İçerik değiştir



- - - - -

Renk Belli ...


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Ziyaretçi_TAVIR_*

Ziyaretçi_TAVIR_*
  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 26.07.2006 - 17:02


İsrail-Hizbullah çatışmasıyla ilgili olarak ABD'nin hazırladığı barış planının ayrıntılarını açıklayan ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ''acil bir ateşkes sağlanması peşinde olmadıklarını'' söyledi.

Rice, dün düzenlediği basın toplantısında, Ortadoğu'ya yapacağı ziyaretin, bölgede kalıcı barış için gerekli koşulları oluşturacağı umudunda olduğunu bildirdi.

23 Temmuz Pazar günü başlayacağı Ortadoğu gezisinde İsrail ve Filistin'e gideceğini kaydeden Rice, Arap ülkeleri liderleriyle ise Roma'da düzenlenecek konferansta biraraya geleceklerini kaydetti.

BM, AB ve Arap dünyasından gelen ateşkes çağrılarını değerlendiren Rice, acil ateşkesin ''yanlış bir sonuç doğuracağını,'' ateşkesin, Hizbullah'ın yeniden güçlenerek İsrail'e saldırması fırsatını doğuracağını savundu.

Rice, ''eğer yalnızca ateşkes arayışında olunursa, 6 ay sonra bugün bulunduğumuz noktaya geri döneriz. Belirli yerlere gidip, kalıcı olmadığını bildiğim bir ateşkesi sağlama çabası içinde olmayacağım'' dedi.

..................................................


İsrail-Hizbullah çatışmasıyla ilgili olarak ABD'nin hazırladığı barış planının ayrıntılarını açıklayan ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ''acil bir ateşkes sağlanması peşinde olmadıklarını'' söyledi *heyo



YANİ BU İSRAİL LÜBNANA SALIRMAYA DEVAM ETSİN BİZ KEYFİMİZE GÖRE MÜDAHALE EDERİZ DEMEK Mİ?

#2 Hyaman

Hyaman

    Triple Nickel-1

  • Dokunulmazlar
  • 4.490 Mesaj
  • Konum:somewhere in the blue planet "EARTH"

Gönderim zamanı 26.07.2006 - 17:09

İsrail'i durdurmak için Birleşik Devletler'den medet ummak.Dünya bu kadar saf değildir sanırım.Eğer öyleyse bir an önce akıllarını başlarına almalılar...
I find your lack of faith disturbing!

#3 arinna

arinna

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.289 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Başlangıç Meridyeni:)
  • İlgi Alanları:Kitap,film,mayışmak,internet,müzik..

Gönderim zamanı 30.07.2006 - 15:09

yaww bırakın arkadaşlar.medet umulan kişi daha hala ırakta bir ssürü insanın canına kıymakta.neyin barışını sağlıcak adamlar orda.aksine amerika israile silah satıyor. onun tarafında yer alıyor. çok kan dökülcek orta doğu'da çokk.. :)
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.


Aunius Aurelius Simachus





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli