Jump to content



MHP'lileri ayaklandıran baskın


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 milas

milas

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 939 posts
  • Cinsiyet:Bay

Posted 17.08.2006 - 14:21


MHP'lileri ayaklandıran baskın VİDEO
TIKLAYIN

Mersin'de yerel bir televizyon kanalında canlı yayına katılan MHP Genel Başkan adayı Avukat Abdulkadir Erdil, canlı yayın sırasında stüdyoyu basan 2 kişi tarafından susturulmak istendi. 2 kez stüdyoya giren şahıslar, ikinci girişlerinde masaları tekmeleyip devirerek Erdil'in konuşmasını engelledi.

Mersin'de yayın yapan yerel Kanal 2000 televizyonu Genel Yayın Sorumlusu Nebahat Demir'in hazırlayıp sunduğu "Gündemin Getirdikleri" adlı programa katılan MHP Genel Başkan adayı Avukat Abdulkadir Erdil, adaylığı ve son siyasi gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Program devam ettiği sırada Kanal 2000 televizyonuna gelen kimliği belirsiz 2 kişi, canlı yayının yapıldığı stüdyoya girerek, konuşması devam eden Erdil'in omzuna vurup, yayını durdurması konusunda uyardı. Soğukkanlılığını koruyan Erdil stüdyoya giren gençlere, "Şu anda canlı yayındayım. Program bitsin sizinle görüşeceğim" dedi. Önce ikna olup stüdyo dışına çıkan kimliği belirsiz şahıslar, kısa süre sonra yeniden stüdyoya girerek, canlı yayın sırasında masa ve sandalyeleri tekmeledi. Olay sırasında Abdulkadir Erdil de ayağa kalkarak gençlere müdahale ederken, masa ve sandalyeler devrildi. Erdil ve televizyon çalışanlarının müdahalesiyle stüdyodan çıkan şahıslar, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kaçan kişilerin yakalanmasına çalışıldığı bildirilirken, Erdil kısa bir aranın ardından programa devam etti. Kanal 2000 televizyonu yetkilileri ise, yapılan saldırı direkt televizyona yönelik olmadığı için şikayetçi olmadı.

MHP Genel Başkan adayı Avukat Abdulkadir Erdil, program çıkışı yaptığı açıklamada, olayın münferit bir olay olduğunu belirterek, "Onlar da benim çocuklarım. Onlar da bu memleketin sevdalısı. Ben yumurta kırılmadan omlet yapılmaz diyorum. Bunlar işin cilvesi. Yaşanmamış bir olay gibi görmek istiyorum. Üzerinde fazla durmak istemiyorum. Benim memleketimde bunlar olmamalı. Temenni ediyorum ki, bunları buraya gönderen gücün bir gün korunmaya ihtiyacı olmasın. Temenni ediyorum ki, bir gün bu olaylarla onlar karşılaşmasın" diye konuştu.

Bu insanlarla yarın yeniden kucaklaşmayı umduğunu ifade eden Erdil, "Yoksa Türkiye ayağımızın altından kayıp gidecek. Ben bunu yaşanmamış bir olay kabul ediyorum. Bu bir rüyaydı, kabustu, geride kaldı. Biz Türkiye sevdalısıyız. Bu çocuklar da genç. Olur böyle şeyler. Bunları hep yaşayacağız. Ama bir gün yeniden kucaklaşacağız. MHP'nin iktidarını önlemeye kimsenin gücü yetmez. Temennimiz o dur ki, bir daha bu tür olaylar yaşanmaz. Bu olayı Devlet bey duyarsa benden daha çok üzüleceğini biliyorum" şeklinde konuştu. Bu arada Mersin Gazeteciler Cemiyeti de yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı.
http://www.interneth...il.php?id=38081
necip fazıl a sormuşlar; edebi nerden öğrendin, cevap vermiş edep sizden

#2

  • Ziyaretçiler

Posted 17.08.2006 - 18:31

Uyarı verildiği halde copy&paste ye devam ettiği için tüm konuları kapatılmıştır.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users