İçerik değiştir



- - - - -

Evde Cilt Bakımı İçin Doğal Maskeler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 13.11.2016 - 13:53


1.jpg

 

Yağlı ciltler için elma maskesi

 

Rendelenmiş 1 elmayı 1 tatlı kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı yoğurtla karıştırarak hazırladığınız maskeyi yüzünüze güzelce sürün. 20 dakika sonra da bol suyla çıkarın.

 

Anti - aging etkili bal ve avokado maskesi

 

Avokadonun iç kısmını çıkarıp ezin. 2 yemek kaşığı ezilmiş avokado elde etmeniz gerekiyor. Bunu 2 yemek kaşığı bal ve 1 yumurtanın sarı kısmıyla karıştırıp elde ettiğiniz maskeyi yüz ve boyun bölgelerinize sürün. Bu maske en az yarım saat bekletilmeli ama daha fazla bekleyebilirseniz daha etkili olur. Sonra cildinizi bol miktarda ılık suyla yıkayarak temizleyin.

 

Bal ve Aspirinle hafif peeling

 

4 adet Aspirine birkaç damla su ekleyin. Aspirinler iyice ıslanıp dağılınca 1 çay kaşığı da bal ilave edin. Bu karışımı yüzünüze uygulayın. 10 dakika geçtikten sonra yüzünüzü hafif ıslatarak dairesel hareketlerle hafif bir masaj yapın. Sonra da bolca suyla cildinizi maskeden tamamen arındırın.

 

Elleri yumuşatan bal maskesi

 

Ellerinizi bir süre ılık suyun içinde bekletin, böylece maskeyi uygulamadan önce de biraz yumuşamış olacaklar ve sonuç daha verimli olacak. Sonra ellerinizin sığabileceği boyutta bir kaba 1 kaşık bala karıştırılmış biraz zeytinyağı ekleyin. Ellerinizi bu karışımın içine yerleştirip 5 - 6 dakikayı o şekilde geçirin. 

 

Daha fazla güzellik maskesi tarifi için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli