İçerik değiştir



- - - - -

Gun's n Roses 'ın Yeni Albümü


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 22.10.2006 - 12:56


Guns’n Roses’ın yeni albümü 'gizemli bir tarih'te çıkacak

Rock müziğin ünlü gruplarından Guns’n Roses’ın yeni albümü için oldukça "gizemli" bir tarih belirlendi. "Chinese Democracy" isimli çalışma, bu yıl içinde Ocak ayına kadar olan "10 Salı gününden" birinde hayranlarıyla buluşacak

Rolling Stone dergisi, yeni sayısında Guns’n Roses topluluğunun son albümüne ilişkin son gelişmelere yer verdi. Guns’n Roses grubunun menajeri Merck Mercuriadis, çalışmanın bu yıl içinde müzik marketlerin raflarındaki yerini alacağını söyledi. Mercuriadis, "Ocak ayına kadar geriye 10 Salı günü kaldı. Albüm de bunlardan birinde çıkacak" dedi.

Albümün 21 Kasımda çıkacağı yönündeki söylentileri de doğrulamayan Mercuriadis, "Albümün çıkış tarihini duyurup duyurmayacağımızı da bilmiyorum. Belki de bir salı günü müzik markete gideceksiniz ve albüm karşınıza çıkacak" açıklamasında bulundu.

ALBÜMÜ ÜNLÜ DOSTLARINA GÖRÜCÜYE ÇIKARDI
Guns’n Roses albümünü hayranları bekleyedursun, grubun solisti Axl Rose, San Bernadino’daki konserin ardından evinde verdiği partide ünlü dostlarına bütün albümü dinletti. Partide bulunan, Axl Rose’un yakın arkadaşı, "Skid Row" topluluğunun eski solisti Sebastian Bach, çalışmaya tam not verdi. Albümü, "aklı uçuran" bir çalışma olarak nitelendiren Bach, "Çok modern ve epik bir tarza sahip. Bu albüm tek kelimeyle muhteşem" dedi.

YENİ PARÇALAR DA VAR
"Chinese Democracy" adlı çalışmada, Guns’n Roses’ın yeni şarkıları "Better" ile"I.R.S" de yer alıyor. Yeni albüme emek verenler arasında, Nirvana’nın efsane albümü "Nevermind"ın miksini yapan Andy Wallace da bulunuyor.


haberin devamı

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli