İçerik değiştir



Dünya neden susuyor?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 48 yanıt verildi

#41 Ziyaretçi_TAVIR_*

Ziyaretçi_TAVIR_*
  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 25.07.2006 - 17:36

bu ideoloji sakat bir ideoloji değil değerli kardeşim.daha makul bir cevap vermeni beklerdim.bir de dün söylediğin söz çok yanlıştı bir daha tekrarlama.

#42 Ziyaretçi_TAVIR_*

Ziyaretçi_TAVIR_*
  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 25.07.2006 - 17:43

bizim sizin gibi insanlarla zorumuz yok herkes ülkücü milliyetçi olacak diye bir kuralda yok.ama saygı şart.fikrimize saygınızdan ötürü teşekkür ederim.

#43 Marmarisli

Marmarisli

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 7 Mesaj

Gönderim zamanı 25.07.2006 - 23:05

her geçengün şehid haberleri var ,ama Bnulara Dur deyecek DEvlet Nerde peki,Kandil dağına operasyon olcak diyolar ardından bi bakıyon,ABD den izin çıkmamış,bizim Başımız ABD mi yaa,az ilerki günlerde WC' ye giderkende bunlardan izin alcaz desenize,yok Gardaşalrım Ben Böyle Zulume Dayanam,Joniler gelcek Bizlere istediklerini yaptırcaklar,hangi Gönüldaşım Buna Boyun Eğer Gardaşlar,Öleceksem Gururumla Ölürüm.

Tek Yumruk Olma Zamanı,artık bişeylere dur zamanı,önce ABD nin kuklalarını indirmek gerek,biz hangi günlerde kaldıkta başkalarındna emir elmaya başladıkta bunlardan alalım,

evet Gardaşalr Artık bişeyler değişmeli,Türk ün Sınırlarını zorlamasınlar,sonuş onlar için hiç ii olmaz,herkes şu an kan kusuyor zaten,artık kusmayla veya beklemeyle yetncek değiliz Gardaşlar,


TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN...

#44 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 26.07.2006 - 18:50

sabah namazına kalkan bunun yanında amerikancı, dinlerarası diyalogçu, sandıkta demirelci vs. genç beyinler, tarikatlar, gruplar vs. Fettullah GÜLEN ile

eskinin ateşli solcuları bu günün faiz-borsa-endeks üçgeninde gezen aydınları, köşe yazarları vs. Aydın Doğanlar, dinç bilginler ile

kapitalist, holdingçi, bankacı, rüşvetçi vs. sağcı müslümanlar Turgut ÖZAL ile

amerikayla iyi geçinmeci, eywallahçı, dengeleri sarsmayıcı vs. milliyetçi, sağcı müslümanlar, Alparslan TÜRKEŞ ile

amerikancı, özelleştirmeci, borsacı, cipli, purolu vs. müslümanlar, Tayyip ERDOÐAN ile

ortaya çıktılar...
................................................
izm'ler dar boğazlı kazaklar...

ideolojilerimiz, ideoloji dediklerimiz, ütopyalarımız, peşinden koştuğumuz izm'ler hepsi avrupa damgalı...

zabıta yönetmeliğimiz, polis yönetmeliğimiz, kanalizasyon temizleme ünitesi mola arası uyulması gereken kurallarımız gibi müslümanlığımız, milliyetçiliğimiz, sağcılığımız solculuğumuz da Avrupa damgalı...
Gönderilen Resim

#45 Ziyaretçi_TAVIR_*

Ziyaretçi_TAVIR_*
  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 26.07.2006 - 19:09

bazı konularda haklısın.ama iş milliyetçiliğe gelince orada dur.milliyetçilik bu ülkenin özünden çıkan bu ülkenin öz insanlarının temsil ettiği bir fikirdir.aksi düşünülemez Ernest Renan'ın 1890'larda yaptığı tarife göre, millet; "ortak geçmişi olan ve birlikte yaşama arzusu gösteren insan topluluğudur." Renan'ın bu tarifi, dünyadaki bilim adamlarınca en kısa ve özlü tanım olarak kabul görmüştür.
Milliyetçilik ise. kısa, basit ve öz olarak, "ferdin mensubiyet duyduğu kendi milletine ve onun değerler manzumesine, aşkla, imanla bağlanması ve bu değerleri yüceltmek için çaba göstermesi" şeklinde özetlenebilir. Burada milliyetçiliğin özelliklerini de kısaca belirtmekte fayda umuyoruz.


a- Milliyetçilik, akılcıdır. Mantığa, adalete ve sosyal dayanışmaya özel bir önem veren fikir sistemidir.


b- İdealizmi ve insanlığın mutluluğunu esas alan bir iyimserliğe sahiptir.


c- Sosyolojik ve psikolojik esaslara dayanır. Dolayısıyla insanlarda kan aranmaz, ruh ve imana önem verilir.


d-Halkın hür iradesinin hakim olmasını arzu eder. Kendi milletinin yanı sıra, diğer milletlerin de hür olarak yaşamasını benimser. Köleliği reddeder, sömürü ve emperyalizme şiddetle karşıdır ve en önemli özelliklerinden birisi de demokrat oluşudur.


e- Bütün milletlerin yaratılış ve istidatlar yönünden eşit olduğuna inanır. Üstün millet-aşağı millet faraziyelerini kesinlikle reddeder.


f- Milliyetçilik, şuura, bilgiye, ilme dayanır. Başta kendi milleti tarafından vücuda getirilen medeniyet olmak üzere bütün medeniyetlere saygı duyar.


g- Milliyetçilik, sahip bulunduğu bu özelliklerin ancak demokratik düzende gelişip serpileceğine inanır.

Bizim milliyetçiliğimiz, Türk milletine karşı duyulan derin ve köklü bir sevgi ve Türk milletinin içinde bulunduğu müşkül durumdan bir an önce en modern, en ilmi metotlarla çıkarılarak en kısa yoldan modern uygarlığın en ön safına geçirilmesini sağlama duygusundan kuvvet alır.
Bizim milliyetçiliğimiz, Türk milletine karşı duyulan derin ve köklü bir sevgi ve Türk milletinin içinde bulunduğu müşkül durumdan bir an önce en modern, en ilmi metotlarla çıkarılarak en kısa yoldan modern uygarlığın en ön safına geçirilmesini sağlama duygusundan kuvvet alır" der.

Bağımsızlıktan taviz verilmeden yapılan ittifaklar devlet ve millet hayatını güvenlik altında tutmakta sürekli değil geçici araçlardır. Esas olan milli güvenliğimizin, gene milli kaynaklarımızla sağlanmasıdır. Türkiye yukarıdaki ana felsefeyi daima göz önüne alarak milli hedeflerini gerçekleştirmek için halen içinde bulunduğu ittifak sistemlerine ilaveten yeni arayışlar içine girerek amaçlarını gerçekleştirmelidir.

ALINTIDIR..........

#46 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 26.07.2006 - 19:17

ez te hezdıkım
Gönderilen Resim

#47 5000

5000

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 62 Mesaj
  • Konum:serbest
  • İlgi Alanları:spor sineme kitap okuma

Gönderim zamanı 27.07.2006 - 18:37

KESİNLİKLE ASKER YÖNETİME EL KOYMALI YOKSA TAYYİP ERDOÐAN DAHA AMERİKANIN İZNİNİ BEKLERSE OHOOOOOO
D.E.Y.Ö.

#48 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 27.07.2006 - 23:32

... öl ...
Gönderilen Resim

#49 naturel

naturel

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 126 Mesaj
  • Konum:venüs +
  • İlgi Alanları:bilimsel konular,aşk,romantizm,şiir,güncel,kadın hakları,şarkılar,sinema,net,tv,arkadaşlar

Gönderim zamanı 31.07.2006 - 17:51

pkk konusunda bir akşam nihat genç skyturkte konuştu 30 binden çok şehitverilmiş galiba ,pkk toprak istiyor ama bu imkansız bir istektir,toprak siyasi açıdan çok degerliymiş.orda 30 bin asker dahi ölse toprak vermeyecekler, pkk için iki tane avrupalı seni pışpışladı diye şımardın demek doru düzgün olabilir şeylşer iste yol iste,okul iste orada yaşaynalar içnde gecerli ,işsizilik sigortası olabilir,istanbula gelincemi kalkınılıyor ,milletin derdi parayla peki kardeşim senin maddi gücün yokta niye bu kadar çocuk yapıyosun sonrada çocuklar hastalandı ne yapayım isyan ediyosun,doğuda halk fakir olmasaydı böyle isyan olmazdı zaten nüfusun 5 te biri istanbul da ,zengin de zenginliğiyle yetinmişmidir hayır ,fakir olan daha bir isyankar ama ,maddiyat para para derdimiz budur





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli