erkekler bunu hep yapıo... iğrenççççç... öğğk... kusabilir miyim...
bir kişiden tümünü genellemek çokk yanlış
erkek kadın veya her neyse
olaya gelince:
amca oğlu ve ben geçen hafta evden bi sigara içmek ve biraz yağmur havası almak için çıkmıştık. eve dönüş yolunda bir bayana ratsladık daha doğrusu o bize rastladı
elinde üç tane poşet karşıya geçti ve
-gençler şunları götürmeme yardım eder misiniz? dedi
bizde -masum köylüler- başımıza ne geleceğinden habersiz tabi dedik aldık işte kadına eşlik ediyoruz
-nereye gidiyorsunuz dedi
bende dolaşıyoruz siz nereye gideceksiniz dedim tam dediğim anda çöpün hemen yanında sessiz kalarak cevap verdi
- yavrum o poşeti getiri misin?
çöpün biraz ilerisinde kadın elimizden aldığı poşeti açıp içindeki etleri ayıklamaya başladı tabi biz dumur
meğerse kadın söylediğine göre çoğu akşam sokak hayvanlarını beslemek için belirli (genelde çöp kenarlarında) yerlere et koyuyormuş
amca oğlu alttan ulan çattık hadi bırakıp kaçalım diyo bir yanda o kadın
neyse dedim ilerde bırakırız ama ne mümkün!
5-6 yere daha et ayıklayıp yolumuza devam ederken o da başından geçenleri anlatıyordu tabi ne benim ne de şahinin aklında kalmadı konuştukları
kadını bıraktıktan sonra konuştuğumuzda ne diyordu diye sordum ama o da benim gibi ıssız bir yere çekip bizi keseceğini ve kedilere yedireceğini düşünüyormuş
neyse fatihten yeşil tepeye kadar kadını götürdük ve bir ara bahsettiği küçük kediyi gördü
aman tanrım! bu ne sevgi o kediyide elleriyle besleyerek oradan da ayrıldık
yaptığımız iyliği kadın hakkındaki kötü düşüncelerle yok ettiğimizi farkettik ve tam müsade isteyeceğim zaman o şuraya bırakın yeter dedi ve selamlaşıp uzaklaştık
biraz yorulduk ama olsun
hayatımızda iz bırakan biri oldu şimdi ve daha sonra "hayvan sever" duyduğumda hep o kadın aklıma gelecek...