İçerik değiştir



Duyuru !


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 28.09.2006 - 18:25


Eger ilgilenmek isterseniz Sizden bir ricam var ;

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünde tedavi görmekteyim. Talasemi Major( Akdeniz Anemisi) hastasıyım.21 günde bir 2 ünite kan almak zorunda kalıyorum. Yılda ortalama 36 adet kan alıyorum. Hematoloji kliniğinde benim gibi 30 talasemi hastası daha var. Kanlarımızı hastanenin kan merkezinden temin ediyoruz. Fakat Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde Kan bulmakta oldukça zorluk yaşamaya başladık. İnsanlar oruç oldukları için kan vermek istemiyorlar ya da veremiyorlar. Bizde Kan merkezini aradıgımız zaman her seferinde kan yok cevabı ile karşılasıyoruz. Bu moralman oldukça yıkıcı oluyor.

Eger Ankarada bulunuyor ve kan vermek için bir saglık sorununuz olmadıgına inanıyorsanız ve eger isterseniz, lütfen en fazla yarım saatinizi ayırarak bize kan verebilirmisiniz. Kanlar bizim kan merkezimizde, kan vermek için uygunsanız, muayene sonrası doktor kontrolünde alınmaktadır.

Kan vermek isteyenler özel mesajla bana telefonlarını bırakabilirler. Ben size mutlaka ulasırım. Veya emailime mesaj olarak telinizi yazabilirsiniz.
Teşekkürler...

Email: b_arac@yahoo.com


Bu mesajı başka bir Forumdan alıp buraya yapıştırdım. İlgilenen arkdaşlar olabilir diye ?

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#2 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 28.09.2006 - 18:31

Çokda iyi yaptın.. Umarım yardımımız olabilir..

smiley-sport036.gif  


#3 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 29.09.2006 - 08:37

Yüce Allah acil şifalar versin.


Kızılay Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Servet Karahan, Kızılay'ın kan toplama ve saklama ile ilgili önemli alt yapı çalışması içinde olduğunu belirtti.


Online-Otomasyon takip sisteminin 1 yıldır uygulamada olduğunu söyleyen Karahan, 6 bölgesel kan merkezi ile bütün illerde kan merkezi ve kan istasyonları bulunacağını anlattı. İstasyonlar arasında görev dağılımı yapıldığını ifade eden Karahan, kan istasyonlarının sadece kan temin ederek dağıtım yapacağını ve alınan kanların kalite anlayışı içinde kodlanarak numaralandırılacağını söyledi. Türkiye'de şu anda 17 kan merkezi, 6 bölgesel kan istasyonu ve 14 kan istasyonu'nun otomasyon kapsamında bulunduğunu anlatan Karahan, bu çalışmaların gelecek yıl bu dönemlerde bitirileceğini söyledi. Kan için ücret alınması konusuna da değinen Karahan, "Vatandaşlar ellerinde formlarla kan aramak durumunda kalmayacak. Vatandaşlar bir sosyal güvenlik kuruluşuna üye iseler aldığı kan için para ödemeyecek. Kızılay onların adına bu paraları sigorta kurumlarından karşılayacak" şeklinde konuştu.

Kaynak:http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=182888

İNŞALLAH. (Kan üzerinden ticret yapanlardan kurtulmuş oluruz.)

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli