İçerik değiştir



Bu nasıl yönetim?


  • Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 104 yanıt verildi

#101 ecehan

ecehan

    çok da fifi *böö

  • Dokunulmazlar
  • 13.431 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:gündüz Paris, gece Londra falan

Gönderim zamanı 15.12.2007 - 22:34

gubidik, namus düşmanı diyen olmadı ki ysf'a. ağır tahrik var sadece.bir de katlanan cezalar. 1 ay sonra aramıza dönecek ve kaldığı yerden devam edecek işte.
Gönderilen Resim asaletini sevdiğim

#102 abidik

abidik

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 3.464 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:nerede akşam orada sabah
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 15.12.2007 - 22:51

Hiç bir zaman ortaya laf edip imalarda bulunmadım söylecek sözlerimin hep bir muhattabı olmuştur. İlk olarak Dora sen kim oluyorsun da, kendinde hangi gücü buluyorsun da ve seni kim yetkili kıldı da bana ve Kara'ya yapılan terbiyesizliği, o adi davranışları affedebiliyorsun. Sana yapılanların dışında ben seni benim avukatım veya savcım tayin etmedim. Bu gereksiz adam güya beni sinirlendirip forum içinde kendimi kaybedi onunla sataşacağımı düşünerek eşimi ağzına sakız etti. Bizim örf ve adetlerimizde ana,bacı ve eş kutsaldır. Onlara kimse dil uzatamaz dokumaz böyle bir şeye yeltenildiğinde o dil, o el kesilir. Yetersiz beyin kapasitenle kendi kendine bir karar alıyorsun kendi avukatlığını hakimliğini yapıyorsun sen bunun için yetersiz birisin. Burası senin at çifliğin değil haddini çok aştın.

Ve sen YSF denen karaktersiz canlı bir insan ile tartışmak veya didişmek istiyorsan beynine, kelimelerine zekana güvenr öyle çıkarsın karşısına olmadı delikanlı isen bileğine güvenir çıkarsın karsına hepsine kabulüm. Ancak senin kişiliksiz keyfinin tatmini için benim eşimi ağzına sakız edip onun üzerinden beni tahrik etmeye kalkışmanın açıkça tek ve tek tarifi vardır bunun adı namertliktir.Sen adam bile değilsin ve asla olamayacaksın.

Bu şahıs kasıtlı olarak daha önce beni sinirlendirmek için ( eşimin adını ağzına alma ) uyarısına rağmen 7-8 kere aynı yerde aynı tahriki yapmış ve shy tarafından uyarılmıştır.

Bununla yetinmeyen karaktersiz kişilik aynı şeyi 3 gün önce yine tekrarlamış ve msn üzerinden bu sefer Wale tarafından uyarılmasına rağmen yaptığı terbiyesizliğe devam etmiştir. Bunun yüzünden ceza almıştır. Ancak sizin gibi ehil olmayan bir kişi ortaya çıkıp hem sizden daha iyi hükümde bulunan bir kişi ezip verdiği cezayı kaldırıyorsunuz hemde bu terbiyesiz kişinin yaptığı ve ilerde yapacağı davranışlara çanak tutuyorsunuz.

Açıkça söylüyorum evet YSF bana göre bu ortama yakışmayan adilikte , terbiyesizlikte, saygısızlıkta biridir evet benim oyum gitmesinden yanadır.


Dannkın burda bilmediği bir şey var yusuf bu konuda uyarılmadı, shy yusufu uyarmamış sadece özel ricada bulunmuş karanın adını yazma bende biliyorum oyun bahçesinin konseptini adaba aykırı bir şey yazmadıkca sorun olmaz dediğini iletmiş ki shy burda bir şeyi gösteriyor oyun bahçesine adaba aykırı ters bir şey yazılmadığı sürece ceza verilmeyeceğini, çıksın shy açıklasın uyarımı vermiş özel ricada mı bulunmuş?(cevap hakkı sende shy)

Karaktersiz biri için yine aynı karaktersizlikte biriyle tartışmaya son verin lütfen... algılama sorunu yaşadıkları aleni ortada... neden hala naltmaya çalışıyorsunuz ki...
şerefsizin biri uyarılara rağmen ağzına almış sakız gibi adımı zikrederken birileri bi taraflarına kına yakmakla eğleniyorlar sanıyorum...

dora hariç herkez bu msjım için ceza verebilir!!!!


burda ne demek isteniyor wale ?

Kimseye eşime asıldı diyerekten bir suçlama yapmadım algılama kapasiten sadece bu kadarla sınırlı ise diyecek bir söz kalmıyor. YSF kişisel sataşmada bulunmak için eşimin ismini kullanmıştır. Hakaret ettiğini de söylemedik kişisel sataşma çıkarmak için için Kara'nın adını kullanmıştır. Oyun bahçesinde her üyenin adı kullanılır 1 kere eyvallah 2 kere eyvalah haa eğer bu kişi 7 mesaj üst üste aynı ismi kullanıyorsa sataşma ve kavga çıkarmak için tahrik yaratıyordur. Bunu 1 kere yaptı ve uyarıldı , üstüne üstlük daha önce hem benim tarafımdan bunu yapma dendi hemde yöneticiler tarafından 1 ay önce idi yanılmıyorsam. Demek ki aklı olan her kişi böyle bir davranış yapılmasının gerek kişiler gerekse yönetim tarafından hoş karşılanmadığını algılar ve kendine çeki düzen verir. Ancak bu kabiliyete sahip olmayan bir kişi tekrar aynı niyetle sırf tartışma çıksın , kişisel sataşsın diye 7-8 mesaj boyunda aynı ismi ağzına sakız ederse harabe'nin kuralları içersinde kişisel sataşma olduğu için cezasını çeker.

Aklınız fikriniz asılmaya çalıştığı için olayı sadece bu şekilde görmenizi doğal buluyorum aslında.Kara'yı ne sandığımın hesabını sana verecek değilim kaldıki padişah kızından da dünyanın bütün kızlarından da ötedir benim için şimdi kıskançlığınızın ve bayağılığınızı alın ve çekilin.


Burda da üye kendi demiş zaten asılmamış demiş peki neden ceza verdin wale,evli birinin adını oyun bahçesine yazdı diye mi ?

1.) Kişisel sataşma, tahrik vs.
2.) Yöneticiye bel altı oyun oynamak.
3.) Uyarılara rağmen bildiğini okumak.
4.) Huzur bozmak.

Burda bel altı oynamak demişsin bu ne demek sen ceza verirken bir üyeye hakaretin en büyüğünü sen yapmışsın

Yukarda her şey gösteriyor senin bir inat veya yöneticiyim verdiğim karardan dönmem diyerek ve sonra bunu güzelce bakın yusuf bu işde nasıl olsa yusufun cevap hakkı yok ya yazabilirsin istediğini.
Burda yönetim olarak karar vermişsiniz değil mi eminim sana yönetici arkadaşların yaptığın yanlışı göstermiştir ama olayda karşı taraf var senin yüz yüze tanıştığın kişiler haklı olarak ve istemeyerek onları savunabilirsin.
Bende mel g. yerinde olsam seni tutardım çünkü ceza delinirse senin yöneticiliğin zedelenecek

yukarıya bakıp da hala bana diyebilirmisin namus değil sadece oyun bahçesine evli bir üyenin adını yazdı diye ceza verdim.Şimdi göstermeni istiyorum bel altı nerede oynanmış nerede hakaret edilmiş???

Ben sadece amacım yeğenimin hiç bir üyenin namusun da gözü olmadığını belirtmekdir gerisi size kalmış ister 1 ay ister 1 yıl ceza alsın.

Yönetim olarak sizden ricam olayı güzelce sitedekilere duyurmanız bu şekilde yeğenim bir evli bayana sarkmış gözüküyor ve bu bir mağduriyet yaratıyor en kısa zaman da gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#103 abidik

abidik

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 3.464 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:nerede akşam orada sabah
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 15.12.2007 - 22:55

gubidik, namus düşmanı diyen olmadı ki ysf'a. ağır tahrik var sadece.bir de katlanan cezalar. 1 ay sonra aramıza dönecek ve kaldığı yerden devam edecek işte.

sende yöneticisin senden burda kararını açıklamanı istiyorum.

oyun bahçesinin konsepti nedir? evli üyelerin adını yazmak ceza getirir mi ?
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#104 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 15.12.2007 - 22:56

Ilımlı yaklaşmak prim yapmadı, saldırıya geçtiniz sayın gubidik veya ysf mu demeliyim.. : )Gereği yapılacak merak etmeyiz. : )

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#105 abidik

abidik

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 3.464 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:nerede akşam orada sabah
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 15.12.2007 - 23:02

Bende herkes gibi bu siteye üye oldum senin ne demek istediğini çok iyi biliyorum benim bu pcden girdiğimi en iyi ecehan bilir görüntülüde ona kamera açmıştık sesimizi bile duydu ve ilk defa yusufun yanından girmiyorum son defa girmiyorum.
Senden sadece hani namus yok sadece üye adını yazdı aldı demeni ve yeğenimin adının bu şekilde anılmamasını istediğimi belirtiğimin için yazdım yoksa ben bunları özel mesaj yolu ile mel g de iletirdim herkes görsün istiyorum olayın gerçek yüzünü.

o konuyu neden kapadın hakaret yok sorularıma cevap vermeni istedim tam bunu yazmıştım ki konuyu kapamışsın

şimdi bu konuyu kapatabilirsin.
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli