Jump to content



- - - - -

ELF Kupasının sahibi belli oldu


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Denio

Denio

    Kamış Kotak

  • Dokunulmazlar
  • 7,870 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:alayına konum

Posted 28.11.2006 - 20:31


Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, Kıbrıs Türklerine uygulanan spor ambargosuna dikkat çekmek amacıyla düzenlediği "Eşitlik, Özgürlük ve Kardeşlik" Kupası'nı Kırım Milli Takımını 3-1 yenen KKTC A Milli Futbol Takımı kazandı..
Karşılaşmaya üstün başlayan KKTC A Milli Takımı, maçın 2. dakikasında Hamis'in gölüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren KKTC'li milliler, 47. dakikada Hasan'ın golüyle 2-0, 54. dakika da Ertaç'la 3-0 öne geçti. Kırım'ın tek gölü ise 70. dakika da Ablyatıfov Marlen'den geldi. Karşılaşma 3-1'lik skorla tamamlandı ve KKTC A Milli Futbol Takımı ELF turnuvasının şampiyonu oldu.

Şampiyon KKTC'nin kupasını, Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Fatma Ekenoğlu, Kırım'ın ikincilik kupasını ise KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer verdi.

-KIRGIZİSTAN ÜÇÜNCÜ-
Final maçından önce oynanan üçüncülük maçında ise Kırgızistan ile Zanzibar takımları karşılaştı.

Normal süresi 2-2 biten karşılaşmanın sonunda penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 7-6 üstünlük sağlayan Kırgızistan Milli Takımı, 8 takımın yeraldığı turnuvanının üçüncüsü oldu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, Kıbrıs Türklerine uygulanan spor ambargosuna dikkat çekmek amacıyla düzenlediği uluslararası ELF futbol turnuvasında, KKTC'nin yanısıra, Tacikistan, Kırgızistan, Zanzibar, Tibet, Kırım, Greenland ve Gagavuzya takımları yer aldı.


kaynak : ajansspor.com,vatankirim.net
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski


Piizan





Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users