Johor abimizin tavsiyesi üzerine 1. İstanbul Harabe Kültürel Etkinlikleri yapmaya karar verdik. Araştırdım, inceledim ve kendimce bir sıralama oluşturdum. Onay vermezseniz, daha iyi fikriniz var ise (tabi sadece gelecek kişilerin fikirlerini dikkate alıcaz) burada belirtebilirsiniz..
Etkinliğimiz 9 Temmuz 2006 Pazar günü (gönül ister cumartesi olsun ama çalışan arkadaşları düşünüyoruz)
Saat 12:00 en geç 13:00 da Eminönü' nde buluşuyoruz. (Müzelerin açık olacağı saatlerin kısıtlı olduğunu düşünerek kimsenin geç kalmamasını ümit ediyoruz)
En geç 13:00 da toplandığımızı düşünerek;
Tramvaya atlıyoruz ve Sultanahmet' te Yere Batan Sarnıcı' na gidiyoruz.
Ziyaret Gün ve Saatleri:
Haftanın yedi günü
Yaz aylarında: 09.00-18.00
Tam: 8.00YTL
Öğrenci: 4.00 YTL
Sarnıç' tan ayrıldıktan sonra atlıyoruz otobüse ve Miniatürk' e doğru yola çıkıyoruz. Eğer arzu edilirse MiniaTürk' e gitmeden önce Sultanahmet' te 1 yere daha gidilebilinir. Mesela;
Topkapı Sarayı
Ziyaret Gün ve Saatleri:
Salı günleri hariç her gün 09.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açıktır.
Giriş Ücreti: Tam: 10.00YTL.
Öğrenci: Ücretsiz
Topkapı Sarayı Harem:
Tam: 10.00.YTL
Öğrenci: Ücretsiz
Ve burayı da gezdikten sonra geliyoruz Miniatürk' e..
Ziyaret Gün ve Saatleri:
Hafta Sonu: 09:00-21:00
Giriş Ücreti: Tam: 5.00YTL.
Öğrenci: 3.00YTL.
Not: 10 kişiden fazla olursak grup indirimi var. İndirimler tam ve öğrenci için tam tamına 1.00YTL.
Arada acıkanlar için de Sultanahmet te ve Miniatürk de yemek araları verebiliriz. Bütün bu yerleri saat 19:00 a kadar gezebildiğimizi düşünerek, dönüşte yorgunluğumuzu atmak için Tophaneye gidiyoruz.. Kahvelerimizi içtikten , nargilelerimizi püfürdettikten sonra bir etkinlik de bitti diyerek dağılıyoruz
edit:giriş ücretlerinin güncellenmesi..
Edited by wildrose, 29.06.2006 - 09:48.