İçerik değiştir



Sayı 1: Tadilat Dolayısıyla Kapalıyız.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 10.08.2006 - 21:43


Konu açıklaması ile belkide sonucun sebebi niteliğinde ki tadilat dolayısıyla kapalıyız sözünü anımsatan bu öldürücü sıcakların,küresel ısınmaya bağlı olarak dünya sonunun,sular altında kalacağı görüşünü doğruluyorsa,haydi o zaman hep birlikte,içine ettiğimiz güzelim dünyamızın bir derecelik yana ( belirtilen güneşe biraz olsun uzak olunması ) ( sağ-sol farketmez ) kaydırmak için yine hep birlikte zıplayıp,becerebiliyorsak aynı anda yere düşmeyi. Olası felaketten kurtulmuş oluruz kimbilir. ( komik değil mi? )

İnsanlığın oksijene ihaneti,şahsi gelecek kaygılarıyla ki oğluna bıraktığı mirası yaşayacak bir dünya kalmadıktan sonra,parayla satın alamayacağı,en azından maddenin doğal mekanizmaya yenik düşeceğini unutan bir beyin ile en küçük ayrıntısına kadar yaşadığı çevreyi kirletmemek için gösterdiği hassasiyeti arasındaki sonuç;

Bol parfümlü günler. Artık rahat rahat güzel kokabilirsiniz. Delinecek bir ozon tabakası kalmamış bulunmakta.
Ağaç yaş iken eğilir atasözünü,ağaç ancak sobada yanarken güzel mantığına dönüştüren günler ki, buna artık söylenecek bir şey kalmamıştır. Soba yüzü görmeden ormanlarımız tabir-i caizse çayır,çayır yanmaktadır.
Ve bunları göz göre her kabul edişimizde hatayı bir öncekinden daha fazla olmamasına duyulan üzüntü.
Et yiyen örümcek. Hani darwin'in doğal denge ile ilgili anektodları hayvanlar üzerine değil de,bire bir insanlar üzerinde yoğunlaşmış olsa idi. En azından ey darwinciler doğal dengesizlik ile insanların değişimi ( içinde fiziksel ve içsel yönleri ) doğru orantılıdır. Hava kirliliği arttıkça,insanların vücuda aldığı oksijen daha az oluşmakta ve daha az oksijenle kendine has aptallıklar sergilemektedirler. En azından aptalsınız ki göz göre bu dünyanın içine ediyorsunuz diye de bir destekleyici bir not düştüğünde kim darwin'in teorisine karşı çıkabilirdi ki.
Tadilat dolayısıyla kapalıyız artık. Ve bu tadilat hep birlikte el,ele vermedikçe de bitmeyecek gibi. İyi ya da kötü yaşamak zorundayız. Hep birlikte zıplayalım lütfen,hep birlikte. Başkalaşmış bahanesiyle bugün çok yoğunsun ama yarın geç olabilir.

İyi günler.
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli