Harabe Sakinleri Oyunda Lider...
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:22
suüstündeyürümek.. daha pozitif lütfen ( :
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:23
Yönetici arkadaşlardan bu konunun derhal oyun bahçesine taşınmasını istiyorum....
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:30
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:34
Herkezin kendini tatmin etme durumunu anlatan bi konuda durması kötü bişi deil..
hayatbiroyundur.. ( :
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:40
Farkettimde bu size doğrudan yazacağım (ya da yazdığım) ilk mesaj oluyor. Sizi sitenin ayartmatörü olarak adlandırmak istiyorum zira ortalarda kaşınan herkese çok güzel bir şekilde ayarı veriyorsunuz ve biliyorum ki bu mesajı gönderdikten sonra o kişilerden biri de ben olacağım. Çalışmalarınızın devamını diliyorum. Ellerinize sağlık.
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:51
...
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:56
Haklısın..Sonunda burayıda oyun bahçesine çevirmeyi başardık.
Konu haricinde herşey konuşuluyor..
Aranızda Cafe Harabe'nin yerini bilen varmı?
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 11:59
Bu da benim sana direk yazdığım ilk yorum olacak, önemli değil herşeyin bir ilki vardır. Şimdi söyleminizi eyleme dönüştürmenizi ne kadar çok istediğimi belirtmek istiyorum. Altta rengarenk yazılar varya yönetici, kurucu, admin, haylaz, muhabir, üye v.b oraya açık renk tonunda olmak kaydıyla ve senin tabirinle ayartmatör diye bir isim daha eklensin ve suustundeyurumek isminide o renge dönüştürsünler. Merak etme yorumundan hiç gocunmadım, bilakis memnun oldum. Dediğim gibi teoriniz pratiğe dönüştüğünde memnuniyetim tavan yapacaktır. Bundan emin olabilirsiniz.
Selam ve saygılar.
Dipnot:Kimseye ayar çekemesemde, hiç olmazsa koyu mavi zemin üzerinde mavi renkle bulunan ve okunmakta güçlük çekilen üyeler kategorisinden kurtulmuş olurum.
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 20:30
Ben biliom...Haklısın..
Konu haricinde herşey konuşuluyor..
Aranızda Cafe Harabe'nin yerini bilen varmı?
Cafe Harabe'nin Yolunu Unutanlara Not: (Ben de dahil)
Gönderim zamanı 21.09.2006 - 20:34
Şimdi glikoz artarsa sizin de dediğiniz gibi tehlike çanları çalar ve yine sizin dediğiniz gibi "insülin" gibi bir çözüm varŞöyle bir örnek verirsem istatistiğin anlamı netleşecek galiba;
Elbetteki vücudun belli bir glikoz oranına ihtiyacı vardır ve normali sağlıklıdır. Ancak şeker oranı artınca tehlike çanları çalar ve vücuda insülin enjekte edilir.
Selam ve saygılar.
extra info : Şunu söylemekte fayda var insülin zaten vücut tarafından üretilebilen bir hormon, şeker oranı yükseldiğinde sentezi artar, hızla kana karışır ve miktarı düzenler. Sitemizde kendi içinde bir bütün, bu bütünde kimimiz glikoz kimimiz insülin gibi görev yapıyoruz, sözün kısası kontrol bizim parmaklarımızın ucunda
iyi akşamlar.
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 12:26
Şunu söylemekte fayda var insülin zaten vücut tarafından üretilebilen bir hormon, şeker oranı yükseldiğinde sentezi artar, hızla kana karışır ve miktarı düzenler.Bu kısım çok haklısın, Extra İnfo;
Ancak
Sitemizde kendi içinde bir bütün, bu bütünde kimimiz glikoz kimimiz insülin gibi görev yapıyoruz, sözün kısası kontrol bizim parmaklarımızın ucundaBu kısım ise hiç şüphesiz The comment of Archangel olmuş oluyor.