İçerik değiştir



- - - - -

Kaf dağ'ım


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 27.05.2008 - 00:03


erdiren bekleyişler vardır sonradan öldürür hani...bilemezsin bekledigini... bekledikce güzelleşendir o...sus pus bi şehir edasıyla bi aşk bulamamanın verdigii sızıdır o..sıkışmış sisler arasında kayboluşdur o..tutkunun en yüzsüz halidir...mechulü bi yudum daha içmekden sebeb aldırıssız tebessümdür o..duvarlarımda ki kasılmalar da yarattıgım devrimdir..

soguk silüetimi bıraktıgım, kendi boş, sureti dolu,baska adamlardır ..

ihtilal zamanı simdi...derin sevdaların ben haline dönüşmeli, başkaldırışım...önce kısıkdan siren sesiii,sonra bir bastırılıs ayaklanmanın üzerine...huzur kacıran bi devrim..cocuksu ama kararlı.!!

başka bi adam,,köhne duygular ve bir de belki sigara eşilk edicek "devrim" diye adlandırdıgım bekleyişime...

olmayan bi adam o tanrının cizdigii, benimse kaf dagının ardına gizledigim, elimden alınmıs gencliğim..

en şizofren halimi sunuyorum şimdi..susuyorum...sesden sedadan yoksun iç kemiren kanser gibi...vahim bi hadiseye dönüşüyor "devrim"...bekliyorum..kimsesiz ve kelimesiz...hafifden bi serzeniş..sonra iki damla yaş.. ve benden gidenler..götürülenler..

gel otur şimdi..sen de bekle...dinle düşledigim sessizliği..duy,. gel,bekle sende kurumuş kanların hayata dönüşünü...sabitleşen adresime caresiz geri gelişini..yorgunlugumu dinle bir de..bagırtıların sakinleşmesinii gör içimde...şaha kalkan devrim bu!!!..

milyarlarca yüzden ihtiyac duydugum tek yüz bu...ses etme de usuldan dinlee..bi pırıltı aglıyorr bak kaf dagının ardında..ayaklarım gövdeme ters şimdi...içimde ki kıyamate bekleyiş var...hırpalanmıs saganak geceyi örten gölgeler bile hazırkenn,merhemi olmayan sen,bu güven kime?

yabancı gözlerle izledigin bu kayboluş benim, adını "devrim" (!) koydugum...şimdi icimdeki cicekler ates acıyo,,tıpkı ruzgar melodisinde ki gibi... koyu bı ugultuu duyuluyoo kaf dagında..kaf dagım da..!!

ne bu keder simdi?arayıs ne bu?caba niye?..giden genclik; ben beklemeye dönükken..karmakarısık alemde sancılı bi devrimle gerıye dönecekken...

kaygılı türküler sölemelii...cümlelerin buyurgan haliyle ödestim az önce...melodiler benim oldu..bu sebebden cogaldı tasıyamadıgım ezberler..neyime yaradı şimdi bu turkuler devrim denen bu mecburiyet veda dedıyse genclige..??

suskunluga teslim oldum beklediğim yerden..izliyorum sadece.. bakıyorumda giden genclige eşlik eden bi hicran kalmışş icimde...bekleyiş girdabım olmuş...

bilinen yoklugunu asıyorum baska adamın..bilinmeyen nöbetlerine dogru...kaybettim sandıgım savasın yası bu...

ve bi çok belrisizler arasında sen....bir de yorgun yüregime yosma soruları soran ben...

şimdi bir soluga medet umar gencliğim...ve hakimiyetini ispatlayamamıs bi devrimin yolu cılız tokmak seslerıyle alkıs tutuyoo erdiren bir de sonradan öldüren bekleyişe.. ses etme de dinle..!!

epru'


gönül isterdi ki , farid farjad eşliğinde sunabileim sizlere aslında sunabilirdim de ancak düşündüm de daha dün eklediğim videoyu bı de buraya tasımak, böle nası desem biraz şey durur gibi olurdu ( allam nası cumleler kuruorum böle )

Bu mesaj epru' tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.05.2008 - 00:19






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli