İçerik değiştir



- - - - -

Etkin Pinterest Kullanımı İçin 10 Tavsiye


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 10.02.2019 - 14:23


Pinterest benim pek memnun kaldığım bir sosyal medya platformu üstünüze afiyet, bayılıyorum kendisine. Bir blogger iseniz, kendi web siteniz varsa ve buradaki içerikleri yayacak verimli kanallar arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel geri dönüşleri olan bir kanal ama verim almak için çalışmanız gerekiyor tabii. 

 

Pinterest'te popüler olmak için yapılması gereken şeyler diğer sosyal platformlarda yapılması gerekenlerden çok farklı değil temel olarak ancak burasının da diğerleri gibi kendine özgü bir raconu var tabii. Burada ne yapıyorsunuz, sayfanızda panolar açıyor ve bunların içine diğer kullanıcı hesaplarından, kendi web sitenizden ve başka sitelerden görseller ekliyorsunuz. Bunu belli bir süreklilik içinde yaparsanız ve etkileşim yapmaya da dikkat ederseniz çok zaman geçmeden sonuçları görmeye başlarsınız. 

 

Devamı için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli