Ne o artık kimse sevmiyor mu
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 21:33
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 21:37
Sevginin karşılığı sevgi olsun istiyosun.karşılık bekleyince sevgi olmuo o..!!
karşılıksız seviyosun ama onunda seni sevmesini bekliyosun.
ne dediğimi anladın , ne sevgi olmuyor o diyorsun ?
Neden sevgi olmuyormuş ?
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 21:50
Örneklersek Seni sefiom yaptıklarını sölediklerini tasvip edmesemde sana bunlarla ilgili tavır yada cephe almıom seni sefiom ama bunları yapma demiom karşılık beklemeden seviyorum.. sen buna cevap veriosun başka mesele..
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 21:55
kesinlikle haklısınn abimmmKarşılık bekleyince sevgiyi göstermek zor oluyor ondandır..
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 21:59
Sevipte karşılığını alamıyorsan , sevmek ne işe yarar..?
haklısınnn
karşılık bekleyince sevgi olmuo o..!!
beklemiyincede sevgi olmuyoo ama hep werici sen oluyorsun ama aldığın hiç bir şey olmuyorr...
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:06
Mustafa.. "karşılık" olarak mı kabul ediliyo sevgime sevgiyle cevap vermesi ? Onu O olduğu için seviyorum. O sevgime cevap vermiyor. Ben O'nun sevgime cevap vermesini bekliyorum.. Anlatamıyorum..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:14
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:20
yanlışşş baştan sona yanlışş tek kişilik aşk olmaz bu ne yaa tiyatro oyunumu tek kişilik gösteri gibi ... aşk karşılıklı yaşandığında ne muhteşem oluyor bir fikriniz var mı sizi gidi karamsar böcükleraşk tek kişilik yaşanır..
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:24
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:39
yafrım tecrübe diyom,biz de uzaydan inmedik herhal,gerçi bu yönde söylentiler de yok değil ama...her neyse;aşkımı içimde taşırken canım acır doğru,ama kimsenin dokunamayacağı,ulaşamayacağı ve kirletemeyeceği kadar yüce birşeydir,tanrısal birşey.....aşkı paylaştığım anda,emin olmanın sıkıcılığı,hayal kırıklıkları,aşkın kör ettiği gözlerimin yeniden açılması ve çirkinlikleri,uyumsuzlukları tüm çıplaklığıyla görmelerim gelir yerleşir o tanrısal şeyin yerine....
ve inan bana son hızla biter o aşk sandığın ''paylaşım''
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:50
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 22:58
2-adım ıssız değil,ISSIZ ADA..
3-aşk baştan başa bireyselliktir..iki kişilik o şeye aşk demezler..siz gençler nasıl diyor,flört,çıkma,hoşlaşma,elektrik alma(en çok da bu sonuncuya sinir oluyorum)denir...
4-aşkı güzel yapan,şüphede olma hissi asla karşındakinin duygusundan emin olamama durumudur..aşk haberdar edildiğinde o şüphe ortadan kalkar,yerini emin olmanın rahatlığı alır..rahatlık rehavet getirir..rehavet de aşkı bitirir..
5-aşk açıklandığında birtakım beklentiler çıkar ortaya...beklentinin olduğu yerde ancak ''alış-veriş''vardır,aşk değil!
Gönderim zamanı 05.06.2006 - 23:13
ifade tarzım,alıştığın gibi değil,farkındayım...bu gecelik tahammül et bana...geçecek...
Gönderim zamanı 06.06.2006 - 15:04
düzenlenmişhali;