İçerik değiştir



- - - - -

Kara Cüneyit 'in Penpe Günlüğüsü


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 308 yanıt verildi

#61 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.03.2009 - 14:38

32 M a r ı t 1453...
Arkadaş şunca zamandır bu harabelikdeyiz daha mayışımızı(bkz:maaş) alamadık.
Komşunun oğlu ne demişti oysa, "Cüneyit aabi, harabe.net'e üye olursan, hem maaş veriyorlar, hem de bayramlarda çifte ikramiye.." demişti. Ona kandık üye olduk, ne bilelim. Hava parası bile verdik, 2 kaşarlı sandviçle bi sade magirus(bkz:gazoz)... Amcasının oğlu üyelikten ayrılmış ta beni onun yerine aldırmış amcasına torpil yaptırıp...Amcası burda çay ocağını mı işletiyormuş ne...Neyse, bir gün tanışırız maşşallah(bkz:inşallah).

İkramiyeden geçtik, yoğurt(bkz:amorti) bile verdikleri yok anasını satayım..Yoksa oğlan beni işletti mi?..Hani kendisi için biraz fırlama derler de mahallede..Bir defasında "Cüneyit aabi, sende tam müdür tipi var, hadi gel seni kursa yazdıralım, 3 ayda müdür olursun, ne kadar sekreter varsa götürürsün allaama" demişti..Elime zopayı(bkz:s) alıp, taa öbür mahalleye kadar kovalamıştım pecemenki...Salak görünüyorsak o kadar da değil herhalde.

Bunca zamandır kraliçe hazretleriyle de tanışamadık ki bu mayış meselesini konuşalım bi...Ben mi pasifim biraz yoksa; bir kutu vezir barnağı(bkz:parmak) veya künefe yaptırıp ziyaret mi etmeliydim kendilerini acaba macaba gibilerinden yani ki?..

Üst kaymaktan(bkz:tabaka) iki kişiyle tanışabildim lütfeniq ortamsallarda, biri Rabbit(bkz:şekil 1 ve 2)...
Tanıştım ama, kendisi zabaktan akşama qadar(bkz:k) zerhoş geziyormuş..Derdini anlatmak için odasına girenleri "Lütfen sırayla gelin, dörder dörder gelmeyin" diye karşılıyormuş...Yani tek girenleri dörüt(rakamla 4) görüyormuş, çift te değil...Düşünün ne biçim içiyor...Naci'nin yalancısıyım, kolonya ispirto ne bulursa götürüyormuş Rabbit. Zaten üye olduğum gece bana "hoş geldin" derken soluğuna kibrit çaksan alev alacak gibiydi alkolden..E nasıl konuşcaz mayış meselesini onla?..Onu geçtik...Yani ama di mi?(bkz: di mi ama yani?)

Gönderilen Resim
şekil1: Rabbitimsi

Gönderilen Resim
şekil 2: Rabbit yine zom olmuş, kendi fosfos sanıyor

Üst kaymaktan tanıştığım ikinci kişi quStah...
Laf aramızda bu da çok gaddar, durmadan emirler yağdırıyor "Sabah şu saatte onlayın olacaksınız, akşam çıkarken iki çifit bi teq tıklayacaksınız, yoksa asarım keserim, kabak gibi oyarım, fs fs...(bkz:vs vs)" Şimdi gel de bu Kazıklı Voyvoda(bkz:şekil 3'deki yakışıklı) tipli gaddara mayıştan söz et.

Gönderilen Resim
şekil3: quStahımsı

Ah ülen ah, ikramiyeden geçtik şu maaaschımı bi kurtarayım da beni burda bulursanız mock oyarsınız, peceme...ehe öhö,kes, duyan filan olur.

Hisseden kıssa(bakz:kıssadan hisse): Mayışımı vermezseniz onlayın olmayacam layyyyııınnn !

#62 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 23.03.2009 - 14:51

huhuww :P ::
muhasebeye ugra hesabını kessinler senin yienim *gla
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#63 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.03.2009 - 14:58

Mayış kolay yaa sen bakma bunnara.Otur masaya çek kadehi...

Dolmuşsun sen dolmuş.Minibüs değil dolma eylemini gerçekleştiren dolmuş Yok bu da olmadı.O zaman da akla dolma sarma geliyor...Ohhh şimdi olsada yesek bööle incecik sarılmış...zeytinyağlısı da güzel olur da etli sarma bir başka yaa yaa..
Dolma da güzel de ben kurutulmuş biberden olanın biberlerini yiyemiyorum tadi bi garip geliyor.İçini deşip yediğin zaman da eline kaşık vuruyolar bu yaşa geldin hala yemeyi öğrenemedin diye...
Ancak yazın güzel olur yaa...Yaz da geliyor taze taze yanına da tas has hoşaf ohh
Üzüm de olur da üzüm genel de patlıcanla iyi gider...
Şimdi acılı patlıcan sote olacak bir ondan bir kaç tane de üzümden aldın mıydı miss miss...

Neyse kısa kesiyorum mayış alabilirsen yemek ısmarlarsın artık :)
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#64 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.03.2009 - 17:44

huhuww *lol *lol
muhasebeye ugra hesabını kessinler senin yienim *lol


İkramiyemi de istereeemmm *ne


Mayış kolay yaa sen bakma bunnara.Otur masaya çek kadehi...

Dolmuşsun sen dolmuş.Minibüs değil dolma eylemini gerçekleştiren dolmuş Yok bu da olmadı.O zaman da akla dolma sarma geliyor...Ohhh şimdi olsada yesek bööle incecik sarılmış...zeytinyağlısı da güzel olur da etli sarma bir başka yaa yaa..
Dolma da güzel de ben kurutulmuş biberden olanın biberlerini yiyemiyorum tadi bi garip geliyor.İçini deşip yediğin zaman da eline kaşık vuruyolar bu yaşa geldin hala yemeyi öğrenemedin diye...
Ancak yazın güzel olur yaa...Yaz da geliyor taze taze yanına da tas has hoşaf ohh
Üzüm de olur da üzüm genel de patlıcanla iyi gider...
Şimdi acılı patlıcan sote olacak bir ondan bir kaç tane de üzümden aldın mıydı miss miss...

Neyse kısa kesiyorum mayış alabilirsen yemek ısmarlarsın artık :P


Yemeğin lafı mı olur, büle büle oluruz *drunk

#65 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 10:28

11 önümarkamsağımsolumsobe 2008

"Hııınaaarrgggk..Hohushhh.." (bkz: Kara Cüneyİt esneyip gerinerek uyanıyor).

Hafta sonusu gecem fırtına gibi geçti. Cumurtesi'yi Pazar'a bağlayan sabaha karşısını şamrel(bkz: mambo) yaparak karşıladım. Zabaklara kadar eğlendim içtim, kasus...Şişelenmiş yayık ayranı bulamayınca sade kasusla yetinmek zorunda kaldım. Kasus ta fena gitmiyor ama sek içemiyom, tokanıyoru, su veya soda ilave ederek içiyorum. Özelim ben anasını satayım, cins.

Cumurtesi gecesinin başlangıcında overlokçu Şukufe Aplam'da yemekteydim, ısrar etti illa gitmem için. Kıramadım, gittim. Bir kutu Abudabi hurması götürdüm giderken. Eee, usul adap biliriz usta, ne yani..

Çoluk çocuk masa başına toplanmışlar, enseye şaplak şeye barnak(bkz:şen şakrak) yiyip içiyorlar. Kocası, Avni Baba sever beni, hemen masanın başına, yanına buyur etti. Erken başlamış içmeye ve çoktan dağılma aşamasına gelmiş, ağız yüz birbirine karışmış, fren balatası aşınmış o biçim. İkide bir kalkıyor ayağa, hepimizi şapır şupur öpüyor, ardından bir nutuk atıyor ' nolacak bu melmeketin hali' hesabından...Hep bir ağızdan '"İyi olacak Avni Baba!" diye yanıtlıyoruz, sakinleşiyor. Bu kez de bir oynak havaya başlıyor, "Ne de güzel barnağın var...Altın yüzük isterim Osman Aga..."

Şukufe Aplam anlattıydı bir gün, hayatında bu türküden başka müzik namına bir şey bilmezmiş Avni Baba, do'yu görse domates sanırmış..Ama 'el el üstünde kimin eli var' oynadıkları gece(bkz:gerdek gecesi), sadece o geceye mahsus olmak üzere ve saturday night fever'dan(bkz:ateşi yükselmek) olsa gerek, 'İlimon yanaktan, öpüverem gaymaktan' diye ordan burdan birbirine yamadığı kendi sentezi bir türküyü söylemiş. Hepsi o kadar.

Avni Baba benim için hep bir teselli kaynağı olmuştur, ona bakıp bu dünyada tek olmadığım için biraz avunmuşumdur.

Uzatmayım, Avni Baba henüz gecenin başında los machucambos(bkz:mort) oldu, götürüp yatırdık. Şukufe Aplam, çocukları, gelinleri,damatları,torunları falan feşmekan devam ediyoruz.

Derken gecenin ilk sulu yemeği geldi. Ugh Manitu(bkz: aman allahım), o da ne ?!..Bamya bu!
Nerden buldun bunu Şukufe Apla, yaktın beni.

Bamyayı görünce fenalaştım, oram buram titremeye başladı.İnsan önce yaprak sarmasını(bkz:hindi dolması) getirir be Şukufe Apla, allah ne verdiyse yer, giderdik yolumuza..

Bamyayı görünce fenalaşmamın bir background'u(bkz:havan batsın Cüneyİt) var elbette. Hikayenin yarısında bayılmazsam anlatayım:

Ben çocukken babam, gururla bipbip'imi(bkz:sansür) tıktıklar veya lastik gibi çekiştirip sündürürdü, bu arada uzunları yakıp ters yola giren laz uşağı gibi parlardı gözleri...Bir yandan da "Büyüyünce Baltacı Memet Paşa olacak benim oğlum..Hanimiş bamyası.." sözlerini nakarat halinde söyler dururdu. Babamı ancak kedinin fareyi sevdiği kadar seven kaynanası, yani anneannem ise bir yandan benim için ördüğü mavi hırkaya iki ters bir düz atarken homurdanırdı, "Görmemişin oğlu olmuş, tutmuş kulağını koparmış.." İyi ama babam benim kulağımı sündürmüyordu ki...Kulakla bipbip arasındaki ilişkiyi bugün bile anlayabilmiş değilim anasını satayım, bu nasıl bi kafaysa artık.

Neyse uzatmayım, ilk başlarda hoşuma giderdi bu tıktıklar ve sündürüşler, kikir kikir gülerdim.Hatta, "Bi daa babe(bkz:baba), bi daa" diye babamın peşini bırakmazdım.

Böyle böyle yaş geldi beşe..Hiç unutmam, komşularımızdan kimileri birkaçar gün arayla kırmızıya yeşile boyanmış kuzular getirdi bahçelerine ve beslemeye başladılar. Öyle özenle bakıyorlardı ki kuzulara, bir kucak kucağa yatmadıkları kalıyordu. Anlayamadım o zaman bu aşırı hayvan sevgisini hatta kıskandım, çünkü babam bile böyle derin bir aşkla tıklayıp sündürmüyordu bipbip'imi.

Bir sabah tüm o kuzular yok oluverdi, hem de kanlı bir biçimde..Meğer kurbanlıkmış hepsi de, semirsin diye öylesine özenle beslermiş onları millet..Pecemenkler !

O sabah birden dank etti, ulan babam da elinden gelse kuş sütüyle besleyecek kadar özen gösteriyor bipbip'ime..Demek ki, niyeti bozuk, besleyip besleyip kesecek..Şafak attı bende usta, panik içinde anneme koştum, ağlayarak boynuna atladım. Annem şaşırdı, "N'oldu oğluşkom?"

"Annijim, annijim(bkz:annecim), babe benim bamyamı kesip yiyecek..böööğğğüürrkk !" diyerek anlattım.(bkz: küçük Cüneyİt ağlıyor)

Annem gülerek öyle bir şey olamayacağını anlattı bana, yaşamdan ve hatta Mogondohokoronto Kabilelerinde(bkz:izine raslanmadı) bile böyle bir şey yaşanmadığına dair örnekler verip...Ama dinleyen kim, "Gitti bamyam" deyip deyip ağlıyorum.Annem baktı ki olmayacak, "Korkma" dedi "Babandan bir süre saklarız bamyanı, sorarsa hasta deriz..Yeniden görünceye kadar bamyan büyür, bamyalıktan çıkar.."

Bir ara susar gibi oldum, ama bamyamın bamyalıktan çıkmış halini kafamda canlandırınca yeniden ağlamaya başladım..Annem, "N'oldu yine?" diye sordu.
Ağlayarak yanıt verdim"Ya babamın canı patlıcan musakka isterse?"
Annem ya sabır çekip yanıtladı, "Baban musakka sevmez.."
İnadım üstümdeydi "Patlıcan oturtma?"
"Midesine dokunur"
Israr ettim,"O zaman kadınbudu köfte yapar bamyamı.."
"Oğlum, deli etme beni, bamyadan köfte olur mu?"
"Bol sarımsaklı sirkeli işkembe çorbası?"
"Yeteeerrr !!!" Gözlerinden ateş fışkırıyor gibiydi.
"Lahana sarma?" Gerçek ortaya çıkıncaya kadar bırakmayacaktım işin peşini, kazmaydım(bkz:azimli) allağına kadar.

Birden annemin maşayı kapıp dişi bir kartal gibi üzerime pike yaptığını gördüm, kaçmaya başladım "Cevizli baklava?" diye soramadan..
O gün beni komşular kurtardı annemin elinden.

Uzatmayalım, o yaşımda bilinç altıma yerleşmiş bamyamın kesilip yeneceği korkusu, ne zaman lafı geçse bir tuhaf olurum.İşte sofraya bamya gelince kıvranmaya başladım. Şukufe Aplam sordu, "Bir şey mi oldu Cüneyt, betin bezin attı.."

Kulağına uygun bir dille motoru bozduğum yalanını söyledim. Bu yalan tüzünden, yaprak sarmasını da götüremedik tabii. Ulan bamya, ne deyim sana bilmem ki, kökün kurur maşşallah(bkz:inşallah).

Millet sarmayı şapır şupur götürürken izin isteyip kalktım.

Eve geldim, kaşarlı bir tosut yapıp, kasosla yedim. Kasos biraz iyi geldi,gevşetti. İkinci şişede kafayı bulunca da bamyayı, yaprak sarmayı unutup keyfime baktım anasını satayım.

Ne hafta sonuydu beaa.

Bu mesaj alsancakE24 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 22.08.2009 - 20:09


#66 DKNH

DKNH

    εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

  • Muhabirler
  • 9.404 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Yok ki benim bir yedeğim

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 10:40

canım kasos çekti
Gönderilen Resim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....

#67 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:28

Bir daha demem küçük oğluma bamyasını yesinler diye *saksak ne kadarda etkileniyormuş çocuklar baksanıza :rifle:
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#68 K@LPSİZ

K@LPSİZ

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.160 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:36

Nedir bu babalardan çektiğimiz bamya muhabbeti... Zencilere taş çıkaracak benim oğluşum diye bağırttıra bağırttıra sündürürdü bipbipimi..
Kimsenin adı dudaklarımı kandıramadı...

#69 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:37

Ama pekte güzel oluyorlar küçükken bamyacıklar
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#70 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:38

canım kasos çekti


Kasuslar Cüneyİt'ten olsun *saksak
Bu pek kasusa benzemedi ama idare etcez...


Bir daha demem küçük oğluma bamyasını yesinler diye :D ne kadarda etkileniyormuş çocuklar baksanıza :rifle:


Ne demezsiniz :D

#71 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:39

Nedir bu babalardan çektiğimiz bamya muhabbeti... Zencilere taş çıkaracak benim oğluşum diye bağırttıra bağırttıra sündürürdü bipbipimi..


Biz de oğullarımızınkini sündürelim anasını satıyım...Sürünsünler !..yani sünsünler !!!

Bu mesaj alsancakE24 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.04.2009 - 11:41


#72 K@LPSİZ

K@LPSİZ

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.160 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:39

Ama pekte güzel oluyorlar küçükken bamyacıklar



Tabi tabi.. Acısını biz çekiyoruz sefasını anne-baba didiğimiz ebeveynlermiz çekiyor.
Kimsenin adı dudaklarımı kandıramadı...

#73 K@LPSİZ

K@LPSİZ

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.160 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:41

Biz de oğullarımızınkini sündürelim anasını satıyım...Sürünsünler !


Ya kız olursa? Bunalıma girerim ben. Oğluşumun bipbiplerini sündüremedim diye.. Oğlan olana kadar da devam diyemeyiz ki malum eko. kriz teğet geçemedi..
Kimsenin adı dudaklarımı kandıramadı...

#74 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.04.2009 - 11:44

"Mesela..." dedik yani dost Çirkin Prens :rifle:

#75 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 28.04.2009 - 11:24

32 ePirol 2009..

Evvelsi gün..
Hava karpuz(bkz:fıstık) gibi, sanki yazdan gelme(bkz:kalma) bir gün.
Mürdüm Eriği Bağ Ve Bostanları İle Bursa Yarma Şeftali Bahçelerini Geliştirme Güzelleştirme Ayrıştırma Müşavirlik Taahhüt Sigorta Toptan Ve Perakende Manifatura Tuhafiye Dernek Lokali'nin bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. Hem gelen geçen mağalle kızlarına damızlık beygirler gibi kesik atıyor, hem de onların namuslarını koruyoruz. Bu ne perhiz, bu ne şarap soslu pekin ördek(bkz: turşu) diyeceksiniz ama ossun, ağır aabileriz biz, kızlara asılınacaksa da, namusları korunacaksa da biz yaparız o işi. Var mı bize cacık laayyyn ?!

Bu arada, aramızda eşşek şakası gırla gidiyor, kimin barnağı kimin neresinde belli değil. Veya o biçim fıkralar anlatıp kaba kaba gülüyoruz.Hıyar kadar adamlarız ama utanma sıkılma hak getire.

Birden bahçe kapısında iri yarı üç adam beliriyor. Zalım bakışlarla hepimizi süzüyorlar ki Marlon yanlarında haltetmiş, gangısterin top ten'i üçü de sanki..Sessizlik hakim oluyor lokalin bahçesine gayrigakguk(bkz:gayri ihtiyari), tüm masalar sus pus...

İçlerinden en yarması soruyor ortaya, "Yamuk Hasan hanginiz ?!"

Arkadaşların, "Hişt..Dur..Atlama" demelerine fırsat vermeden fırlıyorum ayağa, "Ben değilim !"

Yarma, espri yaptığımı sanıp dudak ucuyla güler gibi yapıyor, "He ho hü. .Tamam.." ve beni ufak tefek gördüğü için önemsemeden başını masalara çevirip yineliyor sorusunu, "Hanginiz lan Yamuk Hasan ?!"

Yineliyorum yanıtımı, "Ben değilim !"

Yarma, gözlerini kısıp bana sertçe bakıyor, "Dalga mı geçiyon, anladık otur !"
Adamların belalı olduğunu anlayıp kolumu, oramı buramı çekiştirerek beni engellemeye çalışan arkadaşlardan kendimi kurtarıp zıplıyorum orta yere, "Ne dalgası arkadaş, ben Hasan değilim, annamadıysan tekrar edeyim.."

Yarma gülmesini zor tutup yanındakilere dönüyor, "Ne diyo bu yavv?"
Yanıt benden geliyor, "Yamuk Hasan değilim diyom, anlamadın mı?"

Birden ortalık karışıyor. Adamların üstüme yürüdüğünü gören lokal sakinleri öyle de öldük böyle de anasını satayım diyerek sandalye, çay bardağı, kesme şeker, hileli zar(bkz:ikibire ayarlı), yani ne buldularsa heriflerin üstüne yürüyor. Ocakçı bile askıyı kapıp koşuyor.

O sırada oradan geçen overlokçu Şukufe Apla beni iki ara bi derede görünce, pazar filesindeki domatesleri bazuka gibi ustaca adamların kafasına nişanlayarak karışıyor kavgaya.

Lokalde çam çerçeve yukarı çıkıyor(bkz:aşağı iniyor), masalar sandalyeler kırılıyor.Mahalleli ayağa kalkıyor, sopasını tavasını kapan koşuyor. Yan mahalledeki tanıdıklardan takviye isteniyor.

Derken polisler yetişiyor, hepimizi karakola çekiyorlar.
Olayı dinleyen komiser bana dönüyor, "Sen niye atladın ortaya?"
"Yamuk Hasan değilim, onun için.."
"İyi ya işte, Hasan değilsen sussaydın.."
"Susamam komiserim" diyorumm göğsümü gererek, "Doğru bildiğimi söylerim ben..Yalan mı yani Yamuk Hasan olmadığım?"

Komiseri tanıyan bir iki arkadaş kaş göz ve elle 'idare et aabi' anlamında işaretler yapıyorlar. Komiser gülmemek için burnunu(bkz:dudaklarını) ısırarak dönüyor arkasını.

Sonuçta adamların bir alacaklılarını aradıkları anlaşılıyor. Komiser onları araştırma için tutuyor, biz mahalle sakinlerini bırakıyor.

Yolda arkadaşların ve lokal sakinlerinin elinden Şukufe Aplam kurtarıyor beni, evine kaçırıyor. Patlamış dudağımı, morarmış gözümü pamukla silerken, rulo haline getirdiği nevispeypırla(bkz: gazete) kafama kafama vuruyor, " Sen adam olmayacaksın !" diyerek. Sonra bir tas çorba ikram edip gönderiyor beni. Uğurlarken de, "Ara sokaklardan git, mahallelinin eline geçme" diye tembih etmeyi unutmuyor.

Adam olsam da olmasam da, mahallelinin eline geçsem de geçmesem de ben hak bildiğim yoldan şaşmam arkadaş, Yamuk Hasan değilim işte, o kadar..

NOT:Mahalleli gece bir toplantı yapıp, lokaldeki zararı aralarında para toplayarak ödemişler, beni de "ne yapsa yeridir.." diyerek bağışlamışlar..Lafa bak şimdi, ne demek yani "Ne yapsa yeridir?.." Ben şeymiyim laayynn ?!

#76 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 28.04.2009 - 15:35

Dernek Lokali'nin bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. Hem gelen geçen mağalle kızlarına damızlık beygirler gibi kesik atıyor, hem de onların namuslarını koruyoruz. Bu ne perhiz, bu ne şarap soslu pekin ördek(bkz: turşu) diyeceksiniz ama ossun, ağır aabileriz biz, kızlara asılınacaksa da, namusları korunacaksa da biz yaparız o iş


:P :P


süperdi alsancak yazan ellerine kuran kurguna beynine saglık :: (:
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#77 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 28.04.2009 - 16:26

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için dost Rabik.
Güç verdiniz.
Sevgi/selam.

#78 tandem

tandem

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.157 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:artık kendi evinde..

Gönderim zamanı 06.05.2009 - 18:10

güzel kurgulanmış, hoş,eğlenceli bir yazı dizisi..
hayran kaldım alsancak...
yazılarının devamı dileğimle..
BAZEN SUSMAK ÇOK ŞEY ANLATIR....

#79 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 06.05.2009 - 19:41

Teşekkür ederim dost anemone.
Sevgi/selam.

#80 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 11.05.2009 - 22:35



azıcık okudum ben,sonra daha okuycam..

elinize sağlık,pek güzel olmuş.. : )

bari gidip salonu silmeye devam edeyim bu sigara bitince..

hüff..hay başlayanın..! *zong



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli