İçerik değiştir



- - - - -

İstiklal Marşı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 40 yanıt verildi

#41 arinna

arinna

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.289 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Başlangıç Meridyeni:)
  • İlgi Alanları:Kitap,film,mayışmak,internet,müzik..

Gönderim zamanı 19.07.2006 - 11:18

Reklam derken kızın her saat başı başka bir programa çıkarılarak reyting amaçlı kullanılmasını kast ediyordum, ailesi buna engel olabilir diye düşünüyorum.

Çocuktan öte, çocuğa aşılanan ülke sevgisi önemli, örnek teşkil etmesi açısından güzel; bunun tek açıklamsı "vatan sevgisi " olabilir bence, faşizm ya da şövenizm değil.[/i]

Katılmamak mümkün değil.

Yapımcıların bu işi tamamen para kaygısı ile yaptıkları unutuluyor galiba.
Ne yani İstiklal Marşı o kız okuyuncaya kadar duygularımıza hitap etmiyor muydu?

Ben anlatamadım galiba arkadaşlar! bu marş elbette ki;hepimizin duygularına hitap ediyor,etmelidir de fakat konu bu değil. Başımızdakiler tarafından gaza getirilmeye çok müsaitiz.Böylelikle de hem emellerine ulaşıyor hemde bitakım ticari menfaatleri olan müeseseler kendilerine kar payı çıkarıyor. Milli değerlerime bende herkes kadar sahip çıkyıorum bu asla yanlış anlaşılmasın.Benim eleştirim sizlere de değil.Herşeyi çok güzelmiş ve huzuru,refahı yüksek seviyedeymiş gibi gösterip milleti gaza getirmeye çalışan zihniyetlere!!
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.


Aunius Aurelius Simachus





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli