İçerik değiştir



- - - - -

Küçük Kara Balıklar


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 harap_bitap

harap_bitap

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 31 Mesaj
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 12.01.2007 - 04:46


Behrengi'nin muhteşem çocuk kitabı Küçük Kara Balık,kendi küçük dünyasının dışında da bir dünya olduğunun farkında olan,bu dünyayı keşfetmek için yaşadığı toplumun kurallarını hiçe sayan,açık denizlere ulaşmak için her türlü tehlikeyi göze alanların kitabıdır,özgürlük ateşiyle yanıp tutuşanların kitabıdır ve bu yüzden de bir çocuk kitabı değildir sadece..Ufkunu genişletmek isteyen,kendi küçük dünyasının dışına çıkmak isteyen herkes bir küçük kara balıktır..

Yönetmen Çağan Irmak'ın Çemberimde Gül Oya dizisinde yer verdiği bu kitap Çağan Irmak'ın da zamanında bu küçük balıklardan biri olduğunun göstergesidir sadece..Açık denizlere ulaşmış olan bu eşsiz yönetmeni ve ÇGO dizisini sevenleri buluşturan bir forumumuz var bir süredir..Kendini küçük kara balık gibi hisseden bütün herkesi bekleriz efenim..saygılar -------> http://www.kucukkarabaliklar.tr.cx

Bu mesaj harap_bitap tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 12.01.2007 - 04:48


#2

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 12.01.2007 - 12:38

Her cocuğun mutlaka okuması gereken çok hoş bir kitap. İlkokuldayken okuduğum ilk kitaplardan biri. Yeğenime de okula başladığı an mutlaka hediye ediceğim küçük kara balığı.

Dizi de kötü kitap oldukları söylenerek yakılması, bir öğrencinin de kitabı saklıyarak öğretmenine kitabı gösterip "eğer kötü bir kitap olsaydı babam bana almazdı" dediği sahne o dönemde yaşanaları çok güzel anlatmış idi.

#3 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 12.01.2007 - 16:23

Sitenizi bilemem ama o küçük karabalıktır ha bir de martı şimdiki halime sebep.. İlkokula bile başlamadan çok önce babamın hediye ettiği ve okumamdan sadece bikaç gün sonra baskın sebebiyle sobada yaktığı kitaptır.. Aradan yıllar geçmesi gerekmişti neden yaktığını anlamam için..

Wili'ye katılıyorum her çocuğun okumayı öğrenmesiyle paralel mutlaka okuması gereken bir kitaptır.Çok ciddi etkiler kişiliği..Bende öyle oldu en azından.Hala içimde sonsuz bir arayış,bu dünya değil, başka bir dünya olmalı diye,hala içimde o baskıları kuralları reddetme ve sonsuz özgürlük hissi... (Martı'dan sonra da yüzmeden kanatlara takık oldum ,ayrı..)

Pek huyum değildir ama sitenize mutlaka bir ara gelip bakacağım..


In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#4 harap_bitap

harap_bitap

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 31 Mesaj
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 12.01.2007 - 20:06

Küçük kara balıklar forumunu genellikle oyuncu resimleri,dizi müzikleri vs. ile ilgilenenlerin sömürü amacıyla gelip birşeyler aldıkları bir forum olmaktan öteye geçirmek için yoğun çaba harcıyoruz bir grup arkadaşla..sizin gibi küçük kara balık hissiyatı taşıyan arkadaşların aramıza katılması bizim için gerçekten çok önemli..Umarım yolunuz bir gün düşer de, oldukça genç arkadaşların da bulunduğu o ortamda onların dünya gözlerinin açılmasına bir katkıda bulunursunuz :msn11: Teşekkürler güzel yorumlarınız için..





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli