İçerik değiştir



- - - - -

Yüzüm Umuttur


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 11.07.2009 - 00:42


Gönderilen Resim
Türkiye'nin çok özel 6 fotoğrafçısı, onarılmayı bekleyen köy okullarındaki çocukların hayallerini, İstanbul Atatürk Havalimanı TAV Galeri'de açılan "Yüzüm Umuttur" sergisiyle yansıtıyor.


Türkiye'de çağdaş şartlara sahip olmayan köy okullarının yenilenmesi için 2005 yılında hayata geçirilen “Yaşasın Okulumuz” Kampanyası ile bugüne kadar 200 köy okulu onarıldı. TOÇEV'in, Milli Eğitim Bakanlığı ve Show TV işbirliğinde yürüttüğü kampanya, Samsung Türkiye'nin ana destekçisi olduğu "Yüzüm Umuttur" isimli fotoğraf sergisiyle de yeni bir soluk kazandı. Dün görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen sergide, Türkiye'nin çok özel 6 fotoğrafçısı, Okan Bayülgen, Bennu Gerede, Nihat Odabaşı, Serdar Bilgili, Tamer Yılmaz ve Tahsin Aydoğmuş, köy okullarındaki çocukarın umutlarını çektikleri fotoğraf karelerinde yansıtıyor. Sergi, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açılan TAV Galeri'sinde 9 Ağustos'a kadar açık.

TAV Havalimanları Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ve Show TV Kurumsal İletişim Direktörü Esin Şeker'in katılımıyla dün açılışı gerçekleştirilen “Yüzüm Umuttur” sergisinin, onarılmayı bekleyen okulların çocukları, hayallerini ve umutlarını Okan Bayülgen, Bennu Gerede, Nihat Odabaşı, Serdar Bilgili, Tamer Yılmaz ve Tahsin Aydoğmuş'un objektiflerinden anlatıyorlar. Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bulunan TAV Galeri'de Bennu Gerede, Nihat Odabaşı, Tamer Yılmaz ve Tahsin Aydoğmuş'un da katıldığı bir törenle açılışı gerçekleştirilen “Yüzüm Umuttur”, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan uluslararası bir platforma taşınarak, geleceğe umutla koşan çocukları, tüm dünya ile fotoğraflarda konuşturuyor.

Gönderilen Resim

YAŞASIN OKULUMUZ kampanyası kapsamında bugüne kadar 200 köy okulu onarılarak çağdaş şartlara kavuşturuldu ve yeniden eğitime açıldı. Bu süreçte yaklaşık 16.500 çocuğa ulaşıldı ve hayatlarında çağdaş eğitim adına bir fark yaratıldı.

Gönderilen Resim

Köy okullarının yenilenmesinde beşinci yılına giren YAŞASIN OKULUMUZ öyküsü; yollar, köy okulları ve Anadolu’nun yüzü aydınlık geleceklerine dönmüş, gözleri umutla parlayan çocukları ile örülmüştü. Bu zengin ve renkli tabloyu, kampanyanın vizyonu ve misyonu ile birlikte toplumla ‘farklı gözler aracılığıyla’ paylaşmak için yeni bir proje doğdu:

Gönderilen Resim

YÜZÜM UMUTTUR

Köy okullarının geleceğe koşan çocukları fotoğraflarda konuşuyor…

YÜZÜM UMUTTUR adlı bu fotoğraf projesinde, Türkiye’nin prestijli altı fotoğrafçısı, Yaşasın Okulumuz kampanyası dahilinde onarılma planına alınan köy okulları ve bu okulların çocukları ile buluştu.

YÜZÜM UMUTTUR projesinde gönüllü olarak yer alan altı özel fotoğrafçının objektifin ardındaki farklı gözleri ve duyguları anlatıyor köy okullarını ve köy çocuklarını…

TOÇEV

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#2 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 11.07.2009 - 00:46

Bu da o müthiş fotoğrafların linki. Çok etkileyiciler.

http://www.fotoritim...--yuzum-umuttur

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#3 Amelie

Amelie

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 325 Mesaj
  • Konum:boyut icinde boyutta. belki de yaninizda. :P

Gönderim zamanı 11.07.2009 - 01:11

harika fotograflar.ve biliriz keramet cocuklarda.parildayan gözlerinde.mutlu yüzlerinde.





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli