İçerik değiştir



- - - - -

Deliyim Ne Yapsam Yeridir :)


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 02.11.2007 - 13:49


Şimdi okulumda 6. sınıflardan biri benim sınıfım. Bölge doğuda sıkı aşiret, saygı, korku kurllrının hkim olduğu bşir yer..


Yoklama listemde sene başından beri takip ettiğim 3 isim okula hiç gelmediler. Belki sorun vardır cvs diye bekledim. Bu arada sınıfımdki bir kaç öğrenciden (o öğrencileri tanıyan) onlşar hakkında bilgi aldım. Ç:ocukların okula gidiyoz diye çıktıklarını ama kafeye takıldıklarını öğrendim. Bu kısımdan ailelerinde çocuklarında haberi olmadı.

Aileler zaten okula gelmiyorlar. Ee diyeceksiniz sana ne? olarmı dedimya ben deliyim. Ben ailelere gideyim dedim :(

Önce ilsis ten telefon numaralarını aldım. Velileri aradım. Tabi önce inanmadılar sınıf hocası veliyi asrar mı hiç. Neyse o aşamayı zorda olsa aştım :D İş yerlerini öğrendim ve orayadfa gittim.

Çocuklarındn haberleri olmadığını söylediler. Herşeylerini tam yaptıklarını, bir iki kere okul dışınd yakladıklarını ve dövdüklerini :P söylediler. dövmeyle olmaz dedim. Yarın okula gelin konuşalşım dedim.

Bu gün okula geldi o veliler. Her zamanki gibi o çocuklar yine okulda yoktu. takıldıkları kafeyte polisle birlikte veliyi gönderdim çocuğpunuzu alın ve "seni çok sevdiğim için merak ettim" deyin dedim. Bu arada polislerinde o iş yerine okul satinde öğrenci almaktan ceza yazmasını istedim *lol

Ve veliler bana söz vermişlerdi zaten dövmeyecez ve dediğinizi yapoacaz diye. Saolsunlar sözlerini tuttular. Okul geldiler. Onlarda olayı büyütmeden. Hocası biraz sıkılmış bnugün kafeye takılmış, ben sıkıyorum biraz ondandır herhalde dediler. Ama artık okulumza birlikte geldik kabul ediyon mu bizi dediler. Çocuk tabi dumurdu am utandılar, çocuğu aldım yanıma konuştum veliler dışarda bekledi(tek tek) ve dedimki çocuklara. "bak ailen seni ne kadar çok seviyor olkmadğını görünce nerelere kadar geldi. Sende şimdi çık özür dile ve bir daha olmyacak ve ben artık okulun en çalışkanı olacam derslerime çalışacam diye söz ver dedim." Önce utandılar. Bulunduğum bölge katı disiplinleri olan bir bölge ne demek babaya sarılmak, konuşamazlar bile. Ama zorladım gittiler sarıldılar. barıştılar. Çocuk mutluluktanb, pişmanlıktan ağladı. velilerinnin ettiği dualarla herhalde cennetlik olmuşumdur. Sonra veliyi rehberlik servisine gönderdim. Hocamız baskı yapmaması konusunda, çocukla konuşması onu anlaması konusund uyardı ve yapmayacağına dair bize söz verdi.

Çocuğuna ders sonlrı iş yerindeki bilgisayarda oynaması için 2 saatlik izin bile aldık. ve çocukta artık hergün çalışacağına, babasını utandırmayacağın dair söz verdi.

Tabi bende okulda, delidir ne yaps yeridir diye anılır oldum :P


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#2 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 02.11.2007 - 14:04

Hep böyle kalın...Allah yardımcınız olsun....
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#3 ecehan

ecehan

    çok da fifi *böö

  • Dokunulmazlar
  • 13.431 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:gündüz Paris, gece Londra falan

Gönderim zamanı 02.11.2007 - 14:06

*lol ne cici bi öyyetmen buu :(
bela olmuş çocukların başına :D
tebrik ederim seni kajmeran. belki de hayatını değiştirmişsindir o çocukların
Gönderilen Resim asaletini sevdiğim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli