İçerik değiştir



- - - - -

Evanjeliklerin Hayalindeki Armagedon Olmayacak


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 20.09.2010 - 14:49


Irak’da, Afganistan’da neden durmadan kan dökülüyor biliyor musunuz? Evanjeliklerin çok büyük bir Amagedon hayali var. Atların bacaklarına kadar kan çıkacak büyük bir savaşın hayalini kuruyorlar. Ortadoğu’yu adeta büyük bir kan gölüne çevirmek istiyorlar. Ancak o zaman yıllardır bekledikleri kurtarıcı Mesih’in geleceğine inanıyorlar. Bu yüzden Ortadoğu’da sürekli suni karışıklık çıkarılıyor, durmadan savaş bahaneleri oluşturuluyor. Fakat Evanjeliklerin yıllardır ince ince kurdukları bu plan hiç ummadıkları biri tarafından bozuluyor. Bu planı bozan kim biliyor musunuz: Hz. Mehdi. Evanjelikler Hz.Mehdi’nin gelip tüm planlarını alt üst edeceklerini hiç ummamışlardı. Fakat Hz. Mehdi kan akıtılmasına asla müsaade etmiyor. Çok adaletli olacağı ve herkesin hakkını koruyacağı hadislerde belirtiliyor.

İnsanlar, bal arılarının beyleri etrafında toplanması gibi, Hz. Mehdi (as)'nin çevresinde toplanırlar. Daha önce zulümle dolu olan dünyayı, adaletle doldurur. Adaleti o denli olur ki, uykuda olan bir kimse dahi uyandırılmaz ve BİR DAMLA KAN BİLE AKITILMAZ. Dünya, adeta asrı saadet devrine geri döner. (El Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 29 ve 48)

İnsanlar daha Hz. Mehdi’nin gücünü tam olarak kavrayamadılar. Hz. Mehdi’nin karşısında hiç kimse duramayacak. İnsanlar ayrıca Hz. Mehdi’nin sevgi ve merhamet dolu konuşmalarına şahit olacaklar. Bütün İslam âlemi Hz. Mehdi’ye tabii olacak, asla onun sözünden çıkmayacaklar. Hz. İsa’da geldiğinde Hz. Mehdi’ye biat edecek. Hz. Mehdi o kadar iradeli, o kadar kudretli olacak ki insanların kalbinde konuşmaları çok büyük etki uyandıracak. Daha öncede şu anda dünyada yaşanan olayların hepsinin Hz. Mehdi ile ilgili olduğunu söylemiştim. Dikkat ederseniz bu anlattığım detayları sizlerde görebilirsiniz. Söylediğim gibi artık dünyada çok büyük savaşlar olmayacak, Hz. Mehdi haksız yere kan dökülmesine asla izin vermeyecek. İnsanlar artık çok büyük bir huzura ve güvene kavuşacaklar. Bu konuda çok daha detaylı yazılar yazacağım, mutlaka takip etmenizi öneririm.

Ona (Hz. Mehdi (as)'ye) biat edenler, (Kabe civarındaki) rükun ve makam arasında biat ederler. Uyuyanı uyandırmaz, ASLA KAN DÖKMEZLER. (El-Heytemî, El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 24)

Kaynak: Bu linkten ziyaret edebilirsiniz.






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli