İçerik değiştir



Deniz Feneri Az! Okyanus Feneri Lazım Bunlara...


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 123 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 16:54


Yüzyılın tokadı...

Deniz Feneri.


Bakıyorum yazılıp çizilenlere...

Hep aynı benzetmeler yapılıyor:

"Dindar insanlarımızı kandırarak..."

"Temiz duyguları kandırarak..."

"Hassas yürekleri kandırarak..."

"Vicdanlı insanlarımızı kandırarak..."

"Saf Anadolu insanını kandırarak..."

*

Yok öyle!

*

Kendinizi kandırmayın...

Saf maf değil, o para kaptıranlar.

*

Bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan... Kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı onlar.

*

Üzülmeyin sakın.

*

Gariban şehit çocuklarının yırtık pırtık çoraplarla gezdiği bir ülkede, Mehmetçik Vakfı dururken, Tanzanya'daki yoksullara iftar vermeye çalışıyorsa "vicdan sahibi" Anadolu insanı...

Bırakın dolandırsınlar kardeşim!

*

Sevaptır.


Yılmaz Özdil - Hürriyet


#2 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 16:56

yok yaff bunlar yetimin öksüzün hakkını yedirmezler..

neden yedirmezler..

çünkü
Kendileri yerler :P

bizden başkası yemesin derler.. niye biz dururken başkası yesin derlir..

nice deniz fenerlerine..

ben fenerbahçeliyim ama olsun :))))))

#3 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 16:58

Evet yaşa Fenerbahçem diyoruz. :P

#4 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:02

olan yine fakirlere oldu herkes kuşkuyla bakıodu zaten toplanan yardımlara şimdi tam oldu

yokya YAŞAASINNNN GALATASARAYYYYY . :P

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#5 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:04

tv da göstermelik iki yardım.. aha görün yardım ediyoruz gösterişleri diğer tarafta kabaran hesaplar..

almanya bunları ortaya çıkarırken, Türk hükümetinden baskı görüyoruz derken.. bir gazete bunları haber yaptı diye suçlanırken

ben kesinlikle inanmam arkadaşlar BUNLAR YETİMİN ÖKSÜZÜN HAKKINI YEDİRMEZLERRRRRRRR... KENDİLERİ YERLER.

afiyet bal şeker olsun.

#6 copyleft

copyleft

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 43 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:CC, RT

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:10

"adam doğru söylüyor abi, helal olsun, taşı nasıl da gediğine koydu"... şeklinde tezahürat etmek istiyorum :P

Bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan... Kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı onlar.


İnsanların zaafları, yanlışları v.s. vardır; mesela dindar diye nitelenen insanlar para hırsı yüzünden yimpaş v.b.lerine para kaptırdılar , diğer bazı insanlar da gene aynı para hırsıyla off shore'lara para kaptırmadılar mı?

Ama "her türlü katakulliye rıza gösterip" diyerek insanları suçlamak nedir? Bu kadar kolay ve kapalı kötülemeyi ben anlayamıyorum, bu ifadenin anlamı ne? Bu sözden anlam çıkarabilmek için insanın ön yargıları olması lazım, "bizim insanımız hakediyor canım, az bile" gibi.

"Öbür dünyayı makbuz karşılığında satın almaya çalışan" .... ben bu müftülere, kadılara da bayılıyorum yani, en dürüst kendileri :)

Hz.Ali (r.a) bir savaşta, bir müşrikle karşı karşıya gelmiş. Müşrik adam Hz.Ali (r.a)’nin kılıcını kafasının üzerinde görünce, hemen Allah ve Resulüne iman getirmiş ve bu sebeple af dilemiş. Büyük halife, adamın yalan söylediğini ve kendilerine zarar vereceğini düşünerek adamı öldürmüş. Savaş bittikten sonra bu hâl, Hz.Ali (r.a)’nin vicdanını rahatsız etmiş ve bu yüzden Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’e durumu anlatmış. Efendimiz (s.a.v)’in tepkisi çok sert ve katı: “Kalbini açıp baktın mı?”


Din gibi bir konuda ahkam kesmekten utanmıyorsun bari biraz bilgin olsun...

Deniz feneri olsun, yimpaş v.s. konular olsun eleştirilecek konu çok ama bu şekilde değil...


Bu konuyu burada bitirip "Yılmaz özdil"e bir paragraf açalım, ya da başlık? Evet, önceden dolmuş bir insan değilsek bu yazı sitilini insan niye sever?
yolda bir kaza var, telaşlanma polis sadece kontrollü geçiş sağlıyo

#7 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:16

Sen de haklısın...

Sonuçta hatasız kul olmaz. Hem zaten İslamiyet'e göre hata yapmayan, mükemmel olan tek varlık Allah'tır. Bunun aksini iddia eden bir insan da, yine İslamiyet'e göre kendini haşa Allah'ın yerine koyarak büyük günaha girmiş olur.

Bu felsefeye göre;

İki şekilde de günaha giriyorsun. Ama bir yanlış yapmadan, bir günah işlemeden günaha gireceğine, yanlış yaparak, malı götürerek günaha girmek en doğru yoldur. Bu yüzden de bunların yanlışları doğru, doğruları da yanlış oluyor. Hal böyle olunca da, ortada bir yanlış kalmıyor.

Kısacası, AK Parti aklamaya devam ediyor.


Böyle bir mesaj yazmışım zamanında... Şimdi de bunun farklı versiyonlarını izliyoruz. :P

#8 copyleft

copyleft

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 43 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:CC, RT

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:34

Deniz feneri olsun, yimpaş v.s. konular olsun eleştirilecek konu çok ama bu şekilde değil...


ben eleştiriye değil, yönteme karşıyım... Amacın "bu akplilerin hepsi böyle" demekse, tek bir olaydan istediğin sonuca varırsın ama buna gerçek değil, daha çok kişisel inanç denilir, çünkü yöntem, ispat v.s. gibi kaygıların yok.

Alıntı yaptığın yazıya gelince, senin söylediğin gibi dünyevi duyguları ağır basan insanlar çok fazla... akp v.b.lerinin de en büyük problemi. Bu doğrudan yola çıkıp saçmalıyorsun ve o doğruyu da aslında kavramadığını ortaya koyuyorsun.

X marka bir ilaçı bir hastaya "benim teyzemin de aynı şikayetleri vardı, sen bunu kullan bişeyin kalmaz" diyen insan gibisin. Yani belki senin önerdiğin şey doğru ama bu tamamen şansa kalmış ve asıl önemlisi yöntemin yanlış. Doğrusu o kişiyi uzmana yönlendirmek ve teyzenle ilgili bilgini bunun dışında kullanman tıbben hata!

Sen sırf akp'li diye binlerce insanın günahına girmekten çekinmiyor musun? Günah kavramı ile korkutunca akp kadar dini siyasete alet etmiş olmuyor musun?

Dişli v.b. olayları ortaya dökersin, ispatlarsın ve onlar üzerinden akp'yi vurursun, bu genelleme de neyin nesi? O durumda bile bütün akp'yi suçlayamazsın... Onlardan çok mu var diyorsun? O zaman hepsini dava eder, hepsini ortaya çıkarırsın ve siyaseten de halk gözünde güçlü olursun!
yolda bir kaza var, telaşlanma polis sadece kontrollü geçiş sağlıyo

#9 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 17:44

Değişen hiçbir şey olmaz. Çünkü karşındaki adam bu kadar ince düşünmez, yaşanan olayların muhasebesini yapmaz. ''Vay beee Başbakan Aydın Doğan'a nasıl da koydu postayı'' der, Başbakanının ceketini attığı yere oy vermeye devam eder. Deniz Feneri, Çalık Grubu, Dişli vs vs adamın umrunda bile olmaz.

Biz böyle koyun oldukça, bizi güdecek çoban elbet bulunur. Tayyip olmaz başkası olur.


#10 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 08:44

Deniz Feneri'nin hayali yardımı
Süleymaniye Muhtarı Karadağ: Ne 140 tonu! Bir paket makarna bile gelmedi.

Deniz Feneri e.V, İstanbul Eminönü Süleymaniye Muhtarlığı’na, 10 tonu beyaz peynir olmak üzere, 140 ton gıda yardımı yapmış gibi gösterdi.
Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
Mahalle muhtarının mührünün basılı olduğu makbuzlar, Alman savcıların dikkatini çekti. İddianamede tek mahalleye 140 ton yardım yapılma olasılığının bulunmadığı belirtildi.

VATAN makbuzlarda “imzası” olan Muhtar Cuma Karadağ’a ulaştı. Karadağ “Ben böyle bir bağış almadım. 80 hanem, 1500 nüfus var. 140 ton gıdayı ne yapayım” dedi.

Almanya’daki Deniz Feneri Derneği hakkındaki iddianame, bağış sahtekarlıklarını ortaya çıkardı. Alman savcılar orada yaşayan Türkler’in bağış paralarının izini sürerken Dernek’te ele geçirilen faturalar üzerinde titiz çalışmalar yaptı. İncelemeler sonunda hazırlanan iddianame, Alman savcıları bile şaşkına çeviren sahtekarlıklarla dolu. Gıda yardımı adı altında bağış paralarının Deniz Feneri e.V tarafından nasıl içedildiği, nasıl sahte makbuz ve faturalar düzenlendiği ortaya çıktı.

Bu hayali bağışlardan biri de İstanbul’un Eminönü İlçesi Süleymaniye Muhtarlığı’na yapılmış gibi gösterilen, 10 tonu beyaz peynir olmak üzere 140 tonluk salça, çay, zeytinyağı, pirinç ve mercimekten oluşan gıda yardımına ait sahte belgeler. Savcılar İstanbul’da 80 haneli bir muhtarlığa, 140 ton gıda yardımı yapılması, tüm faturaların da aynı daktiloda yazılmış olması (bir elden çıkma, masa başında hazırlanmış) karşısında Alman savcılar bile hayrete düştü.

Muhtar: Tam bir sahtekarlık

Süleymaniye Muhtarı Cuma Karadağ, Deniz Feneri Derneği’nin faturalarında yansıtıldığı üzere “2003 yılında muhtarlığına 140 ton gıda yardımı yapıldığını, alındı belgesi olarak da makbuzlara mührünü bastığı” iddiasını şaşkınlıkla karşıladı. Karadağ şunları söyledi: Akıl almaz bir sahtekarlık. Büyük bir şok yaşadım. Ne 2003 yılında ne de herhangi bir tarihte Almanya’daki Deniz Feneri Derneği’nden muhtarlığımıza bağış yapılmamıştır.
“Yardım isteyeni geri çevirdiler”

Bırakın bağış yapmayı, muhtarlığımız sınırlarında oturan iki aile Türkiye’deki Deniz Feneri Derneği’nden bağış talebinde bulundu. Mahallemizdeki insanların durumları orta halli. Ancak o iki ailenin durumu iyi değildi. Bırakın yardım etmeyi, taleplerini reddettiler, geri çevirdiler. Niye yardım etmeyi kabul etmediklerini bilmiyorum. Kıstaslarına uymadı herhalde. Ama evinde televizyon ve buzdolabı olan ailelere bağış yapmadıklarını duyduk.

Mührün sahtesini yapmışlar
140 ton gıda yardımını ben ne yapacağım ki. Benim o tarihte 80 hanem vardı. Bu 80 hanede 1500 kişi oturuyor. 140 ton gıdayı alıp da ne yapacağım ben. İnanılmaz bir sahtekarlık bu. Benim mührümü makbuzlarına nasıl bastıklarını hiç anlayamadım. Muhtemelen bilgisayarda sahte bir mühür hazırlayıp onu kullanmışlardır. Muhtar mührünün sahtesini yapmakta ne var ki. Akıl alır gibi değil. Bu kişileri ne tanırım ne de böyle bir yardım aldım. Böyle bir bağış olayı kesinlikle olmadı.

Büyükşehirden sadece 50 koli yardım aldık

Deniz Feneri’nden kendilerine bir yardım ulaşmadığını söyleyen muhtar Cuma Karadağ “Biz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna döneminde sadece 50 koli gıda yardımı aldık. Ancak bu yardımların üzerinde Büyükşehir Belediyesi yazıyordu. Kesinlikle Deniz Feneri Derneği’nden gelmiyordu. Ayrıca o gıda yardımları sadece bizim muhtarlığımıza değil, tüm muhtarlıklara gönderildi” diye konuştu.


Vatan

Hergün yeni bir çirkeflik su yüzüne çıkıyor.

Bu mesaj AtamÇepni tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 09:55


AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#11 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 09:54

Kanal 7'nin eski Avrupa Reklam Müdürü Aslan’ın kitabında, ilişkiler anlatılıyor:

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim

Kanal 7'nin eski Avrupa Reklam Müdürü Aslan’ın kitabında, nasıl para toplandığı, Zekeriya Karaman ve çevresi ile siyasetçi-finans ilişkisi anlatılıyor. Deniz Feneri e.V. iddianamesinde de hisseleri derneğin topladığı vurgulanıyor.

Kanal 7'nin eski Avrupa Reklam Müdürü Yüksel Aslan'ın kaleme aldığı 872 sayfalık "Sahte-Kâr" adlı kitapta, halen Frankfurt'ta devam eden Deniz Feneri Derneği e.V. iddianamesine benzer şekilde, Kanal 7'nin arkasındaki siyasetçi ve finans ilişkileri anlatılıyor.

Kanal 7'nin Necmettin Erbakan'ın isteği ve milletvekillerinin çabasıyla kurulduğunu anlatan Yüksel Aslan, Almanya'da camilerde Kanal 7 için Türklerden para toplandığını söyledi. Bu amaçla düzenlenen şölene Zekeriya Karaman ve İsmail Kahraman ile Almanya Deniz Feneri Derneği'nin para trafiğinde kuryelik yaptığı iddia edilen RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın da katıldığı ileri sürülüyor.

Paralar Mercümek'in hesabına

Kitapta özetle şu bilgiler veriliyor:
“Yeni Dünya İletişim AŞ, 3 Şubat 1993'te kuruldu. 1 milyar TL sermayeli şirketin yönetim kurulu başkanlığına yüzde 20 hisseye sahip olan Recai Kutan, başkan yardımcılığına Kombassan Holding Başkanı Haşim Bayram getirildi. Bayram, şirket adına hisse senetlerini basıp bavula doldurduktan sonra soluğu Avrupa'da aldı.

Daha önce Kombassan hissesi satan temsilcilerin Yeni Dünya hisseleri satmasını sağladı. Ancak Bayram'ın "Hisse alanların televizyonun mülk ve gelirlerine ortak olacağı" şeklindeki söylemi üzerine Kutan ile Harun Aytaç (eski Bolu milletvekili) Kanal 7 hissesi satışını Kombassan'dan geri aldı.”
Kitapta, hisse satılan kişilere paraları yatırmaları için verilen hesap numarasının ise "RP'nin kasası" olarak bilinen Süleyman Mercümek'e ait olduğu iddia ediliyor.

Holdinglerden para geldi

Hisse satış yetkisinin Kombassan'dan alınmasından sonra Kanal 7'nin yönetimini Recai Kutan'la paylaşan Zekeriya Karaman'ın yeni bir sistem kurduğunu belirten Aslan, bu sistemin, Kanal 7'nin Frankfurt'taki şirketi Media 7 Gmbh (Deniz Feneri'nin para aktardığı Euro 7 şirketi) ile Türkiye'deki Yeni Dünya'nın büyük hissesinin Yimpaş'a devrine kadar sürdüğünü ifade ediyor.
Kitapta, hisse satışı azalınca Karaman'ın Almanya'daki holding yöneticileriyle toplantı yapıp zorda olduklarını anlattığı ve belirli bir aidat vermezlerse yayını durduracaklarını söylediği belirtiliyor. Bunun üzerine Kombassan ve Konya Endüstri Holding'den her ay 200'er bin euro tahsil edildiği, diğer holdingilerin de belirledikleri tutarları aktardığı ileri sürülüyor.

Akman'la birlikte katıldı

Media 7 Gmbh'ın Kanal 7 hisse satışını Köln'de Neusser Str. 356 adresindeki Fatih Camii'nin bir ofisinde yaptığını anlatan Aslan, cami imamlarından da yararlandığını, düzenlenen şölenlere Zekeriya Karaman, İsmail Kahraman ile RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın da katıldığını iddia etti. Yüksel Aslan'ın kitabının 823'üncü sayfasında şöyle deniliyor:

"Yeni Dünya İletişim AŞ Avrupa Koordinatörü Necmettin Hocaoğlu, Kanal 7'ye daha çok yardım toplayabilmek için Kanal 7 Avrupa Şöleni hazırlamıştır. Bielefeld kentinde yapılan bu şölene; Kanal 7 TV Genel Koordinatörü Zekeriya Karaman, İGMG Genel Başkanı Ali Yüksel, Kanal 7 TV Muhasebesi Müdürü İsmail Kahraman ve Zahid Akman, sanatçılardan da Nuri Sesigüzel ve İsmail Türüt katılmışlardır.

Toplanan bu yardımlar esnasında, kadınların yüzük, bilezik, küpe... vb. ziynet eşyalarını da bağışladığını gören İsmail Kahraman şaşkınlık geçirmiş ve çevresindekilere, 'Bu kadınlar niye altınlarını hediye ediyorlar?' diye sormuştur. Şaşırdığını görenler, 'Abi, Kanal 7 cihad kanalıdır. Bu TV'ye yapılan yardım, cihad ordusuna yapılmış bir yardımdır' dedi."


Gönderilen Resim
Gönderilen Resim

Yeni Dünya adlı şirketin hisselerindeki Recai Kutan ve Zahid Akman imzalı hisse senetleri, Kanal 7’nin arkasındaki siyasetçi-finans ilişkilerini ortaya koyan belge olarak kitapta yer alıyor.

Şirket hisseleri baskında bulundu

Zekeriya Karaman'ın başında olduğu, Kanal 7'nin sahibi Yeni Dünya İletişim AŞ hisseleri Frankfurt'ta görülen Deniz Feneri e.V. davası iddianamesinde de yer aldı. Derneğin yargılanan muhasebecisi Firdevsi Ermiş, dernek ve Euro 7 (Media 7) merkezlerine yapılan baskınlarda ele geçen 7 milyon 61 bin euro’luk Yeni Dünya İletişim AŞ hisse senetleri hakkında konuşurken, bunların 2005-2007 arasında geri alınan hisseler olduğunu söyledi.
İddianamede bu hisse senetlerinin geri alımı konusunda şunlar yer aldı:

"Hisse senetleri geri satın alındığı zaman, peki bunların parası nereden ödeniyordu sorusuna Ermiş, hisse senetlerinin geri alınması için harcanan paranın, kendisinin ve Mehmet Taşkan'ın keş kasasından çıktığını, bu paraların da o keş kasalara hem bağış paralarından, hem Taxi Quick'in gelirinden ve hem de TVT'nin reklam gelirlerinden geldiğini, onun anlaşılmasının biraz zor olduğunu anlatmış, paraların tamamen karıştırıldığını belirtmiştir."


Milliyet

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#12 fasulye

fasulye

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yasaklılar
  • 90 Mesaj

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 12:32

Heheh :)) Aydın doğanın yumurtalarından biri daha, sıcak sıcak, siz de atladınız üzerine hemen :)) bir yıldır bilinen bir dava bu, haberiniz yok galiba. Henüz kimse hapse girmemiş, bir yıldır bitmeyen bir dava var ve bitmeyen bir dava burada bitiriliyor, faturası başbakana. Tam chp işi doğan çişi, dikkat edin üstünüze sıçramasın.

#13 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 12:38

Bir yıllık olunca ne oluyor? Ne güzel işte, unutturulmuyor. Uyutulmamalı zaten bu saf halk.
Bunların yaptıklarını hep böyle sineye çektirdiler. "Biz değiştik" diye..

Unutmamak, uyutulmamak için bunları tekrar tekrar hatırlamak güzel.
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#14 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 13:11


Bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan... Kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı onlar.


Saçmalamış resmen.. Ön yargı diye buna diyorlar sanırım.. Herkesi nasıl aynı kefeye koyupta böyle yakıştırmalar yapabiliyor acaba..? Kendisi de bahsettiği zihniyette olduğundan olmasın..??!!

Bu mesaj gLamour tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 13:13

Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#15 LOST_ART

LOST_ART

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 320 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:AZEROTH
  • İlgi Alanları:http://www.coroflot.com/LOST_ART

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 13:30

Nedense bu soysuzların programını yayınlayan ve reklamını yapan kanallar hep hükümete yakın kanallardı.....kanı bozuk arap kanalları da denebilir.

Bu mesaj LOST_ART tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 13:31

_Gönderilen Resim

#16 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 13:57

Konu ne, sizler neler yazmışsınız yahu.. :D
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#17 lasrocas

lasrocas

    SaKLıMdASıN

  • Dokunulmazlar
  • 1.142 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:heryer

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 15:06

Biri tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmemmi demişti ....???
Devletin içine düştüğü yok olma tehlikesinin
korkunç derinliğini görmekten aciz olan zavallılar,
elbette ciddi ve hakiki çareyi görmemek için gözlerini yumarlar.

#18 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 15:26

Yetimin değil hakkı, kendisini bile yer o diyenler...

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 15:51
Alıntı sorunsalı


AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#19 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 15:43

Size ne kardeşim tüğü bitmemiş yetimin hakkından ?

Bırakın ne yapalarsa yapsınlar. Hem bence kazıklananlar ve kazıklayanlar aralarında gayet iyi anlaşıyordur. Kazıklayan dünyasını, kazıklanan da ahiretini kazanıyor, size ne ? Kaybedeni olmayan bir ticaret anlayışı içerisinde, gül gibi geçinip gidiyorlar.



#20 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 16:00

Haklısın biz ne ; alan memnun , veren memnun.

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 16:07
Alıntı sorunsalı allotropik çözümü


AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

4 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 4 ziyaretçi, 0 gizli