İçerik değiştir



hoşçakalın


  • Kilitli Konu Bu konu kilitli
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 inan

inan

    tersceviroku

  • Üyeler
  • 2.596 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 28.09.2006 - 10:37


Dün 13:56 bana gönderilen ö/m


Orhan Zengin iti;
Ben senden insanca özür dilemeni istedim fakat sen kime hakaret ettiğinin farkında değilsin.
birşeyler anlaman için şu yazdıklarıma dikkat et ve hemen yaptıklarından ötürü özür dile.........
A... ve L....’dan olma 20.06.1981 Rize ili Dere....ilçesi nüfusuna kayıtlı 1../.. cilt no, 2.. aile sıra no ve 4.. sıra numaralı kimliğe sahip O.. T... ve F... isimli üç kardeşler bir ara F...i Çak... Mah. /.. .. ../... Esenler adresinde ikamet ediyormuş yaklaşık bir seksen boylarında ve 80 kg., ağırlığında Babası A... Zengin Rize derepazarında kahvane işletmeciliği ile meşgulmüş şimdi ne iş yaptığı öğrenilecek.
Sanrım bu bilgiler size ne demek istediğimi anlatmıştır yapacağın çok basit sadece özür dilemek, bir camia hakkında yaptığın küfür ve hakaretler kayıt altında o kadar hakaret ve küfürüne karşılık sadece özür dilemeni bekliyorum. İnsanca.
Fazla gecikme.

Peki o camiada benim yerim neydi hemen anlatim orta öğretim yılalrımda simit satarken o bahsedilen yere üye oldum lise cağlarımda REİS'lik yaptım rize,istanbul arasında ve bazı nedenlerden dolayı koptum yani bu benim bu konu baabında ne kadar hassas olduğumun göstergesidir tehtit edildiğim için buraya yazmama kararı aldım belki kimsenin umrunda olmaz veya olur ama bunları yazmayı en azından hak ettiğime inanıyorum bazı yöneticilerin bana yapılan küfürler ve hakaretlere bu kadar kayıtsız ve şartsız kalmaları beni inanın çok derinden etkiledi bilakis ben kimseye bu zaman kadar küfr etmiş bir insan değilim konunun tamamını izleyen arkadaşlar bilirler ki beni kendileri zorladı eşşekle eşşek olmak zorunda kaldım özürdilerim bu forumdaki arkadaşların bu gereksiz sohbete şahit oldukları için.ben o camiaya bilerek veya bilmeyer küfr etmişssem affola ki ama bazı kişilerin kendine yapılan hakaretleri sırf o yöne cekip beni ortaya yem olarak atmaları açıkçası hoşuma gitmedi üzgünüm bir atasözü vardır ''ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen' artık burdan bir şeyler alamadığımı ve veremediğimin son 1 yıldır farkındayım sohbetlerimde amac insanlara burda belli başlı insanlara yalakalık yapıp burda yönetici olmak değildi (kişiye cevaptır üstünüze alınmayın) esasında Allah'ı sohbet için buraya geliyordum en azından alabilecek veya alabileceğim bir kaç kişi bulunuyordu ben bu yazıklarımın elbetki yanıtları olur öyleyse bu neden böyle peki bazı konuların üstünü ben kapatıyorum artık açılmasın kimse tehtid edilmesin veya edilmeyi istemiyorum artık, Kendisinden özürdiledim fakat ben kimsenin idolojisine küfr etmedim amaçı araç olarak kulanılan bir idolojiyeydi serzenişim ve bunu zorbalıkla halletmeye çalışanlaraydı, ben bunu genelde cevap oalrak ilettim fakat ya konu kapandı çok sevdiğim yönetici dokuzharf tarafından ve banlandım elbet onu çok yakında tanıyacaksınız herkez göründüğü gibi değil neyse tekrar özürdilerim herkesten ve suüstünedeyürümek inşallah seni memnun edebilmişimdir.

Herkese kucak dolusu sevgiler bırakıyorum mutlu kalın hoş kalın dostlar. (bulutsuzluk en çok seni okuyamayacağım için üzülürüm )
Bîgâne-i mahabbetün olmaz gam-âşinâ
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli