İçerik değiştir



- - - - -

Best of Haydar Dümen


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 25 yanıt verildi

#1 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 09:50


Yillardir Turkiye'nin seksoloji otoritesi olarak her konuda muthis oneriler getiren Haydar Dumen'in, okurlarindan gelen akilalmaz sorulara verdigi akla ziyan yanitlar internette mailden maile dolasiyor. Iste onlardan bir demet!

Soru: "Cigliklarima engel olamiyorum!!!"
Yanit: "Dislerinin arasina yorgan al!!!"

Soru: Merhaba size sunu sormak istiyorum. Esimle haftada iki veya uc kez sevistigimizde cocuklarin ikiz ya da ucuz olma ihtimali artiyor mu?

Yanit: Sevgili okurum. Bircok erkek esiyle birlikte her gun birlesme yapar. Bu durumda bu mantiginizla cocuklar yediz mi olacak? Biraz kitap oku, bilgilen, sonra evlilige adimini at.

Soru: Asiri istek ogretmenligimi etkiler mi?

Yanit: Ac gozlusun, kendini disipline et, derslerine calis

Soru: Haydar bey. Ben 19 yasinda bir gencim. Yazilarinizi devamli takip ediyorum. Ben de sekse karsi asiri bir ilgi var. Bu yuzden bunalimdayim. Ogretmenlik okuyorum. Acaba bu ogretmenlik hayatimi etkiler mi, cunku bu sorun beni derslerimden sogutuyor. Bulundugum ortamdan dolayi hep kizlarla ic iceyim. En samimi kiz arkadasima karsi bile cinsel istek duyuyorum. Bir gun ayni evde kalirken onu yemek yaptigi sirada taciz ettim. O andan sonra butun arkadaslarim benimle iliskisini kesti. Arkadassiz kaldim, sosyal bir bunalim icindeyim. Inanin ki isteyerek yapmamistim, kendime hakim olamadim. Lutfen bana yardimci olun. Simdiden cok tesekkur ederim.

Yanit: Sevgili okurum, once kiz arkadasin geveze biriymis. Biraz kendi gururunu tamir etmek icin biraz da sen onun adini cikarirsin diye o senden once davranmis. Senin adini yaymis. Sen de herkese ilgi duydugundan beyninde hayali harem kurmussun. Ama bunlardan bir tanesini bas kadin secmek zorundasin. Yani bir sevgiliyi. Bu boyle olursa sen de, sevgin de, iliskin de sayginlik kazanir. Obur turlu hem guven vermezsin hem bir uzum bagina girdiginde her uzum salkimindan biraz salkim koparmak gibi acgozlu bir imaj senin kimligini zedeler. Bana gore de biraz ac gozlusun. Bu durumunu egitmezsen ve disipline etmezsen evlendiginde karinin cekecegi var. Tabii ki mutlulugun bozulacak. Hadi yavrum derslerine iyi calis.

Soru:28 yasindayim ve bes ay once kendimi hazir hissettigim donemde erkek arkadasimla birlikte oldum. Onu seviyorum, cinsellikten zevk aliyorum ama orgazm olamiyorum. Nedeni ise tam doruga ulastigimda ciglik seslerim beni frenliyor. Erkek arkadasim bundan rahatsiz oluyor. Ancak ben bu sese engel olamiyorum. Bu guzellikten mahrum kalmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda bir cikis yolu gosterirseniz cok sevinirim.

Yanit: Degerli okurum, orgazm heyecani kisiden kisiye farklidir. Bir parca hareket, canlilik, ses ya da titreme olmasinda yarar var. Cunku bunlar erkegi motive eder. Bu tipki cep telefonunun titresim yaparak sahibine "Ben calisiyorum. Her sey yolunda" uyarisi yapmasi gibi. Ancak sizdeki gurultu sanirim tavan asimi gibi, doruklari zorladigindan belki de esiniz bundan rahatsiz olabilir. Oyle ya komsularin duymasini istemeyebilir. Benim cok aydin, zeki, olgun ve egitimli bir vajinusmus hastam vardi. Iki yildir birlesme saglanmamisti. Sik sik duyurdugum gibi vajinusmus olaylarini ben tek seansta yuzde 100 bitiriyorum. Bunda narkoz yok, dokunma yok, muayene yok, ev odevleri vermek yok. Yukarida sozunu ettigim ciftin muayenehanede olayini cozumledigimizde kadin yanimiza geldi. "Hocam simdi beni ust kattaki komsum beklesin" dedi. Parmagini tavana dogru kaldirdi. "Geliyorum komsu. Bak ben sana neler yapacagim" diye konustu. Memleketi Izmir'e esprili bir gonderme yapti. Megerse ust komsusu her gece cinsel birlesme yaptiklarinda bunlar asagida hissediyorlarmis. Kimbilir onlar da mi sesliydi. Oysa karyola mi ritmik sesler cikariyordu bilemem. Iki yil cinsel birlesmeyi gerceklestiremeyen kadini afakanlar basiyor. Onlar yapiyor ben niye yapamiyorum diye bir sinir kupune donmus. Sanirim o da bir yontem bularak ust kat komsusuyla yarisa girmistir. Bana gore bizimkisi gecmistir, yarisi kazanmistir. Usttekiler ne de olsa biraz yorulmusdur. Degerli okurum. Cok gurultu yapma be yavrum. Adam hassas, dislerinin arasina ya biraz yorgan al ya da onceden hazirladigin sargi bezini isir. Ya da birlesmeden once sakinlestirici ilaclar al ki iyice gevse. Ne kadar gevsesen de sen ses veren turden kadinlardansin. Doktorca fena bir sey degil ama kocani ya kendi kulvarina cekeceksin ya da sen onun kulvarina gececeksin. Simdilik arasindaki cizgide kosmaya devam edin. Biraz senden, biraz ondan.

Soru: Pantolonuna bosaldim hamile mi?

Yanit: Oyle spermi henuz Tanri yaratmadi (***ühü

Soru: Merhaba, size bir sorum olacak. uc gun once sozlumle sevistim. Uzerimde giysi yoktu. Onun uzerinde blucin vardi. Ben dayamayarak pantolonun cinsel organina yakin bir yere bosaldim. Sozlum ve ben hamile kaldigindan supheleniyoruz. Iki gunden beri de midesi bulaniyor. Cevabinizi bekliyorum.

Yanit:
Sevgili okurum. Pantolondan ya da bezlerden iceri gecebilecek bir spermi Tanri henuz yaratmadi. Spermler Amerikalilarin icat ettigi beton delen fuzeler gibi bir seyleri delip gecemiyor. Spermler kendilerine uygun vajina kanalinda ve ondan sonra rahim icinde dollenme borularinda asfalt yolda gider gibi kayar giderler. Bunun icin hic uzulmeyin. Esin ne hamile kaldi bu durumlarda ne de hamile kalabilir.

Soru: Nisanlimin cinsel organi cok buyuk, ne yapayim?

Yanit: Sanslisin piknik yapacagin alani gormussun

Soru: Sayin Haydar hocam. 23 yasinda, nisanli bir kizim. Bir ay sonra dugunum var. Arkadaslarim korkulacak bir seyin olmadigini soyledi. Gectigimiz gun nisanlimla on sevisme yasadik. Nisanlim cinsel iliskiye girmemizi istedi. Ben de onu cok sevdigim icin "Hayir" demedim. Daha sonra soyunduk. Ama gordugum manzara karsisinda sasirdim kaldim, cunku cok buyuk. Biz konuyu gerdek gecesine birakmaya karar verdik. Hocam, simdi ben gerdek gecesi ne yapmaliyim? Simdiden tesekkur ederim. Rumuz: Bozcaada'dan B.K.

Yanit: Degerli okurum, hayat surprizlerle doludur. Bir pencereden bakarsan, cicek bahcesi gormeyi umdugun yerde sivri sivri kayalar gorursun. Oysa sen, o cicek bahcesinde piknik yapmayi, eglenmeyi, gulmeyi duslemis olabilirsin. Ama sivri upuzun kayalar senin hareketlerini kisitlar. Orada yasamak zorundaysan cok dikkatli olmalisin. Ayagin kayar, uzerine dusersen canin acir. O kayalarin arkasina saklanan nisanlin da seni o kayalarini tepesine hemen cikmaya zorlarsa, bu defa dokularda yaralar acilir. Sen kayadan oyle bir korkarsin ki hayatin boyunca yanlarina bile yaklasmak istemeyebilirsin. Ama yine sen sanslisin. Piknik yapacagin alani gormus, neyin, ne oldugunu ogrenmissin. Bu durum surpriz de olabilirdi. Hani bazi yerlerde uzeri ortulu heykelleri acarlar. Ortuyu cekince devasa heykel karsina cikiverir ya, onun gibi ilk gece birdenbire ortuler kalkip da esinin "Bak bak" diye kipirdanislari sende sok yaratabilir. Artik sans ne getirdiyse, vajinismus mu, cinsel sogukluk mu? Kabak gelir yine bizim basimiza patlar. Ben yukarida mektubunu sansurledim. O sivri kayanin boyutunu yazmadim. Bana gore cok dusunmelisin. Cunku kayanin boyutu, mermer kesen makinelerle traslanir gibi kesilip duzenlenemiyor. Ama o kayanin bulundugu cevre, gokyuzu, kayanin oturdugu topragin kalitesi her sey iyiyse bir de bu taraftan degerlendirmelisin. Ama uzun bir evlilik surecindeki bunu at uzerinde bir seyahat gibi dusun, iste boyle bir yolculukta esin dizginleri iyi kullanmayi bilirse sorun ortadan kalkar gibi geliyor bana. Yine de sen bilirsin.

Soru: Masturbasyon boyu kisaltir mi?

Yanit: Genetik diye bir sey var

Soru: Hocam size iki sorum olacak. Masturbasyon yapinca sivilce cikar mi ve boyu kisaltir mi? Rumuz: Root

Yanit: Degerli okurum, masturbasyonun sivilceyle ilgisi yok. Boyun uzunluguna ya da kisaligina gelince. Soyle dusunun. Sokakta birtakim erkekler goreceksin. Soyle bakacaksin adamlarin boyu 1.80. Haa! seni seni. Sen hic kendini ellememissin, iyi iyi masallah. Ya da orta boylu birini gorunce iste bak ne hale gelmissin. Oglum biri sana demedi mi kendinle cok oynarsan boyun bir karis kisalir diye. Yani insanlarin yuzune, bedenine bakarak gecmislerini okumak mumkun mu? Cinsel kimliklerini cozmek elimizde olsaydi biz bu meslekten coktan istifa eder, emeklilik kosemize cekilirdik. Genetik diye bir sey var. Bunun icinde aile var, beslenme var, yapilan sporlar var. Var oglu var. Bir de genc yasta insanlar kilolu olursa yer cekiminden dolayi boy uzamiyor.

Soru: Orgazmi cozemedim, tanimlar misiniz?

Yanit: Agustos sicaginda buzlu limonata icmektir

Soru: Merhaba Haydar bey. Yazilarinizi surekli takip ediyorum. Ama anlattiginiz orgazm olayini cozmus degilim. Ben 18 yasinda bir kizim. Sizden orgazmin tanimini yapmanizi rica ediyorum. Rumuz: Muhasebe

Yanit: Sevgili okurum, ne yapsam, ne etsem de sana orgazmi tanimlayabilsem? Varsayalim ki bir agustos sicagindasin ve iyice susadin. Hucrelerinin her biri can istiyor. Senin de canin bir kocaman bardak buzlu limonata istiyor. O buzlu limonatayi aldin, agustos sicaginda ictin, ictin, ictin ve limonata bitti. Sen de derinden bir oh cekip rahatladin ve doydun. Cok keyifli bir mutluluk. Hemen hemen orgazmin tarifi bu. Yani yudum yudum, ya da adim adim zevk basamaklarindan tirmanmak. Bedenin, midenin tamam dedigi noktaya geldigi zaman bir oh! deyip bardagi elinden koyup soyle bir gevseyip ve oturmak ya da uzanmak. Ancak orgazm olana kadar gecen surec herkeste degisik bir yol izliyor. O limonatanin ilk yudumda hic tat olmayan mi dersin. Birkac yudum aldiktan sonra bir ust basamak zevkine ulasamayan ya da yarim bardak ictikten sonra bu kadar yeter, daha fazlasi yok mu diyen. Doruga yaklasip ancak o son noktaya bayragi dikemeyenler mi? Orgazmi sirasinda aglayanlar, haykiranlar, inleyenler, kendini tutamayip kahkaha ile gulenler (dikkat bu sirada vajina penisi disari atabilir. Cunku karin kaslari kasilir) Kocasinin sirtini tirnaklariyla yaralayanlar mi? Son derece sessiz kelebegin cicege konmasi gibi hicbir seyi belli etmeyenler mi, .... mi? ...... mi? Sevgili okurum sana onerim; bir partnerin olsa ya da evli olsan ve de bu evlilik birkac yil gecse ondan sonra ortaya cikabilecek tabloya gore sen bana bu soruyu sorsaydin. Ben de sana daha net bir seyler soylerdim. Istersen butun bu ihtimalleri teker teker bir kagida yaz. Hepsini katla, bir torbaya doldur. Tombala ceker gibi bir tanesini cek. Galiba bu benim de. Yani yani yani...

Soru: Kizlik zari dort yilda kendini yeniler mi?

Yanit: Kristal bardak bir kez catladi mi kendiliginden kaynamiyor

Soru:
Merhaba Haydar Bey. Benim sorunum su: Yedi yil once erkek arkadasim sevisme sirasinda parmagini vajinama soktu. Adetimin son gunuydu, cok az miktarda kan geldi. Sizce kizligim bozulmus olabilir mi? Ya da adetimin son gunu oldugu icin kan gelmis olabilir mi? Ayrica etrafimdakilerden duydugum kadariyla dort yil iliskiye girilmedigi zaman kizlik zari kendini tamamliyormus. Bu olaydan sonra yedi sene iliskiye girmedim. Bu yuzden kizlik zarim kendini tamamlamis olabilir mi? Sizce bu dogru mu? Boyle bir sey var mi? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Rumuz: Minik

Yanit: Degerli okurum, kizlik zarinin dort yilda kendini tamamladigi olayini yanlis duymussun. Kristal bardak catladi mi kendiliginden kaynamiyor. Her neyse kizlik zari dikilebiliyor da, kristal bardak kaynak tutmuyor. Kristal bardak ruhunuzdur. Sevgililer, esler birbirinizin ruhunu catlatmayin, yani kirmayin. Kizlik zari dort yil degil, 40 yil da bekleseniz bir sey olmaz. Zaten olan olmus, biten bitmis. Bazilari diktirme pesinde kosuyor. Bence yanlistir. Kizlik zarini yitirmek namus mudur degil midir? Bu toplumdan topluma degisen bir yargidir. Biz bu toplumsal degerlerin biraz daha gerisinden giderek bunu namus olarak yorumluyoruz. Ama degerli okurlarim namus dikis tutmuyor, gecmis olsun demekten baska.
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#2 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 10:06


Soru: Orgazmi cozemedim, tanimlar misiniz?

Yanit: Agustos sicaginda buzlu limonata icmektir


Soru: Kizlik zari dort yilda kendini yeniler mi?

Yanit: Kristal bardak bir kez catladi mi kendiliginden kaynamiyor *ühü *böö *agla


Soru: Nisanlimin cinsel organi cok buyuk, ne yapayim?

Yanit: Sanslisin piknik yapacagin alani gormussun


Seviyorum ben bu adamı *agla *ühü

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#3 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 18:03

Forum a girdiğim günden beri 2. defa çok güldüm.Eline sağlık gLa,Allah iyiligini versin Haydar abi...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#4 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 18:57

Bu yazıyı print ettim arkadaşlara okuyacam *böö

süper bişe :P

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#5 quStah

quStah

    Camel Soft

  • Yöneticiler
  • 5.617 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Kadıköy
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 19:00

Her gün posta almak daha az maliyet şeeder sanki *böö

#6 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 19:55

"Amerikalilarin icat ettigi beton delen fuzeler gibi bir seyleri delip gecemiyor. "

ohaaa :icecream:
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#7 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 11.09.2007 - 21:49

geçen gün haydar abimle yan yana geçtik.. şöle bi gülümsedim selam verdim o da selam verdi.. pas verdim sanmamıştır inşallah *uhuhu

#8 Serra

Serra

    I'm Back !!

  • Üyeler
  • 8.125 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:MuEno

Gönderim zamanı 12.09.2007 - 18:54

korkutmuşsun adamcaazı :huh:
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#9 flame

flame

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.503 Mesaj
  • Konum:izzmirr

Gönderim zamanı 14.09.2007 - 20:18

edy yazık adama zaten fravunla aynı yaşta sayılır mumya gibi bişi kalbine iner dikkat ederek slm verseydin
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#10 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:26

1. YÜZÜK VAJİNAMDA KALDI

Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?


CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer.

2. PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasılbir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?

3. EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya'da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya'dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.

4. SÜPÜRGENİN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?

23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama başka nedendendir.

5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER

8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?

CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.

6. AYAÐINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI?

15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.

7. ELLERİM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR

Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?

CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle, elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma. Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.

8. EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

9. ALTI BARDAK BALLI SÜT İÇİYORUM

Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6 bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun

CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan çıkıyor. Olan Türkiye'nin ekonomisine oluyor. Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum. Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey gelmiyor.

10. İKİ KEZ KAN GELMEMİŞTİ

22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum. Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!






YILIN EN İNANILMAZ 5 SORUSU

5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?

4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?

3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu, bir aydınlatın

2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?

1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?

NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR

18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor.

İlişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik çarpıyor.

Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.

Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe uzuyor.

Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor.

İddia oynuyorum, kazandığım günlerde performansım düşüyor.

Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin olamıyoruz.

23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor.

Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir açıklaması var mı.

Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum. Yolculuklar ıstıraba dönüştü.






:: :P
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#11 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:34

Geçen gün mail attım kendisine ... Sağolsun bayağı bir yardımcı oldu . ::

#12 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:39

Tövbe tövbee..
Ayıp.. ::

Değişiklikler Kaydedildi...

#13 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:42

Evet ayıp ama cahil insanlarıda bilgilendirmek lazım öglena kardeş :: Mesela Belligerant..Bak hemen koşmuş yardım istemiş..Yani lazım bu bilgiler gençlerimize.. :P
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#14 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:43

Tövbe tövbee..
Ayıp.. ::

Sana mı sorsaydım ? :P

#15 DKNH

DKNH

    εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

  • Muhabirler
  • 9.404 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Yok ki benim bir yedeğim

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:47

adam kedisini mi köpegini mi ne kısırlastırmıs
bakmıs insanlara yapamıyoo :: :P
Gönderilen Resim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....

#16 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:51

öglena kardeş

::

Değişiklikler Kaydedildi...

#17 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 01:56

N'oldu guzum yahu?Abimi deseyim..Belli koş yardım et çabuk yaaa.Konuyu toparla falan,araya espiri attır,hadi bakiyim ::
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#18 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 02:00

Geldim geldim :P

öğlene abi sana 24 yaşındaki bir genç olaraktan bi sorum olcek : ::

bu kadar karizma olmayı nasıl beceriyorsun *cool

bu işin sırrı nedir ? *zong



#19 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 02:22

1. YÜZÜK VAJİNAMDA KALDI

Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?


CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer.

2. PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasılbir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?

3. EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya'da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya'dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.

4. SÜPÜRGENİN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?

23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama başka nedendendir.

5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER

8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?

CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.

6. AYAÐINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI?

15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.

7. ELLERİM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR

Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?

CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle, elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma. Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.

8. EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

9. ALTI BARDAK BALLI SÜT İÇİYORUM

Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6 bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun

CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan çıkıyor. Olan Türkiye'nin ekonomisine oluyor. Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum. Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey gelmiyor.

10. İKİ KEZ KAN GELMEMİŞTİ

22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum. Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!






YILIN EN İNANILMAZ 5 SORUSU

5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?

4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?

3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu, bir aydınlatın

2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?

1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?

NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR

18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor.

İlişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik çarpıyor.

Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.

Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe uzuyor.

Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor.

İddia oynuyorum, kazandığım günlerde performansım düşüyor.

Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin olamıyoruz.

23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor.

Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir açıklaması var mı.

Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum. Yolculuklar ıstıraba dönüştü.






:: :P

Bunuda bu sayfaya alalım,belki görmeyenler olur falan..Eksik kalmasınlar *zong
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#20 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.02.2008 - 02:27

Çok süper bir konu olmuş . ::

ufkum açıldı :P





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli