İçerik değiştir



Sayı 1: Tartışmanın Değeri


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.08.2006 - 02:27


Bir ilki gerçekleştirmek çoğu zaman sancılı olmuştur.Ama buna imza atmış olmak, adımlarını en başından itibaren izlemek, destek olmak kısacası onun bir parçası olmak gurur verici her zaman hatırlanacak bir olay.Eminim forumdaki bir çok kişi benim gibi düşünüyordur.
Henüz çok yeni olması nedeniyle bazı eksiklerimiz, hatalarımız olacaktır.Zamanla çok daha verimli, yararlı olacağını düşünüyorum.Belki ilerde merakla takip edeceğimiz yazı dizilerimiz olacak.İlerde çok daha değişik konulara yer vereceğimiz ve başarılara imza atacağımızdan eminim.
Biz 70-80 kuşağı adı ister toplum baskısı, ister darbelerin getirdiği yıkımın, baskının etkileri denilsin yoğun bir şekilde konuşma fikir belirtme eksikliğinin yaşandığı bir dönemden gelmekteyiz.Bizim gibiler için fikir paylaşımın tartışmanın değeri o yüzden belki de başkaları tarafından anlaşılmaz gelebilir hatta yapılan küçümsenip çocukça bulunabilir.Ama forumlar belki de fikir ve bilgi alışverişi özelliğinden bu kuşak tarafından hemen benimsendi.Burada herkes kendinden bir şeyler bulabiliyordu.Forumlarda bizim arzu ettiğimiz tartışma fikir paylaşma mekanlarımız olmanın dışında insanların yeni dostluklar edindiği eğlendiği yerler haline geldi.Ama tartışma kısmının nasıl olacağını bir türlü tam öğrenemedik öğrenemeyeceğiz de galiba.Her birimizin diğerlerinin fikirlerine saygı duyduğunu biliyorum en azından umuyorum.Ama nedense bunu pek fazla gösteremiyoruz.
Bu gazete ile tartışma ortamına bir çeşit ivme kazandıracağımızı daha güzele gideceğimizi düşünüyorum.Zamanla yazacak olan arkadaşlarımız değişecek artacaktır.Umarım hepimizin beklediği umduğu bir başarıya ulaşabiliriz.
Herkese verdikleri destek, okudukları eleştirdikleri yada beğenileri için teşekkür ederim.Ama teşekkürün belki de en büyüğünü Mel ve Wili hak ediyor galiba hepimiz adına onlara iyi ki varsınız iyi ki hep beraberiz demek istiyorum.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli