İçerik değiştir



- - - - -

10 kocaman mutluluk..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 28 yanıt verildi

#1 zilli

zilli

    Dikkat! Patlayıcı Madde!

  • Üyeler
  • 675 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 10:47


10 kocaman mutluluk

İste karsinizda hayatimin 10 kucuk mutlulugu :
(Diye bir cumle kurduktan sonra "ama o da varmis, bir de su var, aaa onu unutmayayim, kac etti, cok olmus" diyorum, bu ne guzel oyunmus, aralardan eliyorum ve iste basliyorum)

1. Mami'nin hemen evden cikip cok onemli bir toplantiya gitmesi gerekmektedir. Iste o anda: ayaginin altinda dolasmak, o makyaj yaparken fotograflarini cekmek, panikle kiyafetlerini ararken fularini saklamak, tam o sirada rujunu denemek ve ona "mami bak nasil oldu bak bak" diye sormak, zamani azaldikca tehlikeli bir konu acmak ''bu gece eve gelmeyecegim'', sonra onun cigliklarinin yukselmesi, "mami sakaaa" ve kizgin kizgin bakmaya calisirken bir an icin durup kahkahalarla gulmesi.

2. ....'nin beyaz atli prensi O.'yla yasadigi her dakika. Ama en cok: dunyaya karsi suc ortakligini paylasmak, onu gidiklamayi basarmak, stresten delirdigim an beni rahatlatmasi, sesini taklit ettigimde yuzume bakisi, beni yolun ortasinda kucagina alip dondurmesi, kimse yokmus sadece o varmis gibi hissetmek.

3. Kiz arkadaslarla paylasilan anlar:....'le dedikodu yapmak, ona kahve fali bakmak ve artik uzagiz, mektup yazmak. Ducu'yla eski zamanlari hatirlamak, yeni zamanlari tatmak ve birlikte sigara icmek. ...'in izmir'e gelmesi ve geldiginde gozunun sadece Colombus cafe muffin'lerini gormesi. Suan dunyanin neresinde oldugunu bilmedigim ... adli havuc kafayla birbirimize verdigimiz soz: Ilk evlenenin dugunune gidilecek, hangi ulkede olursa olsun.

4. Zilli'nin damarlarinda kan yerine tuzlu su akar: Denize yakin olmak, mumkunse icinde olmak, mumkunse parmaklar buzusup dudaklar morarana kadar sudan hic cikmamak. Belki bogaza, belkide seine'e bakmak. Kuveti doldurmak, kopukler katip saatlerce oynamak. Haftada bir iki kere susuyorum sadece iste o anlar kana kana buz gibi su icmek. Sabah uyandigimda yuzumu yikayamiyorum buz gibi oluyor, Evian spreyle gozlerime fis fis yapmak.

5.Ayakkabilar: Ama en cok topuklular. Onlara bakmak, ama daha cok giymek, cikarmak, boyumun kac santim uzadigini hesaplamak. Isim yoksa cok pahali ayakkabicilara gidip kirmizi stilettolari "belki alabilirmisim gibi" denemek ve zengin olacagim gun ise yarar diye magazanin adresini bir yerlere not etmek.

6. Bazen luzumsuz islerle ugrasirken birdenbire zaman kavramini yitirdigim oluyor. Ve aklima yapmak zorunda oldugum luzumlu isler geliyor. Bir saniyeligine dunyanin tum yukunu omuzlarimda hissediyorum -gec kaldigim iste herseye- asla yakalayamam artik-. Iste tam o anlarda: Saate bakip tahminimden iki saat daha erken oldugunu gormek. Tanrim ne buyuk mutluluk, yaptigim seye devam edip, yapmak zorunda oldugum seyleri biraz daha bekletebilmek !

7.Her sabah deli gibi acikmis bir halde uyandigim icin mumkun oldugunca cabuk kahvalti yapmak isterim. Iste o an: kahveyi O.'nun yapmasi ve benim gune kahve sagimda, kahvalti solumda, ayaklarimi uzatmis dinlenerek baslamam.

8.Evde yalnizken ve yapacak birseyim yokken, binlerce rengarenk fotograf cekerim. Fotograflari bilgisayara gecirdigim an: aralarindan birinin cok ama cok guzel oldugunu gormek, photoshopla oynarken daha da guzel oldugunu gormek, bastirmaya karar vermek, hatta buyuk boy, belki afis yaptirmayi hayal etmek veya o afisi tuvale bastirip duvara asmak istemek. En onemlisi: bu hayali en azindan bir kere gerceklestirmek icin kendime soz vermek.

9. Ben hala kucugum, annemle babami ozledigim zaman...gozlerimi kapatip dusunmek: Ankara'da ..... , .....'nda ev, evde balkon, balkonda uc kadeh kirmizi, salata, cupra, balkonda ucumuz. "Her yaz oldugu gibi, bu yaz olacagi gibi" diye fisildamak kendime. Butun sene onlara anlatacaklarimi biriktirmek, telefonda gulduklerini duymak, babamin upuzun maillerini okumak, mamiye "hersey cok guzel olacak" demek, bana sarilacaklari ani hayal etmek.

10. Ben artik buyudum, gozlerim daldigi zaman...bir anligina hissetmek: Gecen hayati, gecirdigim gunleri, sevdigim insanlari, cizdigim resimleri, okudugum kitaplari, farkettigim tatlari, verdigim kavgalari, yoruldugum, kostugum, guldugum ve agladigim tum anlari. Hepsinin birbirine karismis halinden yuzumde tek bir gulumseme kalmasi. Sadece bir goz dalginliginda, mutluluk.


şimdi topu birine atabilirim sanırım?
1+1=1

#2 Elric

Elric

    Mel G.'nin Vârisi :)

  • Üyeler
  • 6.432 Mesaj
  • Konum:Mélnibone

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 11:54

öhömnn... zormuş bunu yazmak.. neyse kıyısından köşesinden bi yerinden başlayalım bari

1- anneye yapılan şımarıklıklar: çay demlenmiştir, dolapta kola vardır veya susanmıştır..
-anneee şunu(su, çay, kola vs) getirebilir misin ?
-oğlum kalk kendin al elin ayağın yok mu ?
-yaa tamam.. zaten 2 gün sonra gidicem o zaman dersiniz ah keşke burda olsaydın da çay getirseydim diye..

şeklindeki bi diyaloğun sonrasında kazanılan zafer..

2- baba'nın beni almaya gelmesi:

- aloo, baba ben şu saate bilet aldım.. artık otogardan almaya gelirsin di mi ?
- e heralde yani, eşşek değiliz ya..
- yok canım ne demek..

3- araba kullanırken baba'nın güveninin kazanıldığının farkedilmesi:
rahat değildir babam kendisinden başkası arabayı kullanırken.. şehirler arası giderkene ben de kullanırım bazen ve babam yanımda diken üstünde oturmaktadır.. bi süre sonra uyuduğunu farkederim güzel olur..

4- eve dönüldüğünde genelde liseden arkadaşlarla toplanıp görüşülür.. ama adam akıllı bi organizasyon yapılamadığı için gelemeyenler olur.. aha işte böyle durumlarda organizasyon işini elime alarak herşeyi ayarlayıp da herkesi getirebilirsem pek bi sevindirik olurum..

5- bunu başa yazmalıydım galiba.. doğum gününde hani mutlaka mesaj veya bi telefon beklediğiniz kişiler vardır.. saat 21 olur ses yok, 22 olur, 23 olur hala bi tık yok.. tam olarak 23:59:57'de telefona gelen bi mesaj şöyledir: ilk kutlayan olamadık bari son olalım dedik.. doğum günün kutlu olsun...

6- bilgisayara alınan parçalar.. severim ben bilgisayarımı.. ona harddisk alırım, dvd alırım hem o mutlu olur hem ben

7- abi'ye verilen futbol dersleri: ps2'de çok iddialıdır abi-kardeş.. özellikle ps2'nin sahibi olan abi her seferinde kardeşe laf atar gel de aklını alıyım, 3 atıcam 5 atıcam diyerekten.. fakat verilen vaadler yerini bulmaz kardeş 5 atmıştır abisine..

8- diyalog özürlü bi insan olarak yeni tanışılan insanlarla adam akıllı muabbet etme, iyi bi izlenim bırakma.. hatta ve hatta aranan insan olma durumu mutlu eder beni..

9- yemek yapabilite diyeyim: şöyle yani.. elric insanı bu sene eve çıkmıştır ve yemek yapma işine bu sene başlamıştır.. ilk başlarda sadece hazır çorba ve makarna yapabilitesi olan bu insan artık farklı şeyler de yapabilmektedir, mutludur, huzurludur..

10- yazma özürlü bi insan olarak şöyle 10 tane maddeyi çıkartıp yazabilmek de bi mutluluktur benim için (hiç gerçekçi olmadı farkındayım.. sırf 10. maddeyi doldurmak için böyle bişey yazdığımı düşünebilirsiniz ama değil öyle)

ve Elric topu gofret'e atar..
Gönderilen Resim

#3 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 14:26

ve gofret yazmaya baslar

düsündüm.. genel anlamda mutsuz bir ifade sergilesem de muhakkak hayattan yakaladigim mutluluklar vardir diye..
ve
1- meslegim sana asigim :
hayatta yapabilecegim tek ise sahibim. hayal kuruyorum hep ama hep, bunlari kagida döküyorum, sonra insanlarin begenisine sunuyorum. ve karsiliginda "cok güzel olmus" sözünü duymak alacagim milyonlarin üstüne geciyor. hem istedigim isi yapiyorum hem de üstüne para kazaniyorum. isimde cok! mutluyum.

2- kahve ve sigara ayrilmaz parcam :
8-10 kiz arkadasimla özsüt tarzi yerlerde kahve-sigara esliginde yaptigimiz gülüsmeler ve kizsal dedikodularimiz beni mutlu ediyor olmali ki.. her firsatta kacip onlarla bulusmayi istiyorum.

3- iletisim faktörleri 1:
annem üzerinize afiyet telefonda biraz uzunca konusur. onunla günlük konusmalarimizi yapip, telde yaklasik 15 dakika dinledigimde onu mutlu ettigimi düsündügüm icin mutlu oluyorum.

4- iletisim faktörleri 2:
ennnnn cok sevindigim sey sanirim ansizin telefonuma gelen sms mesajlari, her kim olursa olsun ansizin telime gelen sms ler benim düsünüldügümün kaniti gibi geldiginden mutlu olurum. baya bi.. cidden..

5- iletisim faktörleri 3:
dogum günlerim. her ne kadar yaslansam da dogum gunlerine cok önem veriyorum. sms degil aranmak istiyorum o günlerde. her kim ararsa arasin tesekkür ederim tesekkür ederim diye arayanin canina yetiyorum, simariyorum.

6- iletisim faktörleri 4:
coook eski zamanlardan kalma arkadaslarimin mail atmasi da ayri bir unutulmama ve mutluluk unsurumdur.

7- yazmak :
yillarca bi arkadasima bana günce sayfasi acmasi icin rica ettim. yapmadi. zaten simdi hafizama kendisini "serefsiz" diye kazidi. ona inat yapar gibi kendim günce tutmaya basladim. yazdikca acayip rahatliyorum. hatta aradan birkac saat gectiginde, "alla alla bu duygulari mi hissetmisim ben" diyorum.

8- hayal kurmak :
sanirim benim yaptigim, sanirim benim hemen hemen hergün yaptigim, sanirim benim bahane aramadan yaptigim tek sey "hayal kurmak". tuttugum günceleri bir gün bir yazarla piyasaya sunmayi hayal ediyorum. kapak tasarimini benim yaptigimi hayal ediyorum. cok begenildigini ve bu sayede bir adet kirmizi jeep im olacagini, üniversiteyi bitirip lisans diplomami alacagimi, olmadi üstüne birde yüksek lisans yapacagimi hayal ediyorum.

9- ask :
aski seviyorum ama asla aski yasayamadim, aska hakettigini veremedim. verdigim zamanlari düsünmek bile mutlu ediyo..

10- bu konuyu yazmak mutluluk verdi galba, ne biliyim vermis olmali ki yaziyorum.

vee yakala miyav...
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#4 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 16:07

nedenki ?

10 kocaman mutluluk yetermiki insan aralarından seçim yapabilirmiyim oda var tabi birini yazıp dierini yazmadıgımda konuyu açanın dediği gibi aha bunuda unuttum şunu yazmalıyım yok yok olmadı bu 10 un içinde olmalı yada dur yaa bunu yazmassam mutlu olamam ki gibi düşünceler i nasıl es gecebilicem ? yada o kadar varmıki ya 3 de kalırsam ?

1.) Havva nın yemekleri:
-Fıstık bu ne be pilavın sosu fazla kaçmış
*Fazla kaçan pilavın sosu deil kendisi onun adı dible lahana yemegi
-Hemde beyaz lahana.. Yenir dimi bu ?
*Evlen diye boşuna demioz sana sen bilin evlenme sen bak ben daha neler yapıcam sana..
-Sen saten o yüzden bulmuon zengin mal mülk sahabısı uzun boylu kısa saclı çıkık popolu bi hatun sırf yemek denemek için..
*Sen o saçları kestirmessen bekle bulursun çıkık popolu hatunu..
sürer bu muhabbet.....

2.) Velet in yaşantısı :
Folklör,gitar,üniversite,ögretmenlik,grafikerlik,bilgisayar,pazarlama,hatunlar vs vs
yapamadıklarımı yapması yaşamadıklarımı yaşaması 13 yaşında iken benden aldıgı reşitlik sıfatını hakkı ile yapdıgının göstergesi..

3.) sebek prensesin aklındakiler :
*Çokmu üzülmüşüm hafif çatlakmıyım yoksa ordaki sinerjimi. Bunları dile getiren nasıl bir kız dedim kendime. Kamera yükseldi içine aldı beni hemen kaçtımki odadan..
-Dikkatimi çeken benzerlik soyutluktan kurtulup somutluga geçiş isteği..
*tehlikeli bir durum gibi bahseddin. Sen hala hayaletlerin peşinde bense ruhlarını arıyorum soyut reklam sayfalarında.
sürer gider hayatı anlama muhabbetlerimiz.

4.) Mel g yakınlaşmaları :
her sabah (veya öglen) tükkandan içeri girince montu asıp yanında almak solugu yanaktan makası alıp günaydın yerine saymak.. nah işaretini anlam dışı kullanımlarımız nah (Hoşçakal) nah (güle güle) konusmadan paylaşmak.

yeter bu kadar mutsuzum ben yok on tane işte
alın topu oynayın verin ben misketlerimle oynıcam..

Al Mel G

smiley-sport036.gif  


#5 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 16:21

passaparola wildrose :P
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#6

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 18:45

tamam bi ara yazcam ehe
ya ortaya pas atsanız olmuyo mu? isteyen alsa zilli nin yaptığı gibi? :msn24:

topppppppppp ortada...... :P

#7 zilli

zilli

    Dikkat! Patlayıcı Madde!

  • Üyeler
  • 675 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 19:18

ben topu elrice attım,sabah sabah uğraştı..konsepti birlikte belirledik:) merak ediyorum mutlulukların kocamanını..
1+1=1

#8

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 19:20

belirtmeyince bende atmadın sandım dı.. neyse bende ortaya atim ya da atmiyim bizi bekleyin farketmez.

#9 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 19:20

belirtmeyince bende atmadın sandım dı.. neyse bende ortaya atim ya da atmiyim bizi bekleyin farketmez.

wili 10 kocaman mutluluk hakkında yazın lütfen :))))))))))))

#10 Seyyah

Seyyah

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 175 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 20:36

Bakalım kaç tane olacak...
1-Varlık sebebim, ilk dostlarım, ailemle; tartışmalar, kırılmalar, kavgalar ve sarılmalar, telefonlar, öpücükler... v.s.
2-Aşkım,sevgilim hayatımı paylaşan paylaşabileceğime inandığım tek insan, mantık küpüm, tosuncuğum...
3-Arkadaşlarım lisede beraber öss gibi bi handikapı aştığım ve üniversitede kendi ayaklarım üzerinde durmamı sağlayan dayanaklarım...
4-Miniğim, birine karşı olan sorumluluğumu hissettiren ilk insan biricik yiğenim, cadolozum, şımarığım....
5-En büyük yalnızlığımı paylaşan, ondan beklediğim tek şeyi çemberinde döndüğünü arasıra gösterip beni şımartmayan fırlamam, hamsterım....
6-Canım Abbasım sıkıldığımda her an hazır olan, insan yaşamı sorumluluğunu öğreten 4 tekerlekli dert ortağım, arabam...
7-Nedensiz, karşılıksız, apaçık, dürüst yanımda olduklarını hissettiren bütün insanlar,dostlarım...
8-Bir çok şey öğreten, gelecek için umut veren, hayatımı kazandıracağına inandığım, hayalim, mesleğim....
9-Mutlu insanlar, mutluluğun önemini bilen insanlar, insanlara mutluluk saçanlar ve mutluluklarını paylaşan insanlar...
10-Sizlerle mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular
Çünkü herkesin buna ihtiyacı var...
:P
Gönderilen Resim

#11 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 22:36

Hadi bakalım giriş yapayım olaya ben de..

1. Harabe..
Yaratmaya çalıştığım ortam ve başardıklarım mutlu ediyor beni. Her geçen gün yeni şeyler yapmaya çalışmak gerektiğini düşünüyorum. Hep uğraşıyorum..
2. Harabeciler..
Güzeli, çirkini, seviyelisi, seviyesizi, sıcağı, soğuğu, eğlencelisi, bir ottan anlamayanı, boş yazanı, dolu yazanı, ünlüsü, ünsüzü..
Hepiniz müthişsiniz. Böyle kalın. Hepiniz ayrı ayrı mutluluk kaynağımsınız..
3. Sultan..
Acayip bi' kadın. Belki komik gelecek ama ben hâlâ işe gelirken bu hatunun yanakına bi öpücük kondurmazsam rahat edemiyorum. Ondan gelen bir "hayırlı işler" sözü ne kadar mühim benim için bilemezsiniz..
4. O..
Çok uzaklarda olmasına rağmen hep yanımda olduğunu bildiğim, hep yanında olmaya çalıştığım o insan.. Ufacık bir gülüşünün verdiği mutluluğa hiçbir şeyi değişmem!..
5. Miyav..
Çok kızarım bazen ona. Deli ettiği de olur beni ama hep yanımda olduğunu bilirim. Beni niye bu kadar çok seviyor bilmiyorum ama hislerimiz karşılıklı. E ben de bilmiyorum bu adamı niye bu kadar çok sevdiğimi. Mutlu ediyor herif işte beni..
6. Kardeşim..
Of offf.. Bir ufak mandalinayla başladı.. Onunla vakit geçirmeyi seviyorum. Onunla beraber sıkılmayı seviyorum. Onunla 'kardeş' olduğumuz için mutluyum..
7. Çay ve sigara..
Nasıl ayrılır bu ikili hiç bilmiyorum. Çayı içmeyen Türklerin olduğunu bilmek çok tuhaf. Günde 4-5 kupa çay içmezsem huzursuz oluyorum..
8. Mesleğim..
Başardığım işler sonucu teşekkür edilmesi çok büyük mutluluk verir bana. Eğer içten bir "çok teşekkür ederim" duyarsam, bu işe tutunma arzum daha da artıyor..
9. Padişah..
Ben istemesem de hâlâ bana yardım etmeye çalışması. Benimle birlikte müşteriye gelmesi.. Off. İdolümsün be baba!..
10. Doğum günümün hatırlanması..
Bir yerlerde yazmamalı. Bir yerlerde kayıtlı gözükmemeli. Ama beni seven insanlar bunu hatırlamalı. Doğum günleri önemlidir. Hatırlanmayı ben de çok isterim. Telefonuma bırakılan bir çağrı bile benim için mühimdir..

Öyle işte ya..
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#12 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 23:22

Herşeye mutlu olan ben neler yazarım ki ? Her bişeye kulp takıyor mutlu oluyorum. Dökeyim bakayım çıkar belki birşeyler..

1- Oturup birkaç kez konuştuğum biri. Onu düşünürken , onunla konuşurken , onunla vakit geçirirken çok mutlu oluyorum. Keşke hep yanımda olsa ve ben hep mutlu olsam. Sevgilerin en büyüğü sana Hacer'im.. ( -ki bugün gelen mesajla benimle beraber olmayı istemediğini söylesende.... )

2- Sana dair çok şey var yazılacak ANNE'm.. Yanlışlarımı düzeltmek için uğraştın , doğruyu anlatmayı denediğinde seni üzsem de hiç yılmadın.. Hatırlarmısın Anne , çalışmaya başladığımda aldığım ilk maaşı sana verdiğimde bana " bu parayı saklıyacağım , günün birinde çıkarıp sana vereceğim " demiştin. Hala o parayı saklıyorsun biliyorum ve beklemedeyim hala parayı almak için.. Bana değer verdiğin ve kucağına alıp sevdiğin için teşekkürler.. Hep sen ol ve hep ben mutlu kalayım...

3- Bir ara dil çıkarmıştım sana , gelip bir tokat atmıştın. Bir daha yaparsam odaya kilitleyecektin. Bir kaç gün sonra da kilitlemiştin zaten uslanmam için. O gün bugündür bir kez olsun seni üzmedim biliyorum. Sende elinden geldiğince yaptıklarımı destekledin. Şimdilerde evlenmem için ısrar etsende senin yanında mutlu ve huzurluyum BABA'm..

4- Hayatımda tanıdığım en haşarı , yardımsever , canayakın , sır saklayan dokuz dostum.. Hepimiz bir arada olsaydıkta yine Kordon'da , Bornova'da , o Büyük Park'ta hınzırlık yapsaydık. Şimdi az kaldık ama kalanlar gidenleri aratmıyor. (yalan)Mutluyum sizlerle. Ve hep mutlu kalacağız , biliyorum...

5- Televizyon'um.. Beni anlayan sensin. Ağlatıyorsun , güldürüyorsun. Sen olmasan ben nasıl mutlu olurdum ki.. Çenemin açılması hep senin yüzünden. Bana hep Türk filmlerini izlettirdin. Sen olmazsan olmaz , mutlu olamam ben.. Yanımda kal ,gitme bir yere :)

6- Tanışalı 1,5 sene oldu. İlk konuştuğumuz günü dün gibi hatırlıyorum. " ayi , ayi " diyordun. Ne gülmüştüm o zaman. Annen ve Baban nasılda dalga geçmişlerdi benimle :) Seninle parka gidip oynamak , bana dil çıkarman , üstüme oıyuncaklarını atman , sabahları yatağıma gelip " ayii kalk , kalk " demen en büyük mutluluğum. Canım yeğenim KAAN.. Mutlulukların en şekeri...

7- Harabe.Net.. Melih'in dediği gibi.. "Güzeli, çirkini, seviyelisi, seviyesizi, sıcağı, soğuğu, eğlencelisi, bir ottan anlamayanı, boş yazanı, dolu yazanı, ünlüsü, ünsüzü..
Hepiniz müthişsiniz. Böyle kalın. Hepiniz ayrı ayrı mutluluk kaynağımsınız..


Herşeye , her şekilde mutlu oluyorum. Sevmek sevilmek , gülmek ağlamak. ağlamaya mutlu olmamız lazım.. ki ben mutlu oluyorum ağladığımda.......

Değişiklikler Kaydedildi...

#13 elma

elma

    venus at her mirror

  • Kurucular
  • 6.785 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:bulutlarda

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 23:52

1.ailem:herkes hayatta ve sağlıklı ..daha ne olsun..onların mutluluğu benim mutluluğum

2.arkadaşlarım: hepsi birbirinden neşeli ve iyi niyetli...dışarı çıkıpda onlardan birini göreceğimi düşününce bile mutlu oluyorum..

3.müzik ve dans: boş zamanlarımı dolduran mutluluklar...

4.okulun bahçesinde uzanıp gökyüzünü izlemek için kısacık bir anımın olması,

5.dersi asarak arkadaşlarla gezmeye gitmek

6.platoniğimin an itibariyle msn de benimle yazışması

7.bundan sonra kopuyorum galiba! şeref...tüm mutluluklarımı aldı götürdüü...

8.neyseki harabe var...onu unuttuğum tek yer olduğu için harabe benim mutluluk kaynağım..

9.ehemm öhöömmm..kendime geldim..çünkü sevdiğim bi şahıs hemen olaya el koydu...sağol cööö yine mutluyummm

10. heyooo. geçen gün abim yeni telefonunu bana verdiii..hatırladıkça mutlu oluyom...galiba eskiyene kadar -ki bu bikaç 5 yıl sürer- hep mutlu etcekkk


hepinizi seviom millet, bu arada komikde mutlu olsunn ona kırılmadım..
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#14 Roland

Roland

    I Love My Frog :)

  • Üyeler
  • 4.729 Mesaj
  • Konum:pelin

Gönderim zamanı 04.01.2006 - 00:13

1) Deliliğim, ehe evet deli olmasam sanırım kafayı yerdim (oha manyak saçmaladım yuh çüş yani)

2) Ailem valla siz olmasaydınız ben napardım bilmiorm, her zmn yanımda oldunuz her zmn da olmaya devam edersiniz inşallah

3) Ablam, evet ayrı kategori oldu ama o olmasa ben buralarda olamazdım bu kadar mutlu mesut olamazdım (şimdi izmirde, nası özlüyorum)

4) Kızım, ya sen nası bi veletsin en sinirli anımda bile, gülümsemenle içimi mutlulukla dolduruyorsun, ilk adım attığında beni sevinçten ağlattın, "abba" diyişinle günümü şenlendirdin (tamam tutturamadı ama o da bi gelişme :) ) sen olmasan hmmm düşünemiorm ya sensiz

5) Proje, evet proje olmasa da kötü olurdu

6) Kendini bilen insan :) , ne kadar beni reddetsen de seni gördüğümde mutlu olmamak içten değil, benimle biraz konuşman bile içimi kıpır kıpır yapıo mutluluktan zıplıorm

7) Dostlarım (altta mı kaldınız ne?) aman dostsuz hayat, tavuksuz tavuk çorbası gibidir

8) Nargile, oyhhh açıklamaya gerek yok nargile beee

9) Arabam, ne kadar alınışı ve şu an için durumu pek hayırlı olmasa da (birinin gözü kaldı gözüüü :P ) senin sayende örenioz hayatı

10) SEN, sevgili okuyucu evet sen olmasan ve bu yazıyı okumasan daha az mutlu olucağıma emin olabilirsin :P hadi şimdi üşenme sen de kendi mutluluklarını yaz bizimle paylaş biz de mutlu olalım.
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#15 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 23.01.2006 - 12:25

burda kalmasin
topu simdi aktif üyelerimizden novalgin veya glamor'a atiyorum.
kocaman 10 mutlulugunuz nedir?
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#16 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 09.02.2006 - 11:44

novalgin yada glamor , haydi iş başına ;)

Değişiklikler Kaydedildi...

#17 MaryJane

MaryJane

    Forum Şövalyesi

  • Üyeler
  • 2.094 Mesaj
  • Konum:''Fox River''
  • İlgi Alanları:F1, WRC , Eski Mısır , Gothic-Symphonic-Power Metal , Frp, Galatasaray..

Gönderim zamanı 21.02.2006 - 01:06

Topu çalıyorum ve..

1-Ailem:Bana hiç bir zaman Onların yokluğunu hissettirmeyen,neye ihtiyacım olsa karşılamaya çalışan,her türlü kuşak farkı sorununa rağmen beni kendi çocuklarından ayrı tutmayan,yaptığım her işte bana sonsuz güven duyan ,kendi ayaklarım üstünde her türlü zorlukla başa çıkabilmeyi öğreten sizler.Benimle gurur duymanız..Daha büyük mutluluk olamaz..
2-Dostlarım : Ailemden farkı olmayan,önyargısız,koşulsuz seven insanlar
Sabahın kör saatinde ''b... uuu kalk artıııkkk.Yeteeerrr.Kıçını büyüttüüğün.uuu şeklinde M.United taraftar tezahüratı vari beni uyandırıp küfretmeme sebep olmanıza rağmen sizleri seviyorum :D
3-Bazen içi boş olsada gidebileceğim bir yuvam olması
4-Eve gidebilecek kadar her zaman cebimde param olması
5-40 gb olmasına rağmen çalışan (arada bir bozulsada ) bilgisayarımın olması
6-Dinlediğimde kendimi bulduğum müziğim.
7-İnternetim
8-....m/....m.Görmesemde..
9-Sigaram
10-kitaplarım
''Orada olmayan bir şeyi görmezden gelemezsiniz çünkü 'görmezden gelme'nin anlamı bu değildir ''

Gönderilen Resim

#18 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 21.02.2006 - 01:11

aslında mutlu olmak için ne kadar çok sebeb var... polyannacılık oynamak lasım asalına
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#19 Dilsiz

Dilsiz

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 58 Mesaj
  • Konum:texas

Gönderim zamanı 30.09.2006 - 20:41

1'den 10'a kadar O'nu yazmak istiyorum.
Araya sizi de sıkıştırıp sıyrılmak istiyorum bu konudan izninizle *zong

#20 Timu2002

Timu2002

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 229 Mesaj
  • Konum:Erciyes in Hemen Dibi

Gönderim zamanı 01.10.2006 - 13:10

Abi yemez ıhhhh olmaz yani 10 (ON) du bi düşüniyim döncem ben sana





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli