İçerik değiştir



Sayı 5: Harabe Magazin Servisi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.09.2006 - 14:20


Geçici bir süre yazılarımıza ara vermek zorunda kaldığımız için üzgünüm. Gazetenin bu kesimi ve beni çok sevdiğinizi biliyorum ama ne yapalım patronla anlaşamadık. Uzaklara sürülmüştük ama şimdi onun ‘Bu gazete sensiz olmaz ‘ yakarışlarına dayanamayıp geri dönmeye karar verdim. Ekibi tekrar toparlayıp çalışmalara hız verdik ve bu hafta sizlere çok yakından tanıdığınızı düşündüğünüz bir kişiyle baş başa bırakıyorum.

Kendisi tüm forum üyeleri tarafından ( hadi bir kişi eksik olsun :blush: ) gıcıkların şahı olarak adlandırılıp sevilip sayılmaktadır.Aynı zamanda ukala sevimsiz terbiyesiz vb şeklinde ifade edildiği de olmuştur.Hatta herkesle kavga etmeyi sevdiği bile söylenmektedir..

Şaka bir yana forumun hemen hemen tüm yükünü çeken bir kişi olarak kendisinin oldukça sabırlı davrandığını söylemek gerekir.Kendisini kimseye sevdirmek zorunda hissetmemesi galiba böyle ifade edilmesine sebep gösterilebilir.Ama yakın arkadaşları tarafından söylenenleri dikkate alacak olursanız bunların tam tersi bir kişilikte olduğunu fark ediyorsunuz.Tabii ukalalık dışında…

Kendisi bir çok konuyu kapatma ve mesajları silme rekorunu elinde bulundurmasına rağmen kendisi bu forumun en tartışma seven ve destekleyen kişilerindendir.En nefret ettiği şey galiba konsept dışına çıkılması bir de bu aralar imla kurallarına dikkat edilememesi galiba.Konu altlarında onun ismini görmek bir çok üyenin korkup köşe bucak saklanmasına sebep olmaktadır.Yada her üye kendiliğinden konseeept diye bağırıp kaçmaktadır.Hatta bazı üyelerin rüyalarında bile elinde sopası konsept konsept diye bağırıp etrafındakilere kızan bir Elric ve onun müthiş avatarını gördüklerini söyleyenler olmuştur.

Ayrıca en çok kızdığı konulardan biriside kendisiyle konuşulmadan hemen bir konu açılıp aldığı yada diğer yöneticilerin aldığı kararları eleştiren başlıklar açılması.Ki dışardan ne kadar burnu havalarda bir kişi görülse de hatta Mel’in yolundan gidip küçük dağları ben yarattım havası olsa da ( saygılar ) kendisi gayet anlayışlı ( inanamadınız değil mi?) hatta ve hatta çok nazik ( yok artık demiş olabilirsiniz ama öyle ) bir biçimde konuşabileceğiniz birisidir.Sorunlarınız da sorularınızda içtenlikle yardımcı olmaktadır( hadi canım sende abart abart artık dediğinizi duyabiliyorum ama öyleymiş ben de arkadaşlarının yalancısıyım).

Ama şunu açıkça söyleyebilirim ki kendisi gerçekten Mel ‘in varisliğini hak ediyor.

Kendisi hakkında elde ettiğimiz bazı özel bilgilere geçelim.

Şu anda Konya da okumakta ve yaşamı Konya Adana arası gitgellerle geçmektedir.Uzun saçları en dikkat çekici özelliğidir bu saçlar bir çok bayan tarafından kıskanılmaktadır. Kesinlikle iyi bir bowling oyuncusu olmadığını söyleyebilirim.

Zaten sayın Wili hazretlerinin ( saygılar efendim ) yeğeni olduğunu az çok biliyor olmalısınız.Duyduğumuz kadarı ile, onların teyze yeğen ilişkisi uzun yıllara dayanmaktadır. Ama nasıl başlamıştır bunu kimse bilmemektedir. Ayrıca kendisi sıkı bir Lost ve 4400 fanatiğidir.bu diziler favorileri olmakta izleyenler yeni bölümler için ona başvurabilir.Ayrıca bir de Milan fanatikliği var ama bu sene yine üzecekler onu.Forza Milan sözleri ve bide bira ile çok rahat kandırabilirsiniz.Konya yaşamı ve diğer özel yaşam bilgilerine fazlaca giremiyoruz malum bu yazıyı çok sevgili Emily de okumakta ve elinde sopa ile onu karşılamasını istemeyiz ama elimiz de çok ciddi bilgiler olduğunu da eklesek mi ki acaba ?
Şu aralar biraz buruk olsa da onunla şöyle bir bira keyfi yapmanın zevkini tadarız.Bakın bunu benden duymuş olmayın özellikle çok hoş sohbet birisidir hele azıcık içecek olursa…

Merakla bekliyorsunuz değil mi, sırada kim var?Bizden ayrılmayın. Yakında..
Harabe.net Haber Servisi





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli