İçerik değiştir



- - - - -

Günlük Burç Yorumlarınız.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 48 yanıt verildi

#1 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 10.06.2006 - 23:18


Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Katılacağınız davetlerde karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilir, dostluk ilişkileri içine girebilirsiniz. Sosyal faaliyetlerinizin hızlanmasıyla birlikte enerjiniz de artacak ve yepyeni düşünceler içine gireceksiniz.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Çalışmalarınızı sürdürürken hesapta olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Ancak, sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirsiniz. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Sezgiler yerine aklınızla davranın.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Girişimde bulunma isteğiniz azalabilir. Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Olumlu ve anlayışlı davranarak isteklerinizi elde edebilirsiniz. Parasal çalışmalarınız beklediğiniz gibi gelişiyor. Zaten siz de olumlu bir tavır içinde bulunuyorsunuz. Bunun sonucunda olaylar da olumlu yönde gelişiyor.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aldığınız kararları uygulamak için büyük bir gayret göstereceksiniz. Zaman zaman kuruntularınız artsa bile bunların üzerinde durmayacak ve kararlarınızı uygulayacaksınız. Davet ve eğlence yerlerine gideceksiniz.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Olayların üzerine fazla gitmemeli, gelişmeleri beklemelisiniz.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Büyük bir istek ve olumlu duygular içinde bulunacaksınız. Kendinizi güçlü ve başarılı hissedecek, planlarınızı uygulamak için büyük bir istekle harekete geçeceksiniz.

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Endişe ve huzursuzluğunuzu kendinize saklamanız gerekiyor. Olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Biraz sabırlı ve sakin olmaya çalışın. Olaylara ve sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve sevgiyle yaklaşmalısınız.

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazı gelişmeler kafanızı karıştırabilir. Ancak, asıl karışıklık sizin düşünce biçiminizden kaynaklanacak. Son derece duygusal ve heyecanlı davranabilirsiniz. Biraz sabırsız ve biraz öfkeli bir tutum içine girebilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Geleceğe yönelik duygularınızı anlatabilir, zevklerinizi paylaşabilirsiniz. Parasal çalışmalarınızı hızlandırmanın tam zamanı. Gelişmeler beklediğiniz gibi olacak.

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Duygusal açıdan biraz gerilim içine girebilir, huzursuz ve endişeli davranmaya başlayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz duygular içinizde çatışabilir. Ancak, siz bunları belli etmeyecek ve mantıklı davranmayı başaracaksınız.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlama ihtimaliniz de var. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için sorunları çözümleyeceksiniz.

Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#2 orkide

orkide

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 255 Mesaj

Gönderim zamanı 13.06.2006 - 11:48

bu güne uyuyor oğlak burcu 10 haziran demişsin ama 13 ünde çıkarsa olurmu acaba...........................
lütfen görmiyeyim seni, bi yerlerde karşıma çıkma, bakışmayalım, konuşmayalım ne olursun.

#3 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 13.06.2006 - 13:14

Bu günkü yorumlar ...

Koç (21 Mart - 20 Nisan)



Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın. Sevdiğinizden alacağınız sevindirici bir haberle rahatlayacaksınız. Ve işlerinize dört elle sarılacaksınız. Yeni biri ile tanışacaksınız. Sakın kendinizi kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Ayaklarınıza dikkat edin. Fazla yormayın.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz. Israr ve inat hiç de iyi sonuç vermeyecek. Onun için tatlı sözler söylemelisiniz. Sevdiğinizi hoş tutmalısınız. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir gün.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü alabilirsiniz. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı olabilir. Yardımınızı esirgemeyin. Sağlık konusunda sizin de ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Ama siz bunun farkında değilsiniz. Gelecek günlerde karşınıza ilginç fırsatlar çıkacak. Güvendiğiniz birine danışarak bu fırsatları değerlendirin. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz. Size çok güzel bir haber verilecek. Bundan yararlanın. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Önümüzdeki günlere ilişkin uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Temkinli olmayı elden bırakmamakta fayda var. Cilt problemleri çekebilirsiniz, doktora danışmalısınız.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Düşündüğünüz bazı yatırımlardan karlı çıkabilirsiniz. Yeter ki neyi ne zaman yapacağınıza karar verin. Sevdiklerinizi küçük armağanlarla mutlu etmeye çalışın. Baş ağrılarınız için bir doktora danışın.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olun. Her zaman siz kazanırsınız. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.
geçeceksiniz.

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz. Duygusal bağlamda işler de pek o kadar kötü sayılmaz. Birazcık çabayla sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bu günlerde havalara dikkat. Zira, çok çabuk şifayı kapabilirsiniz.

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın. Olayları birazcık oluruna bırakın. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme olacak. Işinizin en verimli dönemindesiniz. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir. Veya dostlarınızla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsiniz. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz.

Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#4 orkide

orkide

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 255 Mesaj

Gönderim zamanı 13.06.2006 - 14:02

valla yorumlar süper bu gün yapılan yorumlarda tutuyor...........

ben hergün takip ederim artık.......... bakalım nolucak.............. *lol
lütfen görmiyeyim seni, bi yerlerde karşıma çıkma, bakışmayalım, konuşmayalım ne olursun.

#5 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 13.06.2006 - 14:18

Mutluluk yuzunden eksik olmasın burçları boşver gülümsemen tutsun yeter.
Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#6 orkide

orkide

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 255 Mesaj

Gönderim zamanı 14.06.2006 - 09:43

teşekkür ederim... seninde öyle, burçlar bahane mutlu olmak istersek eğer, bahane çok fazla var... önemli olan ne istediğimizi bilmek bence.................. senin de mutluluk yüreğinden eksik olmasın. :msn24:
lütfen görmiyeyim seni, bi yerlerde karşıma çıkma, bakışmayalım, konuşmayalım ne olursun.

#7 ardaksk

ardaksk

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 204 Mesaj
  • İlgi Alanları:rock müzik özellikle slipknot ve marilyn manson bu aralar ruhlar ve çinler cok ilgimi cekiyor sevgilimle cok ilgilenirim onu cok seviom yagmurda dolasmak harika futbol

Gönderim zamanı 17.06.2006 - 00:42

gercekten cok uyku sorunum var yengec burcucuyum ve zaten sevgilim hep kıskanıo beni anlatıo yani iyi yerden arastırma yapmısın tsk
meleklerde şeytandır

#8 ArGuS

ArGuS

    ๑۩۞۩๑Kime ne...

  • Üyeler
  • 6.416 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Belirlenemedi...
  • İlgi Alanları:2d, 3d görsel tasarımlar...

Gönderim zamanı 17.06.2006 - 00:52

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

hani ben kimseyi görmedim ...


para için berbat birgündü ...


ilk yorum tutuyo ama
Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan, yanlışı yapan kadar suçludur.


<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#9 yok

yok

    DuyguSuz!

  • Üyeler
  • 1.406 Mesaj
  • Konum:Yalnızlık
  • İlgi Alanları:* Yalnızlık<br>* Başka hayatları yaşamak<br>* Kendinden vazgecmek<br>* Başarısızlık<br>vs.......................

Gönderim zamanı 17.06.2006 - 16:32

ArguS

Dur bende yay burcuyum ve hepsi tutuyor bu ara :)

Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...

#10 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 23:02

Koç
Hayatınızda sizin için önemli olan insanlara, gerçek hislerinizi açıklamaktan çekinmemelisiniz. Onların sizin için ne kadar kıymetli olduklarını anlatmanın bin çeşit yolu olabileceğini unutmayın.
Romantizmin sizi avucuna alacağı bir gün geçireceksiniz. Duygusal paylaşımlarınız son derece tatminkar olacak.


Boğa
Bu aralarda sağlığınıza dikkat etmenizi ve günlük yaşamınıza bir düzen getirmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu disiplinsiz yaşamınızın ve kuralsızlığınızın artık kontrol altına alınması gerektiğine ikna olmanızın zamanı geldi.
Sevdiğiniz insanın yaşamında detaylara verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onun gibi olmanız değil, onu anlayışla karşılamanız bekleniyor.

İkizler
Bu aralarda yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirseniz, kendinizi daha rahat ifade edebildiğinizi ve rahatladığınızı siz de göreceksiniz. El işleri olduğu kadar müzik ve diğer plastik sanatlar da iyi bir çalışma alanı olabilir.
Sevgiliniz yoksa, hiç de yalnız kalmayacağınız bir dönemdesiniz. Sosyal ortamlarda çok beğenildiğinizi göreceksiniz.

Yengeç
Evinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Boruların patlaması ya da elektrik sisteminin çökmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözümleyebilirsiniz.
Bugün birlikte evde oturmak için program yapmalısınız. Evi derleyip toparlayabilir, televizyon seyredebilirsiniz.

Aslan
Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde karşınızdakine ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, insan ilişkilerinde büyük başarı elde etmenize yardımcı olacaktır.
Birlikte olduğunuz kişinin, yakın çevresinden dostlarıyla beraber olabilirsiniz. Size olan davranış biçimleri sizi çok mutlu edecek.

Başak
Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Hayatınızdaki maddi konuları gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu konuyla bağlantılı olarak bir yakınınızdan akıl sormakta tereddüt etmemelisiniz.
Birlikte olmanın keyfini sürebileceğiniz bir gündesiniz. Onun yoğun duyguları, sizin de hislerinizin hareketlenmesine neden olacak.

Terazi
Son derece hassas, duygusal ve her zamankinden daha alıngan olduğunuz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde, ruhsal durumunuzdaki ani değişimler, yaşama deli gibi bağlılık, ondan sonra herşeyden vazgeçmeyi düşünmek, sizi bile manik-depresif olup olmadığınız konusunda tereddüde düşürebilir.
İlişkiye kendinizi o kadar kaptırdınız ki, kendi bireysel ihtiyaçlarınızın farkında bile değilsiniz. Bugün biraz kendinize dönmeli ve kişisel gereksinimlerinizle ilgilenmelisiniz.

Akrep
Kendinizi iç dünyanıza gömmeye ve dışarıya kapatmaya eğilimli olan yapınız bugün iyice kararmanıza neden olabilir. Sorun olarak gördüğünüz pek çok şeyin, paylaştıkça eski önemini ve korkutuculuğunu yitirdiğini görebilirsiniz.
İlişkinizde zorlama ve dayatma olarak gördüğünüz kalıplara ve davranış biçimlerine bir çözüm üretmenizin artık zamanı geldi.

Yay
Oldukça yaratıcı, neşeli ve pozitif bir ruh haliyle yataktan kalkacaksınız. Tüm gününüzü iyi planlarsanız oldukça verimli sonuçlar elde edebilir, istediklerinizin hepsini yapabilirsiniz. Biraz da kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız.
Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla buluşacağınız için onu bugün göremeyebilirsiniz. Sizi özleyecek.

Oğlak
Kariyer planlarınızın ve mesleki hedeflerinizin sorgulanabileceği bir gündesiniz. Herkesin ne düşündüğü değil, asıl sizin ne istediğiniz, neye ihtiyacınızın olduğu önemli. Ancak planlarınızda başka insanlara bağımlı unsurları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor.
Bugün onunla birlikte olmanız ve mesleğinizle alakalı gelişmeleri paylaşmanız gerekli. Onun desteği ve fikirleri son derece yapıcı olacak.

Kova
Düşünsel yanınızın ve entellektüel yeteneklerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Bunları avantaj olarak kullanarak, istediğiniz insanları rahatlıkla etkileyebilir, ikna edebilirsiniz.
İlişkinizin selameti açısından düşünsel paylaşımları da ihmal etmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insan da en az sizin kadar entellektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın.

Balık
Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin çok yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yine de uygulamaya koyduğunuz kurallarınızdan vazgeçmemeli ve bir süre daha disiplinli gitmelisiniz.
Sevgilinizin cinsel konulardaki yaklaşımları bu aralarda her zamankinden daha farklı. Ona biraz zaman verirseniz, her şeyin eskisi gibi olduğunu göreceksiniz.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#11 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 23:11

Boğa
Bu aralarda sağlığınıza dikkat etmenizi ve günlük yaşamınıza bir düzen getirmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu disiplinsiz yaşamınızın ve kuralsızlığınızın artık kontrol altına alınması gerektiğine ikna olmanızın zamanı geldi.
Sevdiğiniz insanın yaşamında detaylara verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onun gibi olmanız değil, onu anlayışla karşılamanız bekleniyor.


sağlığıma dikkat etmem gerekiyormuş hüfff bunu bu aralar ne kadar sık işitir oldum :(
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#12 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 23:18

Yengeç
Evinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Boruların patlaması ya da elektrik sisteminin çökmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözümleyebilirsiniz.
Bugün birlikte evde oturmak için program yapmalısınız. Evi derleyip toparlayabilir, televizyon seyredebilirsiniz.

Hayır Yanından Bile Geçmiyor...
Bunu Hergün Yapacak Mısın Yoksa Sadece Bugünlük Mü???


#13 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 23:22

Terazi
Son derece hassas, duygusal ve her zamankinden daha alıngan olduğunuz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde, ruhsal durumunuzdaki ani değişimler, yaşama deli gibi bağlılık, ondan sonra herşeyden vazgeçmeyi düşünmek, sizi bile manik-depresif olup olmadığınız konusunda tereddüde düşürebilir.
İlişkiye kendinizi o kadar kaptırdınız ki, kendi bireysel ihtiyaçlarınızın farkında bile değilsiniz. Bugün biraz kendinize dönmeli ve kişisel gereksinimlerinizle ilgilenmelisiniz.

benimki çok uyuyodu bakalım arkadaşlarımın ki de böle mi diye yaptım
hemde harfi harfine uyuyo
bugünlük bişi bu ama isterseniz yaparım ama akşam olur çünkü sabah saçma olduğunu bildiğimizden önemsemeyiz akşam 'ya bak gerçekten böleydi 'felan demek güzel olur kanımca :(
dimi?

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#14 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 17.07.2007 - 23:23

bana uyar ortak :(
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#15 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 22:40

Hani Bugünkü Burç Yorumları Nerde Nerdeyse Gün Bitcek...*agla

#16 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 22:51

ben de tam bakıodum buna
geliyo şimdi yazcam bakalım *agla

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#17 Lavinia

Lavinia

    FıRTıNa KuŞu

  • Üyeler
  • 5.669 Mesaj
  • Konum:AyaZ

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 22:54

*agla bekliyos
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#18 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 22:56

Koç
Karşı cinse çok cazip, çok çekici geldiğiniz bir dönemdesiniz. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir veya aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz.
Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde kredilerinizi yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız.


Boğa
Bu kadar detaycı olmanız yüzünden hem iş yaşantınızda, hem aile hayatınızda, hem de insani ilişkilerinizde problemler yaşamanız kaçınılmaz. Oysa ki biraz daha sonuca odaklı bir yaklaşım, hem sizi, hem de etrafınızdakileri daha rahat ettirecektir.
Birlikte olduğunuz kişinin ailesindeki sağlık sorunları, sizinle olan ilişkisini ister istemez etkiliyor. Ona karşı biraz daha anlayış göstererek, ilişkinizi koruyabilirsiniz.


İkizler
Çok eğlenebileceğiniz, oldukça keyifli bir gün sizi bekliyor. Toleransınızın yüksekliği ve iyimserliğiniz sayesinde, doğabilecek tüm anlaşmazlıkların kolayca üstesinden gelebildiğinizi göreceksiniz.
Bu aralarda çapkınlığınız üzerinizde. Etrafınızdaki her karşı cinsin bir yönü hoşunuza gidiyor. Ne olacak bunun sonu?


Yengeç
İş ve aile yaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden olabilir. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz dostlarınızdan yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek.
Partnerinizin mesleki gelişimi, ilişkinizin sağlamlaşmasında önemli rol oynayacak. Kaydettiği aşamalar, özgüveninin artmasına ve beraberliğinizde kendisini daha rahat hissetmesine neden oluyor.

Aslan
Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak. Bu konudan etkilenerek, sakın kendi ilişkinizde de onun böyle bir şey yapıp yapmadığı konusunda sorgulamalara başlamayın.
Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz. Neden onun söylediklerine değil de, insanların kıskançlıklarından söylediklerine inanmayı tercih ediyorsunuz



Başak
Finansal konularda radikal kararlar almaktan uzak durmaya çalışmanız gerekli. Her zamankinden daha hırslı bir ruh halinde olduğunuz için, yapabileceğiniz küçük hesaplar risk yaratabilir.
Bazen sevgilinize karşı çok kontrollü ve stratejik davranmayı istiyorsunuz. Ama bu tarz sizin kişiliğinize tamamen aykırı olduğu için, ona sizi hiç tanıyamadığını düşündürüyorsunuz.



Terazi
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylerin üstünde durmalısınız. Bu konuda bir plan yapmalı ve bir an önce gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz. Kafanızda çözüm bulamadığınız konuları ise yakın bir arkadaşınızla tartışmalısınız.
Birlikte olduğunuz insanla yapacağınız konuşmada taleplerinizin fazlaca kişisel olması ve ben merkezci yaklaşımlarınız aranızın açılmasına neden olabilir. Dikkatli olun.

Akrep
Hayatınıza renk getirecek, hareket sağlayacak aktivitelere kanalize olmak için zaman çok uygun. Bu tür faaliyetleri olan dostlarınızla ya da arkadaşlarınızla ilişki kurarak onlardan fikir alabilir ve değişik konularla ilgilenebilirsiniz.
Kendinizi güçsüz hissettiğiniz bu dönemde bir sevgilinizin olması ve size verdiği destek gerçekten de büyük şans. Ona bunu hissetirmeli ve sizin için ne derecede önemli olduğunu anlatmalısınız.

Yay
Başkalarının ilişkilerine karşı yapıcı yaklaşımlarınız bile bazen yanlış anlaşılmanıza yol açabiliyor. Dolayısıyla tüm iyi niyetinize rağmen yine de insanların kendi istediklerini yapmalarına şans vermek daha iyi olabilir.
Artık düzenli bir ilişkiye sahip olmaya gerçekten ihtiyaç hissettiğinizi bugün daha rahat kabul edebileceksiniz. Özgürlük ve bağlanmak arasındaki çatışmalarınız, geleneklerle karşılaşmanıza da neden oluyor.

Oğlak
Sosyal anlamda çekiciliğinizin ve karizmanızın oldukça yoğun olduğu bir gün sizi bekliyor. Enerjik yaklaşımlarınız ve karar almaktaki becerileriniz, etrafınızdaki insanların pozitif etkilenmesine neden olabilir.
Sevgilinizin ailesiyle problemlerini halledebilmek için bir dönem yalnızlığa ihtiyacı var. Bunun için ona şans vermelisiniz.

Kova
Oldukça parlak bir gün geçireceksiniz. Düşüncelerinizin hızı sizi başka bir boyuta taşıyabilir. Hayallerinizi kontrol altına almadan, doludizgin bırakmalısınız.
Bu aralarda ilişkinize renk katmak için entellektüel platformda da paylaşımlar yaratmalısınız. Bu her ikinizin de daha tatminkar bir hayat yaşamasını sağlayacaktır.

Balık
Bu aralarda her zamankine göre daha ihtiraslı ve tutkulu bir tavır içerisindesiniz. Bu durum hedeflerinize ulaşmanızda önemli bir motivasyon aracı olabilir. Ama yine de hırsın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.
Partnerinize hissettiklerinizin karşılığını bu akşam fazlasıyla göreceksiniz. Bu ilişki konusunda yanılmadığınızı görmek sizi bir kez daha rahatlatacak ve mutlu edecek.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#19 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 23:01

lavinia sana da Red'e de banada gzl çıkmamış fallarımız
sefmedim hiç hoşuma gitmedi ama bnm için dediklerinde doğruluk payı var sizde inş. yoktur *zong

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#20 RedSnow

RedSnow

    o σℓмαdαη αѕℓa

  • Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.07.2007 - 23:02

Bir Günde Tutsun... ::
Acaba Ben Yengeç Değil Miyim... *zong






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli