İçerik değiştir



- - - - -

Erkeklere Şort Giyme Klavuzu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1.156 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.08.2008 - 23:02


Sıcaklardan bunaldığımız şu günlerde kadınlar için rahat bir alternatif olan şortlar, erkekler için zaten hep vardı. Ancak şort giymenin de şekli ve yeri var.



Çok mu kısa? Fazla mı salaş? Ofiste giyebilir miyim? Peki ya altına ne giyilecek? Sandalet, terlik, ayakkabı hangisi?


Şortlar, erkeklerin zorlanarak aldıkları kıyafetlerden biri. Çünkü bir rehber eşliğinde sunulmuyor. Yani çok mu kısa çok mu bol bunların kuralları konulmamış gibi görünüyor. Halbuki şortlar da bazı durumlara dikkat edildiğinde yakışacak ve yaz aylarını kurtaracak bir kıyafet.



Nasıl durmalı?: Şortlara da pantolonlara davranıldığı gibi davranılmalı. Yani pantolonda size yakışan tarzı bulduysanız, şortlarda da bu kuralı devam ettirebilirsiniz. Bol cepli pantolonlar giyenler, şortta da aynı yöntemi tercih edebilirler. Bacaklarınız çok inceyse üzerinize tam oturmuş dar bir şort, sizi kürdan gibi gösterebilir, kaçınmalısınız.

Boy: Eğer boy konusunda çekinceleriniz varsa, her zaman biraz uzun giymek yeterlidir. Yani diz kapağının hemen üstü. Onun altı Avrupalı turist görünümü verebilir, özellikle altına giyilecek şoset çorap ve terlik ikilisi sonun başlangıcı olacaktır.

Ayakkabı: Sneaker denilen spor ayakkabılar şortlarla en iyi gidenlerdir. İyiliğiniz için tekrarlamakta yarar var, çoraplı terlik hayır, mokasen ayakkabı İtalyanlar gibi kotaramayacaksanız hayır. Aksi halde aşağıdaki fotoğraflardaki durabilecekse evet.

İşyerinde nasıl?: Eğer şirketiniz kurumsal şirket değilse ve bir kıyafet yönetmeliğine göre kılık kıyafeti belirlememişse giyebilirsiniz. Ancak dikkatli olun kimse giymiyorsa ön ayak olmanın alemi yok.



Gönderilen Resim

Gönderilen Resim



Gönderilen Resim

#2 Denio

Denio

    Kamış Kotak

  • Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:alayına konum

Gönderim zamanı 15.08.2008 - 13:45

içi fileli şortlar vardı eskiden fitbolcu şortları olarak da biliyoruz o türleri...onun içine don giyilmesi-giyilmemesi sorunsalını hala yaşıyorum,hayır file o kadar tutucu özellik göstermiyordu oradan buradan fırtlayabilirdi bütün mal varlığı,bir de neden file koyarsın ki şortun içine,tasarlayan kişinin file fetişi olduğunu hala düşünmekteyim...sözün özü halı saha maçlarında o eski akıma tekrar dönmek istiyorum,hatta bunu hep beraber hayata geçirelim...


İyiliğiniz için tekrarlamakta yarar var, çoraplı terlik hayır


çörap niçün giyiliyor sorusuna vereceğimiz cevapla başlayalım...efendim çorap ayaktaki teri emer olası koku ve pişik ihtimallerini ber taraf eder...yalan mıyım...terlik,sandalet niçin giyilir sorusuna cevapla devam edelim...terlik,sandalet, özellikle yaz aylarında olası terlemenin ve bu terlemeyle meydana gelecek olası koku ve pişiklerin önüne geçmek amacıyla,ayağı sıcak havalarda serinletmek maksadıyla giyilir...ikisinin bağlantısı nedir sorusuna cevapla finali yapalım dilerseniz...ayağımız, ayakkabı,terlik veya sandalet içerisinde fazlaca sürtünmeye maruz kalan bir organdır özellikle yaz aylarında ısının da etkisiyle ayakkabı,terlik veya sandalet içindeki ayak terler ve onu muhafaza eden ayakkabı,terlik veya sandalet ile sürtünmeye maruz kalarak ciddi yaralara maruz kalır...işte çorap burada araya giren,tampon görevi gören önemli bir organımızdır..yok lan organımız değildir...çorap teri emer ve ayağa giyilen,takılan,geçirilen şey ile ayak arasında tampon görevi görür...artistlik yapmadan efendi gibi terlikle,sandaletle vs. ile çorap giyin adamı hasta etmeyin bir kaç taocu modacının uydurmasına kanıp gezinmeyin ulu orta yerde...bakın o modacıların ayaklarına hepsinin ayağını nasır bağlamış,derileri dökülmüş tırnakları atmış şeytan tırnakları çıkmış pelte haline gelmiş bir iğrençlik bir kendini bilmezlik baş göstermiş...siz çorap giyin söylenenlere kulak asmayın...yok giymem diyen donda giymesin kardeşim o zaman,çorabı çıkaran delikanlı donuda çıkarsın,yiyosa bir de öyle gezsin...sonra öteki tarafta oranız buranız pişikten isyan edince demişti dersiniz...pudralaya pudralaya gezersin koca bir yaz
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski


Piizan

#3 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 15.08.2008 - 14:15

kopdum gene şarapsız *secret

smiley-sport036.gif  






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli