İçerik değiştir



Behzat Ç.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 135 yanıt verildi

#81 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 28.05.2011 - 18:05


RTÜK'ten Behzat Ç.'ye ceza

"Bir Ankara Polisiyesi / Behzat Ç." dizisine RTÜK'ten uyarı cezası geldi
RTÜK, kararını, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz" ilkesine dayandırdı.

Bu ceza ardından dizinin 20.00 olan yayın saatinin 22.00 sonrasına çekilmesi gündemde.


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#82 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.05.2011 - 00:41

Ben yaptım :geek:

Gönderilen Resim
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#83 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.06.2011 - 15:45

Ben çizmedimdi lem alabilirsiniz artılarınızı :P


Behzat Ç.'ye bir ceza daha
RTÜK daha önce "kötü Türkçe ve argo kullanıldığı" gerekçesiyle ceza verdiği diziye bir ceza daha kesti.

"Behzat Ç." adlı dizide "kötü Türkçe ve argo kullanıldığı" gerekçesiyle, Star TV'ye uyarı cezası verdi.

RTÜK üyesi Vahap Darendeli ise dizideki polis karakterlerinin meyhanelere gidip içki içtiklerini ve alkollü olarak araç kullandıklarını savunarak "Alkolü özendirmekten" de ceza verilmesini istedi.

Gazeteport'un haberine göre RTÜK'ün son toplantısında Behzat Ç adlı diziye "çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlakî gelişimini olumsuz yönde etkilediği" gerekçesiyle uyarı cezası verdi. Koruyucu işaret konularak, daha geç saatte yayınlanması gerektiğini de bildirdi.

RTÜK üyesi Vahap Darendeli ise diziye alkolü özendirdiği gerekçesiyle ceza verilmesini isteyerek, "Dizide masanın üzerinde bira şişeleri görülmekte, bira içip araba kullanılmakta, polis ekibinin meyhanede içki içen görüntülerine de sıklıkla yer verilmektedir. Diziye alkol gibi bağımlılık yapan madde kullanımı özendirdiği için müeyyide uygulanmalıdır" dedi.

Kaynak: NTV

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#84 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.06.2011 - 10:23


EMRAH SERBES: FORMAT DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMEYECEĞİZ


Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), televizyon dizisi Behzat Ç.'nin yayınlandığı Star TV'ye uyarı cezası verdi. Dizi, "kötü Türkçe ve argo kullanıldığı nedeniyle" ceza aldı. Dizideki alkol kullanımı da eleştirildi.

Twitter'daki hayranları ise diziye destek olmak için kampanya başlattı. bianet'e konuşan senarist Emrah Serbes de dizinin senaryosunda hiçbir değişikliğe gitmeyeceklerini söyledi.

RTÜK, son toplantısında diziye, "Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimini olumsuz yönde etkilediği" gerekçesiyle uyarı cezası verdi. Koruyucu işaret konularak, daha geç saatte yayınlanması gerektiğini de bildirdi.

RTÜK üyesi Vahap Darendeli ise, bu cezanın yanı sıra dizideki polis karakterlerinin meyhanede içki içtikten sonra araç kullandıklarına vurgu yaptı ve alkolü özendirmekten de ayrıca ceza verilmesini önerdi. Darendeli, "Diziye alkol gibi bağımlılık yapan madde kullanımı özendirdiği için müeyyide uygulanmalıdır" dedi.
"Senaryoda bir değişiklik yok"

Dizinin hayranları, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da #behzatcmedokunma başlığıyla kampanya başlatarak, diziye destek oldu. Başlık kısa sürede Türkiye'ye ait "trendler" sıralamasında birinci oldu.

Dizinin senaristi Serbes de Twitter'daki hesabından, "Sırada ne var RTÜK, seyircisiz oynama cezası mı?" diyerek cezayı eleştirdi. Serbes, dizinin senaryosunda uyarının ardından hiçbir değişikliğe gitmeyeceklerini, formatın aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

Twitter'da cezayı eleştiren mesajlardan bazıları şöyle:

gayecosar: Türk edebiyatının klasiklerini TV'ye uyarlama kisvesi altında orijinal eserle ilgisi olmayan saçmalıklar dururken #behzatcmedokunma

CabukCorba: "İyi bir adam olamadım, ama kimsenin de adamı olmadım" RTÜK bu laftan dolayı Behzat Ç.'ye takmış olmasın sakın... #behzatcmedokunma

erdoganibrahim: Dizinin zararı ortalamanın altında. Sanırım sebep siyasi dokundurmaları. #behzatcmedokunma

Marbling__: O her birasını eline aldığında, ben de hazırladığım mezemi tadıp, rakımı zevkle içiyorum... Onun için, #behzatcmedokunma

doacdemirel: Bu topraklarda yaşayan herkes tam bir İstanbul Türkçesi ile konuşur ve katiyen ağzına alkol sürmez, değil mi? #behzatcmedokunma

umarsiz: Behzat Ç. izleyicisi değilim ama sansüre karşı olduğumdan tepkimi ortaya koyuyorum #behzatcmedokunma

orhan_bencgay: Nükleer enerji konusunu işlerken mi dokundurdu birilerine? Olmadı haksız yere tutuklanan gazeteci Ilgın mı tanıdık geldi? #behzatcmedokunma

Hkn_GUNGR: Tüm kaba sabalığına, denizinin olmamasına, bozkırın ortasında olmasına rağmen Ankara'yı seviyorum onun için #behzatcmedokunma (AS)


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#85 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 09.06.2011 - 22:41

ya shy merak ediyorum bu behzat ç de içilen biralar nasıl öle ya. şişeden bişi anlaşılmıo.
ankaraya has bişimi hep içerken onlar meraklanıyorum. aydınlat beni :blush:
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#86 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.06.2011 - 02:07

Gecenin bu saatine dek araştırdım ve çarpıcı sonuçlara ulaştım.Sırf sen istedin diye :P


Son kısma bak


'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde Behzat'ın ağabeyi Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan, özellikle iki kardeşin tartıştığı sahnelerin çok beğenildiğini ve o sahnelerde tedirgin olduklarını söylüyor: "Erdal'la birbirimizi hak etmeye, layık olmaya çabalıyoruz"

Ege Aydan'ın yetenekleri saymakla bitmiyor. Sinemada, tiyatroda, dizide oynuyor, Devlet Tiyatrolaıt'nda yönetmenlik yapıyor. Resim yapıyor, şiir yazıyor, heykel yontuyor, piyano ve gitar çalıyor. Seslendirme sanatçılığını unutmamak lazım. Ve tüm bunların oyunculuğuna çok katkısı olduğunu söylüyor. Dizi nedeniyle hem Ankara'da hem de İstanbul'da yaşayan Aydan, resimde özgürlüğü, yönetmenlikte de ekipçe bir şey başarmanın hazzını yaşadığını söylüyor. Kendisini Şevket Ç, olarak tanımlayan Aydan, yaz aylarında Behzat Ç'nin filmini çekeceklerini söylüyor. Bugüne kadar sizi televizyonda daha çok zengin, çapkın, elit tabakayı anlatan karakterler olarak izledik. İlk kez 'Behzat Ç'de çok farklı bir karaktersiniz. Özellikle küfür etmeniz hayranlarınızı şaşırtıyor.

Peki, siz kendinize şaşırıyor musunuz?

Aylardır böyle bir soru soru sorulsun diye bekliyorum. Sonuçta ben akademik diplomalı bir oyuncuyum. İlk işinde bir karakteri çok iyi canlandırırsan o sana yapışır.Beni meşhur eden roller de, hep yakışıklı, boşanmış, soşının karısına duygusal bir şeyler besleyen adamlardı. Sonra bu tür rolleri oynayarak seyirciyi sıktığımı fark ettim. İçimde başka bir şey oynamak vardı. Sonuçta yaşım ilerliyor, jönlüğü uzun yıllar devam ettiremezdim. O nedenle "Daha babacan bir şey oynasam, o rol bana yapışsa ve yeniden şöhret olsam" dedim.

Tam o sırada da Behzat Ç. dizisinden teklif mi geldi?

Öyle oldu. Yönetmenimiz Serdar Akar, "Başrol Erdal Beşikçioğlu ve sen onun ağabeyisin" dedi. Hiç düşünmeden "Tamam" dedim. Yapmak istediğim şeyi buldum. Belki de role o nedenle çocuksu yanım yansıdı.

Behzat ve Şevket'in didiştiği sahnelerin lezzeti de bir başka oluyor. Herhalde çekimler sırasında çok eğleniyorsunuzdur...

Aslında eğlenceden daha çok Erdal'la birbirimizi hak etmeye ve layık olmaya çabalıyoruz. Çünkü ben ne kadar iyi oynarsam, Erdal o kadar iyi olacak ve sahne yükselecek. Şevket karakteri sanki Behzat'ı kıskanıyor, polis olmaya öykünüyormuş gibi davranıyor... Çok güzel yerden yakaladınız. Şevket, Behzat'ı acayip kıskanıyor ve ona öykünüyor. İşi, parası, evliliği, çocuğu var ama hayatından memnun değil. Çünkü heyecanı yok. Behzat'ın hayatında hep hareket var. Mesela bir adamı Behzat'tan önce bulmaktan keyif alıyor. Telsizine, silahına bakarken onu fark edebilirsiniz. Yalnız kendisi bu kıskançlığın hiç farkında değil. Seyirci Şevket'i izlerken çok eğleniyor. a Çünkü her an ne yapacağı belli değil.

SULUBOYA YAPIYORUM

Siz bu karakteri nasıl ortaya çıkardınız?


Sadece Şevket değilim, ben de Şevket Ç.'yim. (Gülüyor) Açıkçası rolü bana ilk teklif ettiklerinde kafalarında böyle bir karakter yoktu. Ciddi, problem çözen ve karanlık bir ağabey vardı. Benim Erdal'la ilişkim çok eskiye dayanır.

Tiyatro hayatınızda neyi tatmin ediyor?

Tiyatro öyle bir şey ki, plastik ve fonetik sanatlarla da ilgilenmek zorundasınız. Heykel, çamur, taş yontarım, maket yaparım ama kendime heykeltıraş diyemem. El becerileri, üç boyutlu görebilme yeteneğinin bende varolduğunun farkındayım. Resim konusunda biraz daha yetenekli olduğumu bildiğim için üzerine gittim. O nedenle kendime ressam diyebiliyorum. Edebiyatı, şiiri ve vvindsurf'ü biliyorum. Piyanist değilim ama beni piyanonun başına oturtursan, sana bir saat kendi üslubumda çalarım. Gitar, flüt de çalabilirim. Onu hissedebilme yeteneğimin farkına vardım ve doğru kullanmam gerektiğini anladım. Tüm bunlar aslında oyunculuğuma katkı sağlıyor.

Peki, bunlardan nasıl yararlanıyorsunuz

Mesela rüzgâr sörfü yaparken resmen reji yapıyorsun. Gelen rüzgârı vücudundan öyle bir enerjiyle geçirip suyun üzerinde sörfü kaydırıyorsun. Çok kısa sürede karar alıyorsun. Bu seni oyunculuk konusunda eğitiyor. Bunları sahneye koyduğumda çok yardımcı olmuştur.

SANAT EKİBİ YAPTI

Behzat Ç. ve ekibinin içtiği biranın markası herkesin merak konusu. Sosyal paylaşım sitelerinde bile tahminlerin yürütüldüğü içeceğin sırrını Ege Aydan açıkladı.

Dizi için sahte bir şişe icat etmemiz gerekiyordu, snat ekibinde çalışan arkadaşlarımız izlediğiniz şişeyi tasarladılar ve adını da Babanazura koydular. 50 şişemiz var içleri su dolu. Dizi sayesinde bol bol su içiyoruz. O şişelerde oyuncular ve epey rolleri var.

Habertürk

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#87 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 10.06.2011 - 22:09

ya shy büyüksün. seviyorum seni walla :aww:
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#88 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 10.06.2011 - 22:53

Bu hafta seçim tantanası yüzünden 37. bölüm yayımlanmayacakmış sanırsam..
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#89 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.06.2011 - 23:08

Olsun ama ben bi perfect aldım ki boşvermişim diziyi :P baak bana demiş sana değil :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#90 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 11.06.2011 - 10:48

valla seçim yayını ş.ligi finalinden bile daha güzel boşver behzat ç yi *ihi
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#91 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.06.2011 - 18:16

Behzat Ç.'ye Ezel'den transfer

Sevilen dizi Behzat Ç'nin film kadrosuna Ezel dizisinde Eyşan'ı canlandıran ünlü manken Cansu Dere de dahil oldu.
Dere, filmde Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi önemli tiyatrocularla birlikte yer alacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

Geçen yıl Temmuz ayında ehliyetini, alkollü araç kullanmaktan polislere kaptıran ve cezası dolmadan direksiyon başında yine yakalanınca karakolluk olan Cansu Dere, istihbarat servisinde çalışan kadın polisi canlandıracak.

Son Osmanlı Yandım Ali, Kabuslar Evi ve Acı Aşk filmlerinde oynayan Cansu Dere'nin 100 bin TL'ye imza attığı konuşuluyor.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#92 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.06.2011 - 01:04


Emrah Serbes'in 'Behzat Ç. Son Hafriyat' romanından yola çıkılarak çekilecek filmin kadrosunda dizi ekibinin dışında son dönemde sunuculuğunu yaptığı 'Canlı Para' yarışmasıyla gündemde olan Engin Altan Düzyatan da olacaktı.

Filmin yönetmenliğini yapacak olan Serdar Akar da konuk olduğu bir programda, Erdal Beşikçioğlu başta olmak üzere dizinin tüm kadrosunun yer alacağı filmin çekimlerinin bu ay başında başlayacağını duyurmuştu.

Ancak Düzyatan, daha önce söz verdiği 'Behzat Ç.'de, aynı tarihlerde 'Anadolu Kartalları'nın çekimlerinde olacağı için oynayamayacak.

Oyuncu beyazperdede son olarak başrolü Berrak Tüzünataç ile paylaştığı 'Bir Avuç Deniz' filmiyle yer almıştı.


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#93 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 26.06.2011 - 23:32

O nasıl bir sezon finalidir beee.

Şuraya yazıyorum böyle üç beş dizi/film finali vardır ki bunların hepsi yabancıdır onların içinde kesin ilk beşte hatta üçtedir. Biz böyle final düşünebilir miymişiz o zaman neden öyle abuk dizilerle oyalamışlar...

Sevdiğim üç beş türk dizisi oldu ama ilk defa şapka çıkaracak bir dizi gördüm. Saygılar... Daha üstü yapılabilir mi bilemiyorum.Bu standartlarımızın çok üstüydü.Artık dükkanı kapatıp gitseler yeridir.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#94 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 00:49

Yaa bi de en iyi polisiye dizisi ödülünü arka sokaklar a vermişlerdi ya heh işte jüriyi düşün artık.bu hayaletin türkülü kısmını ekleyebilecek...?

Bi de filmde ( son hafriyat ) Behzat hiç konuşmuyor ( kitap ) o kısmı da bağlamış oldular sanırım. Şimdi bu mantıkla demek ki filmin sonu da kitaptakinden farklı olacak.Yoksa olmayacak mı? O konuda güzel.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#95 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 02:28

Gönderilen Resim _Murat_Celik_ "Behzat C. bu bolumle sadece sezonun finalini yapmadi, tamamen bitti" soylentisini yarin (bugun) arastitir ve (umarim) ogrenirim...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#96 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 13:02

Feciydi valla, helal olsun diyorum bütün ekibe :img-hi: *saksak
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#97 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 17:30

Nerden nereye getirdiler. :S
Dİziyi izlemedim, ensonhaber'de dizi finali için konu açmışlar ona baktım.
Kim tahmin ederdi ki onun öyle olacağını.
Hayaletin sesi de iyimiş hee.

Değişiklikler Kaydedildi...

#98 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 17:59

ben tahmin ettiydim şule'yi melih de tahmin etmiş. Ama yazmadık o yüzden bir şey ispat edemeyiz.
hakikaten çıtayı fena yükselttiler.

#99 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 21:35

bu hayaletin türkülü kısmını ekleyebilecek...?





https://www.seyretsen.com/player.swf' />https://www.seyretsen.com/player.swf' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' wmode='transparent' flashvars='file=https://www.seyretsen.com/player.php?link=http://www.youtube.com/watch?v=cCHNlwh4n1s&image=http://img.youtube.com/vi/cCHNlwh4n1s/0.jpg&backcolor=CC0000&lightcolor=CCFFCC&screencolor=000000&plugins=http://www.seyretsen.com/tweetit-1.swf,http://www.seyretsen.com/fbit-1.swf' />

http://www.seyretsen.com/behzat-c-hayaletin-soyledigi-turku-11109' target='_blank'>Behzat Ç. – Hayaletin Söylediği Türkü
http://www.seyretsen.com' target='_blank' title='SeyretSen'>SeyretSen! Sen ne istiyorsan onu seyret!


Tamam tamam, kim olsa aynı şeyi yapardı. İnsanlık ölmedi ya :P

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.06.2011 - 21:36


#100 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.06.2011 - 21:59

Sen de olmasan var ya....

Güzel türkü, güzel de söylemiş...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

3 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli