İçerik değiştir



- - - - -

Günlük Burç Yorumlarınız.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 48 yanıt verildi

#21 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 23:04

cıks benimkide tutmadı bi daha ki sefere *zong
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#22 manga_merve81

manga_merve81

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 402 Mesaj

Gönderim zamanı 19.07.2007 - 19:26

benimkisi tutuyo gibi *zong
Hayatta En Doğru Gönlünden Geçen
Denemek İstersen Başla Biyerden
Kanatlandı Ruhum Hep Uçmak İster
Konmayı Öğrenmezsen Düşmek Var Elbet..

#23 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 19.07.2007 - 21:09

Koç

Akşam üstüne kadar kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerle birlikte daha rahat bir ruh haline gireceksiniz. Akşam duyacağınız şeyler sizi çok şaşırtabilir ama zaten beklenmedik şeyler değil.
Sevdiğiniz insanın sizin şefkatinize ve duygusallığınıza ihtiyacı var. Sıkılsanız da yapmak zorundasınız.

Boğa

Bedensel sağlığınızla alakalı olarak biraz daha disiplinli olmalı ve sorun yaşamanıza neden olmayacak bir hayat tarzını benimsemeye çalışmalısınız. Böylece hayatınızı çok daha kaliteli bir seviyeye taşıyabilirsiniz.
Birlikte olduğunuz insanın karşılaştığı sorunlarda kimi zaman çok zayıf davranmasını kabul etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ama herkesin farklı bir karaktere sahip olduğunu da hatırlamalısınız.

İkizler

Eğlenmeye had safhada ihtiyacınız var. Bu kadar çalıştıktan sonra bu sizin en doğal hakkınız. Ama yine kendinizi kurallarla kısıtlayacağınız için, tam anlamıyla rahatlayamayabilirsiniz.
Bu aralarda romantizm yaşama ve flört etme ihtiyacınıza cevap verecek bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Ama gerçekte her hangi bir macera sizi kolay kolay tatmin etmez, bunu siz de biliyorsunuz.

Yengeç


Ailevi ilişkilerdeki olumlu gelişmeler ve bağların kuvvetlenmesi, duygusal sorunlarınızın giderek azalmasında çok önemli rol oynayacak. Bu bağların gelişmesinde sizin de yaptığınız katkılar gerçekten kaydadeğer.
Birlikte olduğunuz kişinin ailevi ilişkilere özellikle önem vermesi aslında sizin avantajınıza. Böylece siz de ailenize yeterince zaman ayırabiliyorsunuz.

Aslan

Bireysel gelişime ve kişisel planlar yapmaya çok elverişli bir gündesiniz. Hayatınızda beklentilerinizi ve eksiklerinizi saptayabilir, bunlara göre bir hareket planı geliştirebilirsiniz.
Sevdiğiniz kişiyi ve ilişkinizi o kadar idealize ediyorsunuz ki, zaman zaman gerçeklerin tamamını gözardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik hem ona hem de size daha iyi gelebilir.

Başak

Maddi alanda rahatlama yaşayacağınız bir devre var önünüzde. Bu defa biraz daha dikkatli olursanız, birikim sağlayabilir, geleceğe daha güvenle bakabilirsiniz. Bu konuda disiplinli olmalısınız.
İlişkinizdeki aksaklıkların bir nedeni de, her ikinizin de içinde bulunduğu finansal zorluklar. Bu durumun düzelmesi için oturup, konuşmalı ve bir ortak politika belirlemelisiniz.

Terazi

Kendinizle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Dış görünüşünüzle alakalı kararlar alabilir, değişiklikler yapabilirsiniz. Bu fırsatın keyfini sürmelisiniz.
Partnerinizin eski sevgililerinden birisinden haber aldığını size söylemesi, gerilmenize yol açabilir. Korkulacak hiç bir şey yok, sadece biraz medeni olmak gerekli galiba.

Akrep

Kendinizi fazla zorladığınızın farkına varmanız gerekiyor. Her şeyi kuralına uygun yapacağım derken, hayatınızı daralttığınızın, her yana engeller koyduğunuzun bilincinde değilsiniz.
İçinizdeki yalnızlık duygusunun tek nedeni sizsiniz. Karşınızdaki insana, size yakınlaşması için hiç şans vermiyorsunuz ki.

Yay

Bugün her türlü ilişkinizi gözden geçirebileceğiniz, objektif bir şekilde aksaklıkları ve tatmin edici yanları saptayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin gibi diğer insanları ve ilişkileri bir yaşam kaynağı olarak gören bir insan için oldukça önemli olabilir.
Sevgilinizle olan ilişkinizin duygusal boyutuna çok önem vermenize rağmen, arkadaşca paylaşımlarda yeterince aktif rol üstlenmiyorsunuz. Aslında onun çok iyi bir dosta da ihtiyacı var.



Oğlak

Yapacağınız görüşmeler mesleki yaşantınıza olumlu katkılar sağlayacak. Tanıyacağınız insanlardan pek çok şey öğrenebilir ve kariyer hedeflerinize ulaşmak için kullanabilirsiniz.
Sevdiğiniz insanın sizin desteğinize ve ilginize ihtiyacı var. Sorunlu bir dönem geçirdiğini unutmamalısınız.


Kova

Çok yüksek bir zihinsel kapasite ile başlayacağınız günde, öğle vaktiyle akşamüstü arasında girişimlerinizin hiç birinden cevap alamamak, sıkılmanıza neden olabilir. Ancak akşam saatleriyle birlikte bu durum düzelecek ve her şey rayına oturacak.
Bu gece partnerinizin ailesinden bazı insanlarla biraraya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz sakın tavrınızı değiştirmeyin.

Balık

Maddi konulardaki dengeli yaklaşımlarınızı bilen etrafınızdaki insanlar, finansal konularda size pek çok şey danışmak isteyebilirler. Fikir verin, ancak fikirlerinizi dayatmaktan uzak kalmaya gayret edin.
Bu aralarda cinsel yaşama ait bir takım konuşmalardan nedensiz yere uzak kalıyorsunuz. Oysa ki partnerinizin sizinle konuşmak istediği şeyler var.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#24 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 19.07.2007 - 22:13

bugün tuttu sağlığıma dikkat etmem gerekiyor :(

hiçbir şey değilse annemin nutuklarından kurtulmak için sağlığıma dikkat etmem gerekiyor :)
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#25 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 19.07.2007 - 22:43

Bugün Tutmuş...:)

#26 KaKTüS

KaKTüS

    Fethiye'li...

  • Dokunulmazlar
  • 6.837 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:İstanbul
  • İlgi Alanları:okumak&yazmak

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 00:38

tutmuş... :)
geldin.buldun...Gönderilen Resim...sevdim.güldüm...

#27 HatECreW

HatECreW

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 89 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • İlgi Alanları:Basketbol,siyaset,futbol,pc,ps,...

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 00:58

Benimkide Tutmuşş....

#28 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 02:06

bu seferde bnm ki tutmadı
tutmasın zaten ben öle medeniyet felan istemiyom *böö

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#29 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 21:42

KOÇBugün çok uzun zamandır sizin için cevabı bir sır olan önemli bir probleminize çözüm getirebilirsiniz. Bu sorununuzu aslında kimseyle paylaşmamakla akıllılık ettiğinizi kabul etmek gerekir. Çünkü insanların alışık olmadığı türden bir durum bu.
Birlikte olduğunuz insanın çok para harcamasına takılmış vaziyetteniz. Bugün bu konuyla ilgili onunla konuşmayı düşünüyorsunuz ama, yapmasanız daha iyi olur.

BOÐA
Analitik yeteneğiniz ve derinleşebilme kabiliyetiniz insan ilişkilerinde ki başarınızın temel nedeni. Birlikte olduğunuz insanın bu özelliklerinize çok önem ve değer verdiğini, kendi ağzından duymak bugün sizi çok mutlu edecek.
Birlikte olduğunuz insanın sizi kıskanması çok hoşunuza gidiyor. Ama bu duyguyu ona yaşatmak, ortaya çıkartmak ve tepkisel davranmasını sağlamak için özel çaba harcamamalısınız.

İKİZLER
Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız.
Duygusal bağlantınızda güven arayışınızın yoğunluğu, kendinizi ve duygularınızı tam olarak ortaya koymanızda ve yansıtmanızda en büyük engeliniz. Oysa ki birlikte olduğunuz insan bunu fazlasıyla hakediyor.

YENGEÇ
Haftanın son gününde hala bu kadar pozitif ve canlı olabilmeniz, etrafınızdaki tüm insanların dikkatini çekecek ve takdirini görecek. Bu kadar avantajlı bir durumdayken neden bunu kullanmayasınız ki?
Birlikteliğinizin hızla geliştiği bir dönemde olduğunuz için, o da en az sizin kadar tatmin oluyor. Bu heyecanlı dönemin devam edebilmesi için çaba harcamalısınız.

ASLAN
Zamanınızın çoğunu evde geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma günü olmasına rağmen, evde kalarakta pek çok işi halledebilirsiniz. Bu kadarcık devamsızlık sizin de hakkınız olmalı.
Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olabilir. Ancak ikna etme yeteneğinizi kullanarak ilişkinizdeki dengeleri koruyabilirsiniz.

BAŞAK
Entellektüel yanınızı ortaya çıkarıp, etkin şekilde faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim kuraraken de mümkün olduğunca duygularınızdan çok düşüncelerinizi kaynak göstermelisiniz.
Sevdiğiniz insanla yapacağınız olumlu konuşma, ilişkinizde yeni bir boyutun ortaya çıkmasında çok etkili olacak.

TERAZİ
Maddi konulardaki tutarlılığınıza galiba nazar değdi. Son zamanlardaki hesapsızlığınızın cezasını çekmek istemiyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.
Etraftan yapılan dedikodulara gülüp geçmeyi becerebilmeniz, gerçekten takdir edilecek bir durum. Her zaman bu şekilde devam etmelisiniz.


AKREP
Kendinize zaman ayırmanız, duygusal ve ruhsal sağlığınız açısından çok önemli. Yalnız kalarak tazelenmediğiniz sürece, insan ilişkilerinde tatminkar olabilmeniz hiç de olası değil.
İlişkinizde gerginlikler yaşamak, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu gözardı ediyorsunuz.

YAY
Aslında siz olaylara mantıksal açıdan yaklaşan birisiniz. Fakat bugün kararlarınızda duygusal davranma eğiliminiz var. Pek çok şeye ani tepkiler vermeniz yüzünden etrafınızdaki insanları da endişelendirebilirsiniz.
Birlikte olduğunuz insana anlatmayı ertelediğiniz konular ortaya çıkınca, ilişkinizin zedelenmesi söz konusu olabilir. Aranızdaki güvenin yok olmasına izin vermemelisiniz.

OÐLAK
Pozitif yaklaşımlarınızla insanları kolayca etkileyip, ikna edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu şekilde devam ederseniz, ilişkilerinizin çok güçlendiğini siz de göreceksiniz.
Birlikteliğinizin çok daha tatminkar ve iyi bir seviyeye ulaşabileceği bir dönem sizi bekliyor. Umutlarınızın boşa gitmediğini, boşuna emek harcamadığınızı siz de göreceksiniz.


KOVA
Hayatınızda yeni bir devre başlarken, kariyer hedeflerinizi de gözden geçirmek ve plan yapmak için zaman ayırmalısınız. Kendinize, amaçlarınıza ve yeteneklerinize gerçekçi yaklaşımlarla bakmalısınız.
Sevdiğiniz insanın yaşadığı ailevi sorunlar, ister istemez sizinle olan ilişkisini de etkiliyor. Eğer buna tahammül edemeyecekseniz, ilişkiyi de fazla uzatmamalısınız.


BALIK
Bugün enerjiniz o kadar yüksek ki, muhakkak bir yöne kanalize etmeniz gerekli. Bu yüksek enerji eğer kontrol edilmezse ziyan olacak ve tüm gününüzün fayda getirmeden sona ermesine neden olacak. Gücünüzü pozitif yönde kullanmalısınız.
Bugün birlikte bir seyahat programı yapabilirsiniz. Ortak noktaları bulmakta zorlanabilirsiniz ama, bu tatilde onun ilgi alanlarını deneyimlemek sizin için de enteresan olabilir.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#30 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 21:43

dimi ne de güzel gülüğp gçiom yapılan dedikodulara bravo bana :buttrock:

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#31 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 20.07.2007 - 21:52

kıskanması uyarda benim birlikte olduğum biri yok :fight2:
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#32 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 21.07.2007 - 22:06

21/07/2007 CUMARTESİ

KOÇ
Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Oysa ki biraz daha paylaşımcı olursanız, partneriniz hem ona değer verdiğinize inanacak, hem de üzerine düşeni yapmakta tereddüt etmeyecektir.
Sevgilinizle çok romantik ve dolu dolu bir haftasonu sizi bekliyor. İlişkinizin gücü ve değeri günden güne artıyor.


BOÐA
Karşı cinse son derece cazip geleceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde başarılı olma, insanları ikna etme yeteneğiniz oldukça yüksek. Duygusal alanda da oldukça olumlusunuz.
Gününüzü sevgilinize ayırmalısınız. Sizinle dolu dolu vakit geçirememekten çok şikayetciydi.


İKİZLER
Oldukça tempolu ve trafiği bol bir Cumartesi günü geçirmeniz mümkün. Bazen stresli anlar yaşasanız bile yine de keyfinizi hiç bir şeyin bozmasına izin vermemelisiniz. Yaşama sevinciniz size güç verecek.
Partnerinizin bu aralarda yoğun bir çalışma temposu içine girmiş olması bu tatil gününde de çalışmasına neden olabilir. Ona anlayışla yaklaşmalısınız.

YENGEÇ
Çok eğlenceli bir Cumartesi geçireceksiniz. Haftasonu olmasının getirdiği rahatlığı ve huzuru sonuna kadar kullanmalısınız. Sizinle birlikte olanlar da bu halinizden çok memnun olacaklar.
Duygusal ihtiyaçlarınıza kolaylıkla cevap bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirmeli ve ilişkinizi güçlendirmelisiniz.

ASLAN
Anne-babanıza normal gelen ama sizin hassasiyet göstererek incindiğiniz davranışları konusunda biraz daha esnek olmalısınız. Unutmayın ki onlar sizin anne-babanız ve iyi niyetlerinden şüphe bile duymanız gereksiz.
Birlikteliğinizde kaynağını ailevi problemlerden alan küçük bir huzursuzluk yaşamanız ve sevdiğiniz kişiyle tartışmanız söz konusu. Duygularınızı denetim altına almanız ve mantıklı davranmaya çalışmanız gerekli.

BAŞAK
Bol bol okumaya zaman ayırabileceğiniz bir Cumartesi günü sizi bekliyor. Bu fırsatı bulmak sizi çok mutlu edecek. Akşam için kardeşlerinizle ya da kuzenlerinizle birlikte olmayı planlarsanız, çok eğlenebilirsiniz.
Birlikte olmak, uzun uzun düşünsel paylaşımlar yaşamak için uygun bir gündesiniz. Sevgilinizin de uzun zamandır sizinle paylaşmak istediği fikirleri var.


TERAZİ
Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmanızı gerektiren bir dönem geçirdiğinizi siz de biliyorsunuz. Biliyorsunuz ama sanki hiç haberiniz yokmuş gibi alış-veriş yapıyorsunuz.
Sevgilinizle aranızda yaşanabilecek ufak bir anlaşmazlığı sakın büyütüp, abartmayın. O da zaten çok kısa bir sürede hatasını anlayarak, telafi etmek için elinden geleni yapacak.

AKREP
Kendinizi güçsüz hissetmenize aldırmadan muhakkak sokağa çıkmalısınız. İnsanlarla birarada olmak size iyi gelecek. Kendinize zaman ayırmalı ve mutlu olacağınız seçimler yapmalısınız.
Sevdiğiniz insanla beraber olmak için zorlansanız da, bunu yapmalısınız. Birlikte olmak, konuşmak size iyi gelecek.

YAY
Haftasonu olmasına rağmen, kendinizi bitkin, yorgun ve moralsiz hissetmeniz söz konusu. Sizi pozitif bir ruh haline taşıyacak uğraşlarla ilgilenebilirseniz, çok daha iyi hissedersiniz.
Birlikte olduğunuz insanın size göstereceği anlayış, yoğun ve samimi ilgi, kendinizi çok çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

OÐLAK
Gayet hareketli, dostlukların tam tatmin sağlayacağı bir haftasonu sizi bekliyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla birarada olabilmek, sizi çok memnun edecek. Onları ne kadar özlemişsiniz değil mi?
Bu haftasonunda bir şeyleri paylaşmak için mutlaka program yapmalısınız. Partnerinizin size, sizin de ona ihtiyacınız var.

KOVA
Ailenizde yaşanan gerginliklerin çözülmesi için biraz zamana ihtiyaç var. Bu arada siz de iyice düşünmeli ve tutarlı bir davranış şekli geliştirmelisiniz. Meraklanmayın her şey hallolacak.
Sevgilinizin iş yaşamıyla ilgili bir takım sorunları olabilir. Onunla bu konudaki fikirlerinizi paylaşmalı ve yardımcı olmalısınız.

BALIK
Dün olduğu gibi, bugün de oldukça yoğun geçebilir. Girdiğiniz her toplulukta kişisel özelliklerinizle dikkat çekme ve farkedilme eğilimindesiniz. Bu fırsatları kullanarak, hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Artık oyun oynamayı bırakmanız gerekli. Sizin belki eğlenmenize yardımcı oluyor ama, partnerinizin ne kadar incindiğinin hiç farkında değilsiniz.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#33 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 21.07.2007 - 22:13

benim sevgilim yok ki yaf *konsept
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#34 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 21.07.2007 - 22:20

Tutmadı Yine...*konsept

#35 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 22.07.2007 - 01:23

benimki de tutmadı ya
saçmalık
ben yazmıom nslsa ama kötü bişise tutmasın zaten boşverin :P

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#36 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 23.07.2007 - 21:26

bugün bi değişiklik yapalım, hangi yorum size uyuyo bakalım
siz seçin sora yorumların hangi burca ait olduğu yazim ben
ha bu arada harabe net üyesi gidip de ''ben uyanıklık yapim nette bulaym hangisi benm'' araştırmalarına girmezzzzzzzzzzzzzz
dimi ama <_<



1
Haftasonundaki keyifli ruh haliniz, haftanın ilk günü olmasına rağmen yine kendini gösterecek. Pozitif düşüncelerinizin ve tavırlarınızın meyvelerini en fazla insan ilişkilerinden alacaksınız.
Sevdiğiniz insanın da sizin kadar iyi niyetli bir insan olduğunu biliyorsunuz. Ama mükemmellik arayışınız en ufak bir hatayı bile ilk anda farketmenize neden oluyor, değil mi?

2
Gününüz oldukça hareketli başlayacak ancak akşama doğru aile ile ilgili ortaya çıkabilecek bir küçük problem tüm enerjinizin düşmesine ve kendinizi halsiz hissetmenize neden olabilir.
Partnerinizle bugün yapacağınız telefon konuşmasında mümkünse, ailevi konulardan uzak durmaya gayret etmelisiniz. Bunları dinlemek onu rahatsız ediyor.

3
Konsantrasyon gücünüz oldukça yüksek. Haftanın ilk günü olmasına bakmaksızın, pek çok işin üstesinden gelebilir ve takip eden günlerde de rahat olabilirsiniz.
Belki de bir dönem yalnız kalmanız ve gerçek duygularınızı tartmanız gerekli. Aslında belki buna onun da ihtiyacı vardır, neden ona da sormuyorsunuz?

4
Kendinize güvenmeniz önemli bir gereksinim. Hissetiğiniz özgüven eksikliği yeterince inisiyatif almanızı engelliyor. Biraz kendinizi geliştirirseniz, bu sorunların üstesinden de gelebilirsiniz.
Birlikte olduğunuz kişinin kendini yeterince anlaşılmıyor hissetmesi boşuna değil. Siz en iyisi tepkilerinizi bir gözden geçirin.

5
Ümitlerinizin boşa gitmeyeceğini anlamak sizi çok mutlu edecektir. Yılmadan, kararlı bir şekilde yolunuzda ilerlemiş olmaktan büyük bir mutluluk duyacaksınız. Böylece özgüveniniz de yükselecek.
Birlikteliğinizin uzun süreli olması ve daha tatminkar bir seviyeye ulaşabilmesi için, sevgilinizle arkadaşlığınızı da güçlendirmelisiniz.

6
Çok güzel bir gün geçirebilirsiniz. Günlük yaşamın hele de haftanın ilk gününün stresini bir kenara bırakabilir, dilediğiniz gibi kendinizi meşgul edebilirsiniz. Zihinsel ve entellektüel gücünüz o kadar yoğun ki, muhakkak bir konuya kanalize etmelisiniz.
Sevgilinizin bugün iş ya da tatil için sizden uzaklara gitmesi söz konusu. Bu ayrılık her ikiniz ve ilişkiniz için de tazeleyici bir etki yaratacak.

7
Son derece güzel ve hareketli bir günle haftaya merhaba diyeceksiniz. İçinizdeki heyecanı dindirmeye çalışmayın. Tam tersine bunu bir motivasyon aracı olarak kullanın ve harekete geçin.
Sevdiğiniz insanla entellektüel seviyede paylaşımlara çok açık olduğunuz bir gündesiniz. Farklı konulardaki fikirleri size de çok enteresan gelecek

8
Birebir ilişkilerde son derece aktif roller üstlenebilirsiniz. Ancak bu ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve yardımcı olmaya çalışırken, büyük sorumluluklar altında kalmamalısınız.
Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmada maddi güvence konusunu sakın gündeme getirmeyin. Sizi yanlış anlaması ve kırılması söz konusu olabilir.

9
Sizin gibi statükoya, toplumsal değerlere çok önem veren bir insan için oldukça güzel bir gün. Hem kendinizi sosyal ve mesleki ortamlarda istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz, hem de hedeflerinize ulaşmak için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.
Sevdiğiniz kişinin bugün ailesiyle birarada olması gerekiyor. Gitmesin diye baskı yapacağınıza neden ona katılmıyorsunuz?



10
Konsantrasyonunuzu toplamakta oldukça zorlanacağınız bir gün sizi bekliyor. İnce detaylı konuları ertelemeniz sizin yararınıza olacaktır. Böylelikle kendinizi de gereksiz yere sıkıntıya sokmamış olursunuz.
Partnerinizin yoğun bir tempo içerisinde olması, sizinle gerektiği kadar ilgilenmesini engelleyebilir. Sakın kapris yapıp, bir de siz onu üzmeyin.


11
Ailenizle aranızdaki sevgi bağının ve güvenin ne kadar önemli olduğunu siz de biliyorsunuz. Bunları kaybetmemek ya da korumak için biraz daha dikkatli davranmalısınız. Unutmayın aile ilişkileri özen ister.
Sevgilinizin meslek yaşantısındaki gelişmeler ve değişimler onun daha çok bu alana odaklanmasına ve dönemsel olarak sizden uzaklaşmasına neden olabilir.


12
İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde hareket edebileceğiniz, üretken ve verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı eksiksiz tamamlamanız ve performansınız üstleriniz tarafından da çok takdir edilecektir.
Yoğun temponuz yorulmanıza ve sevdiğiniz insana karşı yeterince enerjik yaklaşamamanıza neden olabilir. Ona sebebini söylerseniz sizi anlayacaktır.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#37 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.07.2007 - 21:42

Bunların Hepsini Birden Nasıl Okucaz... <_<
Okumadan Sallıyayım Bari 6...::


#38 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 23.07.2007 - 21:47

hadi bende 7 diye atayım <_<

ne çıkacak çok merak ediyorum ::
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#39 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 23.07.2007 - 21:55

yaaaa tembellik yok red
oku nolcak
ortakcım sen de tabi hadi hadi tutcak bence seçicekleriniz ::
ben 11 diyorum bakalım tutcak mı <_<

Bu mesaj Bitti Derken... tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 23.07.2007 - 21:56

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#40 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.07.2007 - 22:13

Sen Okuyup Özetini Çıkarsan Ben Nasıl Okucam Bu Kadar Şeyi...*zong





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli