İçerik değiştir



- - - - -

Siyonist İsrail İle Masonların Kanlı İşbirliği Hiçbir İşe Yaramayacak


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 02.06.2010 - 16:00


Siyonist İsrail hükümetinden samimi dindar Yahudiler dahi yaka silkiyorlar. Ateist, komünist hükümet devletin bütün parasını silaha yatırarak kendi halkını da sefalet ve korku içinde, yüksek duvarların arkasında ölüm korkusundan titreterek yaşatıyor. Sadece Filistin’de değil tüm dünyada Siyonistlerin ve ateist masonların birlikteliğiyle çok geniş çaplı terör yaşanıyor ve tüm dünya bu yaşanan zulmü köşesine çekilerek seyrediyor. Gazze’ye doğru yola çıkan yardım gemisine yapılan saldırıda Siyonist İsrail ile Masonların kanlı işbirliğinin bir parçasıdır. Bu saldırının arkasında giderek güçlenen Türkiye’nin Ortadoğu’da güç sahibi olmasını önlemek, bir nevi tüm dünyaya gözdağı vermektir.

Yaşanan bu son olayda da Siyonistlerin ve ateist masonların şeytani metodları kullanarak yeryüzündeki dirlik ve düzeni nasıl bozduklarına tüm dünya şahit olmuştur. Kuran'da şeytanın kiminle bağlantı kuracağı ve şeytandan emir alan ateist Siyonist ve masonik karakterin özellikleri net bir şekilde açıklanmıştır:

"Şeytanların kimlere inmekte olduklarını sizlere haber vereyim mi? Onlar gerçeği tersyüz eden, günaha düşkün olan her yalancıya inerler. Bunlar (şeytanlara) kulak verirler ve çoğu yalan söylemektedirler." (Şuara Suresi, 221-223)

Masonluk'ta Şeytan tek yol gösterici olarak kabul edilir ve bu dinin, en önemli ibadeti Şeytan'a kurban sunmak suretiyle kan dökmektir. Masonlar da, çağlar boyunca zulüm ve katliamlar yaparak bu ibadeti yerine getirmeye çalışmışlardır.

"Tevrat, Yehova'ya, Orduların Tanrısı sıfatını verir ve Yehova, kendi emirlerine itaat etmeleri için, insanlaru birbirlerine düşürür ve kurbanların kanıyla, kan kokusundan hoşlanır." (Türk Mason Dergisi, sayi 78/1)

Şeytana tam olarak teslim olmuş bu grup, dünyadaki siyasi ve kültürel bütün olayları, harfiyen Şeytan'ın verdiği ilhamlar doğrultusunda organize ediyorlar. Devletler arasındaki anlaşmazlıklar, ihtilallar ve sonucunda meydana gelen toplu katliamlar bu amaca yönelik yapılan faaliyetlerdir. Masonlar, Tevrat'ın özellikle kan dökme, insanları ezme, etki altına alarak hükmetme, birbirine düşürme ve milletler arasında bozgunculuk çıkarma gibi hükümlerini tam manasıyla uygulamaya çalışıyorlar ve bu doğrultuda uzun ve kısa vadeli planlar yapıyorlar. Tabii ki burada kastettiğimiz düşük dereceli, hiçbir şeyden haberi olmayan Masonlar değildir. Burada kastedilen yüksek dereceli, dünyayı yöneten derin devletin başında olan Masonlardır. Bu gerçek de tüm dünya tarafından bilinmektedir.

Yaşanan bütün bu olaylar Türkiye’nin giderek güçlendiğini gören, çok yakın bir zamanda Türk İslam Birliği’nin kurulacağını çok iyi anlayan Siyonist İsrail ile Masonların kurdukları tuzaklardır. Fakat bu tuzakları kuranlar aslında her tuzağı Allah’ın kurduğunu ve bozduğunu unutuyorlar. Şu anda dünyada yaşanan her olay Hz. Mehdi’nin çıkışı ve İslam’ın hâkim olması ile doğrudan alakalıdır. Yaşanan bütün bu olaylar Müslümanların hamiyeti İslamiye’sinin feveran etmesine neden olacak, onları tek bir liderin altında birleştirecek ve tüm dünya Türk İslam Birliği’nin karşısında saygıyla eğilecektir. Mehdi Deccal’in ordusunu yerle bir edecek, tüm dünyaya İslam’ın hâkim olmasına hiçbir güç engel olamayacaktır. Siyonist İsrail ve Masonlar kurdukları her tuzakla Türk İslam Birliği’nin kurulmasına daha da hizmet ettiklerini çok yakında göreceklerdir…






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli