İçerik değiştir



Sobacı,kömürcü Başbakan


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 41 yanıt verildi

#41 HAYAL@

HAYAL@

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 360 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:efkarlı hem de istanbullu
  • İlgi Alanları:o kadar çok ki hangisini sölüm

Gönderim zamanı 01.02.2010 - 16:32

muhakka öyledir arkadaş

muhakkak

garibin tesellisi diyorum sizlkere
adam arayanlar adam olsalardı

dünya adamdan geçilmezdi

#42 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 02.02.2010 - 00:30

deniz feneri davası ne oldu ses seda var mı :mad1:



1 ay sonra 1 yıl dolacak!
Necati Doğru


Çıktık geldik şubat ayına, zaman rüzgâr gibi geçiyor. Hatırlar mısınız; Müslüman’ın Müslüman’dan, Almanya’da “Müslümanlığı alet ederek” topladığı yaklaşık 48 milyon avro kadar yüklü bir para vardı. Alman mahkemesi, bu yüklü paranın, 18 milyon avrosunun Türkiye’ye bavulla taşındığını belgelemişti.

Alman savcı ad vermişti:

Merhamet soygunculuğu!

Müslüman’ın, Müslümanlığı alet ederek ve fakire-muhtaca-fukaraya dağıtmak üzere toplanmış paraları, “merhamet soygunculuğu yaparak” kişisel servetine aktaranların Almanya’daki ayağı yakalanmış, yargılanmış, mahkûm olmuşlar, sıra “Deniz Feneri Soygunu’nun Türkiye ayağına” gelmişti.

Dünyada görülmedi.

Eşi benzeri yok.

Ankara’da savcılar “davayı açarak” suçluları hâkim önüne çıkartacak iddianameyi hazırlayamadılar. Deniz Feneri dosyası Almanya’dan Türkiye’ye geleli bugün tam 335 gün oldu.

1 ay sonra!

1 yıl dolacak!

Henüz dava açılamadı.

***


3 savcı görevlendirildi.

3 savcı 335 gündür inceliyor.

Kahramanmaraşlı okurum Erdoğan Gürgen, bana 335 gündür, cumartesi-pazar tatil günlerini de atlamaksızın hemen her gün; “Unutma... Unutturma... Deniz Feneri dosyası Türkiye’ye geleli şu kadar gün oldu...” diye elektronik mektupla uyarı gönderiyor. Dün gelen elektronik mektupta; “dosya Almanya’dan Ankara’ya geleli 335 gün doldu, dava henüz açılamadı...” diyordu.

Kulağımı açtım.

Savcıdan ses bekliyorum.

Fener’in para toplayıcılarına, parayı bavullarla Türkiye’ye taşıyıcılarına, paranın toplanmasında dini duyguları istismar eden yayınlar yapan Kanal 7’nin Almanya bağlantılarına, Süleymaniye muhtarının adını kullanarak sahte fatura ve istek formu düzenleyen düzenbazlara, sahte belge düzenleyen noterlere hesap soracak bir mahkemenin, “suçlu ayağa kalk” diyeceği ve “fener ışığında Müslüman bağışını ceplerine atanları” aydınlığa çıkartacak gün ne zaman gelecek!

***


Alman bayan savcılar Kerstin Lotz ve Sibylle Gottwald, iddianamelerine Kuran’dan ayetler koyarak “Müslümanlıkta yardımlaşmanın, sadaka vermenin” önemine dikkat çektiler ve Deniz Feneri ile “Müslümanlığı istismar ederek sadaka soygunculuğu yapıldığını” belgelediler.

3 Türk yargıladı.

Hapse mahkûm oldular.

Alman mahkemesi, “bu soygunun bir de Türkiye ayağı var, Türk adaleti de harekete geçsin” önerisinde bulundu. Gelen bilgilere göre, Alman adaleti yakında ikinci davayı açacak ve “Türkiye adaleti gerçeğin tam olarak ortaya çıkmasına yardımcı olmadı” diye ülkemizi Avrupa Adalet Divanı’na şikâyet edecek.

Dosya geleli 335 gün doldu.

Ankara’da 3 savcı çalışıyor.

1 ay sonra!

1 yıl dolacak!

Unutma!

Unutturma!

Önemlidir.
*************************************


Bu hırsızlığın Türkiye ayağı soruşturulsa ne olacak ki? Okudular,üflediler,nur-u pak eylediler. Tarikat-siyaset-ticaret dediler,yediler,içtiler,gebermedi geberecesiler.

 580023663830.jpg






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli