İçerik değiştir



Sayı 6: "Ayrılık da Sevdaya Dahil.."


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Emily

Emily

    Mannak Şeker

  • Üyeler
  • 8.786 Mesaj
  • Konum:Fairy Tale...!!

Gönderim zamanı 18.09.2006 - 23:23


Haber hayattır sözünden yola çıkarak tüm haberleri bir kenara koyacağım bu hafta. Ne 11 Eylül İkiz Kuleler ne de 12 Eylül darbesinin yıldönümleri..Ne ortadoğudaki savaşa göndereceğimiz askerlerin keşif gezisi ne de hükümetin sokaklardaki aydınlatmadan damacana suyun litresi başına kadar vergi almaya hazırlandığı yeni ekonomi paketi…
Haber hayatsa bu hafta benim hayatım eksik kalacak..

Her ayrılık zordur..Her veda yakar canı inceden. Sessizce dökülür belki yaşlar kalbe doğru ama bellidir buğulu bakan gözlerden. Gidip de dönmemek dönüp de bulmamak sözü ile büyütülmüş bir neslin derinden çığlığıdır belki de o sessizlik. Belki de bundan sebep sessiz kalmamak, söylemek gerekir içimizdekileri fırsatımız varken.. Ne de olsa gidip de dönmemek dönüp de bulmamak vardır her zaman....

Belki bir dost buluşmasında eğlenmek için girdiğiniz bir kafede saniye farkıyla kurtulma şansınız olmayacak kurşunlardan bir daha.Ya iki saniye geç girmiş olsaydık diye birbirinizin yüzüne bakamayacaksınız da içinizden birinin yerde yatan haline doğrulacak bakışlarınız..Belki de bir bomba patlayacak hemen dibinizde anlayamayacağınız kadar kısa bir zaman aralığında….Ya da bir sabah nefes almadığını sanıp canınızın, korkarak sesleneceksiniz ona içinizden doğru olmasın lütfen diye geçirirken…

Sevdiklerinizle olduğunuz zamanın değerini ancak onları kaybettiğinizde anlarsınız.Bu kaybetmelerin geri dönüşümü her zaman olmayacak. Haber hayat, hayatsa bir o kadar acımasız..İnsan olduğumuzu ve bir kalbimiz olduğunu unutmadan daha az hayatla kavga edip daha çok sevdiklerimizle olmayı deneyerek güzelleştirmemiz mümkün olamaz mı dünyayı..?

Trafik kazaları, savaşlar, saldırılar , depremler afetler…Dünyanın her bir köşesinde her saniye birleri sevdiklerinden dönüşümsüz olarak ayrılmak zorunda kalıyor..Ya onlardan biri olacaksak, ya zamanımız sandığımızdan çok daha kısaysa, kim avutacak geride kalanı yaşanmayanlar,söylenmeyenler için..?

Her ayrılık zordur.Her veda yakar canı inceden…Gidecekseniz de kalacaksanız da ses verin..Sesiniz karşınızdakinin yüreğinde titreyebilsin..

Bu hafta ömrünün en zor ayrılıklarından birini yaşayacak bir insan olarak, ya o kurşunlardan biri O’na ya da o kadar çok sevdiğim diğerlerinden birine isabet etseydi ne yapardım sorusunu düşünüyorum sürekli.Mesafe olarak ayrılmak çok daha basit görünüyor gözüme..

Yüreğimin aynı anda attığı kişi benden uzaklaşırken iki gece sonra tam da bu saatte,ben de kısa bir süreliğine ayrılıyorum sizlerden..
Sevdiklerinize zaman ayırmanız ve değerlerini bilmeniz dileğiyle..
En kısa zamanda görüşmek üzere…


"Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili
Hiç bir anı tek başına yaşayamazlar
Her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili"


In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli