. Yanılıyorsunuz dostlar kendisiyle konşana deli denmez. Kendisiyle konuşabilene Adam derler Adam.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#32 attalia

attalia

    zurnanın son deliği

  • Dokunulmazlar
  • 5.671 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ovaya indim. beni tel'den ara :P
  • İlgi Alanları:öküzler :D

Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:29

harika yaaa o zaman ben deli değilmişim olllleeyyyyyy.

Ama dank kardeş ulu orta heryerde kendinle sesli sohbet etmeye kalkma herkes sendeki erdemi keşfedememiş olabilir. *heyo

şaka bir tarafa, insanın kendinle hesaplaşması, doğruları bulma, hataları yok etme yönünde gerçekten güzel bi olay.
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?

#33 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:35

ben hep kendi kendime konuşuyorum....ne yani şimdi...ben çok erdemli biri miyim...bence ben deliyim *heyo

...


#34 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:52

dank dank dank die bişiy yankılanıyor beynimde... yakında bişiy dank edicek anlaşılan... daha yaptığım şeyin "dank"lığını kavrayamadım... :S

#35 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 14.08.2006 - 15:48

Gayet güzel geçmişti o gün. Yeni dostlarla tanışıp kaynaşılmış eskileriyle dostluklar perçinlenmişti. Yemekler yenilmiş, oyunlar oynanmıştı . Günün çoğu zamanını gülerek geçirmiştim. Eğlenmek eğer bu şekilde oluyorsa evet çok eğlenmiş , yorulmuş ve daha az düşünmüş olarak evime gidiyordum. Oh dedim kendi kendime sanırım artık daha az düşnüyorum onu . Daha az mutsuz daha fazla mutlu geçiyor zaman. Çok sigara içmiştim o gün ve sanki bu yemetmiş gibi Bahrein Elmalı nargileden baca gibi duman çıkartırcasına körüklemiştim. Her ne kadar bedenim daha fazlasını istemediğini kısık ökrsüklerimle bana anlatsana da ruhumu dinledim yine ve daha az düşünmemin şerefine bir sigara daha yaktım arabanın çalışmasının hemen ardından. Daha sonra günün en büyük hatasını yaptım. Acaba dedim acaba radyoda müzik çalıyorken de onu düşünmeden yapabilecekmiydim ? Bu bir nevi kendimi deneme olacaktı ve bunu yapmalıydım. Elimi uzattım biraz ürkerek ve radyo'yu açtım. Lanet olsun 100 bin kere lanet olsun ki karşıma şu mısralar çıktı dostlar.

zor dostum zor
sevilmeden sevmek
onu bir başkasının
yanında görmek
zor dostum zor
gülerken ağlamak
o aşk dolu günlerin
ardından bakmak
sev seni seveni
aşk nedir bileni
arama hiç boşuna
bırakıpta gideni

zor dostum zor
bir teselli bulmak
sevip sevip sonunda
yabancı olmak

İşte o anda daaankkk etti işte o anda bu daaankk beynime değil kalbime düştü işte o anda farkına vardım ki henüz çok erken henüz çok erken şarkılara meydan okumak için.O an anladım ki şarkılar epey bir süre kazanacaktı bu savaşı iyisimi direnmeden teslim olmalı.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#36 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 14.08.2006 - 16:11

İstediklerini elde edebilmek için verdiklerini baz tutmamak lazım daaankk etttiki yaşamak anı irdelememek gerek zamanı..
Yanımda olmanı istemem boşa yanımda mutlu oluyorsan saten yanımda kalıcaksın yanında mutlu oluyorsan saten yanında olacağım..(4ünlem3soruişareti)

smiley-sport036.gif  


#37 id

id

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.185 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 15.08.2006 - 00:21

Süper Bea Kimin Abisi Tabiki Güzel Şeyler Yazcak :) Mucux.
utter nonsense

#38 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 15.08.2006 - 23:38

olumsuzluları silmeyi başarmak istiyorum ve en kısa zamanda da atlatıcağıma inanıyorum...
daha fazla kendimi bişeyler için üzemem...
hayat çok kısaymış, saniyelikmiş iyi bi DANK etti... :mad1:

#39 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 16.08.2006 - 13:45

dank etti bi daha... hesap soracaksın...

#40 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 16.08.2006 - 13:55

Güzelim heybeli adasından geri dönüşte,vapurdan inmek için,diğer bir başkalarını beklerken,ayak üstü yahu hergün mü dank olur dedirten bir olası yanlış anlaşılmayı gündeme getirdiğimde,hep bir ağızdan birikmişlik ve an'lık olayın tabiatıyla dank'ı yaşanacağı bahisle.

Uzar bu uzantılar.
Karanlık yakında.
Kısaldıkça yakınlar.
Yorgoyu haklı çıkarmakta.

Alkol ikindisindeyim bu aralar. Bir kere uymaya gör nefse,sonrası zaten malum.

Her anımızla dank ulan dank!.
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli