İçerik değiştir



Kemalistler, Mason Chp' ye Kızgın...!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 galilo

galilo

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj

Gönderim zamanı 05.02.2011 - 17:29


CHP misyonu sekil (leniyor)..! Misyon mu? Ilizyon mu?



Kurultayda Kemal Bey'in konuşmasını izledim. Herşeyi konuştu. Ancak ağzından tek bir Kemalizm kelimesi çıkmadı. Che' den tutun, sosyal demokrasiye, oradan tutun...bürokratik devlet, efendime söyleyeyim..Emekli Kemal, işci Kemal,“Gandi Kemal”… "reel Kemal", şu Kemal, bu Kemal. Kurultayda bir tek Mustafa Kemal yoktu. Daha önceki bir yazımda da belirttim. Üstü kapalı da olsa mason taşeronluğunda küresel bir senarist, CHP içine sızmıştır. 3.dereceden masonun da bundan haberi olmaz..

CHP’ ci delegenin de ruhu duymaz. !

BU BİR ÜST PLANDIR. AKP ile de ittifak içinde olan, üst düzey masonlar şimdi de CHP' ye el attı..ittihatcılar rövanşı aldılar.Kovuldukları yere geri dönüyorlar.!

Deniz Baykal ve Önder Sav'ın Kemalist olmadıkları bilinir ancak "ATATÜRKÇÜLÜK" ile yetinirlerdi.Onlar durmuş saat gibi, günde iki defa doğru zamanı gösteriyorlardı.Kemal Bey'in saatinde ise, akrep- yelkovan okları ters dönmüş, gevşek ve zemberek boşanmış bir halde çok hızlı haraket ediyor.Kafalar karışık... ideoloji hak getire...

Hipotez şudur;

Üst Plan: CHP' ye muhalefet görevi biçti ise; CHP nasıl olur da iktidar olmayı talep eder? Eğer, es kaza CHP iktidar olursa, bu kez kim ana muhalefet olacak?

Amerikan (Demokrat- Cumhuriyetci parti)ikili modeli demokrasi!ile CHP sıradan ve "partilerden biri" haline sokuldu.İktidar olmayı hedeflemiyor.. sonrasinda, Hoş geldin Başkanlık sitemi… Ver elini (“AB”.D)…İsrail’e merhaba...

Bu hipotez doğru ise; seçmen, CHP iktidara gelecek diye oy vermesin,kendini koşullandırmasın. CHP'nin % 10 baraj sorunu da olmadığına göre ve muhalefet görevi de çantada keklik... dolayısıyla, endişeye kapılmalarına da gerek yok.

MHP’nin baraj sorunu olmadığına da sevindik… İnşallah nazar değmez!

Ama doğa boşluk kabul etmiyor... bagimsiz ve baglantisiz,"%7 Kemalistleri" bu durumdan rahatsız ve bu katışıksız Kemalist secmen orani, seçimlerde CHP dışında başka partilere oy verirse ne olacak? işte o zaman olanlar, Kemal Bey'e olacak?

Kemalizm üçüncü yoldur(ideolojidir)...çakma soldan, takma isimli PM Üyeleri ile, bu gidişat; ancak gerçek Kemalistlerin dur dediği yere kadar gider. Kemal Bey iyi düşünsün taşınsın..daha seçimlere var..."yavaş yavaş"..Kemal Bey...biz Kemalistlerin vakti var..sizi izliyoruz.Bizim atacak oyumuz! var ancak Atacak kaç okunuz kaldı? bilinmez ama kalanların dibine de üçgen çentik attırmayınız.AKP'nin de ruh eşi olmayınız.

Mason nişanı ile onurlandırılan AKP’den sonra, CHP’ de de konuşlandırılan, ölçeği ve kotası kaçmış bir yapılanma var ise; “organik” ilişki kurulmuş demektir. Bu bir gölge değil, “varlık” tır…” “Briç Demokrasisi”!! sanırsın.Hocalara, locaları ağırlatırlar.!

Kadına ambargo koyan zihniyet, (Mason derneği üyeleri); partideki kotalarını aşmış olacak ki; şimdilerde, partinin “kadın kotasına” eşlerini bile koyabilmektedirler. (Doğrudur… aslında hiçbir Kemalist’in, mason olmayacağı gibi.)

AKP ‘nin karşısına çıkacak güçlü muhalefet; “Pamuk Prens” veya yapay zekalı, Mr.V’ lerden ziyade, kalpaklı Kemalistlerin görevidir.

CHP içindeki ve dışındaki,” %7 Kemalistlerine” ve de sayıları azda olsa, “Ulusalcı-mason” dostlarımıza önemli görevler düşüyor. “Sol” gösterip, “sağ” vuran GDO’ lu demokratların tepelerine inen, organik bir Kemalist tokatı olmalılar.

Paşalar! gibi, tenzil-i rütbe eyleyip bir özel tesisin Genel Müdürü olacaklarına, halkın posası olmamak için, “Halkın Paşası” olsunlar.

Amacım; moralleri bozmak değil, ölümü göstermek hiç değil, ancak bizlere içirilenin de, “kibrit aromalı aspirin suyu” olduğunu bilelim. Tedavi edilmeyen sıtmadan da ölüm gelir. Teşhisimizi koyalım… Hafızamızı tazeleyelim. Tarih; liderini ve ideolojisini mutlaka bir vesilesi ile bir araya getirecektir. Dengeler yerine oturacaktır.

“Büyük resmi” görelim…

Küçük düşünmeyelim…

M.Kemal gibi düşünelim.

Yay döner, ok döner, bir gün gelir Kemalistler(Kemalizm) geri döner.

“O” zaman, “bu” zaman değil..

“Az” kaldı..bilelim,

Sabır dileyelim.!





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli