İçerik değiştir



Yayında olan TÜRK yapımı Dizi Filmlerden


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 20.09.2006 - 18:42


arkadaşlar,, başlıkta da dediğim gibi yayınlanmakta olan TÜRK yapımı .. tv dizilerinden beğendiğiniz, önermek istediğiniz dizi filmleri bizlerle paylaşmanızı istiyorum...

ve önerdiğiniz dizinin konusunu ve oyuncularını da yazarsanız sevinirim..

#2 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 20.09.2006 - 18:58

Ihlamurlar Altında...

Varoşların güzelliğiyle dillere destan Elif'i, gönlünü mahallenin yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Dürüstlüğüyle çevresindekilerin sevgisini kazanmayı başaran Yılmaz'ın gözü Elif'den başka kimseyi görmez. Birbirlerine deli gibi aşık olan Yılmaz ve Elif'in tüm arzuları evlilik hazırlıklarını bir an önce bitirip, birbirlerine kavuşmak ve masallardaki gibi hayatları boyunca mutlu olmaktır.

Yılmaz bir gümrükte, Elif ise çok büyük bir tekstil fabrikasında işçidir. Elif'in güzelliğini tek fark eden Yılmaz değildir. Tek-Stil fabrikasının veliahttı Ömer de Elif'i görünce büyülenmiş ve yakın takibe almıştır. Varoşlardan çok uzakta zengin bir hayat yaşayan Ömer ve kız kardeşi Filiz için samimi bir aşka sahip olmak en büyük zenginliktir. Filiz yurtdışında eğitim görmüştür ve işinde çok başarılıdır. Başarılı olmadığı tek konu ise aşktır. Filiz, tanımasa da Yılmaz'ın Elif'e olan sevgisinden etkilenir. İçten içe, Yılmaz gibi bir erkeğin karşısına çıkacağı günü bekler, belki de beklediği beyaz atlı prens Yılmaz'dan başkası değildir.

Elif yaşadığı yoksul hayattan bıkmıştır. Bazen alamayacağı elbiselere bakarken özendiği zengin yaşamın hayalini kurar. Elif için para ve gösteriş ne kadar önemliyse Yılmaz için de o kadar önemsizdir. Aralarındaki en büyük uçurum budur.
Beklenmedik bir kaza Elif, Yılmaz, Ömer ve Filiz'in kaderlerini birleştirir. Elif'in patronu Ömer otomobiliyle Yılmaz'a çarpar. Yılmaz kazayı ucuz atlatmıştır. Bu kaza Yılmaz'a ve Elif'e birbirlerine verdikleri değeri hatırlatır. Elif'in annesi Müjgan kızının Yılmaz ile kendisi gibi yoksul bir hayat yaşayacağı fikrindedir, yol yakınken Yılmaz'ı bırakmasını söyler durur. Elif'in ise kararı kesindir, Yılmaz ile evlenecektir.
Yılmaz çalıştığı gümrükte kaçak insan ticareti yapanların oyununu bozar. Dikkati sayesinde yabancı uyruklu birinin hayatını kurtarırken diğer taraftan işlerini bozduğu kişilerin düşmanlığını kazanır.

Ömer, Elif'i gördükten sonra ona daha yakın olabilmek için elinden geleni yapar. Sırf Elif'e baktı diye adam döven Yılmaz, Ömer'in farkında değildir. Ömer, Elif'in tanıdığı diğer kızlardan faklı olduğunu hisseder. Onu Elif'e doğru çeken bir şey vardır, yoksa bu aşk mıdır?


Oyuncular :

Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim - Gönderilen Resim


Sırasıyla ;
Bülent İnan , Tuba Büyüküstün , Sinan Tuzcu , Özge Borak , Billur Kalkavan , Nur Sürer , Yıldırım Beyazıt , Bora Sivri ve daha bir çok sanatçı var..

Kanal D'de yayınlanıyor. Her hafta Cuma günleri 20:00'da bizlerle beraber oluyor. Bu hafta 42.ci bölümü yayınlanıyor ve daha ilk haftasından beri ekrana kilitledi diyebilirim. :(

Değişiklikler Kaydedildi...

#3 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 24.09.2006 - 02:03

Yeni yayın döneminde yeni bir dizi başlıyor..
SAÐIR ODAYapım: Tim’s Productions&Project

Yönetmen: Serdar Akar

Konsept Danışmanı: Soner Yalçın

Yapımcılar: Timur Savcı, Cüneyt Özdemir

Senaryo: Memed Onur Özkök, Hakan Karahan, Ayhan Bozkurt, Sinan Hıncal

Müzik: Gökhan Kırdar/ Loopus


Oyuncular: Engin Cezzar (Afşar Kırımlı), Arsen Gürzap (Sitare Kırımlı), Mahir Günşiray (Girayhan Kırımlı), Çağla Kubat (Duruşah Kırımlı), Orhan Kılıç ( Aras Dağlı), Ahmet Levedoğlu ( Gündüz Galip ), Köksal Engür ( Kahya Lala ), Nurcan Sürer ( Hürriyet ), Zeynep Kumral ( Aylin Kırımlı ), Ertan Saban ( Nogayhan Kırımlı) , Biğkem Karavus ( Şehbal Kırımlı), Ali Hürol ( Tosun), Mustafa Uzunyılmaz ( Celil ), Salih Sarıkaya ( Enver ), Murat Karasu ( Adnan ), Suat Usta ( Behlül Karlı ), Şamil Kafkas (Orhan)



1.BÖLÜM
MOSSAD altınların bir bölümünü 1997 yılında İsviçre’de buldu ve geri aldı. MOSSAD’ın takibe aldığı ülkelerden biri de Türkiye…

Dizide hikaye 2006 yılında başlıyor.
Türkiye Musevi Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Mois Abijah’ın cesedi, radikal dinci Fedailer Örgütü’nün İstanbul’daki hücre evinde bulundu.
Türk Özel İstihbarat Kurumu olan “J-Dokuz” Fedailer’in peşine düştü.
Fedailer’in peşine düşen sadece istihbarat örgütü değildi.
Araştırma derinleştikçe, ülkenin önde gelen holdinglerinden birinin doğuşu,
yükselişi ve imparatorluk haline gelişinin ardındaki gizli gerçekler aydınlanmaya başladı.
Nazi altınlarını kim arıyor? Nazi altınlarını kim koruyor?
Eğer MOSSAD altınları bulursa Türk ekonomisi çöker mi? Annelerimizin bilezikleri tehlikede mi? Türkiye’nin en büyük holdinginin yükselişinde Nazi altınlarının payı var mı?

İş dünyasından magazin dünyasına, söylenemeyenler-tartışılamayanlar bu dizide ...

2. BÖLÜM
Aras Dağlı hayalet peşinde

Radikal dinci örgütün merkez komite evinde çıkan kasetler deşifre edilir. İslamcı feminist yazar, sorgusunda neler anlatıyor?

Kırımlı Ailesi’nin reisi Afşar Kırımlı’ya getirilen kırmızı kutuda ne var? Nazi altınlarına götürecek ipucu kırmızı kutuda mı?

Altın tüccarı Yahudi Mois Abijah’ın öldürülmeden önce duvara ne yazdı?

Babasından habersiz banka satın alan Girayhan Kırımlı’yı kimler tehdit ediyor?

Fedailer örgütünün tetikçisi (Hayalet) Zahit kaçıyor, Türk istihbaratçısı Aras Dağlı kovalıyor. Sağır Oda bu akşamda macera ve aksiyon dolu bir bölümle ekrana geliyor. Sakın kaçırmayın!


HER PAZARTESİ SAAT : 20.00 de KANAL D EKRANLARINDA OLACAK


DİZİNİN 1. BÖLÜM TEKRARI
23 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 00.00 DA
VE
24 EYLÜL PAZAR SAAT 22.00 DE

2. BÖLÜM İSE 25 EYLÜL PAZARTESİ SAAT 20.00 DE YAYINLANACAK..

İZLEMEK İSTEYENLERE DUYURULUR.. GÜZEL BİR DİZİ TAVSİYE EDERİM..

Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 24.09.2006 - 13:07


#4 TekTabanca

TekTabanca

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 25.09.2006 - 22:28

AVRUPA YAKASI
Yeni Bölüm
Çarşamba 20:00'de



Oyuncu kadrosu: Gülse Birsel (Aslı), Gazanfer Özcan (Tahsin), Hümeyra (İffet), Tolga Çevik (Sacit), Hasibe Eren (Makbule), Peker Açıkalın (Gaffur), Sarp Apak (Tanrıverdi), Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Hale Caneroğlu (Yaprak), Engin Günaydın(Burhan) Rutkay Aziz(Bülent), Suna Keskin(Sedef), Yıldırım Öcek (Patron), Veysel Diker (Tacettin), DJ Yavuz (Sertaç) ve Vural Çelik (Kubilay)...
atv'nin çok sevilen dizisi, Çarşamba ekranının zirvesinden inmeyen, Türkiye'yi güldüren
"AVRUPA YAKASI" yeni sezonda yeni yüzlerle geliyor...
Avrupa Yakası tatilden döndü!
Haziran ayında Aslı ve Cem'in düğünü ve Volkan'ın askere alınışıyla sezon finali yapan Avrupa Yakası yeni oyuncular ve yeni karakterlerin de katılımıyla tatilden bomba gibi dönüyor!
Cem işten kovuluyor, Burhan kira arttırımı yüzünden "buhran" geçiriyor, Fatoş göğsündeki kızarıklık yüzünden öleceğini sanıyor, Aslı'nın kuzenleri yan daireye yerleşiyor, apartmanın yeni kapıcısı Aslı'ya aşık oluyor, ofise yeni çaycı geliyor, herkes Sütçüoğlu rezidansında buluşunca kıyamet kopuyor! Sezon unutulmayacak bir bölümle açılıyor!





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli