İçerik değiştir



- - - - -

UFO’lar aslında doğa olayları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 MaryJane

MaryJane

    Forum Şövalyesi

  • Üyeler
  • 2.094 Mesaj
  • Konum:''Fox River''
  • İlgi Alanları:F1, WRC , Eski Mısır , Gothic-Symphonic-Power Metal , Frp, Galatasaray..

Gönderim zamanı 08.05.2006 - 19:04


İngiltere Savunma Bakanlığı’nın hazırladığı gizli bir rapor, uçan daire olarak nitelenen UFO’ların meteor düşmesi veya elektromanyetik plazma bulutları olduğunu vurguluyor.

Gönderilen Resim

LONDRA - İngiltere Savunma Bakanlığı tarafından büyük bir gizlilikle yazılan UFO Raporu, uzaylılara ait herhangi bir somut kanıt olup olmadığını sorguluyor. ‘Unidentified Aerial Phenomena in the UK’ (Gökyüzünde Bilinmeyen Oluşumlar) adlı raporun yazarının kimliği açıklanmadı. Rapor, kamuya yönelik hazırlanmamış olmasına karşın, 6 yıl gizli tutulduktan sonra, İngiltere’deki Bilgi Edinme Hakkı Yasası uyarınca açıklandı.

Rapor, gökyüzünde bizleri izleyen uzaylılar var mı sorusuna, olumsuz yanıt veriyor. Rapor özetle, “Uzaylıların varlığına, onların kötü niyetli etkinliklerine dair bir kanıt bulunmamaktadır” diyor ve ekliyor “Gökyüzünde süzülen ve uçaklara zarar verecek cinsten nesnelerin varlığına dair kanıt bulunmamıştır”.

DOÐA OLAYLARI UFO SANILIYOR
Raporun iddia ettiği gibi yeşil cüceler yoksa, farklı kültürlerden insanların uzaylıları gördüklerini söylemeleri neden ve nasıl açıklanıyor?


Raporun bu soruya yanıtı şöyle: “Meteorlar ve diğer göktaşları atmosfere girdiğinde sürtünmeyle kıvılcım çıkararak ışık saçar; meteorlar UFO görüntüsünün nedeni olabilir.” Yeryüzünden bakıldığında UFO gibi gözüküp, gerçekte bunların meteor düşmesi olduğunu savunan rapor, atmosferin iyonosfer katmanındaki elektrik ve manyetik bulutları kanıt gösteriyor. Havadaki elektrik yüklenmesinin de etkisiyle plazma bulutları ışık saçıyor.

‘KİŞİLER YANLIŞ HATIRLIYOR’
Rapor, uzaylılarla yakın temasa geçtiğini söyleyen insanların anlatılarını, beyinlerindeki zaman loblarında anlık bir şaşma olduğunu ve yaşanan deneyimleri yanlış ve bulanık hatırlamaları ile açıklıyor. Raporda, UFO yanılsamasının başka fiziksel nedenleri de sıralanıyor; örneğin, farklı ve parlak ışıklara sahip uçaklar ve balonlar gibi.

-hı-hı tabi...

UFO’CULAR RAPORU CİDDİYE ALMAYACAK
Raporun tüm bilimselliğine karşın birçok kişiyi ikna etmekte zorlanacağı kesin. Farklı kültürlerden insanlar UFO’ları gördüklerini ve uzaylılarla yakın temasa geçtiklerine inanıyor. Birçok insan, hükümetlerin güvenlik gerekçeleriyle UFO’ların varlığını örtbas ettiğini, çünkü bunu kabul etmenin hükümetleri zayıf göstereceğini vurguluyor.

Kaynak :NTVMSNBC

''Orada olmayan bir şeyi görmezden gelemezsiniz çünkü 'görmezden gelme'nin anlamı bu değildir ''

Gönderilen Resim

#2 ardaksk

ardaksk

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 204 Mesaj
  • İlgi Alanları:rock müzik özellikle slipknot ve marilyn manson bu aralar ruhlar ve çinler cok ilgimi cekiyor sevgilimle cok ilgilenirim onu cok seviom yagmurda dolasmak harika futbol

Gönderim zamanı 10.06.2006 - 19:45

bende onlarca ufo vidiosu var hepsimi yalan gecsinler bunlar1 ya :blush:
meleklerde şeytandır

#3 _ORHAN_

_ORHAN_

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 32 Mesaj

Gönderim zamanı 26.09.2006 - 11:52

Astronomların büyük kesimi DÜnya dışı yaşamın varlığı konusunda hemfikir olsa da, UFO'lar inanılması güç vakaalar. Bildiğimiz kesin birşey var ki, kendi Güneş Sistemimiz içinde ziyarete gelebilecek canlılar yok. Bu da gösteriyor ki, söz konusu ziyeretler, yüz binlerce hatta milyonlarca ışık yılı mesafeleri katetmek zorunda. Einstain'ın, hiçbir cismin, ışık hızına ulaşılamayacağı yönündeki teorisi düşünüldüğünde UFO'lar, gerçekliğini yitiriyor.
Fakat, insanlık tarihinin gizemlerini de inkar edemeyiz.Aztec'ler, Mısır ve piramitler, Sümerler vs... Çok fazla gizem var tarihimizde. Bunlar düşünüldüğünde, insan kendini dış müdahalelerin etkisi fikrinden uzaklaştıramıyor, her ne kadar bu imkansız görünse de.
Meksika Hükümeti, UFO'ları varlığını resmen açıklamıştı iki-üç yıl önce.İngilizlerin bu durumu reddetmesi de, hiç şaşırtıcı olmaz. Fakat, yine de UFO'ları kesinlikla kabul etmek için çok erken.

#4 lena

lena

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 105 Mesaj

Gönderim zamanı 22.10.2006 - 21:31

Ufo lar görenler icin var, görmiyenler icin yok, tarih ve kanitlar dünyada uzayli izinin oldugunu gösteriyor devami koloniler oldugu ve ufo lar da.





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli