İçerik değiştir



Juliette and The Licks


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 4 yanıt verildi

#1 linko

linko

    Sihirli lamba

  • Üyeler
  • 483 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:yan odadan

Gönderim zamanı 14.11.2006 - 12:24


Juliette and The Licks - Hayko Cepkin
28 Kasım Salı 21:00
Mekan : Yeni Melek


Bilet fiyatı kapıda; VIP: 60 YTL Ayakta: 40 YTL olacaktır.

RADAR ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA
BİR HOLLYWOOD STARI: JULIETTE LEWIS

21:00 Kapı Açılış
21:30 Hayko Cepkin
22:45 Juliette & The Licks

Temmuz 2006’da gerçekleşen Radarlive festivali sonrası aylık Radar etkinlikleri Ekim ayında kanadalı grup Metric’in verdiği bir konser ile başlamıştı. Kasım ayının büyük süprizi ise sinemaseverlerin Natural Born Killers, Strange Days, Romeo is Bleeding, Kalifornia, From Dusk Till Down, Cape Fear, The Basketball Diaries vb gibi bir çok ses getiren filmlerden yakından tanıdıkları ünlü oyuncu Juliette Lewis ve grubu The Licks oldu. Sıradışı başrol karakterleriyle sinema dünyasında fırtınalar estiren Juliette Lewis 2003 senesinden bu yana aynı başarıyı müzik dünyasına taşımış durumda. “Juliette and The Licks” adını taşıyan grubun ikinci albümleri “Four on The Floor” 2 Ekim’de tüm Avrupa ülkelerinde piyasaya çıktı. Albümden çıkan ilk single “Hot Kiss” MTV’de en sık yayınlanan parçalardan oldu. Juliette and The Licks yeni albümlerinin turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da bir konser verecek. Özellikle Juliette Lewis’in çılgın, sıradışı sahne performansı şimdiden efsaneleşmişken grubu canlı İstanbul’da seyretmek senenin en önemli etkinliklerinden birine şahitlik etmekle eş anlam taşıyor. Radarlive kapsamında gerçekleşecek konserin tarihi 28 Kasım. Mekan ise Yeni Melek Gösteri Merkezi. Biletler Biletix ve Dinamo 103.8 ofisinde. Tüm detaylar ve gelişmeler için: www.radarlive.com

JULIETTE AND THE LICKS

Juliette and The Licks 2003 senesinde New York’ta kuruldu. Çekirdek kadro Juliette Lewis (vokaller), Todd Morse (gitar), Kemble Walters (gitar), Paul III (bas gitar) ve Jason Morris (davul) oluşuyordu. Henüz bir albüm çalışmasına girişmeden grup konserler vermek üzere yollara koyuldu. Aralarında Nirvana’nın intihar eden solisti Kurt Cobain’in karısı Courtney Love’ın da aralarında bulunduğu bir çok isimle birlikte sahne alan grup 2004’te ilk stüdyo kayıtları olan “Like a Bolt of Lightning” EP’sini piyasaya çıkardı. Bu kısaçaların ardından ilk albümleri “You’re Speaking My Language” (2005) sonrası büyük bir turneye çıkan Juliette and The Licks turne kapsamında verdikleri konserlerle 20 ülkede 500 bin kişiye ulaştı. Juliette Lewis’in olağanüstü sahne performansının üzerine grubun diğer üyelerinin de hiperaktif katkıları, enstrüman icralarının heyecan vericiliği eklenince Juliette and The Licks konserleri herkesin kendinden geçtiği ayinlere dönüştü.

Sahne enerjilerini stüdyo kayıtlarına da taşımanın yollarını arayan grup ikinci albüm hazırlıkları aşamasındayken davulcularının gruptan ayrılmasıyla kısa süreli bir şaşkınlık yaşasalar da hayat onlara büyük bir şans getirdi. Ünlü rock grubu Foo Fighters’ın esas adamı ve Nirvana’nın efsanevi davulcusu Dave Grohl Juliette and The Licks’in ikinci stüdyo albümü Four on The Floor’da davulu çalan kişi oldu. Juliette Lewis bu durumu “Dave’i bizim için davul çalarken görmek Miles Davis’i canlı trompet çalarken dinlemek veya Michael Jordan’la basket oynamak gibi bir şeydi” şeklinde özetliyordu. Yeni albüm “Four on The Floor” ile birlikte grup müzikal kimlik oluşturma sürecini de tamamladı. “Sahne enerjisini albümde de koruyan, kanlı canlı bir rock’n roll” merkezinde dönen müzik basını kritiklerinin neredeyse tamamı albümle ilgili övgülerle doluydu. Henüz albüm piyasaya çıkmadan TV’lerde dönmeye başlayan “Hot Kiss” isimli ilk single gerek listelerde gerekse TV’lerde büyük başarı kazandı. Albüm sonrası verdikleri konserlerden hiç kuşkusuz grubu en fazla heyecanlandıranı Foo Fighters’ın ön grubu olarak 85 bin kişiye çaldıkları konserdi. Henüz ilk single radyo ve Tv’lerde sıkça çalınırken Ekim sonunda albümden çıkacak ikinci single’ın da büyük ses getirmesi bekleniyor.

Four On The Floor (2006)
You’re Speaking My Language (2005)
Like a Bolt of Lightning EP (2004)

Juliette Lewis - vokal
Todd Morse – Gitar
Kemble Walters – Gitar
Jason Womack – Bas gitar
Ed davis – Drums

Bu mesaj linko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 14.11.2006 - 12:26


#2 linko

linko

    Sihirli lamba

  • Üyeler
  • 483 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:yan odadan

Gönderim zamanı 14.11.2006 - 19:16

varmı gitmeyi düşünen konsere.. dinleyen varmı yada..

#3 KaKTüS

KaKTüS

    Fethiye'li...

  • Dokunulmazlar
  • 6.837 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:İstanbul
  • İlgi Alanları:okumak&yazmak

Gönderim zamanı 14.11.2006 - 22:31

yaww linko o değil de şöle yakın zamanda bi zeki müren konseri yapalım dediydim..hala talep olmaması ne kötü... *uhuhu
geldin.buldun...Gönderilen Resim...sevdim.güldüm...

#4 linko

linko

    Sihirli lamba

  • Üyeler
  • 483 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:yan odadan

Gönderim zamanı 14.11.2006 - 22:38

zeki müren.. talep olursa neden olmasın sen ben bide biraz Juliette Lewis de çalarsak ben yaparım *uhuhu

#5 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 25.11.2006 - 09:56

..............

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli