İçerik değiştir



- - - - -

Vizyon!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 30.08.2006 - 01:59


Orman Çetesi
(Over The Hedge)

Komedi-Animasyon

Gönderilen Resim

İlkbahar yeni gelmiştir. Uzun kış uykusundan henüz uyanan kaplumbağa Verne ve arkadaşları, hiç tahmin etmedikleri bir tabloyla karşılaşırlar. Uykuya yatmadan önce doğal yaşam alanları olan ormanın ortasına yüksek ve yeşil bir çit yapılmıştır. Ne olup bittiğini anlamaya çalıştıkları sırada ortaya fırsatçı rakun RJ çıkar. Yeşil çitin ötesindeki dünyanın "iyi ve kaliteli hayata açılan kapı" olduğunu söyler. Orada yaşamak için yemek yerine, yemek için yaşayan ve adına insan denilen tuhaf yaratıklar yaşamaktadır. RJ?nin iddiasına göre, insanlar için 'bu kadarı bana yeter' diye bir kavram asla yoktur. Her zaman yetmediğini düşünüp daha fazlasını isterler.

----------------------------------------------------------------

Alacakaranlık
(Half Light)


Romantik - Gerilim

Gönderilen Resim

Bir Hitchcock tarzı olan filmde, Moor'un canlandırdığı Rachel Carlson, başarılı esrarengiz yazardır. Ama hayatı yedi yaşındaki sevgili oğlu Thomas'ın boğulmasıyla altüst olur. Bir yıl sonra, milyarlarca dolarlık ön ödemeye rağmen hâlâ yazmak için çok şaşkındır ve evliliği parçalanmıştır. En yakın arkadaşı, Rachel'in yaralarını sarması ve tekrar yazmaya başlayabilmesi için uzak sakin bir balıkçı kasabasında sayfiye evi kiralar. Bu sessiz ve sakin balıkçı kasabasında, yaşadağı olaylar Rachel'ı hayatı ve akıl sağlığı için endişe etmesine ve korkmasına neden olur.

-----------------------------------------------------------------

Tatlı Hayat
(Quatre étoilest)


Komedi


Gönderilen Resim

Hiç beklemediği anda 50.000 Avroluk bir mirasa konan Parisli kızın hikâyesi. Yeni bir hayat kurmak için yeterli değilse 50.000 Avro ile ne yapılır? Bir ev alınamaz, hele ki Paris'te! Bir iş kurulamaz. Ufak, ufak harcansa, bir işe yaramaz. En iyisi Cannes sahillerine inmek, Cotes d'Azur'de bir güzel bu parayı yemek. Franssou da öyle yapıyor ve soluğu Cannes'da alıyor.

------------------------------------------------------------------


Sihirbaz
(The Illusionist)


Dram-Fantastik-Romantik

Gönderilen Resim

Marangoz bir ailenin oğlu olan Eisenheim (Edward Norton), aristokrat bir ailenin kızı Sophia'ya (Jessica Biel) aşık olur; ancak sosyal konumları nedeniyle ilişkilerinin yasaklanması sonucu Avusturya'yı terk ederek dünyayı keşfe çıkar. Eisenheim15 yıl sonra ünlü bir illüzyonist olarak isim yapmıştır; ülkesine döndüğünde eski sevgilisi Sophie, Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold (Rufus Sewell) ile nişanlanmak üzeredir. Ünü tüm ülkeye yayılan Eisenheim'in bir gösterisine Prens Leopold müstakbel nişanlısı Sophie ile katılır; Eisenheim'in küstah tavrı ve kendisine üstü kapalı meydan okumasına sinirlenen prens sihirbazın gösterisinin yasaklanmasını emreder. Bir taraftan Prensin emirlerini uygulamak zorunda olan ancak diğer taraftan sihirbazın yeteneklerinden etkilenen Müfettiş Uhl (Paul Giamatti), Eisenheim'ı uyarsa da; Eisenheim ve Sophie'nin tekrar birleşmesi kaçınılmazdır. Müstakbel nişanlısı tarafından reddedilmeyi kolay kabullenemeyen Prens, Eisenheim'in doğaüstü güçleri ve insanlar üzerindeki etkisinden de rahatsız olunca, iki adam arasında büyük bir mücadele başlar...

------------------------------------------------------------------------

Arsen Lüpen
(Arséne Lupin)


Aksiyon-Macera-Suç-Romantik-Komedi

Gönderilen Resim

Arsène Lupin bir hırsızlık ve koleksiyon tiryakisidir. Konteslerin aile mücevherlerinden, yıldız hareketlerine dayanan çok gizli belgelere kadar her şeyi çalıp çırpmaktadır. Robin Hood'un cömertliği, Sherlock Holmes'un tümdengelim yeteneği ve Don Juan'ın cezbediciliğiyle donanmış olan Arsene, kötü şöhreti yüzünden kendini bir takım seri cinayetler ve cüretkar hırsızlıkların baş zanlısı olarak nahoş bir pozisyonda bulduğunda, bütün bunlara ve daha fazlasına ihtiyaç duyacaktır.
Maurice Leblanc'ın Cagliostro Kontesi isimli kitabının bir adaptasyonu olan "Arsene Lupin", bizi Normandiya taşrasından, Caux'nun uçurumlarından, Paris'in karanlık sokaklarına taşıyan yeni bir adaptasyon.

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#2 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 16.09.2006 - 14:57

Tetikçi
(Crank)

Aksiyon


Gönderilen Resim

Batı Yakası'nın büyük bir suç örgütüyle çalışan serbest bir kiralık katil olan tetikçi Chev Chelios bir gece uykusunda düşmanları tarafından zehirlenir. Ertesi sabah bir saatlik ömrünün kaldığını bildiren telefon ile uyanır. Sersem vaziyette, zorlukla hareket eden, kalp atışları bile yavaşlamış olan Chev, kendi hayatını kurtarmak için panzehir bulmak, tehlikede olan sevgilisini kurtarmak ve düşmanlarından intikam almak zorundadır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Arabalar
(Cars)

Animasyon


Gönderilen Resim

Lightning McQueen başarıya koşullanmış bir yarış arabasıdır. Beklenmedik bir anda kendisini Route 66 otoyolu üzerindeki sessiz sakin Radiator Springs kasabasında bulduğunda hayatın sadece bir finiş çizgisinden ibaret olmadığını, hayatın kendisinin başlı başına bir yolculuk olduğunu keşfeder. Piston Kupası Şampiyonası için ülkeyi baştan başa geçen Lightning McQueen, sıradışı karakterleri yakından tanıma fırsatını bulur. Bunlar arasında esrarengiz mazisi olan 1951 model bir Hudson Hornet araba olan Doc Hudson, 2002 model şık ve zarif Porsche araba Sally Carrera ve paslı ama güvenilir eski kamyonet Mater vardır. Kasabada edindiği yeni dostlarının yardımıyla hayatta zafer, şöhret ve sponsorluklardan daha önemli şeyler olduğunun farkına varacaktır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Sudaki Kız
(Lady in the Water)

Fantastik-Macera


Gönderilen Resim

Cleveland Heep (Paul Giamatti), Cove apartmanının yanmış ampullerinden ve bozuk aletlerinden sessiz sedasız uzaklaşmaya çalışmaktadır. Ama hayatını bir daha eski haline gelmeyecek şekilde değiştiren o gecede, Cleveland apartmanın günlük rutini içinde saklanmaya çalışan bir başkasını bulur: Story (Bryce Dallas Howard) adındaki gizemli genç kadın, binanın yüzme havuzunun altındaki koridorlarda yaşamaktadır. Genç adam, Story'nin aslında bir tür "su perisi" olduğunu keşfeder; masallarda sözü geçen bu su perileri, efsaneye göre, bizim dünyamızdan kendi dünyalarına yapmaları gereken tehlikeli yolculukta kötü niyetli yaratıklar tarafından takip edilmektedirler. Story'nin benzersiz algı gücü Cleveland ve diğer apartman sakinlerinin geleceğini görmesini sağlar. Öyle anlaşılmaktadır ki, bu insanların kaderi ile Story'ninki birbirine sıkı sıkıya bağlıdır ve onun özgürlüğüne giden yolun açılabilmesi için hepsinin birlikte çalışarak bir dizi şifreyi çözmesi gerekmektedir. Ama Story'nin eve dönüşüne açılan pencere hızla kapanmaktadır, ve apartman sakinleri ona yardım etmek için hayatlarını büyük tehlikeye atmaktadırlar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Uçuş 93
(United 93)

Tarihi - Dram


Gönderilen Resim

Film, 11 Eylül'de, içindeki 40 yolcusu ile birlikte teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra, Shanksville'de hedefine saldıramadan, düşen, United Airlines şirketine ait 93 sefer sayılı uçakta yaşananları konu ediniyor.

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#3 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 16.09.2006 - 17:42

cem yılmaz dan hokkabaz geliyor.. yakında .. vizyonda.. cem yılmaz mannak bir tip olmuş yakışmış ..




0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli